:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
boltba vehetsz multifunkcionálist én 1500ér vettem ez jó kis/nagy jawara is(az mzmen szív tank van)jah és volt olyan bolt ahol 2300at kértek érte az átbaszás...eddig bevált nem ereszt sehol
boltban megvásárolható...persze csak után gyártott...egy 1000esből kijön tuti szerintem.
Buék mindenkinek!
Ts 150-re kellene láncvédő bakelit.Ha tud valaki segítsen. Előreis köszike.
Üdv. Szükségem lenne 2db 6 voltos trafóra lehetőleg újra vagy újszerűre 350-es JAWA-hoz. Ha valakinek lenne talonban az írjon. Előre is kösz.
Jawa benzincsapot keresek. vervilag@yahoo.com
Szia corsa46
Nekem van de kellene helyébe 16-os ha gondolod.1 küllő hiányzik 3-4 el van hajolva ráf jó.
Üdv Ervin
Keresek Jawacseptankosra dinamót fessz szabályzóval 6 volt 75 amperest
Engem igen. Küldj egy mailt lécci.
Üdv!
Érdekel valakit 250/559-es blokk 5000ft-ért
Sziasztok ! Előszöris Boldog új évet minden motorosnak(na jó a többinek is) !
Tud e valaki kicsipénzé tirisztoros gyújtást ? Egy 150-es ETZ-re kellene, mert nagyon imádom hajtani de már néhányszor megsz..tam ezzel a megszakítóssal ! Ha valakinek van vagy tud eladót akkor kérném hogy írjon !!!
Előre is köszi és mégegyszer B.U.É.K. !!
Sziasztok!
MZ ETZ 125 kipufogót, túradoboz tartót keresek.
Ha esetleg valakinek lenne kérem emailben küldjön róla infót!
Köszönöm! És BUÉK!
Ha Te mondod neked elhiszem, szóval olyan is jó ami szét van hajtva.
Jah és etz 250eshez kellene a főtengely az sajna lemaradt.
Üdv!
Eladnék 2 db hátsó dobozt:
- BMW topcase, nem hibátlan: 20.000 Ft
- Moto Detail 42l, sérült, javított: 7.000 Ft
Kérésre képek: rebel56 freemail hu
Még az új is zörög,ha megütöd.
Keresek P21-Lux fordultszámmérő órát,jó állapotban levőt!
Sziasztok
ETZ főtengelyt keresek, jó a leharcolt csörgős is, de ha jó az se baj (nem zörög ha megütöm...) ha csörgős akkor minnél ócsóbb legyen úgyis új hajtókar várja. Szóval ha van ilyened írj!
ano_minusz@freemail.hu
köszke!
Köszi! Még próbálgatom a kecskét, úgy néz ki tölt, de a gyújtáspont igen furcsa helyen van, két napja sántítok úgy rúgott, most már teljesen eltekertem utógyújtás irányba az alaplapot, és még itt is a visszarúgást, ami brutális, a megszakító hézag tizedmilis állítgatásával tudom megfogni. Ha megy annyit hogy ki tudom mérni, jelentkezem, a szándék komoly, a segítséget köszi mégegyszer.
Van itt a fórumon Cz 485 tulaj, akivel lehetne beállítási értékeket egyeztetni? Semmi adat nincs erről a gépről, de szeretem a kihívásokat...Szóval Jawa Cz 485/02, 1983-ból. És BUÉK mindenkinek!
sorszám: 9621 (106130)
( előzmény: Jawa350speed, 2008-12-30 18:13:36)
Szoci alkatrészek,szinte minden típushoz. http://www.szumo.sokoldal.hu
Van egy eladó ETZ -125 ös felújítás alatt 39.999FT!
http://hardverapro.hu/apro/etz_125/hsz_1-200.html
nekem is küldj légyszíves.
sorszám: 9618 (106077)
( előzmény: Jawa350speed, 2008-12-30 18:13:36)
köszi
sorszám: 9617 (106076)
( előzmény: petikeabasszer, 2008-12-29 18:03:50)
Hali. Ha azt mondom forgórészt amikor csináltattam 5000 Ft volt. 6 ezerbe adok komplett dinamót, ha komoly az érdeklődésed akkor küldök róla fényképet is.
Pannónia ülések eladók.Képek,az Ural.hu-n.
Fékmunkahengerhez keresek karmantyút:
1db 16x9x4
1db 16x8x3.5
A gép egy Yamaha TDM850 3VD,1991-es.Sajnos a kedves szakszervizek szerint ehhez a tipushoz nem lehet felújító készletet kapni,(vegyek komplett féket 85.566Ft-ért). Esetleg végső megoldásként a 16x8x3.5 ből két darab is megoldás lenne,azt még fel tudnám gyűrni. Ha valaki tud ilyent, vagy olyan tipust aminek a mérete megegyezik ezzel,vagy valakit aki gyárt ilyemit az segítsen légyszi. Köszi!
Jawa 634 dinamó mennyi lenne? Még próbálgatom a gyári berháltat, ha nagyon döglött gondolkodom visszaalakításon, vagy hagyom 12 V-on (át van cseréve a fesszab. Bosch típus nem tudom honnan került bele, az akksi szintén 12 V) de ekkor pl. egy Vape elektromos cucc a 40e Ft árával háromszorosára növeli a motor értékét... Vaterán 8e-ért van komplett,ill. 1500 Ft a forgórész (ami át van van tekerve), kevesebb nálam nagyobb érdeklődést okozhat...
Eladó MZ TS 250/1 alkatrészek. Komplett motor bontva(így olcsóbb) 25.000-Ft
tel.: 06304921018
1966-os pedálos,lengőnyerges Komarhoz keresek lámpafejbe világos színű kapcsolót és tanksapka alá szűrőt!
thotpeti@gmail.com
70/511-00-04
Hali!
Sajna valaki rendkívül gyors volt, épp most vitték el az egész kócerájt.
Üdv!
P
Nekem van egy jó állapotu!! 5ezer az ára
06702912829
Helló Jawa 350-eshez vannak alkatrészeim:váltók , kuplungok ,tankok,(czetka és 250csepp.)trabi halljeladó,telók, és még sok kis apróság. Érd csak tel. 06303876479
Hali! Keresek Etz-hez 18-as hátsó kereket! Aki tud vmit szóljon! Köszi
Pannónia T-alkatrészek eladók
Jawa Mustáng és Ideal.Mindkettő egyben (szikrát adnak,de nem indulnak nem tom miért!) az Ideal fel van újítva motorikusan (henger, főtengely, csapágyak, szimeringek),új gumik, eredetileg zöld színű volt de már én is így szereztem (ládában).A két motor együtt lehet elvinni melléjük még adok egy komplett blokkot és egy bontottat,egy pár Ideal lábtartót + még egy pár gyújtás részt is.,
Simson Schwalbe felújított motorral,
Pedálos Simson Sr2 első lámpa és schuber hiánnyal dobozban
Mz Trophy blokk 5eft.
Alkatrészek:
-Pannónia (lábtartók,lámpa fej kibelezve,nagyfékdobos kerék agy tengellyel és fék pofákkal,lendkerék,p10-hez szerszámosdoboz fedél nélkül, gyújtás kapcsoló használt állapotban, használt kuplunglamellák),
-Mz (125-ös Trophy blokk karburátor nélkül meg van a gyújtás része is, légszűrő és a hozzá tartozó gumi, feszültség szabályzó,gyújtáskapcsoló, Mz Ts-hez emblémák jó és törött állapotban, 125-ös henger, oldalsó csomagtartók,Ts kormány(csak a cső van meg), Ts-hez és Trophy-hoz km/h,berúgó kar),
-Jawa Mustáng/Ideal (egy komplett blokk karbi nélkül, fékpofák/lapok, mustánghoz jó foncsor, váltóhoz cucc,főtengely,henger,berúgó tengely, gyújtás rész álló és forgó,Ideálhoz első lábtartók,+a lámpa mögött van egy lemez amihez kötik a testet),
-Danuvia tank, 250 Jawa tank.
Írj ha a hirdetések valamelyike felkeltette az érdeklődésedet:
rebalazs@gmail.com vagy
hívj tel: 06/20/261-53-68
hali kompleten a minit blokk nélkűl mennyibe adnád?
sorszám: 9605 (105923)
( előzmény: petikeabasszer, 2008-12-27 11:19:04)
Eladó egy rakás alkatrész miniromet-hez. A teljesség igénye nélkül van egy vázam, ami repedt volt és már csak a teljesre hegesztés van hátra, egy hibátlan és egy javításra váró tank, hátsó villa, két blokk, ezek közül az egyik a henger kivételével összerakva, egy 0 km-es henger dugóval, kerekek új csapágyakkal (ipari porzárt KOYO), az összerakott blokkban új csapágyak, generátor, és még jó pár motyó. Az árban megegyezünk, azért adom el mert csak a helyet foglalja, nem fogom már összerakni.
Üdv!
Peti
Bocs,de Megkértek,hogy hirdessem meg,szomszéd is ráadásul,most akkor mit csináltam volna? amúgy pöpec a gép....
amig lószar van veréb is van de annyiért majdnem kettőt lehet venni...akkor az én T1-esem is eladó lehet 600ehuf-ért üdv
Sziasztok,Egy ismerősöm megkért,Ő a tulaj, eladná
Jawa California,oldalkocsis,lejárt rendszámos,motorját,ár 200K,ha valakit érdekel,képet holnap tudok küldeni.
Eladó egy ETZ 250-hez való használt gyári váltó belső (fogaskerekek+a 2 váltótengely).
tel:06-70-410-95-65
Eladó,p20-p21-hez új akku befogató gumi.
Etz250 első-hátsó kerék e-h teleszkópok komplett blokk ,porlasztó stb....
06702912829
JAWA 350-633 BLOKK : 12.000-
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/16582/jawa-egyeb
Péter : 30/303-6109
Sziasztok!
Eladó a nemrég Sub-ee által hirdetett MIKUNI D28-as karbi, változatlan áron!
Naív voltam, és gondoltam jó lesz ez nekem ETZ251-re, de mivel szeretném záros határidőn belül 300-ra fúratni, ezért inkább nagyobbat keresek...
Képek róla: http://picasaweb.google.hu/grafur/EladKarbi#
Két ünnep között leszek Budapesten, akkor tudom majd átadni a leendő vevőnek, aki pedig az lesz, aki a legtöbbet adja érte. Irányár 15 ezer, de a nyertes "licit" viszi!
Sajna ritkán járok erre (bár ismét megfogadtam, hogy gyakrabban benézek ide :)), ezért érdeklődni emailben (grafur@gmail.com) vagy telefonon lehet (30/358-7511) lehet!
GrafUr
A JAWA 350 (1983)-hoz :
Vizsga Érvényes : 2009.Október. Tökéletes esztétikai és motorikus állapot. Szimeringek, gumialkatrészek kicserélve. Meghajtó lánckerék 17 fogas, (közép). Motor bontatlan. Fényezés, Króm gyári eredeti. Minden megbízhatóan működik. Gyújtás stabil, a töltés tökéletes. Akkumlátor 3 éves, töltéstartó. Új MITAS gumik, 1000 Km-t futottak. Teleszkópok felújítva. Szeretném, ha gondos gazdája lenne! EGER, Péter: 30/303-6109
Szia! Pedig én a krómozottra gondoltam .
- Alkatrész : JAWA 350 - 633 : Komplett 6V -os üzemképes blokk : 12 Ezer
- Szép állapotú, Megbízható, Rendszámos
JAWA 350 - 634 : 165 Ezer
Kiss Péter : 30/303-6109
Szia!
Ezek a lemezek tartják a gumipárnát, Standart MZ-ről való, így nem összetévesztendő a krómozott tanklemezekkel. Jó állapotban vannak.
sziasztok,keresek pannónia T-1,T-5 üres vázat,papirosat.Tudom hogy extra a dolog, de ez van.
Eladó 1 pár jó állapotú Jawa hátsó lábtartó és egy IZS kormánykapcsoló.
tel:06-70-410-95-65 vagy verevilag@yahoo.com
hali
ha valakinek szüksége lenne valamire az oldalról az írjon mailt
www.walker.sokoldal.hu
üdv.: WALKER
Szia! A Ts 250/1 tankbetétlemez állapota felől szeretnék érdeklődni.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|