Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szia sztem jövőhét szerdán ott vagyok lent nálad !! ha nekd ugy jó !! szia
DOBJ EGY MAILT gergely111@citromail.hu
adig megnézem hogy mijen tengejeim vanak
Üdv! Tud valaki jó állapotú ts 125 fötengelyt. Előre is köszi.
Székesfehérvár környékén
Szia felhivlak és megbeszéljük hogy mi is kellene nekem a blokkhoz ! köszike szia
Eladó ETZ-hez kruzer csomagtartó(alu).Hibátlanul,nem festett ára:9000-
motorsokk@citromail.hu
Szia felhivlak és megbeszéljük !! a csomagtartót ! köszi
Eladó 250-es etz-hez minden alkatrész! van egy komplett motor+1 blokk szétszedve!
utánvétellel is
érd:06304410170
Ha kell krauzer nekem van 30 3405992
Szia nekem kellenének alaktrészek !!
Sziasztok nekem még mindig kellenének etz 250 es hez kuplunghoz alátétek aki tud irjon lécci köszike sziasztok !
Helló,ha minden ok rajta 20ért érdekel,
ez van fön a vaterán is?
Sziasztok! 638-as Jawahoz keresek egy alkatrészt, sajnos a tisztességes magyar nevét nem tudom, ez a "lámpatartón" vezeti át a teló rúdját az angol perselynek (bush), a német alátétnek (Unterlage) titulálja (cseh eredetiben vlozka) az alkatrész száma: 638 41 042. A http://kepfeltoltes.hu/view/080806/638-b7_fork_www.kepfeltoltes.hu_.gif képen látható 6-os számmal jelzett elemet keresem, 4 db-ra van szükségem. Ha valaki tud segíteni, írjon egy mailt nekem a popej(kukac)egon.gyaloglo.hu címre. Köszönöm!
Hello!
Eladó egy teljesen felújjított ETZ 150 es motorblokk (Fúrt henger, gyári német főtengely, csapágyak FAG, szimeringek, kuplung lamellák stb...) TIRISZTOROS gyújtással kompletten (jeladó , tirisztitor, trafó) Karburátorral 22N... Csak és kizárólag egyben az egész!
25eFt alku nélkül!
30/8580106
Szombathely
Sziasztok szinte mindenféle alkatrészem van simson s50és 51esekhez www.bonto-teka.atw.hu lehet fellelni egy részét de sajna még nem teljes korántsem a lista így érdeklődjetek bármi kell!
szalma@levelem.net
06705429151
szevasz nekem vannak alátátjeim a gépedhez,postázok is,E-mailban érdeklődj. motorsokk@citromail.hu
2 db bőrdzseki eladó!Mindkettő XXL-es, unisex,fekete,zipzáros.Az egyik alig használt,a másik már túl van egy újításon,de az nem tökéletes.Érdeklődni,esetleg képet is küldök: domokos.eniko@gmail.com
Sziasztok kellene nekem etz 250 es hez a kuplunghoz az alátétek, a kuplung mögött a hullámos akkor az a kettő ami az agynál van és az ami a csavar előtt van közvetlenül aki tud létszi segitsen mert nem tom öszerakni mocim köszke pápá
Eladó MZ ETZ műszerfal mindenestül,hibátlan állapotban!
Érd.: dadis@freemail.hu
Sziasztok kellene nekem 250 es etz hez Knauzer csomagtartó !!!! Aki tud irjon léccives ! köszi
ETZ 150 henger hengerfejjel eladó.
10.000Ft
képet tudok küldeni ocsipal@freemail.hu
szia!Küldenél egy képet arról a KTM vázról nekem emailban?zthiszem érdekelne.Ide küld:motorsokk@citromail.hu köszi
Erdekelne a cucc ,ha még megvan,ird meg légyszives mejik tipus,évjárat,esetleg csengess rám,visszahívlak.00421905840112.
Nintendó nem nem játszom...
kp laptop..ez ami nyerő...
csak kp ran me érdekel?
SZIAZTOK VAN 1 KTM enduro vázam 150-es.
MEG van 1 komplett 150-es MZ ts blokkom..(van még 1-2 cucc is hozá cserélném szinte bármire írjatok(DE MOTORRA FÖKÉNT..)
Sziasztok!
Eladó egy 125-ös ETZ (deluxe) gyönyörű állapotban. A motor magáért beszél. Jövő nyárig érvényes a forgalmi és most kapott egy vadonatúj akksit. 11.000km van van benne, rendkívül kíméltem. A gép Sárospatakon található (B-A-Z), ára 150.000 ft. Kérésre tudok képeket küldeni!
üdv:
mzzzz
NINTENDO DS LITE CSERE+KP
Elcserélném vagy eladnám ETZ 125 met!
http://images.netbag.hu/20080719/22035914795.JPG
csere notira vagy 250es etz vagy valami értelmes dolog....
kp ért is vihető árat a mailomra írjatok!
menyit érne meg neked?
irj mailt gergely111@citromail.hu
Sziasztok! Van egy eladó ETZ 125-ös blokkom, karbi, szívócsonk, gyújtásoldali kisfedél hiányzik róla. Megvan hozzá az adásvételim is. Ára 16.000 Ft
Érdeklődni: cs_magyar@freemail.hu címen
Sziasztok.
Keresek jó állapotban lévő ETZ km órát megvételre árat és képet is ha lehet kérek emailban.Köszönöm!!
Eladó Ruhle 3,00x18 külsö-belsö gumi.Vadi ÚJ!!!
06702912829
Eladó Ruhle 3,00x18 külsö-belsö gumi.Vadi ÚJ!!!
Szia Jocó,
ha érdekel a pannónia, kérlek gyere el (Nyírtelek), nézz szét, hogy mennyit ér meg neked, és biztos megegyezünk. Keress fel e-mailben, vagy telefonon a részletekért (0620/4499736).
Bocs, rossz a telefonszám, tehát: 20/2356850
Sziasztok
Keresek TS 250/1 blokkot papírokkal.
Attól függ melyik Ts.A Ts 250/1 váltója az ugyanaz mint az Etz 250-é.A Ts 250 váltója viszont nem ugyanaz,hiszen 1 seb.fokozattal kevesebb is.
HALI !!
NEKEm MZ TS 250/1 -eshez vannak váltó fogaskerekeim meg 1 két cucc mégg..
ÍRJ HA KELLENEK..
szia Mit kérsz a csepel cuccokért? motorsokk@citromail.hu
sziasztok!
638 jawára keresek hátsó teleszkópot párban. leginkább a műanyagos a szimpatikus. tudna valaki segíteni?
30/2032062
köszi!
Eladó D-T-Csepelhez Első kerékagy fékfedéllel, hátsó fékdob fékfedéllel, első sárvédő! Csepel-Danuvia-Pannónia meghajtóláncok utángyártottak eladók! Érdeklődni 06-20/2366850
Akiek van etz 125-150 Eladó sportkiuja
az dobjon egy mailt!képet mellékeljen...
Esetleg olcsón gyári is érdekelhet + könyök is talán!
JA 06705504934 gergely111@citromail.hu
haho megválnék kis etz alkatrészeimtöl jo fötengely 5000 huf válto 3000huf
Helló.
Nemegyezik a TS véltó az ETZ-jével.
Ezt saját bőrömön tapasztaltam .Vettem egy komplett TS blokkot hogy majd jó lessz tartaléknak igen de nem az ETZ hez.
Ezért tul adtam rajta.
Szia Forest! Mi az ára egyben az összesnek?
Szia! Nekem van kompőlett ETZ váltóm. Ha érdekel akkor keress meg e-mailban. motorsokk@citromail.hu
Sziasztok
Lenne egy eladó Jawa 350 Californiám. Pontosabban 634es (6voltos).
Elsősorban alkatrészként hírdetném meg. főtengelyes a kicsike, de üzemképes. Törzskönyv,forgalmi, nevemen van a motor. Műszaki 2008.08.07-ig. Nemrég vettem autót, így műszaki előtt nem lenne pénzem megcsináltatni a motort :(
Érdeklődni: fallout3@freemail.hu vagy tellón 30/519 6336 Harsányi Attila
Képet tudok küldeni.
Köszi
Az ETZ váltófogaskerék egyezik a ts 250-el ?
üdv akor kelenek a cuccok?
SZAIZTOK VAN 250-es TS váltó fogaskerekeim meg 1 két cucc irjatok ezek eladók..
MEG VAN MÉG SOK MÁS CUCCOM...is más mocikhoz is..
szizzzzzzzzzztok,,,,,,,,,...
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|