Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!Lenne egy komplett Simson s51-esem bontásból szinte mindene megvan egy két dolgot eltekintve ha érdekel valami keress meg e-mailban vagy telefonon!tel.:06705429151 e-mail.: szalmi88@freemail.hu küldök képet is árat is és mindent elmondok!!
Hi! TS LUX lámpa bili kellene nekem gyújtáskapcsolóval. (tehát az óra nélküli verzió) Előrei is köszi! Üdv! t
Pannónia P12-höz keresek egyenirányitó szelént ,légszűrőt és 18x3.00-ás külső gumit.Akinek van eladó jelezze. Köszönöm!
köszi de a kerekek egyben vannak. Futómű alkatrészek érdekelnének. ( első,hátsó villa,lámpa, stb)
Hello! Szerintem át megy a motor más benzintakkal. Nem egy olyan tényező, ami a motor műszaki biztonságát befolyásolja, azt nem szeretik inkább, ha valaki belepiszkál a fékrendszerbe, világításba (és ez szembetűnő).Más méretű a kerék mint a gyári méret stb.
ja...a fék is benne van az árban...csak, hogy egyértelmű legyen.
Hejj!
16-os csak hátsó van és az is bontva.
Megvan hozzá az agy, küllők és felni.
Az egy db kerék ára így 4000-Ft.
Ha kell, küldök képet.
van egy kerékagyam,talán ehhez a tipushoz.
Hejj!
Holnap küldök képeket és az árat is. Hátsó és első lámpa is van. Index kapcsoló...stb. Holnap részletezem.
Széles utat!
keresek DKW NZ350 es cuccokat.Mailt várok elsősörban.
TATRAN blokk eladó.Irányára 12 pénz vagy cserélhető pannónia "pöcslámpára".Tel.:20/2585597
sziasztok van vkinek mz etz 251 es tankja eladó vagy 125 ös re cserélné kissebb potlással ?
Nen tudná vki megmondani hogy kpm müszakin 251 es 125ös tankkal át megy e?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Az indexek jó állapotban vannak? Érdekelne kép róluk. Előlről, hátulról és fentről, mind a 2db-ról. Mennyibe adod egyébként a két indexet??? lg.85@freemail.hu a címem.
Sziasztok
Eladóak a következő 250-es, illetve 251-es ETZ alkatrészek.
Váltóléptető villák 10-12-ig
Váltóléptető tengely
Léptető szerkezet
Fogaskerekek külön+tengelyek
Henger ETZ 250
Generátor forgórész
Generátor állórész
egyenirányító
fesszabályzó
gyújtáskapcsoló
kupplungalkatrészek
berugószerkezet
berugó+váltókar
első lengéscsillapítópár komletten
fékpedál
sztender
alsó és felső kormánykifli
műszertartó alukonzol
műszertartóba óratartó gumik
por és vízvédő gumi a gyújtáskapcsolóhoz
hátsó kerék kompletten, új gumival, 10 km nincs benne, még körben a festett sárga csík is rajta van
első keréktengely
hátsó keréktengely
lengővilla
féktárcsa
kilométeróra meghajtó spirál
Akit érdekel valami, írjon e-mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre
vagy hívjon a 06/20/224-7288-as számon a délutáni órákban.
Szia mondjuk komplett kerék érdekelne 16 os első és hátsó
köszi
Attila
Szia és mit kérsz értük ?
Sziasztok!
Spontán írok egy listát:
-TS 250 üzemanyagtartály(fém fém betétes oldalakkal, gumival) ülés felől behorpadt
-ETZ üemanyagtartály(a kopott karcos festése van, de a tartály anyaga nem sérült
-TS 250/1 váz újra festve, de egy kicsit megrövidítve+hátsó lengőkar
-TS 250/1 blokk darabokban megkímélt állapot(felújítás alatt) pénzhiány miatt félbe maradt. Van hozzá zsír új hajtókar, dugó, csapszeg, tűgörgők(henger fúrva lett, most először)
-ETZ kerékagyak, TS kerékyagyak, felnik, fékek
-TS kilóméteróra és fordulatszámmérő
-indexek (2db)
-oldalsztender
-TS ülés(szakadt egy kicsit a kárpit)
-ETZ első villa (felújítva olaj nélkül)
-TS első villák eredeti(megviselt) állapotban
-ETZ hátsó lengőkar
-ETZ gyujtáskapcsoló
-hátsó lábtartók
-TS 250 kipufogó (sztem az első a motoron)
-TS gyujtáskapcsoló
-TS kormány
-TS 250 karburátor
Egyenlőre ezek jutottak eszembe.
Lehet, hogy akad még egy-két apróság, de azért írjatok vagy leírom később.
Széles utat!
Hejj! :)
Van ETZ kerékagyam és hozzá tárcsa. Van felni is. Már csak a küllők hiányoznak. Ha kell valamilyen alkatrész keressetek, mert szétbombáztam egy Ts-t. van egy zsír új hajtókarom is Ts-hez(japán)
Eladó 250-es Simson tanksapka a 60-as évekből, jó álapotban, polírozva.
MZ, Pannónia, Jawa, Riga alkatrészek eladók.
black.nomad@citromail.hu
Hali!
Keresek KTM MX 500-hoz kuplungkosarat, meg a berúgóhoz tartozó fogaskerekeket.
Hali!
Keresek MZ ETZ 150-eshez első tárcsás kerékagyat!
mélem:kisszirt@citromail.hu
Üdv!
hello mindig keresek babettát debrecen kornyékérol.(jelentéktelen alkatrészek hiánya nem akadáj)irjatok feltétlenul!!
holb.gergo@gmail.com
előre is koszi
MZ,Simson Star alkatrészek eladók
érdeklődni okli4@freemail.hu
Hellosztok!
Van egy D-Csepel 125-ösöm, ahoz kéne pár alkatrész pl: Gázkar felőli markolat (az eredeti fehér), bowdenek (ha van valakinek olcsóbban, mint az old motors-nál), lábtartógumi, berugókargumi, váltógumi (itt is, ha olcsóbb az old motors-nál), és asszem egyenlóre más nem... Van rajta egy "Ballon Cordatic 3.25x19"-es gumi, jó állapotban (asszem ez a Pancserre való, mert a Csepelre nagy) Ha kell valakinek írjon leszedem a mociról, és máris az övé (árban megeggyezünk)
Csaó. Komplett Babetta, megvan mindene. Plusz még egy szétszedett blokk, kerekek, apróságok. Három Babetta volt, egyet csináltam belőlük, a többi a maradék. Sopronban van, 6000Ft-ért elviheted, ha érdekel!
Szia te hirdetted a vaterán is ?
és nem postázod
sorszám: 7810 (85791)
( elözmény: motoros L.Bandi, 2007-10-28 19:04:44)
Már úgy megszoktam a mobilom...pár napja elhagytam....:P :D
celer84@freemail.hu
Sziasztok!
Van egy komplett MZ TS 250/1-em. Majdnem minden alkatrész megvan. A gép darabokban van és kiárusításra kerül. Átalakítás miatt lett szétszedve, pénz és idő hiány miatt nem tudom folytatni. Az ár megegyezés szerint. Egyben vagy alkatrészenként is. Papírok nincsenek. Hívjatok! Megegyezünk! :)
Van eladó generátor forgórészem ETZ-hez 1500 Ft-ért
Valamint hajtóműolaj olcsón,ha valakit érdekel!
Szombathely
mi mennyi lenne? hol van? alkatréstzed pluszban? kösz! rgy
az ural.hu. van róla kép.
Van vkinek csepptankos 350 Jawához légszűrőház fedele, (púpos) vagy komplett légszűrőház eladó?
mél: janosak (freemail) Köszi
komplett kuplungszerkezet,röpsuly,karbidekni,állórész
Hali, nekem van komplett nagykerekű Babettám eladó, ha érdekel, plusz egy blokk.
Szevasztok! Vettek a gyerekeim egy romos nagykerekű babettát!!! Lesz min melóznom :-) Ehhez kéne pár cucc! burkolatok, stb. Akinek van dobjon egy e-mailt! köszi! Rósz György
Mik azok az alkatrészek??
Hali!
Keresek MZ ETZ 150-eshez első tárcsás kerékagyat!
Üdv!
boxer mz bk 350-es alkatrészek eladók
nekem van egy 3000ért
sorszám: 7796 (85707)
( előzmény: VisegrádiMotoros, 2007-11-06 22:31:11)
Üdv!Ha valakinek van egy felesleges Jawa csepptankja, az dobjon egy mailt!Köszi
Sziasztok!
ETZ 150-hez keresek szívócsonkot. A hengerhez 2 db. hatlapfejű csavarral van rögzítve, a karburátor csatlakozik rá. Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném.
Köszönöm a gyors pontos segítséget. Én is a "vatera"-t választottam. 3900-ért kaptam meg. Jövő kedden veszem át. Bízom benne, hogy jó és használható lesz. Mégegyszer köszi az infót.
szeva subee!! az oldal deknibe levőkuplung állitó mind két része megvan e még és mennyiért? gyujtás részhez az excenter? vagy tilisztoros gyujtás rész
Van eladó generátor forgórészem ETZ-hez 1500 Ft-ért
Valamint hajtóműolaj olcsón,ha valakit érdekel!
Szombathely
Sziasztok
Eladóak a következő 250-es, illetve 251-es ETZ alkatrészek.
Váltóléptető villák 10-12-ig
Váltóléptető tengely
Léptető szerkezet
Fogaskerekek külön+tengelyek
Henger ETZ 250
Generátor forgórész
Generátor állórész
egyenirányító
fesszabályzó
gyújtáskapcsoló
kupplungalkatrészek
berugószerkezet
berugó+váltókar
első lengéscsillapítópár komletten
hátsó lengéscsillapítópár kompletten
fékpedál
sztender
alsó és felső kormánykifli
műszertartó alukonzol
műszertartóba óratartó gumik
por és vízvédő gumi a gyújtáskapcsolóhoz
hátsó kerék kompletten, új gumival, 10 km nincs benne, még körben a festett sárga csík is rajta van
Hátsó lánckerék csapággyal, tengellyel, rezgéscsillapító gumival+kilométeróra meghajtással,ez ETZ 250-é(kitűnő állapotú)
első keréktengely
hátsó keréktengely
lengővilla
féktárcsa
kilométeróra meghajtó spirál
Ezek az alkatrészek így együtt 25000Ft-ért elvihetőek!
Nagy részük kitűnő állapotban van!
Akit érdekel valami, írjon e-mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre
vagy hívjon a 06/20/224-7288-as számon a délutáni órákban.
http://www.vatera.hu/indikator_ora_gyujtas_bealitto_szettel_2900_ft_40108569.html
itt is van!!!!
sorszám: 7789 (85664)
( elözmény: motoros L.Bandi, 2007-11-04 11:38:00)
http://www.sidex.hu/index.php?page=/index.nml&subpage=/hu/meroeszkozok/Kezi/Meroeszkozakcio.nml
Indikátor óra
X*7550-010 3.950,-Ft+ÁFA
E-mail: info@sidex.hu
Telefon: +36-1 424-1705
Fax: + 36-1 424-1704
ez itt van a bp22ker-ben, ehhez még egy gyertyát kell átalakítanod és kész!!! én a vaterán szereztem!!!
sorszám: 7788 (85663)
( elözmény: motoros L.Bandi, 2007-11-04 11:38:00)
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|