:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Mz Ts katonai kipufogót cserélnék gyári Etz-re, vagy katonai etz kipuffra!
Én egyben, a motor annyira nem:)
Negyedikben, olyan 90 körül unokatesó motorját próbálgattam, mikor egy kedves szembejövő úgy döntött most akkor nekem jön.Nem sikerült neki, elfektettem a motort, én csúsztam egyet, semmi vész, be voltam öltözve, egy karcolás nélkül megúsztam, de az Etz egy óriásplakát betonalapjának csapódott, így a 80-ról 0-ra való lassulás igencsak drámai volt:)
Most olvasom csak, mi történt? Talán nem baleset?Remélem egyben vagy!
Egyben sajna nincs ETZ-m, csak maradékok.Kuplung, malomkerék előfordul, de csak darabokban.Hátha akad itt egyben valakinek.
üdv.: R
Komplett Etz 250-et keresek, papírok nélkül, nem baj ha blokkja nem üzemképes, csak legyen meg mindene.(főleg a bal oldala:), ma sikerült egy Etz-t átküldenem a túlvilágra:))
"A jó bontott már bizonyított!"
Az alkatrészek nagy részéből több darab is van, tehát van választási lehetőség
Műhelyürítés AKCIÓ!
Minden váz elem (főváz és középdoboz is) 1500ft/db
oldal dekli 2000ft/ pár
első teleszkópok 2eft/pár tól
tankok 2000ft
kerekek 2000ft
komplett fékek 700ft/db
kormányok 300ft/db
Blokk közepek 9eft/pár
henger, hengerfej 2eft/db
blokk alkatrészek 500ft/db (kivéve kuplung, váltó, főtengely)
és még sok más...
Szétszedett motorok:
-Simson S51N és S51B
-Simson S50
-Simson schwalbe 1986 (S51 blokk, turbós blokk)
-Simson Sr50
Lisátért írj e-mailt!
Ételutalványt esetleg más hasznos dolgot elfogadok!
Csere alkatrészre nem érdekel!Pár példa a képeken!
Tel: 06 20 96 23 250
e-mail: ugrobeka09@gmail.com
Utána nézek, maradt-e küllőm, de 121mm a hossza, boltban lehet kapni, de lehet, hogy lesz.Ráfom sajna nincs.Van egy csomó kacatom, ha kell nekik vmi, nekem csak a helyet fogja.
Üdv!
Egy ismerősöm megkért, hogy szerezzek neki:
„Trophy-hoz 2 db. küllőt - vagy ócska 16-os abroncsot.”
Tud valaki ebben segíteni?
Teknőc
Sziasztok!
A Szegedi Veterán börze, ami a Cora Parkolóban lenni szokott,
holnap-ELMARAD!
11-kor tudtam meg a szervezőktől!
Teknőc
Pedig éppen azon vívódtam, hogy meg kéne venni :D
És az alant található gs500 hirdetés nem aktuális, elkelt. (Keri, ha hozzáférsz, kérlek töröld, hogy eltűnjön majd a gugli kesből is.)
Köszönet!
Eladó ETZ 250 váltó:
https://picasaweb.google.com/100580879060120920181/06_Vegyes#5746849166814415698
villamerevitö sárvédövel:
https://picasaweb.google.com/100580879060120920181/06_Vegyes#5746848878434362850
érd:piki24@vipmail.hu
Háát, számolgattam, igazából szerintem viszem egyben az egészet akciós áron.
Szívassa is az NKH-t :D én is utálom őket :)
ok, szólok, bár Ő most szétflexelte az egészet...eddig izléses cafe racer volt, most valami hardcore chopper aljas módszerrel átdolgozva!
Szereti az NKH-t magára haragítani:)
Apropó barátodnak szólj, hogy a Bp. Váci úti Honda Karasnánál van régi motorokhoz lánckerék akciósan amíg a készlet tart. Én 2000ért vettem a Hondámhoz hátsót. Sajnos első nem volt jó méretű.
Köszönöm szépen a sok időt amit rám fordítottál!
Hibátlan Hondám lesz ezekkel az alkatrészekkel :) Lámpa, lámpakonzol, műszerek, tank, ülés, oldalidomok, és kerekek kellenek!
És még festenem sem kell, mert ezek olyan szépek :)
Az én cuccaimat meg megcsinálom brutál verzióra azoknak úgy is mindegy. Szerencsére 10 perc alatt lehet cserélni ezeket a darabokat.
Csak asszony meg ne tudja :D
Ja így már jó lesz!:)
https://picasaweb.google.com/102425771049663275620/HondaCuccok
Milyen képeket nem szedett le, vagy mi, hmmm, kicsit fáradt vagyok, ezt most nem tudom összerakni:)
A trophyt azt megvették, szerdán viszik, ma mentem vele egy búcsúkört, most meg iszok rá egy búcsú pálinkát:)
Remélem nem azért szedte le a képeket mert megvették a cuccokat :)
El vagyok havazva kicsit de ma felhívlak most már tényleg.
Legalább 2cm ütés van az első kerekemben, viszont a gumis felrakta a gépre és kiderült, hogy így is tökéletesen ki van egyensúlyozva :)
Ja bocsi, de a troster(kukac)citromail-re írj, vagy csörgess meg, a munkahelyit mostanában nem látom.
Keri itt vannak a Honda cucccok:
https://picasaweb.google.com/102425771049663275620/HondaCuccok
Valamiért nem ment el, újra elküldtem.
Hello! Valahogy letört róla egy darab...
tudsz képeket küldeni az 1.-ről?
Találtam kettőt, az egyik már volt javítva, de használható, a másk is üzemképes, de azt már valaki "hozáalakította" a kopott kuplunghoz, magyarán, vágott bele új kapukat a rögzítőlemeznek.
Kell bele a 6302 C3 csapágy és már mehet a gép.
Ha érdekel, tudod a címem.
Holnap megnézem, azt hiszem, van ilyen darab a garázsban.
A link a kezdőoldalt mutatta, azon meg nincs alkatrészkép, a kereső nem reagált, azért kérdeztem rá.
Nem szokott tönkremenni ez az alkatrész, mi történt vele?Vagy csak egyszerűen hiányzik?
Holnap írok.
Igen a bolt bezárt, a kép miatt érdekes a link.
Kuplung kiemelő öntvény, ami az alábbi robbantott ábrán a 10-es számú alkatrésznek felel meg.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120513/T405_www.kepfeltoltes.hu_.gif
A megadott link csak arról tájékoztat, hogy a bolt bezárt, a webshop is.
Ha elmondod, mire van szükséged, lehet, hogy tudok segíteni.
üdv.. R
Nem kellett alá,mert pont így fut a szénkefe jól a kollektoron.
Sziasztok!
Mz Etz 250-hez lenne szükségem kuplung kiemelő öntvényre! ( http://hubermotor.hu/allomanyok/termekek/137-58_1289315823.jpg ) Nagyon fontos!
Rendben, majd beszélünk.
Az MZ dinamót a szokványos gyűrűvel tetted fel?
Köszi,egyenlőre megállt a projekt.
Hat voltos jáwára lesz felrakva,mert az
MZ-jé 20W-tal erősebb mint a gyári.
Azaz fent is van,csak nem tölt csak 1,5
voltot.
Köszi, de sajnos nem jó, a generátor felőli oldala biztos más. De szerintem Es-nek kuplung-ja is más.
Nekem van Es-é. nem tudom megegyezik-e, de jó állapotban van, jó a kúpja, hajtókar nem kotyog rajta.
Sziasztok, 250-es ETZ-hez keresek bontott főtengelyt Kb. 10000Ft árnyékában.
gurga16@yahoo.com
Szia,
Milyen méretek is ezek pontosan? Köszi,
hi! van pár darab új km-órám 0-60ig skálázott,60mm szabványos átmérővel. made in Polland. 1975-1980ból.
a meghajtó spirál 2x2mm-es.
kérésre küldök képet,csak dobjatok egy mailt.2000/db
nagy.laszlo79@citromail.hu
Köszönöm a gyors segítséget!
Hajaj, elfelejtettem a lényeget, bocsi furfarag: a fejlécben szereplő cím nem él már, a cím, amire írj r17tsxkukacgmail.com
Persze, ez mindenki másra is vonatkozik. Valami összedőlt a Freemail-ben, bizonyára tudjátok.
Ja, és mondjátok el nekem, hogyan tudnám itt kijavítani az e-mail címemet?
De van, neked meg különösen.
Ha jössz a találkozóra, elviszem, ha nem, elküldöm.A dinamón lehet, hogy nincs minden, de a lényeg az megvan.
Ha részletek érdekelnek, a címem ismered.
Mit alkotsz újabban?
Nincs senkinek egy eladó Mz dinamója??
Sziasztok!
Simson S51 Enduro-hoz kellene nekem komplett kerék. Fontos, hogy jó legyen a fékdob és ne legyen benne 8-as, tojás és egyéb problémák. Közúton használom, így rögtön érezhető, ha a kerék nem jó. Újonnan horror az ára, ezért keresgélek így. Ha valakinek van ajánlata, kérem írjon a primatuskukacgmailpontcom -ra és megbeszéljük a részleteket. Köszönöm! Marci
A DANUVIA index fórumon van
Na megrendeltem a Heidenaukat a gépre, úgyhogy ha valakinek szüksége van Mitas H06-ra (2005 év végi)szóljon a 2db ára 6ezer ungarisse csorint.Kb.75%-os állapotban, nem ütnek, nem sérült, nincs steppelve.
fritz136 vaterást esetleg nem ismeri valaki?
Sziasztok.Ts Mz dinamót keresek.
Ja, igen! Saját honlap, amit tudok..
Ez:
http://sites.google.com/site/muellerelectronics/
Teknőc
Fórummotor hibája, ha másik oldalra válaszolsz akkor elcsúszik.
De van neki saját honlapja. Ha ott nem válaszol, itt sem fog.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|