Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Üdv mindenkinek!
Egy félreértés kapcsán a meghírdetett 1000km futott etz karbi nem 1000km hanem 10 000km futott.
Ára: 4000Ft
Ha valakit így is érdekell írjon a bekesil@citromail.hu-ra
Elnézést a hibás adatokért.
LAci
Hali. Én 40ért vettem, nem irattam át volt pár gazdája közben. Szerintem 35ért viheted, van hozzá egy másik bontott 1/2 motor, blokk alkatrészek, telók, sok kütyü.
Sziasztok!
Hívtam egy márkatársatokat,mert neki vhogy sikerült elintéznie.hogy oldalkocsissal vontasson futót!De sajna vmiért nem segített,nem bízik meg bennem vagy nem tudom.Pedig én is motoros vagyok,és nekem is ez a szándékom,csak Jawa-val!Ha valaki tud segíteni az légyszi írjon,vagy hívjon!!!!!!!!
0630 3106141
Email.:kovacsd83@citromail.hu
Sziasztok. Van egy 250-es ETZ-m kompletten alkatrésznek vettem de áttértem a 125-ösre így ez felesleges lett. Egyben eladó ha valakit érdekel. Még dobfékes.Harmadik seb. nincs benne, van még 1 hónap műszakija is :D
Eladó!
MZ ETZ komplett műszerfal(órák,konzol,spirálok,kábelek...minden...)hiánytalan és sérülésmentes állapotban,valamint egy pár első index eladó.Ha valakinek ez megér 5000 ft-ot, akkor szóljon!dadis@freemail.hu
Sziasztok.Van eladó p20-as üres vázam,üres blokkal,forgalmival.20 3541229
Megvan még?
Képed van róla?
Miért cserélted le?
Üdv: Veatta
figyelem!Nemtudom pontosan milyen típusba de a bácsi szerint aki adta pannónia alkatrész,lánckerék agy nélkül 6 csavaros felfogatású, szerintem elég jó állapotban,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor hívjon06-70-774-92-55,az mz-re nem tudom feltenni,így hasznát nem veszem de kidobni meg sajnálom.
üdv:.András
Vennék sürgősen 130/90/17 -es gumit (4,50/17) tel:06 20 315 2753
Sziasztok!
Komplett gyári tirisztoros simson gyújtás eladó 10ezer forintért,vagy megszakítósra cserélhető,egy az egyben békéscsabán.
mz 125 ös blokkalkatrészek gyújtás álló és forgó rész és 2 komplett kerék + 1 karburátor eladó ha valakit érdekel irjon a szabadospeti@parisat.hu ra.
Üdv mindenkinek!
Van egy 1000km futott etz 250 való csatos karbim. Ára 7000FT
Akit érdekell írjon a bekesil@citromail.hu -ra
szia etz forgórész kellene 70 2147030
Üdv Mindenkinek!
Van eladó 2db 36küllős aluminium felni
18 ill 21-es.
5000Ft/db
Érdeklődni csak telefonon,a
06-30-467-9162 számon lehet!
Zsolt
Nekem van szivócsonkom! Törött volt de megvan hegesztve.biztos jó!
06702912829
hever@tvn.hu
www.hubermotor.hu ill. mofaker.hu
ott biztos van és postáznak is asszem
üdv:András
Hello!
ETZ250-eshez keresek hátsó motorfelfüggesztőt, jobb oldalit főleg.
Ha csak ötlete van valakinek, hogy hol tudok szerezni, annak is örülnék!
Esetleg cserébe van 125 ös etz blokkom,
Sziasztok Keresek etz 250 es blokott.Ami nem lényeges rola :Henger,hengerfej ,dugó,gyürű,gyujtás rész.A lényege hibátlan főtengely,csapágyak váltó,kuplung,
Persze hogy nem gondoltam komolyan, hisz tele raktam szmájlikkal. A verhovina 1 kincs. Meg egyébként is nem foglal nagy helyet :)
kétlem, hogy komolyan gondolta volna az illető. Mellesleg nekem is van egy verho 3-asom. Bár én nem adom el :D
Szevasztok! Eladó egy jobb napokat látott MZ ES 125-ös alkatrésznek, vagy az alkatrészei! Érdeklődni lehet: s.jacint@freemail.hu vagy a 06209363268-as telefonszámon!
A verhovina vasba többet ér mint 2500ft. 10ezer forint alatt egy bringát nem adnék, nem hogy motort.
senki nem tud nekm 1 babettát vagy 1 kismotort kiszálitással egyutt 8500 ft er szerezni???? nagyon kéne!
Üdv mindenkinek !
Ezt 250-hez keresek szívócsonkot, ha van valakinek szóljon és megyegyezünk az árban. Esetleg törött is érdekell ha a karbirögzítésnél van törve!
Laci
Meghívó
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív mindenveteránost,és veteránmotorozásfelől érdeklődőt,2008.Április 5.Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén(volt felvonulási tér)megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség ésügyességi versenyre.A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.Az esemény védnöke:dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég:Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tartváltozatos programokkal.A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.Ha van 30 évnél ídősebb motorod akkor megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (06 20 3 421 373)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésűmotoros részére,akinek fontos lehet a balesetmegelőzés
Inkább kipucolom a karbit, löttyintek bele naftát, aztán riogatom a szomszédokat :D
LG TS ha kihozod taksonyba adok érte 2500at:DxD de komolyan.:D
ha kihozos taksonyba adok a verhovinádér 2500at:D
Egy rozsdás Verhovinával tudok csak szolgálni :)) De a hangja tömegoszlató ;))
Hello!
Ez olyan mint a Pancsié?
Üdv: Roland
vadi új danuvia bilux kapcsolók eladók
3000 ft/db
Sziasztok! Budapesten eladó egy nagyon jó állapotú ETZ 125 5000 km-rel. Papírjai megvannak, de vizsgáztatni kell. Nem az enyém a motor, csak megkért az illető, hogy írjak ide. Ára 110-120.000 ft között.
Üdv!
Eladó kipufogót keresek 175ös JAWA hoz, szombathely környékén!Ha valakinek van elfekvőben , akkor jelezzen! Előre köszönöm
Sziasztok, Ts 250-re keresek gyári, jó állapotú nyereghuzatot országos szinten.
Hellósztok!
Nincsen valakinek eladó,jó állapotu üzemképes kismotorja???Lehet az JAWA Babetta Jawa mustang esetleg Simson, Mtz, Romet stb.... maximum 9-10 ezer forintért érdekelne.
E-mail cimem:
milan123123@citromail.hu
SÜRGÖSEN KÉNE!!!!!!!!!
Hellósztok!
Nincsen valakinek eladó,jó állapotu üzemképes kismotorja???Lehet az JAWA Babetta Jawa mustang esetleg Simson, Mtz, Romet stb.... maximum 9-10 ezer forintért érdekelne.
E-mail cimem:
milan123123@citromail.hu
SÜRGÖSEN KÉNE!!!!!!!!!
Simson Shul-hoz keresek KIPUFOGÓT!!!
hever@tvn.hu
Szia ,a hengerfej gyári ..bár nem az eredeti hanem uj a blokk 5 sebességes.
üdv feri
http://www.vatera.hu/mz_etz_250_60842255.html
Szia megnéztem a mocit,még esetleg érdekelne is csak egy gondom van.A képeken egy TS 250-es hengerrel szerelt blokk van.A blokk is sima 250 vagy csak a henger/hengerfej????Most akkor 4 vagy 5 sebességes?
Sziasztok
Eladóak a következő 125-ös 150-es 250-es, illetve 251-es ETZ gyári DDR alkatrészek.
gyújtáskapcsoló (ETZ 125-251)
kupplungalkatrészek (ETZ 250,251)
berugószerkezet (ETZ 250,251)
fékpedál (ETZ 125-251)
sztender (ETZ 250)
alsó és felső kormánykifli (ETZ 125-251)
műszertartó alukonzol, utángyártott (ETZ 250)
hátsó kerék kompletten, új gumival, 10km nincs benne, még körben a festett sárga csík is rajta van (ETZ 250)
első keréktengely (ETZ 125-251)
hátsó keréktengely (ETZ 125-251)
lengővilla ETZ 250
kilométeróra meghajtó spirál (ETZ 125-251)
ETZ 150 blokk és vázalkatrészek eladóak:
első és hátsó keréktengely
első sárvédő
hátsó sárvédő
hátsó lámpa és rendszámtartó
lengővilla
bal oldali légszűrődekni (horpadásmentes)
jobb oldali akkumulátordekni (horpadásmentes)
tank (horpadásmentes) belül nem rozsdás
fékmunkahenger
óratartó gumik
gyújtáskapcsoló porvédő gumi
tanksapka
hátsó lánckerék kitűnő állapotban
alsó sztender
oldalsztender
bajuszkapcsoló komplett
kupplungkar felfogatással kompletten
generátor állórész
első lábtartó
gyújtótrafó
hátsó lábtartók párban
hengertartó bak kompletten felső
alsó hengertartó bakok párban
lengőtengely csavarokkal és biztosítócsavarral
felső kormánykifli
alsó kormánykifli
hátsó fékdob pofákkal fékkulccsal és gombával
Szívógumi légszűrőházba
bakelit
hátsó fékkapcsoló rugóval és pálcával együtt
benzincsap
Blokk:
Alapméretes gyári henger, gyári dugattyúval és gyűrűkkel, 17000km van benne
Hengerfej
Üresjelző gomba
Gyári főtengely, gyári hajtókarral, 17000km van benne
Szívócsonk és henger közé a bakelit hőszigetelő
Váltó
Primerhajtás fogaskereke+csavar
Fordulatszámmérő meghajtás kompletten
Bal oldali blokkdekni
Jobb oldali blokkdekni kupplungkiemelővel együtt
Olajbetöltő nyílás dugója
Bal blokkfél
Jobb blokkfél
Léptetővillák
Berugószerkezet
Váltó léptetőszerkezet
Szimmeringleszorító 4 csavaros alu elemek mindkét oldalra
Kupplung fémlamellák
Kupplung aluközép
kupplung lamellaház
Kupplung rugóslap
Olajleeresztő csavar
Váltó üresbiztosító csavarja rugóval és golyóval
Kupplungkiemelő tengely
Csavarok
Mindenről tudok jó minőségű, nagy felbontású képet készíteni!
Akit érdekel valami, írjon e-mailt a muller_szabolcs@citromail.hu címre
vagy hívjon a 06/20/224-7288-as számon a délutáni órákban.
BP XV. Rákos u.SZTK mellett.
Jawa 638 350 használt alapméretes hengerpár eladó, csak egyben, 6 e. Ft.Nem postázom, Csepelen van, ide kell érte jönni.
Van egy garnitúra hengerfej, pár váltóalkatrész, és több új szimering, új hátsófékbowden, ford. mérő, rezgéscsillapító "O" gyűrű kuplunghoz, stb.
fullkopy@msn.com
06 30 27 27 987
Hello!
Esetleg tudja valaki,hogy Pesten melyik motorosboltban (pl Kelemen) kapható "krómozott", műanyag rendszámtartó?
Sziasztok van egy eladó mz ts 250/1 em.Az irányár 30000 ft .
képek és részletek itt:
http://emarket.extra.hu/eshop/index.php?productID=1429
üdv feri
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|