Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szia! Nekem van nagyfékdobos kerekem Pannoniához. 2 db. írj mailt a motorsokk@citromail.hu e-mail címre,vagy hívj a 06307101501-es telefonszámon.
hali GJózsi!125-ös mz-hez kellene komplett vezetékelés,minden kütyüvel együtt./Pl:gyujtás kapcsoló,generátor szab.,zavarszűrő,gyujtótekercs,generátor egyenirányító,bizti doboz,villogóadó,első lámpa./
Üdv mindenkinek! Eladó egy 125-ös etz és egy 250-etz bontásából Minden alkatrész! 06306623448
06306093529
Vagy e-mail!
Romet kadet alkatrészek:váz 3eft,lengővilla 1eft,első-hátsó sárvédő 1eft/db,első-hátsó kerék 3eft/db,kormány 2eft.(személyes átvétel Tatán) motoros79@freemail.hu
Simson légszürő új 500ft új ára 1000ft személyes átvétel.Tatán. motoros79@freemail.hu
Hello!Pannóniára(T5) kellene nagyfékdobos felnigarnitúra.
Etz 250 lábtartó új+1db lábtartógumi új eladó együtt 500ft motoros79@freemail.hu (csak személyes átvétel)Tata.
ETZ/JAWA SPOILER (fehér,sötétitet plexivel)irányjelző búrák hiányoznak róla. 1eft motoros79@freemail.hu
Romet kadet 780 alkatrészeket cserélnék Komár 2352w alkatrészekre.Tatai vagyok.
hali
küldtem neked mailt...
eladó egy jó állapotú etz féktárcsa képet tok küldeni
tel:06304199581 email ADAM851017@FREEMAIL.HU
Etz-hez keresek 16-os hátsó felnit,vagy komplett kereket
Hello mindenkinek!
Eladó egy Mz ETZ 150 elsősorban telekjárónak vagy bontásra! A motoról annyit hogy gyári alapméretes a henger, egy tákolás van a motorban(nem én csináltam!)a kuplung tengelyen el van cseszve a menet így alternatív módon rögzíttették.Cseréltem:főtengelycsapágyat,szimmeringet,dugót gyűrű,csapszeg,tűgörgőt! Hiányok: feszültségszabályzó,főfékmunkahenger,hátsó lámpa,km-óra!
Jobb állapotban van a blokkja mint a rendszámos etz-mnek volt! Kb 10000ft-ból kitünő telekjárót lehet belőle faragni,aki unja a simsont,meg a rigát.
Ár:22000
Heves megye;Bélapátfalva
Üdv:Kovács Ervin
csanervin@hotmail.hu
hello nem tudom én úgyis most fogom cserélni ezt az utángyártott szart ami rajta van de úgy tudom ez is 250es ts-é a lényeg hogy rámegy lehet kell rajta alakítani egy kicsit...de frankón szuperál a szar anyagminőség meg hát...
hello!
nincs valainek elfekvőben Jawa 638-ba valao 12V-os rotor a töltéshez Dunaszerdahely és vonzáskörzetéből ha lehet
Hali! Eladó csepptankos cuccokat hirdessétek a Nethirlapon az autó-motor topikban található csepptankos néven.
Sziasztok, simsonhoz jó állapotu bontott alkatrészek eladók: komplett kerekek jó gumikkal , tankok-deknik.természetessen az árak minöségtöl függöen mert mindenböl több darab is van/ Tolnamegye Pálfa. ezenkivül más bontott alkatrész.
http://www.ket-kerek.hu/webshop/webshop.php?fid=5&sid=6726&lang=hu
Itt találsz de nem olyan olcsó,viszont ha nem lóditanak akkor német.
Sziasztok, van 2db bontott hengerem valamint 2db bontott hengerfejem/ perselyezni kéne/ 250-es Etz-hez. egy jó ajánlatért elvihető. Tólnamegyében pálfán van.
Áááálj!!
Ugy látszik a szemem nem a régi.Visszaszivok mindent.Csak a végét néztem a számoknak.Mégsem ugyanaz.
13 25 041 a kis Ts
22 25 041 a nagy Ts.
Nem ugyanolyan a kettő.
http://www.mz-b.de/ts150/table8.htm
Ezen a linken te magad is láthatod ha a kék szinű feliratra kattintasz hogy a cikkszáma az 1-es számu alkatrésznek(láncvédő)ugyanaz mint a mofakeres cuccnak.
Ki mondta?
A cikkszáma alkatrészkatalógusban ugyanaz,tehát jónak kell lennie.Arra kell csak figyelni hogy nehogy etz-hez valót adjanak.Amit Jaky16 javasolt annak jónak kell lenni a kis Ts-hez is.
Állítólag nem ugyanolyan. Azt mondták hogy egyedi,egyikkel sem helyettesíthető.
Sziasztok!
MZ TS250/1 bontott alkatrészek eladók.
Tel.: 06304921018
hello http://mofaker.hu/termek.php?termek_id=31965 na itt van ez 250esé de kompatibilis hozzá!!:):)
Sajnos nem kapok. Tudsz esetleg c ímet? Megköszönném.
Hello nekem vannak hengereim de Tolnamegyében ha igy is megfelel szerintem megegyezünk. Pálfán van. 06 702941581
Figyu, ha 6 alatt adod akkor te vagy a nyerő :-) érdekel hát! hüjeségeket beszéltem az elébb....megzavartak a suliba....
Ja nekem meg van egy tökély állapotú trophy főtengely (siklócsapágyas) nem kotyog, nem lötyög puccperfekt. 8 pénzért ha vkit érdekel....
Szeva, szereztem egyet 6 pénzért. Kösz azért :-)
250cm3, és 559 meg a tipusszám. kb úgy mint a wartburgon a 353.. semmi köze semmihez:D
tud valaki vas megyében etz250es hengert?06706179477
mit takar a 250/559?
helyileg hol a blokk?
A JAWA 350 (1983):
Vizsga Érvényes : 2009.Október. Tökéletes esztétikai és motorikus állapot. Szimeringek, gumialkatrészek kicserélve. Meghajtó lánckerék 17 fogas, (közép). Motor bontatlan. Fényezés, Króm gyári eredeti. Minden megbízhatóan működik. Gyújtás stabil, a töltés tökéletes. Akkumlátor 3 éves, töltéstartó. Új MITAS gumik, 1000 Km-t futottak. Teleszkópok felújítva. Szeretném, ha gondos gazdája lenne!
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/126912/JAWA_350_CALIFORNIA_-_634/6V.html
165.000.- HUF
EGER, Péter: 30/303-6109
JAWA 350-633 BLOKK : 12.000-
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/16582/jawa-egyeb
Péter : 30/303-6109
Nekem vam egy /1 főtengelyem.Amióta hozzám került nem vizsgáltam meg.Majd megnézem milyen állapotú.Ha érdekel holnap küldök képet róla.
tudom,tudom de az a legkevesebb, max összeházasítom, nekem is van főtengely csak az Trophy-é asszem (siklócsapágyas) az etz főtengelyemnek meg levágták a bal felét, a trophy főtengely nagyon jó állapotú és azt kár lenne átcsinálnom tűgörgősre. Mondjuk a /1es főttengely jobb lenne (mert nekem /1 van....)
Vigyázz a /1főtengely kúpja nem ugyanolyan mint az etz250 kúpja.
Még mindig mz 250es főtengelyt keresek, vagy /1-esét vagy etz-t a kúp, menet, sonka legyen ép a többi nem érdekel!!!!
mail: ano_minusz@freemail.hu
sziasztok! van egy250 es trophy kipufogóm... mit lehet érte kérni? kösz! csá!
FIGYELEM! Csepptankos topik nyilt a Netfórumon az auto-motor kategoriában található.Itt hirdessétek az idevágó alkatrészeket
Ok. Küldesz telefonszámot?
hali
keresek egy Tropy hátsó lámpa búrát a krómra gondolok
mindegy milyen állapotban van rajta a króm...
köszönöm
kérlek itt jelezz vagy mailban
Köszi a válaszod. Nekem csak a trafó kellene! Mivel van nekem is +-ba két motorom abból az egyik üzemképes és azon vannak a működő trafók. Mennyi lenne az újak ára? Ha esetleg valami eszembe jutna még majd írok.
MZ TS-250(/1) kipufogót keresek! csak gyári érdekel, állapota nem számít!
Nekem van új is, használt is! És sok minden 6V-os Jawahoz! Ha érdekel még, üzenj!
Igen ismerős,olasz gyártmány. Nekem Ural-hoz kell. A tank formája miatt az eredeti Jawa jobban felhelyezhető, mint az új gyártmány.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|