Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szia.
Ne haragudj de én nem hirdettem ilyen terméket. De nincs is.
Bocsi bogy közbeszólok de ha másnak nincs akkor megnézem mert ugyemlékszem több is van. de nem postázok, tolnmegyében személyesenn átvehető.
szia etz250 középső motorállvany érdekelne de csak jo álapotú nem hegesztett
előre is köszi Nagy Géza
Milyen motoré a főfékhenger?
Nem neked akartam írni.:)Bocs!Csak kerestek a honlapomon egy alkatrészt,kb úgy ahogyan Te..:)És úgy döntöttem hogy segítek mert már két hónapja azt olvasgatom hogy ez meg az kell.És lassan sokkot kapok!:)Ma megyek egy MZ Őrülthez hozok neked alátéteket is!:)Küld el a postacímedet a mailomra. motorsokk@citromail.hu
szia, sajnos nem tudok segiteni, nincsenek ilyen alkatrészeim.
Pannónia TLF Eladó.
Majdnem kész felújított állapotban, papírok nélkül. Teljesen felújított blokkal. Csak telefonon érdeklődjetek. 06305657358 Ár: 38000 FT
Etz elsö-hátsó teleszkóp 18-as elsö-hátsó kerék etz250-es porlasztó stb.... Eladó még egy hiányos ts150-es blokk 5ezerért.
06702912829
hever@tvn.hu
helo ts 150 hez kéne nekem jó főtengely meg kipufogó meg csonk .Van neked?
sziasztok, vannak 250-es hengerfejeim persejezésre szorulnak 5 000ft /db. 06702941581, valamint bontott karbik az is 5000/db. Mz ts 125-ös motorblokk komplettan: karbi,gyujtás csapágyazásra szorul de bontatlan blokk nem sérüt,törött jó állapotban papirok nélkül 16 000ft. ts 125,150 hengerek bontottak 5000/db, kis ts hengerfej 5 000ft.átvétel személyesen tolnamegye.
Szia a cimem tajti.gabi@freemail.hu , de nem tudom hogy mire érted a töröttet !:) na mindegy szia :)
Kösznöm szépen Benzingőz a szavakat nagyon rendes vagy és te is nem egy mindennapi ember vagy sok ember szeretne ilyen barátot magának !És ha egyszer eljutok oda hogy menni fog a gépem akkor első utammal eggyüt feléd veszem az irányt :) na szia
ETZ 250, Komár, Simson, Trabant alkatrészek itt: www.retroalkatresz.gportal.hu
Keresek Mz TS 250-eshez akkumlátor taronak a fedelét meg a rögzítő csavarját
szeva Honvéd! Írtam neked az oldalamon is!Küld el a címedet,megy az a kar!Nem bírom nézni a kínlódást!:):)De a töröttet küld nekem vissza cserébe hogy darabra meglegyen:) motorsokk@citromail.hu
Szia.
Rossz hirem van Itt a barátaim és ismerőseim körében sajnos nincs senkinek igy nem tudok segiteni sajnos.
Próbáltad már ede22-őt vagy szumot?
Olyan embereknél lelhetnéd föl akkik bontanak.
Mégegyszer ne haragudj de igazán segitettem volna.
Üdvözöllek!! Ő egy igazán becsületes ember!! Aki olvassa és van vagy tud valakinek segitsetek rajta!! Köszi mindenkinek!!
Sziasztok! Ismét fel teszem kérdést mert eddig még nem juttam semmire, hogy Etz 250 eshez ki tudna nekem a kuplunghoz ( távtartó alátétet 1.90,1.95,2.00 mm ,csúsztatótárcsa 2.30 mm ,és rugósalátét ) nagy szükségem lenne rá mert nem igazán tesz jót a menesztőnek ha ezek nélkül fut ! köszönöm szépen ha tudtok valamit !!!
Keresek Mz TS 250-es hez akkumlátor tatonak a fedelét meg a csavarját
szevasz! Nekem van MZ első villám kerékkel ami tárcsafékes. Írj a következő emailcímre,és megbeszéljük a részleteket.motorsokk@citromail.hu vagy a következő telefonon érsz el.:06209813916 Üdv.:Szumó
helósztok
Keresek Mz elsővillát ami tárcsafékes kerékkel együtt. üdv
SZIASZTOK
Érdeklődnék hogy kinek van Budapesten vagy környékén eredeti piros szinű etz 250-es motorja.
kérnék egy elérhetőséget is előre is köszi
Hello! Nekem van pereshez hengerfejem, asszem 2 is. T: 70/379-5612
Mz TS 250-es hez keresek akku tartó fedelet meg tekerőt
Sziasztok!Ts 250/1-es hengerfejet keresek.
ETZ150 papírok nélkül 40000.
Bing 84 karbiba keresek M6-os méretű főfúvókát, más karbié is érdekel! fireblade kukac vipmail.hu Samu
Hahó! Etz 125/150-hez van két kb,75%-os külső gumiköpenyem, a hátsó Barom 3.00*16, az első Vee Rubber 2.75*18. 3000 pénz a kettő
ETZ hátsó teleszkópállító kart keresek, jobbosat! (csak ne legyen letörve se a kar,se a gömb, amugy lehet karcos, vagy csúnya).
Árban megeggyezünk!
cseffaip@citromail.hu
Sziasztok! Ts 250/1-hez lenne szükségem a jobb oldali fedelet tartó aluminium öntvényre. (Ez tartja az akkummulátort és erre van felszerelve a biztosíték tartó is.) Valaki erősnek érezte magát és "Lerúgta" az enyémet.
Aki tud ilyet az jelezzen a 06/70-385-0497 teszámon. (Vissza hívom)
Üdv.: Tatter
TS150-eshez keresek 3. túlméretes (57,5) GYÁRI ÚJ dugattyút.
Motorkulihoz keresek hátsó lámpát, és vonó szerkezetet.ajánlatokat a kelsanyi@citromail.hu ra várom
125(150)-es ETZ-hez keresek lengővillát, lengővilla tengelyt. Akinek van, kérem jelezze. Köszönöm!
Eladó két darab s50 es TUNING főtengely,(telibe van görgőzve az alsótűgörgő,melynek a munkadija 6000Ft\db volt)akár 90ccm is gépekbe is.Képet tudok küldeni.Áron alul 5000Ft\db,együtt a kettő 9000Ft.
http://img.index.hu/imgfrm/2/9/3/6/BIG_0004732936.jpg
Sziasztok!
Utángyártott vezeték kapható:
MZ ES 125(150)/1 Trophy
MZ ES 250/2 Trophy
MZ TS 125(150)
MZ TS 250
MZ TS 250/1
MZ ETZ 250
MZ ETZ 125(150)
motorkerékpárokhoz.
Érdeklődni: bakimate kukac freemail pont hu
Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki mondani egy olyan helyet ahol emberi áron be tudnék szerezni nissin főfékhengerhez egy fékkart????? Bontottra gondoltam vagy valami ilyesmi....
Előre is köszi üdv
Sajns még nem.
De azon vagyok
Szia :) én tudom milyenek :) csak megkérdezném hogy tudtál e valahol alátéteket? köszi
Sziasztok.
Eladóak a következő alkatrészek.
ETZ generátor álló és forgórésszel
250-es tank légszürő és aksi felőli deklik csak egyben.
250-es henger +1-es dugóval gyürükkel csapszeggel pöpec állapotu mindegyik.
Ha érdekel emailben jelezd!! Képet tudok róluk küldeni
KERESEK!Villamerevítőt Etz 250-hez!!!S.O.S!
norbi077@freemail.hu
30/290-5617
Van egy eladó - vagy csőhajlítóra cserélhető - keretes szalagfűrészem, érdekel valakit ?
ETZ hátsó teleszkópállító kart keresek, jobbosat! (csak ne legyen letörve se a kar,se a gömb, amugy lehet karcos, vagy csúnya).
Árban megeggyezünk!
cseffaip@citromail.hu
Szevasztok, keresek 150es ETZ-hez műszertartót (egyeneset)és még mindig egy jó fordulatszámmérőt!
Szombathely környékén, esetleg Veszprémben!
Írjatok emilt! Kösz
Jó állapotú MZ sportkormányt keresek! e-mail: balazsnakvan@freemail.hu
Sziasztok!
Keresek MZ tányérülést állapottól függetlenül.
vespagyuri@freemail.hu
Sziasztok!
Komar berúgós(2352w)tipusú blokkot v gyári öntvénypárt keresek megvételre.
A lényeg:1979-es kellene,meg jó állapotú.Az évjárat a motorszám uccsó 2 számjegye.
thotpeti@gmail.com
70/511-00-04
Köszi!
Sziasztok.559/250 jawahoz keresek komplett dinamot fotengejt.E-mail ide georgegyo@yahoo.co.uk koszi
hali
eladó egy Etz 251-es gyári kipufogó 6000Ft
Etz Rezon kipufogó nem a bolti hanem a verseny 5000Ft
ETZ 150 es henger hengerfejjel 10.000Ft
TS 250 henger 3000FT
további alkatrészek Etz-hez és kis TS-hez
ocsipal@freemail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|