Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello! Izs 56hoz keresek hátsó lámpa burát. e-mail cím: brezitom@vipmail.hu
Szia!Kerekem nincs,de kétkulcsos elsőfékem van.1 ezresért a tied lehet.
Elérsz a 20/2585597-es számon.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy komplett jawa elsőkerékre, kétkulcsos dobfékkel együtt.
cx24gti@freemail.hu
125 ÖS TROFIM VAN 1 CSOMO MINDEN DE NEKEM KÉNE MEGVESZEM VAGY FEL AJÁNLOK MÁST MAIL gergely111@citromail.hu vagy hivj 06705504934
Már emaileztünk , leesett megvan a számod.
add meg a számod és felhívlak...
santa87@freemail.hu ra küld.
tudok utalni pénzt számlára és akkor nem kell utánvét....
2 ezerért érdekelne az elektronikus...
+póstaköltség emnnyi lenne? megáll 2,5be? én székesfehérvári vagyok.
Heló srácok! Van egy 150-es Ts hengerem, frissen fúrt, új dugó-csapszeg-görgőskosár-gyűrű garnitúrával, csak be kell szerelni és kezdődhet a bejáratás. 150-es Trophy hengerre cserélném értékegyeztetéssel.
Trophyra is egy az egyben felmegy, csak a vezérlésben van különbség. A Ts kevésbé nyomatékos, alacsony fordulaton főleg. Viszont pörgetni való fürge gép és erre nekem semmi szükségem, mert így 30év körül már nagyapás tempóra váltottam. :)
Sziasztok ! Ha érdekel valakit egy szép Jawa 350 634-es, ezt nézze meg !!!
http://www.hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=2&h_id=170799
2ezer és biztos hogy jók.Kecskemét
Kellene helyileg hol vagy?
Amugy most raktam be egy mechanikus 1967es wartburg szabályzót ami még dinamós volt és 12Voltos...de nincs töltés. lehet más a baj? Mert nem akarok feleslegesen szabályzót venni, már a tököm ki van az etz-vel amugy eladó:) 65K
mennyiért adod őket? csere esetleg érdekel hangszóróra?:)?
üdv.
Trabié nem jó mivel az beépitett szabályzós. Nekem van elektronikus és mechanikus Etz szabályzóm ha kell.
06702912829
hali régi Simsonos multamból maradt rám 2 alkatrész egy középső sztender és egy hátsó csomagtartó...
3000Ft ellenében megválnék tőlük...
ocsipa@freemail.hu
üdv mindenkinek
van egy p5 pannonia gyujtásom jo
lendkerék tekercsek alaplap mágnesek st
5000 huf az ára de csere érdekel mkás alkatrészre gergely111@citromail.hu
egy feszab kellene!!!
etz-125re.
Trabié is jó?
santa87@freemail.hu
Tisztelt Kollégák!
Jawa 250/559 1967. motork. teljes restaurálására keresek ügyes kezű referenciával rendelkező szakit a Dunántúlon.
Kérem, referenciafotókkal és árajánlatokkal keressennek meg az alábbi címen: oadr@citromail.hu vagy 30/8683742.
A motorkerékpár gonsdosan szétszedett állapotban van,rozsda és sérülésmentes.Blokk teljesen felújítva.
Köszönettel:
OA
SAjnálom, remélem nem esett bajod!
üdv
Szia Fater!
Megvan még az a csatos karbi?
Kellene.
Üdv:Veatta
hello!eladó jópár alkatrész simsonhoz!
Árlista:
1) Festett váz! Új:szillentek,perselyek,tengely,csavarok,kormánycsészék,gumibak,lábtartó!18eft
2) Bontott váz ! 13eft
3) Kormánykifli jó 3000Ft
4) Korménykifli hegesztett de jó! 1500Ft
5) Első Teleszkópok 4500Ft/db
6) Hátsó teleszkópok 1800-4000Ft ig!
7) Kerekek üresen 2000-4000 Ft ig!
8) Fékek 1500/db
9) Kormányok 3500Ft/db
10) Lámpák: 1500-3500Ft/db
11) Fogaskerék 1000 Ft
12) Ülések 2000-3000Ft/db
13) Indexgarnitura, fehér, tartóval ,izzóval 3500Ft
14) Tank 3000 Ft
15) Oldalak 1db 2000Ft !2db 3000 Ft
16) Tank+oldalak jo festéssel csak felkell rakni 9000Ft
17) Kipufogók kompletten enduro könyökkel ráccsal 5000ft és 7000Ft
18) Enduro könyök 1300 Ft
19) Kipu rács 1300Ft
20) „sport” kipu 2000Ft
Egyéb kis alkatrészek,váz alkatrészek darabjával stb. megegyezés szerint!
képek a galériában simson alkatrészek 2008 0522 mappában: www.fejesm.mindenkilapja.hu
e-mail: fejesmiklos@citromail.hu
üdv
Sziasztok!
Akinek volna eladó ETZ 125-öshöz állórész - forgórész - egyenirányító az dobjon egy mailt....
santa87@freemail.hu
ui. Jelenleg nincs töltésem a három közül valamelyik lehet rossz holnap kiderül melyik( fesszabod szereztem de nem húz be) Más nem lehet ugye????
Előre is köszönöm az infókat!!!
*****Kezdő ETZ-s*****
hello nekem egy olyan gondom lenne örököltem kettő darab kinetic tfr smkp-t az egyik egybe van a másik hiányos.A hiányosrol a tirisztor hiányzik és ez a problémám egyik fele:nem kapni hozzá.!!!!valakinek elfekvőben nincs -e,vagy ötlet mivel helyettesíthető?(pl:babetta)???:-) A gondom második fele az hogy ami teljessen egybe van az sem indul teljes átt pucolás karbi tisztítás stb.. még a benzin is novi új.Mégis csak pöfög alapjárati fordulat körül és nem pörög föl.mi lehet a gond???? a tanácsokat segítséget előre is köszönöm és ide kérném őket: pimpa1974@citromail.hu
szervusztok 125 etz főtengelyt keresek komárom esztergom megyében válaszotokat elöre is köszönöm Üdv:Csubi
Köszi Kobra, már nem aktuális úgysem, mert tegnap elhasaltam a vassal és egész más alkatrészekre lesz szükségem mostanában :(( Köszi
Üdv!
Még mindíg eladó egy hiányos Danuvia váz(ami meg van:-váz,hátsótelók,oldalburkolatok,hátsósárvédő,hátsóvilla a lánckerékkel,elsőtelók,tank,első lámpatök,kormány,kerekek,üres fékfalak),vagy cserélhető Pannóniához nagyfékdobos kerekekre,szerszámbetétes tankra,simaoldalú sárvédőkre,csvaros oldaldobozokra.Irányár:10.000.-ft
Tel.:20/258 5597
Ok Fater!
SZerintem meglesz, de félre nem rakom, ha nem haragszol meg.
tudod a számom?
Eladó egy Simson Schwalbe Kr51/2
Több infó itt:
http://www.hasznaltauto.hu/2095091_simson_schwalbe_1984
Sziasztok!Szép állapotú,hobbi célra használt,papírok nélküli Jawa 350/634.Iá.:80.000.érdeklődni:komar15@citromail.hu
Sziasztok!!
Nemtud valaki 125-ös Csepelhez szerszámkészletet?Vagy képet nem tudna vki küldeni róla?
Nagyon megköszönném!!
Üdv
Roland
Szevasztok, keresek 150-es ETZ-hez hátsó sárvédőt egyben, mivel a jóképességű előző tulaj levágta. Ha valaki esetleg ugyanerre készülne, ne tegye, inkább cseréljük el:) akár rá is fizetek!
Erre a címre lehet irni!
kicsikapa@freemail.hu
Eladó S51-eshez midenféle alkatrész!Több darab!Van még komplett blokk is!Árat megtudjuk beszélni!
fejesmiklos@citromail.hu
Victor az alábbi linken megtalálod a keresett .zip file-t a csatos karbi leírásáról. Nekem is van kinyomtatva.
http://www.mzclubhungary.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=18
Helló! Ts 250/1 vagy Ts250-es tankot vennék. Jó állapotú, krómozott oldalú
(de luxe) kellene!
Fater, szerintem sokan hasznát vennék, örülnének neki, ha a csattos karbi leírását feldobnád ide a Szocimotoros, szakirodalom menübe. :)
Sziasztok! Eladó egy vadi új,bontatlan csatos karburátor,leírással dobozában.
14000 Ft az ára. 20/956-1044
Szia Kobra1!
Bocs, hogy eõbb nem jelentkeztem.Júniusban lesz csak pénzem a kipuffra,amit árulsz. Ha addig meglesz még,akkor telefonom kereslek majd. üdvözlettel: Tamás
Sziasztok.
Keresek 250-es ETZ főtengelyt csak kifogástalan érdekel.
Ha valakinek van ilyen eladó kérem irjon a bratyo@freemail.hu ra. Köszönöm!!
Eladó Jawa oldalkocsi jó állapotban.Az ülés hiányzik amugy mindene megvan(pántok is)26000FT az ára. Kecskeméten van. Képet küldök ha kell!!
06702912829
Sziasztok,
keresek 634-s Jawara tankra való krómlapot gumival. köszi előre is
Sziasztok! Etz után keresek utánfutót... egyszer láttam ilyet! ha tudvalaki akkor szójon!! köszi:D:D
eladó simson alkatrészek sokminden van egyben és külön is érdeklödni itt chris_k1@vipmail.hu
Van egy eladó Krauser csomagtartóm!
Jó állaporban van,(ha kell képet tudok küldeni) ha valakit érdekel akkor küldjön egy e-mailt!
feher-eger@freemail.hu(a többit majd itt)
üdv: Bálint
hali
eladő egy Etz első teleszkóp pár egy féknyereg és egy első kerék mindennel együtt....
érdeklődni.: ocsipal@freemail.hu
vagy 06 70 502 80 87
hali mindenkinek!KERESEK Jawa(csepptankos)-
hoz kromozott részeit.ugymint,e-vill szár,tankra betét,kapaszkodók,kipúff.
ELADÓ eTZ 250 esre vadi uj kipuffogó.
5000ft
Sziasztok tud valaki pannonia tankmatricat? ha igen hondalaci600@freemail.hu
Keresek! Etz első teleszkóp párt féknyereggel eggyütt, ha kerék van féktárcsával az is érdekel!
email: simobike@gmail.com
Írtam választ, megkaptad?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|