Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Kitűnő állapotú Jawa 350/638 (california) alkatrészeim vannak. Váz, ülés, elektromos cuccok, motoralkatrészek, kerekek,szóval minden. Ha valakit érdekel valami írjon az alábbi mail címre: bollok.laszlo@invitel.hu.
Sziasztok!
Szükségem lenne Jawa 250/559-es motorhoz egy ülésre. Ha valakinek lenne eladó, az kérem jelezzen nekem.
E-mail: varga.richard@totalcar.hu
Tel.: 30/455-5761
Köszi!
A trabi dugó csak 72-es, a 300-as hengerhez viszont 75.5-ös dugattyú kell. Így a henger csak 270cc-t tud! Persze ha a trabi dugó nem 75.5-ös, akkor én kérek elnézést.
ThUnDeR
sziasztok! 350-es 12v JAWA akkumulátortartót keresek, ha lenne valakinek, kérem, a 30/2032062-re írjon egy smst. köszi!!!!
Sziasztok !
Egy baratomnak van egy 1977-es Yamaha fs1 50cc mocija , abba keresunk gyujtotekercset , hol tudnank venni , esetleg ismertek-e uzletet ahol arulnak ?
Koszonet elore is !
Bobe
CSAÓ mindenkinek!!
Van eladó etz 250-eshez hengerem de ez a henger 300-asra lett furva és 3gyűrűs Trabant dugó van bennt akit érdekel az irjon.
Eladó még JAWA 350 (twinsporthoz) 400 henger dugoval gyürükkel mindenel eggyüt irjon akinek kell..
A féklapot értettem a kis ts-re.A hengerfej az tudom hogy nem jó rá:) de az 250 es ami nekem van.
Szia! nekem van tirisztorom ETZ-hez.Azthiszem hogy a 250-esé ugyan az nem? Érdeklődj e-mailban.:motorsokk@citromail.hu
azthiszem van hengerfejem is,meg féklapom is Ts-hez.a kis ts-é jó hozzá?e-mailban érdeklődj.:motorsokk@citromail.hu Ugyanitt ETZ bontás.van minden hozzá.
Sziasztok! etz150 hez keresek tirisztort!ha lehet vas(esetleg zala) megye! emailt rjatok! előre is köszönöm
Sziasztok! Mz Ts 250/1-eshez keresek hengerfejet és hátsó fékfedelet.
Nekem van karbim ha kell!
06702912829
Szia Roland! Komplett első villám nincsen sajnos, de 1db villaszár burkolattal, egy villaszárak közti takarólemezzel, meg egy lámpafej felsőrésszel tudok segíteni. Kezdetnek szerintem nem rossz. Ha érdekel, hívj: húsz/9293936
sorszám: 9225 (99971)
( előzmény: szekeresroland, 2008-08-16 18:31:52)
Hali ! Eladó egy Caberg Justissimo bukósisak. Felnyitható állú, beépített napszemcsis. A szine : sütét metálszürkés-feketés. A mérete :S-es (55-57 cm)Állapota: újszerű, sérülésmentes. Az irányára : 28000 Ft.
A vateraán láttam 250-es carbit 5000ft ért.
Sziasztok!
Bár már többször próbálkoztam ezen a fórumon is, sajnos eddig sikertelenül, de hátha most olvassa valaki, akinek van Pannónia TLB alkatrésze. Egy komplett első villára lenne szükségem. Sajnos a béka lámpafejre is szükségem lenne. Szóval ha valakinek van, vagy ha tud ajánlani valakit pls tegye meg.
Üdv: Roland
Szia nekem lehet hogy van egy fordulatszám mérőm , nem tom meg nézem neked de cserébe nem tudnál nekem etz 250 eshez alátéteket a kuplunghoz ? köszi csáo
Sziasztok!250-es ETZ-hez keresek karburátort,köszönöm!
CSAÓ mindenkinek!!
Van eladó etz 250-eshez hengerem de ez a henger 300-asra lett furva és 3gyűrűs Trabant dugó van bennt akit érdekel az irjon.
Eladó még JAWA 350 (twinsporthoz) 400 henger dugoval gyürükkel mindenel eggyüt irjon akinek kell..
Szevasztok, szükségem van egy ETZ fordulatszámmérőre, amin a mutató nem remeg:)Csak hibátlan állapotú érdekel.
Akinek van eladó, írjon!
kicsikapa@freemail.hu
Kösz, Sanya
Szia! nekem van fesszabályzóm simsonhoz. motorsokk@citromail.hu
Sziasztok ismét irok hogy kellenének nekem 250 Etz hez kuplungba való alátétek !!!! Ha jol tom 4 db van benne és kellene legalább három !aki tud lécci segitsen ! köszike
Szewasztok!
Keresnék 12V os fesszabályzót simsonhoz! Ha lenne valakinek, írjon mailt! szabbensz@citromail.hu)
Előre is köszönöm!
Jó állapotú MZ sportkormányt keresek! e-mail: balazsnakvan@freemail.hu
Eladó egy 125-ös ETZ (deluxe) gyönyörű állapotban. A motor magáért beszél. Jövő nyárig érvényes a forgalmi és most kapott egy vadonatúj akksit. 11.000km van van benne, rendkívül kíméltem. A gép Sárospatakon található (B-A-Z), ára 150.000 ft. Kérésre tudok képeket küldeni!
üdv:
Egyik barátom keres eredeti gyári szürke ETZ 125/150 tankot és mindkét oldali dekliket (légszűrő és akkutakaró).
Ha valakinek van eladó az írjon e-mailt a
herrfp2(kukac)freemail(pont)hu
címre, vagy telefonáljon: 06-húsz-365-8három-8öt
Előre is köszönöm.
Üdv!
Van sok ts 125 alkatrészem akit érdekel írjon.ati223@freemail.hu
Mindenre megegyezünk.
Szia milyen fajta a karbid?képet tudsz róla küldeni?E-mail.:motorsokk@citromail.hu
Szia! Mit kérsz a karbiért? Választ ide kérem.:motorsokk@citromail.hu
Eladó Mikuni Vm 36 Racing Carburettor
Eladó egy Mikuni VM 36-os /36mm-es légtorkú, körtolattyús/ verseny karburátor. A karbi nagyon jó állapotban van, nagyobb nyomatékot ad a motornak és stabil alapjáratot biztosít, akár 800RPM-en is. A karbihoz van egy átalakítot 250-es ETZ szívócsonk is amivel gondd nélkül felszerelhető. Érdeklődj emailben a simson11@msn.com-on és küldök képet is!
ThUnDeR
Üdv!
Írtam mélt és küldtem a képeket!
ThUnDeR
Eladó egy krómozott első sárvédő, 18-as kerékre, 90-es gumira a legideálisabb. Irányár: 5.000 Ft. 30/4368428 vagy izsyrider@freemail.hu
Kép itt:
http://img1.tar.hu/dirtyharry/size2/35795387.jpg
Eladó egy keveset futott 3,50-16" IRC gumi. Ár: 3000 Ft 30/4368428 vagy izsyrider@freemail.hu
Képek itt:
http://img1.tar.hu/dirtyharry/size2/35795386.jpg
http://img1.tar.hu/dirtyharry/size2/35795384.jpg
http://img1.tar.hu/dirtyharry/size2/35795385.jpg
Sziasztok! Érdekel valakit KITÜNŐ állapotú karburátor, veterán motorhoz? Képet e-mailben küldök!
Fater!!!!!!!!!!!!!
Ha olvasod és még meglenne a gumi akkor írj vagy hívj. Korábban már beszéltünk telón. Számom:20/513-4946
Szia!
Engem érdekelne ez a karburátor. Mélben küldj akkor képet, és egy összeget, amit szeretnél érte kapni.
Köszönöm a segítséget a ts főtengellyel kapcsolatban,de már megoldottam a problémát,lakóhelyemen.
ETZ hátsó telóhoz kéne az alján található teleszkópállító, amivel lehet állítani a rugó feszítését... nembaj ha nincs jó állapotban,karcos stb, csak egyen legyen,és ne legyen letörve se a kar, se a gömb a végéről...
Árat megbeszéljük!!!
cseffp@vipmail.hu
Eladó Mikuni Vm 36 Racing Carburettor
Eladó egy Mikuni VM 36-os /36mm-es légtorkú, körtolattyús/ verseny karburátor. A karbi nagyon jó állapotban van, nagyobb nyomatékot ad a motornak és stabil alapjáratot biztosít, akár 800RPM-en is. A karbihoz van egy átalakítot 250-es ETZ szívócsonk is amivel gondd nélkül felszerelhető. Emailben küldök képet is!!
ThUnDeR
Sziasztok!
1987-es Jawa350/638-ashoz megvételre keresek hátsó fékfedelet, az arra és a vázra illeszkedő féktámaszt, távtartót a féktámaszhoz, valamint 1-2 db gumi tömítőgyűrüt a fényszóró tartóhoz (ezen mennek át a mellső villák).
A segítségeteket előre is köszönöm!
Jawa 350-es vashengeres blokk eladó. 5000 Ft-ért. Két kondi és a kislánckerék hiányzik belőle. Csak telefonon érdeklődjetek! 06305657358
Találtam 638-as Jawa-hoz egy generátort a cuccaim között, azt hiszem itt kereste v.ki. húsz/9293936
Üdv!
Keresek 250-es ETZ-hez jó állapotú gyári fötengelyt (nem felújitottat)
tel: 06302073309
Hello igen ez van a vateran is! a számom 30/8580106
HELÓ MINDENKI
599es jawa alkatrészek után érdeklődnék!
van egy frankó restaurálási alapom, csak hiányzik pár dolog...
ami kéne: lánc szett, első fényszóró, felnik esetleg kompletten a kerék oldaldobozok, csavarok és minden ami gumi. ha vannak ezekből akkor légyszi írd le külön a cuccokhoz az árakat!
aki tudna segíteni email és msncímeem: m.van@freemail.hu
előre is kössz!!!
Eladó egy 125-ös ETZ (deluxe) gyönyörű állapotban. A motor magáért beszél. Jövő nyárig érvényes a forgalmi és most kapott egy vadonatúj akksit. 11.000km van van benne, rendkívül kíméltem. A gép Sárospatakon található (B-A-Z), ára 150.000 ft. Kérésre tudok képeket küldeni!
üdv:
Szia!Nekem van egy jó állapotú TS125 főtengelyem 4000.-ért.Szekszárdon lakom,de 20.-án el tudom vinni a siófoki börzére. Ha kell hívj fel a 20/2585597-en vagy dobj emilt.
Hello keresek megvételre ETZ 125-150-et 50000 ft-ig.vagy cserébe tudok adni simson s51 n-t teljesen felújitva.az etz-nek papírjai (forgalmi,törzskönyv,akár műszaki is)legyenek.veszprém vagy győrmosonsopron megyében.
sajna az alátéteket eldobtam a szétszedett blokkból de van egy teljesen működőképes blokkom is a másik motorban
Üdv!
Ha érdekel valakit van egy 250/559-es blokkom forgatható állapotban, a gyújtás hiányzik róla. iá 8000ft
ati223freemail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|