Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
A babetta gyujtást hagyjuk :)
cserélgetnék cuccokat, érdekelne egy alsó villakifli, cserélni esteleg egy fölsőre vagy sok cuccom van még, valaki elvisz pár dolgot ha minden igaz holnapig remélem válaszol, de van egy pár dolog... rosz generátort ingyen is adok... :P Esetleg kéne 16'os hátsó felni a 18asért cserébe, vagy szintén cuccaim közül lehet vállogatni, de csak a felni érdekelne, esetleg küllök, agy nem kell... majd egy elő tárcsafék is kéne, de azt ugye senki nemc seérlné el a dobos első kerekemre :) úgyhogy pénz hiányában az még elmarad.... érdeklne még egész babetta gyujtás, és még tudom hogy gondolkoztam valamin, de nem jut eszembe :P jaaa, és van még karbim is ha érdekel valakit, ja cserébe de tényleg csak cserébe valamiért érdekelne egy pár jó jawa 638 első teló becsúszószár...
http://teszvesz.hu/item387728654_jawa_638_350.html
egy honda tact tipusu festés sérült robogó csere érdekelne? 50 köbcenti forgalomban használható...ha érdekel irj üdv chris
sorszám: 8935 (97386)
( előzmény: peci sufnija, 2008-06-26 13:30:14)
Eladó egy ETZ-250 papírok nélkül. Alkatrésznek vagy hobbi célra. A moci működőképes, (van benne egy frissen felújított főtengely és egy új dugó 71mm)Kistarcsán van(Pest m.) Ir.Ár:40'000Ft Tel.:30/5950344 Mél: dpetzi@freestart.hu - képeket tudok küldeni.
Sziasztok!
Lenne egy MZ oldalkocsi elejéröl az az aluminium disz mind a három darab eladó vagy trophy 250 oldalcsomagtartóra cserélhető.
sziasztok!
Ts Mz-hez keresek az első kerékhez a csapágyakhoz porvédő gumit...kettő jó állapotú kellene nekem...de minimum egy :D
üdv
Eladó ez az MZ hátsó teló, és egy 4db-os új biztosítékfoglalat:
http://img3.tar.hu/krisz03/img/35093687.jpg
http://img3.tar.hu/krisz03/img/35148809.jpg
Érd: k.krisz03@gmail.com
UTÁNA NÉZEK MÉG LEHET HOGY VAN IS ITHON KETÖ MAJD JELZEM CSAK MEG NÉZEM ELÖTE
Szia!
Nagyon szépen köszi, de ha van, akkor Pesten veszek szerdán...nem bizalomhiány, csak nem fizetek ha nem muszály 800 -1000 ft pluszt postára, meg neked se kell bajlódni vele!
viszont ha van porvédőd emit lentebb írtam, azt megköszönném, utánvéttel. Az árban is max 100-200 ft-os tétel, meg azt simán levélben is fel lehet adni.
Köszi szépen mégegyszer!!
ÉP TEGNAP ELÖT VETEM 2 DARABOT HÁTSO KERÉKBE SZOVAL VAN JA ÉS KEREK UGY 1600FT FIZETEM ÉRTÜK HA KEL VESZEK ASZTÁN FELADOM NEKED
sziasztok!
Ts Mz-hez keresek az első kerékhez a csapágyakhoz porvédő gumit...kettő jó állapotú kellene nekem...de minimum egy :D
És egy kérdésem lenne: szerintetek ugyanígy ts hez lehet még kapni első fékhez betéteket. Nagyon el van már kopva a ferodolom :(
üdv
MÉG NEM SIKERÜLT BE CSERKÉSZNI A MOCIT DE ERÖSEN RAJTA VOK
hali
eladó a légszűrőm 125-150-251 es ETZ-re 3000 Ft
ocsipal@freemail.hu
Megvan a TS 250-es első sárvédő?
Üdv
szia! azéjó:) ha annyiért adod mint The Doctor, és jó állapotú, akkor kérem :)
PER EGYESÉ JO LENE MOST VAN EGY A BLOKRA VAN ÉRDEKLÖDÖ MERT 1 CROSS VÁZBA VAN MOST VARIÁL A TAG HOGY MEG VAN E NEKI A RÉGI MZ VÁZA KERÉK STB
már csak azért se, mert a tankméretek se egyeznek :)
The Doctor!! Nagyon szépen köszi azért!
Geri! Nem ugyanaz!!!
üdv
HA ARA GONDOLSZ AMI VAN A TANKON AMIRE RÁ FOGATOD A TÉRD GUMIT MZ FELIRATOT VAN 125 TÖS É AZ TALÁN UGYANAZ MINT A 250 ESÉ???
Szia.
Sajnos a kromozott lemezek már nincsenek meg. Azok a lemezek vannak meg amik a térdpárnákat fogták.
Eladó 2db Mz hátsó teleszkóp:
http://img3.tar.hu/krisz03/img/35093687.jpg
E-mail: k.krisz03[kukac]gmail.com
persze csak ha rozsda és sérülésmentesek...ha csak az egyik oldali jó, at is érdekelne...
szia!
a krómozott lemezeket mondod ugye? ha igen, engem érdekelnének...nem tudom hol laksz...mondjuk ha Pesten vagy posta nélkül megbótolhatjuk a dolgot?
üdv:
hát ezt nem nagyon értem ezt a kérdést...
ez a kibaszott freemail nekem nem jelezte hogy jött volna e-mail tőlled...
bocs...
Csak apróságok vannak:
MZ TS 250/1
- Teleszkóphüvely + csillapítók (1pár) 2000Ft
- Kerékagy 3 bordás 1000Ft
- Tankpárna tartó lemez (1pár) 500Ft
Van még egy első lámpafoncsorom üveggel, kerettel, ezt TS 125-ről bontottam, de ha jól emlékszem ugyanaz, mint a 250esé.
Szia!
250es Ts-hez is van? :)
nekem is van sokmindenem Trophy-hoz. ezért ha megtetszik valamelyik általam kínált ETZ vagy TS cucc, akkor azokból szívesen cserélek trophy cuccokra. Viszont venni nem akarok semmit Trophyhoz, mert mindenem van, de inkább Trophy cuccaim legyenek mint ETZ.
Ha érdekel valamelyik általam kínált ETZ/TS alkatrész, akkor dobj egy mail-t hogy mi kellene és mit adsz érte cserébe.
MENT MAIL MIBEN MEG KÖSZÖNTEM A KÉPEKET ÉS IRTAM HOGY MAJD HA ELÉG KÉP JÖN ÖSZE RÉGI MOCIKROL AKOR TÁN CSINÁLOK VALAMI FASZA KIS KLIPET MIBEN EREDETI KÉPEK ÉS MOSTANI KÉPEK LESZNEK FELVÁLTVA NEM KAPTAD MEG?
Egy válasszal szernintem megtiszetelhetnél csupán emberségből...
HALI
az lene a kérdés hogy danuvia blok mijen árba megy kb ijen közepes álapotba talán még el is indul akarok veni 1 két dolgot és csak egybe adják oda aztán nem szeretnék rá fizetni
NEKEM MINDENEM VAN TROPHIHOZ ÉRDEKELNE KERÉK MEG 1 PÁR CUC
HA KÜLDESZ MAILT AKOR IDE TED gergely111@citromail.hu én már küldtem mikor irtad a topikba csak nem jöt válasz sajna
Írtam neked e-mailt, probálj meg légyszives válaszolni rá, ha nem sikerul (szemét freemail) akkor irj ide, hogy továbbra sem működik. Köszi!
küldtem már e-mailt de ten nem válaszoltál...
eladó egy 42-es férfi motoros bőrnadrág 6000Ft
és egy téli bőr dzeki 5000Ft
ocsipal@freemai.hu
képet tudok küldeni.
eladó robogóváz motorépitéshez csere érdekel 2 ezer ft az ára itt egy kép http://www.simson.hu/adokalkatresz/24453.jpg
jelentkezni itt chris_k1@vipmail.hu
Szia!
Nem müködik az ímélcímed, tehát ide írom.
fékkar, kuplungkar, hátsó lengőkar, kuplungszerkezet, gyújtásoldali deklik, 1pár láncvédő gumi, fékkulcsok, és betétek(ez nem biztos)
HALIHO EZT TEGNAP TALÁLTAM EGY MÁSIK FORUMON NÉZE MEG MINDENKI ÉRDEMES VÉGIG OLVASNI A CIGÁNYOK AZOK A (@{}{}}&&@{&}]}[]}í[í€í<[í€íTETÜK) MIT TETEK 1 MAGYAR CSALÁDAL SZERINTEM TIIS ADJÁTOK TOVÁBI FORUMOKBA KÖZÉ http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=148789
Sziasztok van pár motorom szétbontva, 50, 51-es simson, 125,250-es etz. 125-ös mz, és egy babetta, szinte még mindenük megvan, ha valakit valami érdekelne belőlük, írjon a mezgo.g@freemail.hu-ra.
sziasztok!
twinsportra keresek hátsó müanyag sárvédőt
HALI WALKER ÉN GYÜJTÖM A RÉGI MOCIKROL A KÉPEKETB FÖLEG AMIN FELELT ÁLAPOTBAN VAN HA MEGTENÉD HOGY KÜLDESZ AZ ÁLÁBI CIMRE NEKEM NÉHÁNY KÉPET MEG KÖSZÖ9NÉM PERSZE CSAK HA RÁÉRSZ
gergely111@citromail.hu
üdv tele tankot:-)
Hali a nagyfateromé volt egy Simson shul Sr 2 most találtam meg a garázsában... nem működik nem is nyultam hozzá csak letakarítottam nagyából, Simson Star vagy Swalble csere érdekel... ár 30.000 Ft infó a 06-70-502-80-87 vagy ocsipal@freemail.hu
képet tudok küldeni
szia!
Mailben folytassuk! Ha tudnál egy listát csinálni, hogy mid van ES 125/150-hez. Köszi!
vale.46@freemail.hu
Háj!
Nekem lennének 125-ös höz cuccaim, mi érdekelne?
Nekem igazából az oldaltámasz kellene.
Sziasztok Csepel 125 be keresek bakteleszkópot fontos!!!!
köszi
060703261906
OKS ÉN MÉG ALKUDOZOM A FOSZERAL:-)
Sikerült találni sárvédőt?
ELADÓ
SOK SOK MZ CUC 125ÖS ÉS 150 TROPHI ÉS TS LEGINKÁB HENGEREK FESZABÁJZOK DINAMOK EGYÉB ELEKTRONIKA KUPLUNGOK KEREKEK BLOK ALKATRÉSZEK VÁZ ALKATRÉSZEK TELOK VILÁK ÉS MINDEN AMI VAN A MOCIKBA HIVJ 06705504934 VAGY gergely111@citromail.hu JA KIS TZ HEZ VAN 1 BLOKOM DARABOKBA JO HENGER HENGERFEJ DUGO GYÜRÜK CSAPSZEK
Eladó egy ETZ-250 papírok nélkül. Alkatrésznek vagy hobbi célra. A moci működőképes, (van benne egy frissen felújított főtengely és egy új dugó 71mm)Kistarcsán van(Pest m.) Ir.Ár:40'000Ft Tel.:30/5950344 Mél: dpetzi@freestart.hu - képeket tudok küldeni.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|