Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Keresek rometett max 15.000ft-ig lehetőleg szolnokmegyében, vagy kecskemét környékén.
email:tsmzlacko@freemail.hu
tel.:06209886411
Eladó!!!!
- mz karburátorok egy kicsitr hiányosak 24n1-1 és 28n1-3 2500/db
-mz hátsó sárvédő 1500. első sárvédő 1000
-jáva cspp tank 3000
-mz ülés 1500
-ETZ berúgókar és lengő villa 500ft 2000ft
Képeket tudok róluk küldeni ha érdekkel vkit. Email: adam851017freemail.hu vagy tel:06304199581
Etz gyújtásbeállításhoz keresek gyújtásbeállító műszert. Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönnám. 70/2429283 lukban@freemail.hu
Jawa 638-as blokk eladó. Jawa oldalkocsi ugyanitt olcsón.
jawa perák ampermérőt keresek a benzintankba. minden megoldás érdekelne üdv.
Szeva Mindenkinek!Van egy felújjított danuvia blokkom eladó.Alapméretű, dugó gyürű, csapszeg, szimeringek és csapágyak lettek benne cserélve. Ha érdekel valkit, üvölsön rám!üdv: regimotoros
Üdv!Jawa vagy hasonló csepptankot keresek occsóé, beleseje ne legyen rozsdás, festés mindegy!Dobj egy mailt
Sziasztok
Eladóak a következő 250-es, illetve 251-es ETZ alkatrészek.
Váltóléptető villák 10-12-ig
Váltóléptető tengely
Léptető szerkezet
Fogaskerekek külön+tengelyek
Henger
Hengerfej
Generátor forgórész
Generátor állórész
egyenirányító
fesszabályzó
gyújtáskapcsoló
kábelfa
Főtengely ETZ251
kupplungalkatrészek
berugószerkezet
berugó+váltókar
első lengéscsillapítópár komletten
hátsó lengéscsillapítópár kompletten
fékpedál
sztender
alsó és felső kormánykifli
műszertartó alukonzol
műszertartóba óratartó gumik
por és vízvédő gumi a gyújtáskapcsolóhoz
hátsó kerék kompletten, új gumival, 10 km nincs benne, még körben a festett sárga csík is rajta van
Hátsó lánckerék csapággyal, tengellyel, rezgéscsillapító gumival+kilométeróra meghajtással,ez ETZ 250-é(kitűnő állapotú)
első keréktengely
hátsó keréktengely
lengővilla
féktárcsa
kilométeróra meghajtó spirál
NISSIN főfékhenger(majdnem teljesen új)
MIKUNI 30-as torokátmérőjű 110-es főfúvókával rendelkező fordulat karbi
Akit érdekel valami, írjon e-mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre
vagy hívjon a 06/20/224-7288-as számon a délutáni órákban.
MZ, JAWA, PANNÓNIA, RIGA alkatrészek eladók. Ha valami érdekel írj a black.nomad@citromail.hu-ra. Válaszolok.
Eladó Jawa 350 638 alapméretes, kicsit vállas hengerpár kifogástalan hengerfejekkel, saját gumi rezgéscsillapítókkal.
vizvezjav@net-tv.hu
Reális áron vásárolnék egy 18x3.00 külső gumit.Esetleg egy Pannónia műanyag első sárvédőt tudok érte adni.
Reális áron vásárolnék egy 18x3.00 külső gumit.Esetleg egy Pannónia műanyag első sárvédőt tudok érte adni.
P-21 KM-óra nagyon szép,működő állapotban és VW elsőlámpa párban(golf4 vagy caddy)törött fülekkel de javítható állapotban eladó.Irányár:6.000.-ft,10.000.-ft Tel.:20/2585597
Hi! Jelenleg nem indul be (5éve áll a garázsban), de amúgy jó állapotban van!
Megtekinthető: Zebegényben (Pest megye)
...csak úgy, talán valakit érdekel... én miklósra megyek!!! "November 4. Veteránbörze; Tiszakécske. Infó: 76/441-664.
November 4. Veteránbörze és ócskapiac; Bodrogkeresztúr, Magyar Motorok Múzeuma. Infó: Zahuczky László, 3931 Mezõzombor, Rákóczi út 21., 30/983-3322, suel@freemail.huEz az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , mmmb.uw.hu.
November 10. 43. Old Motors Börze; Szigetszentmiklós. Infó: 1/425-0145."
Háj!
Engem érdekelne a mustang. Hol van helyileg? Üzemképes?
ELadó:
-simson indexek, láncvédő, duda
-mz kuplung kar
-Jawa Mustang, i.ár:10eFt
http://kepfeltoltes.hu/view/071031/IMG_6200resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071019/IMG_5899_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071019/IMG_5900_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!
Bontott ETZ 250-esem alkatrészeit felraktam egy weblapra.
Ha kerestek valamit itt megtaláljátok a listát:
http://mzalk.uw.hu/
Tévedtem.
A Pannónia kerekek kis fékdobosak még mindig eladó.
30/4257116 Debrecen
Háj
Na az a legzsírabb, mivel én meg debreceni vagyok. Szerintem 7végén le is ugranék érte.
Telszámot küldenél erre az ímélcímre:szarkamate@gmail.com
A válasz az előző hozzászólásban.Kicsit elcsúsztam:-).
Bocs ,hogy össze-vissza válaszolok de ritkán jutok fel ide ezért,ha lehet az e-mail címemre írjatok.Szóval a motor most szét van szerelve mert elkezdtem felújítani egyébként fel van furatva a henger és azóta már volt elindítva tehát műkszik.
250/559-es cspptankos 1960-as
Szewasztok P10-es ülés meg tank meg 3db felni, ha vkit érdekel.
Sziasztok!
Jó állapotú Pannónia műanyag első sárvédőt cserélnék egy szintén jó állapotú 18x3.00 külső gumira.
VAN SUBER IS TŰ IS AJÁNDÉKBA KAPOD,CSAK EZ A CIM NEM MÜKÖDIK,MÁR IRTAM NEKED A MULTKOR IS DE VISSZAJÖTT.ÜDV DUDU
Heló
A karbi témához:nekem nagyon messze lenne én vas megyei vagyok.Akkor nem kell.
tula homokfutó kerekek eladók vadi ujjak!
pannonia alkatrészek eladók4
eladó !!riga henger hengerfej karbival az egész egyben 3500ft
Sziasztok!
ETZ 125ös karbit keresek. Akinek van és eladná az szóljon.
mz telók tárcsáshoz valok 2000ft a jáva tank 3000ftv etz125 tankra cserélném akarbihoz ezek meg vannak csak uszó főfuvoka meg a csavarok hiányoznak2500ft Berettyóujfalu Hajdú-Bihar Megye
Heló
Engem a 24 n1-1 es karbi érdekelne.Sibere meg van,meg a tűje?Mert ha ezek megvannak a többit már tudnám potolni benne.Attól függ hol laksz.
Keresek rometett max 15.000ft-ig lehetőleg szolnokmegyében, vagy kesckemét környékén.
ugyanitt eladó egy pár 16" ETZ-be való kerekek kiválló gumikkal. Párban 12000 Ft!
06209886411
Keresek rometett max 15.000ft-ig lehetőleg szolnokmegyében, vagy kesckemét környékén.
ugyanitt eladó egy pár ETZ-be való kerekek kiválló gumikkal. Párban 12000 Ft!
06209886411
ugyanitt eladó egy pár ETZ-be való kerekek kiválló gumikkal. Párban 12000 Ft!
Nekem van ha kell még!! Kecskeméten van
06702912829
Szia!a Jawa tankért mennyit kérsz?
Háj!
A teleszkóp alurész a tárcsafékeshez való?Mert ha igen, akkor engem érdekel!
sziasztok ! eladó!!mz teleszkóp alu része -etz 125 lengő villa-két db kilométer óra tartó gumi -mz hátsó sárvédő. 2 db hiányos karbi a számuk 24n1-1 és 28n1-3. Egy mz ülés . etz berugókar.jáva csepp tank.Képet is tudok küldeni roluk.érd. adam851017@freemail.hu
Hali joshbono!Van egy TL váltószerkezetem fedéllel,mutatóval kiváló kukactárcsával alig használt ha érdekel.Iránya egy 9-es.Üdv:Lombi
Hello!
Keresek MZ első villát kompletten 18-as kerékkel és komplett fékkel. Ezenkívül érdekelne még Jawa 634-es blokk alkatrésznek, mag 638-ra való karburátor.
hzoltaan@freemail.hu Vas megye
150-es etz tank és a kapaszkodó mennyi?
Pannónia első és hátsó kerekek takarólemezek nélkül tengelyekkel eladó
(nagy fékdobos)
06/30 4257116 Debrecen
Helló
van egy pár sárvédőm, van olyan amelyik műanyag, pancsira való mind, Azt hiszem 20-ashoz is van, ugyhogy áll az üzlet.
Babetta 2sebességes bontásra jó gumikkal stb... kicsit hiányosan.
06702912829
Metzeler Lasertec front 110/90-19 M/C 62V
Metzeler Perfect ME77 FRONT 90/100-18 M/C54S
Metzeler Lasertec front 100/80-17 M/C52S
PIRELLI MT75 90/80-17 M/C 46S
Eladók 10000 Ft/db. Érdeklődni fenti emailen.
ETZ 150 Zala megyében alkatrésznek, paírok nélkül eladó. Motorkami kukac gmail pont com.
Üdv!
TS elsősárvédőt és TZ hátsó kapaszkodót keresek! Ha van valakinél elfekvőbe az ne tartsa vissza. Sárvédőn a festés nem számít viszont a kapaszkodó krómja szép legyen. Cserébe minimális pénzt, sok hálát, meg TS, Trophy és Lada alkatrészeket tudok adni. Illetve ha valakinek vannak ilyen-olyan első és hátsó lámpái, amik eladóak, akkor lehet hogy érdekelne, ha megmondod milyen van lehet h tárgyalhatunk.
THX!
Ádi
Oks, még átgondolom, mert van közelebb is hasonló árban. Azért köszi a reagálást.
szevasztok! Simson schwalbe, túurbós! na ehhez kéne nekem hátsó fék + kilóméter óra!!! mivel nem nagyon fórumozok, akinek lenne valami ajánlata, kérem dobjon egy e-mailt!! üdv! szevazstok! Rósz György
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|