Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Uralhoz keresnék tankot. Esetleg tud v.ki segíteni?
eladó!!
mz etz tárcsa jó állapotban 5mm vastag
mz ts 250 karbi (hiányosan)
mz első ill hátsó sárvédők
mz ts 250 ülés kompletten(huzat szakadt)
képeket tok küldeni
E-mail:adam851017@freemail.hu
tel:06 30 419-9581
Bajdú-Bihar B.újfalu
valaki megtudná nekem mondani hogy használt etz tilisztoros gyújtáshoz a fekete doboz mkennyibe kerülhet.
Előre is köszönöm. ja és hogy van e vkinek?
250/1 -re tudna valaki esztétikus szélvédő plexit ajánlani ?
kösz
Van egy eladó Yamaha YZ főfékhengerem Nissin márkájú MZ re felszerelhető csak fékcső kell hozzá. Az új ára kb 25e Ft. 8000Ft ér adom.
ELADÓ!
Egy papirokkal rendelkező egyesnes kormányos TS125 ös. SZédszedett állapotban . felujitási alapnak vettem ,de nem fogom sose megépiteni. 15.000 Kompletten.
Csak mélbe irjatok!
kobra111@citromail.hu
köszi
Szigeti Piknik veteránjármű és alkatrészbörze
2008 április. 19
Szentendrei-Sziget
Szigetmonostor Árpád út 15
/ volt vízórajavító/
A helyszín kitáblázva
Mindenkit szeretettel várunk
Eladóknak helypénz: 500 Ft
- amelyben egy tál melegétel is benne van
Információ: 30/6355049
20/9364955
Szeretettel várunk mindenkit akit érdekel.Találkozunk 8:45-kor Dunakeszin a révnél.(Dunakeszi Göd felöli oldalán található,a 2-es számú főútról lehet közvetlenűl lehajtani a révhez vezető útra.)
Tisztelettel:
Fóti Gyula
Pannonia MGTSZ.
Szia Engem ETZ 250 első kerék érdekelne.
Sziasztok van ithon egy tucat simson, mz etz meg babetta alkatrészem, ha valakit érdekel valami írjon a mezgo.g@freemail.hu-ra
Sziasztok!
TLB-hez keresek lámpafejet vagy valakit, aki tudna nekem ilyet "hekkelni". Aki tud pls segítsen. Köszönöm
Írtam mailt ezügyben neked.
Szevasztok!
Kawasaki zx7 r-hez hátsó lámpát keresek!
Keresek MZ TS 150-re hátsó lánckerékre bakelitet. Csak jó állapotú érdekel.
Sziasztok!használható állapotú ETZ 250 karbit keresek BVF N-2-5, típust, vagy a BVF N-3-1 (csatos).Leheteőleg nem csillagászati árakon:) Köszönettel.
Nekem van hozzá láncvédő bakelitem gumicsövekkel együtt.
Amúgy az egészet ,alkatrészekkel együtt, 15000-ért odaadom.
Üdv Mindenkinek.
ELADÓ
Van egy 1967-es Komar MR232-esem.
Üzemképtelen (beállt a főtengely),új lánccal, lánckerekekkel, sok alkatrésszel, eladnám.
Kép:http://kepfeltoltes.hu/080221/DSC00622_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha érdekel valakit kérem jelezze az alábbi címen:
modzoltan@freemail.hu
nekem van pöpec, de nem eladó. :D
genya vagyok, ne haragudj! :D
Sziasztok!
1990-es Jawa 350/638-re vennék oldalkoffereket, tartóval együtt. Gy?r és Szombathely környéke el?ny.
Mindenkinek balesetmentes motorozást kívánok!
ELADÓ!
Egy papirokkal rendelkező egyesnes kormányos TS125 ös. SZédszedett állapotban . felujitási alapnak vettem ,de nem fogom sose megépiteni. 15.000 Kompletten.
Csak mélbe irjatok!
kobra111@citromail.hu
köszi
250 es trophy elado.ill űlés,oldaldoboz.cim vizsi72@freemail.hu
Sziasztok!
Tárcsafékes Etz 125-re keresek jó állapotú első főfékhengert (ami felül a kormányon van) olajtartállyal, mindennel.
Már régóta nem kapok boltban.
Ha valaki tud, írjon: nagymarci@enternet.hu
Köszi!
Víg Napot! Van egy eladó S51 -m, szerintem csak alkatrésznek. Akitől vettem, mondta, hogy üzemképes. működött is bár nem volt az igazi. a berúgókar rá volt hegesztve a trngelyre. szétszedtem, de nem raktam össze. 25-ért lehet vinni, tudok képet küldeni.
Nem kaptam motorosboltban hátsó láncvédő bakelitet TS 125/150re, úgyhogy ha valakinek van esetleg ilyenje (NEM törött, hiányos állapotú) akkor az írjon bátran.
lg.85@freemail.hu
Ha láncvédő gumicső is van hozzá az már maga lenne a mennyország :)))
Holnap Apafán alkatrész börze lesz 13:00-ig akit érdekel ott a heje!
Sziasztok!Keresek Krauser csomagtartóra oldal,ill hátsó dobozt,nem baj ha nem zárható vagy ütött, kopott,csak törött ne legyen!
e-mail: csaadaam@gmail.com
tel.: 70/9432431
Hali!
Keresek ETZ tárcsafékes első kerékagyat, esetleg komplett kereket!
Előre is köszi
MZ TS 125 alkatrészek eladók.
-váz+hátsó öntvény
-2db tank
-kormány
-oldaldobozok
-hátsóvilla
-hátsó lánckerék
-2db kuplungdekni
-gyújtásdekni
-első fékfal betétekkel
Tel.:20/2585597
ELADÓ!
Csak mélbe irjatok!
kobra111@citromail.hu
köszi
Üdv,
Mz alkatrészek érdekelnének Nyíregyháza környékén. Szükségem lenne pl. egy TS 125 hátsó lánckerékre. Crossosítom a gépet, szóval jó a használt is, mert még úgyis faragni kell rajta.
Sziasztok!
250-es ETZ-re keresek "krauzer" jellegű csomagtartót!
variattila@freemail.hu
Hali. Újból nekiálltam motorozni,és vettem 1db JAWA 350/634 gépet szétszedve,mert a volt gazdi át akarta épiteni chopperra,csak belefulladt az elektronikába. Igy most van egy "hibridem". Van cserére vkinek 1db orig.benzintankja ún."csepptartályért" + orig.kormány --hosszú- magas-kormányért?
hali
eladó egy tirisztoros gyujtás vadonat új alaplappal, újra tekercselve + lenkerék + trafó
ára 10.000 Ft
vagy.: ocsipal@freemail.hu
Sziasztok. A 250-esem elment. :)) Maradt egy 69.5-ös hengerem dugóval, hengerfejjel,szívócsonkkal kompletten ha valakit érdekel.
Hello!
Van egy eladó 250 es karbim nem csatos. Jóállapotú. Ha valakit érdekel elektroosztro@freemail.hu a címem
szevasztok! etz250 re keresek első kereket (tárcsás) aki tud dobjon e-mailt(rosz@freemail)!!!
Szia Bambi!
krauzer tartó érdekelne megvan még?
Mennyi az ára?
Köszi!
szia!
szerszámos dobozod esetleg nincs hozzá?? :S Az naggyon kellene nekem
üdv.
Van egy blokkom jó benne a fötengely. A henger-hfej-gyujtás hiányzik rolla. 5ezerért odaadnám. Kecskeméten van
06702912829
Sziasztok
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az újabb típusú Mz Ts 150-esnek a főtengelyén mennyi szimmering van és azt, hogy mekkorák?
Esetleg ha valakinek lenne ilyen főtengelye az érdekelne lehetőleg Békés megyében, de ha máshol van az is jó lenne.
Verhovina3 1972évj kicsit hiányos de nem reménytelen! Motor átforog nincs szétrohadva az egész!! 7ezer az ára
06702912829
van egy halom simson alkatrészem felnik hengerek váz alkatrészek ha valami kell irjatok a chris_k1@vipmail.hu ra
Hi !
Már elkelt a karbi!
LAci
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|