Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
A yamahától az összes X-es sorozatot ajánlom. Rendkívül strapabíró és megvízható gépek. Én tavaly vettem egy gyönyörű XJ-550 est és nem bántam meg, imádom. A hasznaltmotor.hu-n vannak egy pár X-es, még ha jól tudom momentán egy 550-es Maxim is, szép állapotban.
De embere válogatja, szintén hasonlókat mondanak a GS Suzukikról.
üdv.
F.
sziasztok, P10 ülésszivacs érdekelne, adnék MZ vagy Pancsi alkatrészeket érte...
Üdv!
Eladó egy TS125-150 elsővilla kerékkel fékkel.Ára:3000.-ft Tel.:20/2585597
ja és tudom h utáljátok a kávédarálókat, de haver el akarja adni és normálios motort akar venni helyette:D pl muzt:D:D:
Halihó emberek!
Eladó egy nagyon jó állapotban lévő robcsi, nagyobb motor vásárlása miatt.
Rendszeresen karbantartott, nemcsak karban hanem garázsban is:D
http://motor.hu/motor_popup_fmotor.jsp?id=127821
az ár irányár.
Szijasztok!
Érdeklődni szereetnék, olyan motor iránt ami egyrészt eladó:) másrészt:
négy ütemű, jól karbantartott, csopper-túra-bobber típusú(szabadon választott):), lehetőleg japán ill nyugati masina, 400-600 ccm, nem nagyon hajtott akár 30 éves vas is lehet, aminek a motorja nem berhelt, illetve a papírjai rendben vannak. 500e pézem van rá. Légyszives segítsetek. Tudom ez nem az a fórum, de itt lehet bízni az emberekben, és sokat segítettetek eddig is a szocigépeimmel kapcsolatban. (a küllők a gyengéim;)) előre is köszönöm a segítséget. Széles utat mindenkinek.
Szia Petrov. Nekem rengeteg Cz 350 alkatrészem maradt. Budapest, 18.ker-ben vagyok. (fabricator@citromail.hu)
Simson bontott alkatrészek!
hirdetés: http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/robogo/hirdetes-14406613/
Érd.: 06 20 96 23 250 (Székesfehérvár)
Keress bátran!
Keresek Tatran 125-höz gyújtáskapcsolót kompletten! Minden megoldás érdekel. Ha tudtok segíteni e-mailt a komiszar.eszter@gmail.com-ra küldjetek. Köszönöm!
SŰRGŐSEN ELADÓ!
- Bieffe Scatto használt bukósisak
- GIVI fölső túradoboz,2db gyári kulcsal
- Olympus xb400 analóg fényképezőgép
- 30N2-4 jelű karbi,250-es MZ-re
Kérésre képet tudok küldeni!30/2905617
S.O.S.!
Sziasztok!
Eldók sokféle MZ alkatrész ami összegyűlt nálam az évek során:
ETZ 125/150 légszűrő és szerszámosfedél
ETZ első sárvédő, sebességmérő spirál
ETZ kormány, óratartó gumi,fordulatszámmérős kivitelhez való gyújtáskapcsoló gumitok, zárható tanksapka, felső kifli, ETZ 125/150 karburátorra való szívócsőre való gumi, 2 db elsőteleszkópra való porvédő gumisapka, 1 db teleszkóp gumiharmónika (gyári), ETZ kormánykapcsoló tokkal vezetékekkel, 1 egyelőre ennyit sikerült felleltároznom, ha még van vmi közzéteszem azokat is.
akit érdekel irjon mailt, vagy hivjon 30/854-7635
Szia! Nekem van Ts első sárvédőm. Ha kell írj email,vagy hívj. motorsokk@citromail.hu 06307101501
Sziasztok!
1990-es évjáratú 638-as TWIN SPORT Jawa-mat teljesen felújítottam, totálisan gyári állapotúra, már csak 1 eredeti, jó állapotban lévő ülésre lenne szükségem ahoz, hogy teljesen készen legyen a motor.
Ha valakinek lenne eladó, vagy esetleg tud segíteni ennek beszerzésében az írjon, vagy dobjon meg egy e-mail-el.
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm!
hali etz alkatrészek eladók, itt lehet megnézni őket: http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/etz_alkatreszek_olcson_
Sziasztok!
Szükségem lenne egy TS250 első léngéscsillapító párra és egy első sárvédőre.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!
Üdv
Hello!
634-es jawahoz keresek duplex féket, csepptankoshoz elsö csiksárvédöt hátsó sárvédöt, illetve felcsavarozható tankburkolatot!
Minden megoldás érdekel, ha valakinek van irjon, vagy hivjon a 06203756173-as számon.
Elöre is köszönök mindent.
Üdv.
SŰRGŐSEN ELADÓ!
- 30N2-4 jelű karbi,250-es MZ-re
S.O.S.!
Sziasztok!Jawa cz 350 alkatrészeket keresek! Müszerfal.kipufogo.stb:!
Üdv
A www.webborze.mlap.hu lapomon található összes Pannónia alkatrész, és még sok más amiről még fotó se készült egyben eladó 50EFt-ért. Ebben benne van 2 váz, hozzá tartozó 2 blokkal, régi rendszámmal (régi forgalmi sajnos nincs), még ezeken felül további 1 komplett blokk, több henger, sárvédők, gyújtások, stb, stb. Érdeklődni: 06204499736 vagy vojnarovits@gmail.com
Üdv.!
Érdekelne a szélvédőtartó.
Légyszi adj már meg egy tel.számot.
Enyém:
Török László
0670-2485748
Köszi: Laci
Sziasztok!
Van nekem egy 1967-es Jawa-m, és a következők hiányoznak róla:
lábvédőhöz aluminium rács, lábvédőre szerelhető index, és a hátsó indexek is hiányoznak, ezek az oldalsó burkolásra szerelhetők.Szélvédőhöz felfüggesztés. Elég ritka típus, de ha valaki tudna segíteni a beszerzésében nagyon jó lenne.
Köszönettel:
Laci
Su-bee
12 voltos 250 ETZ-be mennyi egy riasztó, és tudni fogom -e laikusként, hogy miként kell bekötni?
Köszi
Hi! Szükségem lenne az alábbiakra:
a típus Jawa 638)
- első sárvédő
- láncvédő
- jó állapotú 3,5x18-as hátsó gumi
-bal első lábtartó
-oldalkitámasztó
Veszprém és környéke előnyben! email:ada79@citromail.hu
Sziasztok
Vállalom elektronikai alkatrészek gyártását, például:
6-12V-os gyújtások (elektronikus-megszakítós, Hall jeladós), dobozolást is vállalom
6-12V-os feszültségszabályozók (dobozolását is vállalom)
6-12V-os univerzális elektronikus indexrelék (dobozolását is vállalom)
6-12V-os ledes lámpák és irányjelző szettek
6-12V-os hőfokmérők, ledes és LCD kivitelben
6-12V-os fordulatszámmérők, ledes és LCD kivitelben (a ledes is digitális)
6-12V-os immobilizer (dobozolva)
6-12V-os riasztó (dobozolva)
és sok egyéb más, akár a vevő által kitalált dolgot is megtervezek és legyártok.
Képek: http://kep.tar.hu/sub-ee19
E-mail: muller_szabolcs@citromail.hu
Telefonon a délutáni órákban lehet érdeklődni a 06/20/224-7288-as számon.
Üdv.:Sub-ee
Sziasztok, holnap motoros börze Pestszentlőrincen!!!
30N2-4 jelű karburátor,250-es MZ-re való ELADÓ!ETZ 250 alkatrészcsere érdekel!30/2905617
sziasztok!
SR-2 es váz eladó, minden megvan hozzá kivéve a blokk. Ár: 15000FT
SŰRGŐSEN ELADÓ!
S.O.S.!
Helló!
Ts 250/1-em eladó sorba került. ETZ blokkal=>12V rendszer, friss műszaki, motorgenerálozott, kb 90-95%-os gumik, új láncszett.
Ha érdekel írj.
Sziasztok!
1990-es évjáratú 638-as TWIN SPORT Jawa-mat teljesen felújítottam, totálisan gyári állapotúra, már csak 1 eredeti, jó állapotban lévő ülésre lenne szükségem ahoz, hogy teljesen készen legyen a motor.
Ha valakinek lenne eladó, vagy esetleg tud segíteni ennek beszerzésében az írjon, vagy dobjon meg egy e-mail-el.
Krómozott tanksapka kellen, Jawa 250/559-hez. Ha van vkinek írjon.
E-mail: dirtjumper1@freemail.hu
Sziasztok!Kelle nekem egy TS250/1 üzemanyagtank. Elég sürgős! motorsokk@citromail.hu 06307101501
Eladó Csepel tank borítás gumi RMM logós!
+ Berúgókarra gumi!! + Váltókarra gumi!!
mindegyik eredeti nem utángyártott!!
Egyszer sem voltak motoron!
Érdekelne még,hogy jawa 250/559-hez új markolat, lábtartó gumik beszerezhetők-e vhol. E-mail: dirtjumper1@freemail.hu
Jawa 250/559-hez keresek hátsó lámpabúrát, kitámasztót, első sárvédőt(nem a hattyú féle(: ), első kerékagyra oldallemez burkolatot. Ha vakinek van vmelyik alkatrész kérem írjon. köszi
csak pénz érdekel?mert alkatrész cserében bennelennék!
Üdv!
Eladó egy jóállapotú ETZ 18'-os elsőkerék.Ára 3000.-ft Tel.:20/2585597
hali mzzzz nekem volna feszabájzóm rengeteg...mz hez 6 voltosak ha érdekel chris_k1@vipmail.hu ra irj
Szevasztok!!
Van egy alig használt(1 hónap) kipufogóm 250-es ETZ-hez, ami már nem kell én 9000-ért vettem, de 4000 elviheti valaki, vagy megbszéljük. Azért adom el, mert nekem nem tetszett a hangja(tiszta magas hangú, az én régim az mélyebb). Ha érdekel: e-mail:nyakozsolt@freemail.hu !!!
Most hogy így írogatok.....Van nálam egy komplett 638-as blokk is.mondjuk 15E Ft legyen az ára...csak a generátor majdnem annyiba kerül bele ugye.....
No meg ugyanott egy '64-es Jawa Ideal is akad, az szét van szedve, de hiánytalan abszolút.A blokkja bontatlan még...Valami 2400Km van benne.Annak 18E Ft az ára, ha érdekel valakit...Jah, Budapest a hely egyébként.
Sziasztok!
Költözés és időhiány miatt lett egy eladó SR2-es.Ha jól emlékszem '63-as kiadású, totál komplett, új gumikkal, vadi új főtengellyel, csapágyakkal, frissen fúrt hengerrel.45E Ft-ért /ez a bekerülési ár nekem is, szóval nem kereskedni akarok vele/ eladó.
30/931-99-65
Hello.
Még mindig keresek jó állapotban lévő ETZ oldalsó túradobozokat, lehetőleg Baranyában, vagy postai úton máshonnan is.
Hello,
350 -es jawahoz keresek olyan első kerékagyat ami tárcsafékes (639/640). Bontott, új, akármilyen jó lenne.
Köszi.
Sziasztok!
ELADÓ!
- 30N2-4 karburátor 250-es MZ-re
- GIVI fölső túradoboz,konzollal és 2 db gyári kulcsal
30/290-5617
Vaterán láttam egyet. Nézz rá. /5 e HUF/
Sziasztok!
TS 250-es MZ-hez keresek 6V os fesz.szabályozót, olyat ami gyári és nem volt még piszkálva, azaz tökéletesen működik! Akinek van és megválna tőle, kérem írjon egy mail-t!
üdv:
F.
Üdv mindenkinek! Volna egy Mz Ts 2050es eladó blokkom. 2éve áll,nincs beállva. Karbi,gyújtás állórész,lendkerék hiányzik róla. 10eFt,esetleg Simson S51es blok csere érdekel. gsi86@citromail.hu 203346363 köszi
Elrontottam:) http://www.szumo.sokoldal.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|