Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Helló pUhI érdekelne etz 250-es váltó (ha van)egybe hogy mennyibe kerül, meg ha esetleg lenne külön a váltóra fogaskereked akkor ugy hogy mennyi egy fogaskerék.
Még annyit kérdeznék hogy az etz 250-es váltó megeggyezik-e az mz ts 250-es váltójával (fogaskerekek egyeznek-e ?) ?
Keresek 350ccm csepptankos jawa-hoz keresek kipufogót!
lécci segítsetek! Köszi.
Szia Nekem van ETZ elsőlámpám!Meg más is ha kell. motorsokk@citromail.hu
hello úgy néz ki meg oldódik a dolog de azér ha mégse akkor érdekel majd írok egy e-mailt! etz első lámpát valaki nem tud?
Helló meg van még az etz jeladód ?Érdekelne ha rossz is.
Ja és ha adnál egy telefonszámot akkor felhivnálak és megebszélnénk hogy hova és mikor menyek érte ! szia
Nekem kell az a főtengely!!!!! Ha ugyvan akkor majd kicserélem benne a tűgörgőt és előre is köszönöm hogy segitesz!!!
Szia! nekem van ts 250 komplett hátsó kerekem, csak székesfehérváron, adj meg egy településnevet és meglátom mikor tudom eljuttatni, ha érdekes.Pestig nem gond a fuvar, még Püspökladányig sem, ha gondolod.
Sziasztok! Eladom vadonat új Heidenau 300X18 47S K65 TT Gumiköpenyemet 7000 Ft-ért.(10e.Ft volt az ára) Ha valakit érdekel írjon, vagy hívjon a 20/956-1044 telefonszámon.
Szia.
Nekem van egy ETZ-250 es főtengelyem. Még pár ezer km-ert elmegy egy kicsit csörög az alsó tűgörgő kuplungal együtt.
Ha érdekel irj emailt.
meg érdekelne még etz elsőlámpa is köszi koncz.d@freemail.hu
helló nem tud valaki ts 250be hátsó 16 colos kereket? szabolcs-szatmár megyében vagy környékén?
hali
S 51-es Simsonhoz van
-hengerem dugóval
-blokkház bal oldali blokkfedélel
-kuplungom
-főtengelyem
-kipufogóm kompletten könyökkel,
hollanderrel
mindegyik 3000Ft
ha érdekel valakit valamelyik akkor írjon mailt és küldök képet
ocsipal@freemail.hu
Sziasztok!Egyik barátom megválna a Motor Revü újság 2001-2006 évfolyam számaitól. Csak egyben eladó. Ár 20.000 Ft. Érd: 20/955-86-61
Szia! megvan még a kipufogó a 250-esre?
Szia! Te vagy az én emberem,csak hozzuk össze valahogy, van 125-ös etz hátsó kerekem cserélném 250-esére, és van 250 jawa villám is kompletten, nem kezdek vele semmit, csak tényleg hozzuk össze. Sárkeresztes. Köszi.
Szia! Érdekelne a 250-es váltó, ha jó!
ha még megvan, hívj fel, visszahívlak!
30/3388730. Köszi, István
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, a motorom etz-250, kidobja a harmadik sebességfokozatot mindig felfelé- ez mitől lehet és hogyan tudnám orvosolni a hibát? Nem szeretnék blokkot cserélni, vagy vennék komplett váltót, esetleg blokkot. Előre is köszönöm a segítséget!
Nagyon szépen megköszönném hogy utánanézel mert rengeteg hejen megkérdeztem már itt ahol lakok is de eddig sehol nem találtam még . előre is köszönöm ! hali
Helló!
Már rég nem jártam az oldalon.
Körül nézek,mert volt egy használható,csak neki adtam a haveromnak,de megkérdezem hogy mi lett vele.
Ja! Van itt nem messze egy srác Pusztavacson vettem tőle mz-t és volt három blokk még az mz-hez.Akkor nem hoztam el mert nem kellett,de megkérdezem hogy még meg kapom e vagy sem.De az 250-es ts blokk.
Halihó!RAT
SZIA hülyének néztek de azért megkérdezem tőled is hogy nem tudnál nekem egy etz 250 es főtengelyt? köszike előre is !! szia
szia véletlenül nincs egy etz 250 es főtengelyed ? nem tul elfutott állapotú? közsike szia
Sziasztok! Nagy segitségeteket szeretném kérni ! Nekem egy etz 250 eshez kellene egy normális és még használható főtengely merts sajnos az én blokkomban az előző tulajdonosa ráheggesztette a kuplungot és le kellet vágni sajnos mert nagyon kopogott! hálásan megköszönném ha valaki tudna nekem szerezni mert nincs sok pénzem sajnos de viszont nagyon szeretnék már menni motorozni !!! köszönöm szépen előre is ha valaki tud valamit ! sziasztok
Hahó!
Mág mindig keresen az olajterelő lemezeket és a csapágytűket a 250-es ETZ-hez... Van valakinek???
ha valakinek kell egy jó etz250 vagy még egy bontani való motor is
http://www.motor.hu/hasznaltmotor/113406/MZ%20ETZ%20250
Eladó MZ 125-150 1pár gyári új fékpofa és hátsó kerékagy.Tel:06-70-410-95-65.
Üdv,
van 2db eladó Pannóniám (T5,P10). Mindkettő darabokban, de csak egy tank, meg egy ülés hiányzik. Mindkettőnek megvan a régi forgalmija. Van még hozzá 2db plusz blokk is. Nyíregyháza környékén. Tel: 0620/4499736
Eladó Mz Ts 250-es főtengely beépíthető
állapotban
Van kuplung agy meg a két fogas kerék
Van még MZ ts 125-ös főtengely
meg MZ es 125-ös főtengely perselyes
es 125-ös vanmég tankom oldal lemez
oldal dekni blokk közép
érdeklődni:szalontai.imre@freemail.hu
Hali. Az én motoromon is trabi jeladó van, csak az elektronika más mert nekem 6 voltos a rendszer. Kérdezz meg egy pár jawast akinek trabi gyújtás van fent:-). Pontos és nme állítódik el sohasem. soroljam az előnyőnyeit még? Szerintem felesleges.
Sziasztok! eladó egy 250-es jawa henger 2500+postáért. Érdeklődni e-mailba.
sziasztok még van egy zsír új 6V-os varta akumlátorom garanciával. 3000 huf ért a tiétek (boltiár: 7000 huf)
üdv:b
ez komoly Speddy, és mennyire lesz jó? mert a az eredeti e.gyujtás amit lehet kpni boltba meghaladja az 50ezret is. ..
csá
sorszám: 9105 (98908)
( előzmény: Jawa350speed, 2008-07-25 16:43:05)
helósztok!
6V-s cetkához vadiúj dinamó eladó 6000 huf (bolti ára:12000huf)
üdv.
Trabant komplett elektronikus gyújtás eladó, 2 db 3000Ft/db. 350 12V-os jawara a legegyszerűbb és leghatékonyabb felrakni.
Hali!
250-es ETZ-hez keresnék olajterelő lemezt (2 db), (főtengely és a csapágy között van). Illetve 11,8x2,5-ös csapágygörgőt (váltóban). Ha valakinek van ilyesmi elfekvőben kérem szóljon.
üdv!
nekem kb. 90-es gyártmányú kinetic tfr-hez kellene alkatrész.Tud valaki?
Üdv
350-es Cezet motor szétszedve eladó, az váz kivételével szinte minden megvan (motorblokk, index, sárhányó, teleszkop,tank,..stb )
Ár: 10.000 FT (komplett )
email: sziriak@freemail.hu
hely: Győr
van egy rezon kipufogóm eladó 250-es Etz-hez 5.000Ft
egy 150-es ETZ hebgerem hengerfejjel 12000 Ft
és km óra+ fordulatszámmérő óra spirállal gumigharanga + gyári óratartóval 12000Ft
képeket tudok küldeni
ocsipal@freemail.hu
NA SZIA!!
én is megkaptam ..
IRTAM IS..
figy..irj viisszzzaa.(CHRIS)
Hello! ETZ teleszkóp állító érdekelne! Bal oldali, jó állapotú,amin a gömb sincs letörve! AZ nembaj ha karcos stb csak egyben legyen! Kb. 500 Ft-ot szánnék rá!
cseffaip@citromail.hu !!!!
keresek jawa 638 12v generátor forgórészt és twinsporthoz hátsó műanyag sárvédőt T:20/4449727 v wrabel.laszlo@chello.hu
megérkezett a mail a többit ott :D
SZIA!! CHRIS
NA küldtem üzit ha nem kapod meg akkor itt üzleteljünk.
NA nekem csak jobban a kipufogo kéne mennyi lenne???..
DE ÚGY ISjó ha csak a csonk uttánni rész van meg..írj elöre is köszi :CHRIS
Üdv:KRISTÓF
üdv...sajna nemérkezett meg :S
eladó sportlégszürők több infó a simson.hu n adok veszekben
üdv nekem volna feaszabájzóm ami gyári és nincs elgányolva ha érdekel...chris_k1@vipmail.hu a cimem
nekem volna mind2 ide irj chris_k1@vipmail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|