Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Chris8!
Nem kaptad meg az e-mailemet? Elküldtem az általad megadott címre. Kell a cucc. Ha még aktuális az ajánlatod, akkor beszéljük meg, hogy hol és hogyan vehetném át.
sziasztok!Kellene nekem egy TS250es jó állapotú főtengely.Segítsetek!Cím:horszumo@citromail.hu
Írtam emailban hogy van ilyenem.Ha kel válaszolj.
Nekem van TS tankra való gumim.használt de fölrakható állapotban.ha kell akkor5 írj!Cím:horszumo@citromail.hu
Keresek ETZ 125 hátsó lámpát kompleten búrával, hozzá két kör alaku indexet, esetleg rendszámtáblatartót is!
Veszprém - Fejér megye előny, posta is megoldható.
írjatok bátran santa87@freemail.hu
((sajnos lelopták:())
EZ CSAK 1 RECEPT HOGY JOBAN MEGY E TÖLE A MOCI AZT NEM TOM DE A KIPUFOGO BIZTOS EGYENES LESZ TÖLE:D EZT NEM GAGYI SZAR BOVLI KINAI HANEM CSAK RECEPT HA KEL KI IS VÁLTOM ANAK AKINEK KEL ASZONGYA A SRÁC 6 ORÁN ÁT HAT MÉG LEHET ÉNIS KI PROBÁLOM :xxxxx CSAk mivel a gyocer kiváltása 20 ezerbe kerül igy feleslegesen nem válgya ki
ajjaj, az életben nem gondolta volna, hogy idáig el lehet menni ezen a fórumon :) potencianövelő :9 benzinadaléknak is jó Geri, azért írtad? :D ha jobban megy tőle az MZ, akkor nekem kő :D :D
ETZ 250-es komplett blokk,komplett jó váltó, első-hátsó kerekek ,álló-forgórészek, stb...eladók.
06702912829
hever@tvn.hu
Sok Eladó alkatrész simsonhoz:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=4920230
Árat megelehet beszélni, értelmes dolgot beszámítok, a robogoba 50ccm is motort beszámítok!
hivj: 06-20-96-23-250
kis Ts hez, ETz hez és Trophyhoz vannak eladó dolgaim...
ocsipal@freemail.hu
06-70-502-80-87
Elérhetőség sirilo880618@gmail.com
Hello, megválnék pár használt alkatrészemtől: Jawa 350 638-ra hibátlan alsó, felső villaszárak rugóval, szép elsőkerék kis hibával gumi nélkül, komplett elsőfék, legújabb kiadású műszerfal 638-ra (téglalap alakú visszajelzők), ülés, 640-re elsőlámpa kompletten, indexek, jó állapotú nem buherált kilométeróra, Elsőlámpa felfogatása, alu kuplungkar, fékkar, egy pár alapméretes gyári dugó 2000 km-el, kormány. Simsonhoz- fordulatszámmérő kivezetéses kuplungoldali dekni fogaskerekek nélkül. Jawa idealhoz- motordeknik, fékkar,váltóalkatrészek, kuplungkosár kuplungkar, fékkar, Jawa 555-höz karburátor.
HAVEROM IRATOT FEL VALAMI POTENCIJA NÖVELÖT DE ÖSZEVESZET A CSAJÁVAL ÉS MÁR NINCS RÁ SZÜKSÉGE A GYOGYSZER KIVÁLTÁSA 20 EZRBE KERÜLNE ANAK AKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ HA ÉRDEKEL VALAKIT IRJON A gergely111@citromail.hu CIMRE
Sziasztok!
Sajnos pénz hiány miatt megkell válnom jo állapotba lévő robogomtol de valami kéne amivel járok ezért beszámitanék 50ccm motort!robogom: piaggio nrg nagytestű sportrobogo vízhűtés,tárcsafék,polini dob,új akksi,biztositás,minden működik,nagyon jol megy!ha érdekel irj: fejesmiklos@citromail.hu
hali
eladó egy Etz 250es hátsó kerék 3.50 es gumival. 8.000Ft
képet tudok küldeni
ocsipal@freemail.hu
Jawa 638 használt alapméretes hengerpár hengerfejekkel Csepelen eladó. 8 e Ft. vizvezjav@net-tv.hu
Hello GERI, ha van véletlenül Jawa 250-es, vagy CZ 175 ös jó állapotú motorblokkod karburátor és gyújtás nélkül olcsón, akkor irj: sirilo880618@gmail.com
Sziasztok! Használt, de jó állapotú 150es ETZ hengert és hengerfejet keresek megvételre. Akinek van, szóljon vagy küldjön emailt!
tamaskiszely@freemail.hu
Bontott simson s51 és schwalbe alkatrészek eladók!Postázom is! hivj bátran! 06-20-962-3250
e-mail: fejesmiklos@citromail.hu
Biztos megegyezünk!
5 db swarbe teleszkóp jó állapotban simson váz (fövázelem ülés alatti váz elem lengökar + lábtartó tartó) eladó motorblokk csere érdekel ráfizetéssel pl babetta blokk + kis kp
nekem vagy egy komplett 175 ös blokkom és megválnék tőle 4000 Ft ért ha
érdekel írj emailt és küldök képet...
NO ÉN MEG IRTAM HOGY JÁWÁNAK A KUPOJO SZAR DE AZ ENYIMÉ 125CCM AZÉ KEL KÉP ROLA HA LEHET MERT NEM BIZTOS HOGY UGYAN OJAN ÉS NEM AKAROK SZART VENI SZOVAL HA MEG VAN A BLOKOD FÉNYKÉPEZD LE KÜLD EL ÉN MEG MEGVIZSGÁLOM OSZT DÖNTÖK
Hello!Jawa alkatrészeket vennék Jawa 250/559-hez,utángyártott bowdeneket,gumialkatrészeket stb.!
Rozsdamentes küllőket!
oadr@citromail.hu
30/8683742
hali melyiket írtad mert kormánnyal gondba vagyok hogy eggyezik e mással a gumi meg nincs
GERI te írtál olyan hülyeségeket hogy a kuplungról kell kép ???
mert az a baj hogy fogalmam se volt hogy miről van szó
Sziasztok. Keresek egy MZ TS 250 (4 sebességes) motorkerékpárhoz a következő alkatrészeket.
2es 4es sebesség léptető villát. A villán lévő gyári cikkszám 05-47.023-3
Ha lenne valakinél akkor írjon. Előre is köszi
A 175 JÁWA BLOKROL KÉNE KÉP HA JO A KUPLUNG RAJTA MEG A BERUGO IV AKOR KEL MERT AZ ENYÉM MINDIG ELUGRIK RECSEG ROPOG NA AROL KÉNE A KÉP
szia WAlker!
Ts 250 takra azokat a gumikat is be tudsz szerezni??
üdv:
Feri
üdv!
klauzert keresek kis etz-re,nem baj ha kopott,csak ne törött,főképp pesti érdekelne.
06707749255
car-service@freemail.hu
üDv:András
hali
nekem vagy egy komplett 175 ös blokkom és megválnék tőle 4000 Ft ért ha érdekel írj emailt és küldök képet...
hali
holnap tudok szerezni Ts alkatrészeket végül is majdnem BÁRMIT
akit érdekel az írjon email holnap 10 ig vagy hívjon 8 tól elérhető vagyok.
ocsipal@freemai.hu
06-70-502-80-87
KERESEK SPORT CETKA JÁWA 125CCM HEZ KUPLUNG HÁZAT JOT VANY UJAT BERUGO IW IS ÉRDEKEL AZEM A 175CCM É IS JO
ETZ 250-est bontok,ha kell valami alkatrész,emailban érdeklődj!Cím:horszumo@citromail.hu
Ugyanitt nagyon sok féle karburátor,és alkatrészei.Veteránok is.
hali!
twinsport hátuljához keresek müanyag elemet sárvédőt
Hali
Komplett blokott menyiért adodd?
Ütemtársak, sürgősen keresek (legkésőbb csütörtöki budapesti átvétellel) gyári krauser csomagtartót ETZ-re. Csak hibátlan (teljesen ép) érdekel (kopottság nem akadály),rajta a dobozok rögzítésére használatos fém fülekkel.
Mail ment. Köszi előre is.
Vervilag! Nekem van bontott tengelyem emi já állapotú. horszumo@citromail.hu
ETZ 250-est bontok,ha kell valami alkatrész,emailban érdeklődj!Cím:horszumo@citromail.hu
Ugyanitt nagyon sok féle karburátor,és alkatrészei.Veteránok is.
dv nekem volna kék szinben irj erre a mil cimre chri_k1@vipmail.hu...ára nem sok 800ft ért odadom mind2 darabot üdv chris
Sziasztok!
Cserélnék közepes állapotu Mz trophy hátsó kereket,és érdekelne dobfékes első kerék cserébe.
Csátok!! Hogy kell egy 150-es etz első telóját megemelni?? Aki tudja segítsen!
Kössz!
Azt hiszem itt árulnak...
http://e-motorparts.addel.hu/vevoszolgalat.php
Hello! Ismer valaki olyan motoros boltot ahol ETZ250 váltóba való hajtótengelyt árusítanak?
Sziasztok!
Keresek Ts Mz-hez való, az első lámpafejet tartó vasakat, amit a telószárra kell ráhúzni. Bocs, de nem tudom a pontos nevét. Szóval egy pár kellene.
Köszi!
helo
Keresek ts 125 re kipufogót.Lehetőleg jó krómozása legyen főleg a látható részen és ne legyen horpadt max alul.Használni akarom ne legyen 10kg-s.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|