Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
sziasztok,eladó lett a bőrkabátom,1 éves egyenes fazonu,dereka állitható.hd jellegü, fekete,msgkimélt.cimkéje nincs,165cm magassághoz való.15000ft.nem bélelt de vastag.
Hátsó lámpa nem kell hozzá gyári?
Nem lenne olcsó:)
Mennyit ér meg neked? Szerintem gumi is lenne hozzá,de nem tuti.
Keresek mz/ETZ hez hátsó lábtartót,kettő darab felhajtható érdekel.
helyben fehérváron 800ft/2db ért vagy max egy 1000res állapottól függően.
Sziasztok!Jawa mustanghoz keresnék új hátsólámpa tömítést!Német oldalon láttam már,de onnan nemtudom rendelni:(Ha valaki tud írjon e-mail!
Pannonia vázat keresnék forgalmival . Vagy valami megoldást legalizálásra .
Sziasztok!
250-es ETZ-hez keresek hőfokmérő órát, és hozzá tartókonzolt!!!!!!!
ELADÓ LETT SAJNA!Etz 250 tip. motorom! Givi túradobozzal és bieffe sisakkal!Felújítás óta 1500km-t futott, patent gépszörnyeteg!A fent említett kiegészítőkkel 145 ezer huf,kiegészítők nélkül 120 ezer huf!Bővebb felvilágosításért keress mailban,vagy a 30/2905617 telefonszámon!
Szia nekem van egy gyári állapotú piros tankom ha érdekel írj az email címemre.oroszlanbottlik@citromail.hu az árban megegyezünk.
Eladó Jawa 638- as alkatrészek:
www.cutter.hu
Továbbra is eladók 250 es ETZ re való cuccaim.
Krauzer csomagtartó 5000,-,
Sport ülés, kis szakadással 5000-, épitett rezonátoros kipuffogó 5000-,
kb 25 literes túradoboz 4000-,
18" os hátsó felni+rajta tükör radiál gumi 4000-,
1 váltó felőli 1 gyujtás felőli blokkfedél 2500/db,
s egy sport idom 4000-.
Forgórész 3500-
állórész 3500-
Érdeklődni lehet mail ben: szabbensz@citromail.hu, kérésre képeket tudok küldeni!
KERESNÉK Jawa 638 ra jó állapotú bukócsövet elöre, s hátulra mind két oldalra kapaszkodót!
Eladó egy 1. túlméreten lévő ETZ250-es henger, és egy új, alapméretes ETZ 125-ös henger gyári dugóval-gyűrűkkel.
költözés miatt sürgőssen eladó egy 1967-es gyártású mutorkuli régi rendszámos szürke forgalmival.Ár irány ár:110000ft.Fentvan az MZ-én is képekkel.
Babettát keressek megvételre 10-12eft-ért(kom-eszt megyében).
ELADÓ LETT SAJNA!Etz 250 tip. motorom! Givi túradobozzal és bieffe sisakkal!Felújítás óta 1500km-t futott, patent gépszörnyeteg!A fent említett kiegészítőkkel 145 ezer huf,kiegészítők nélkül 120 ezer huf!Bővebb felvilágosításért keress mailban,vagy a 30/2905617 telefonszámon!
ETZ 250 lábtartó+1 lábtartó gumi (zsir új) eladó.500ft
Babetta 207 vázat keressek megvételre (Kom-Eszt megyében).
Jawa babetta 206/207/210 első-hátsó kerék teljessen kompletten eladó.ár:4000ft/db
Sziasztok! Keresek horpadásmentes 251-es tankot, email címem: fireblade kukac vipmail.hu Samu
Sziasztok,
Csináltam egy kis rendet a cuccaim körül a padláson, és találtam pár számomra fölösleges 634 alkatrészt.
http://pozsothereal.uw.hu/Misc/lista.php?ut=./forszel
Cserébe pénzt fogadok el, illetve szolgáltatást, úgy mint 250es Jawa henger hónolását és/vagy főtengelyének felújítását.
Íme a cuccok, egy idős motorszerelőtől szereztem be őket anno a csepptankosomhoz alkatrészt keresgélve:
A díszlemez jó minőségű új alkatrész, még az árcédula is rajta van..
A lámpatartó szintén új, csak a mostoha tárolási körülmények megviselték szegényt és karcos rajta a fényezés.
70százalékos.
A foncsor nem új, viszont gyak hibátlan
a tükre és az üvegje is. 90százalékosra mondanám ha nem az enyém lenne.
Mindegyik alkatrész alku tárgya, illetve az viszi aki a legtöbbet kínál érte.
Ajánlatokat az emilemre légyszi:
fuzvik kukaca g m a i l pont c o m
Vegyél felső dobozt,nekem még meg van! :))
Üdv.
Még mindig keresek ETZ-re jó állapotú oldaldobozokat.
Akinek van ilyen eladó, és hajlandó postázni, az HEEEEEEEELP.
Hi.
Havernak van egy Aprilia Red Rose 50-es /?/ gépe. Végsebi 70-75 km/h./!/
El szeretné cserélni egy ETZ 250-re szőrén.
A motor kicsit gányolt, de azért elmegy.
Ha valakit érdekel írjon.
Ide is felraktam:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/145619/MZ_ETZ125_.html
7 év után eladóvá vált a motorom:
http://www.hasznaltauto.hu/2950058_mz_etz125_1989
Sziasztok,,
használt, nem túl nagy, jó állapotú tanktáskát keresek. Aki tud egyet, kérem jelentkezzen E-Mail címemre.
üdv
Sziasztok! Nekem szükségem lenne 125,v 150-es ETZ tankra és 1 16"-os hátsó kerékre!! Ha esetleg lenne vkinek elfekvőben azt +köszönném!!Ha lehet 1 helyen a postaköltség miatt...:)
Sziasztok, szombaton motoros börze Szigetszentmiklóson!
Szia4 Tudnál nekem képeket küldeni erröl a gépröl! Mert lehet benne vagyok a dologban!
Hi.
Havernak van egy Aprilia Red Rose 50-es /?/ gépe. Végsebi 70-75 km/h./!/
El szeretné cserélni egy ETZ 250-re szőrén.
A motor kicsit gányolt, de azért elmegy.
Ha valakit érdekel írjon.
Van egy eladó jawa vázam, forgalmival! Áron alul...ha valakit érdekel írjon a bubue@freemail.hu címre
Nekem meg itt van az SR2-esem és a Jawa Idealom is eladásra várva...
Halihóó!
Krauzer csomagtartó 5000,-,
Sport ülés, kis szakadással 5000-, épitett rezonátoros kipuffogó 5000-,
kb 25 literes túradoboz 4000-,
18" os hátsó felni+rajta tükör radiál gumi 4000-,
1 váltó felőli 1 gyujtás felőli blokkfedél 2500/db,
s egy sport idom 4000-.
Forgórész 3500-
állórész 3500-
Érdeklődni lehet mail ben: szabbensz@citromail.hu, kérésre képeket tudok küldeni
Keresek mz etz 150 eshez 1 pár jó álapotú teleszkoppárt(hátra)Láncvédő gumit és hátra bakelitett.
erre az e-mail cimre várom az ajánlatokatt: wellnerg@citromail.hu
Sziasztok!
Továbbra is eladó sokféle MZ alkatrész ami összegyűlt nálam az évek során:
ETZ 125/150 légszűrő és szerszámosfedél
ETZ első sárvédő, sebességmérő spirál
ETZ kormány, óratartó gumi,fordulatszámmérős kivitelhez való gyújtáskapcsoló gumitok, felső kifli, ETZ 125/150 karburátorra való szívócsőre való gumi, 2 db elsőteleszkópra való porvédő gumisapka, 1 db teleszkóp gumiharmónika (gyári), ETZ kormánykapcsoló tokkal vezetékekkel, 1 db ETZ fordulatszámmérő, 1 db fékpálca, 6 db kis műanyag dugó ami a műszerfalon takarja a csavarokat, kábelkötegek: bal első ill jobb első indexhez, km-óra és a fordulatszámmérő vezetékei, helyzetjelző kábelkötege (3szálas), vmint az összekötő kábelköteg a lámpafej és a légszűrőház közti szakaszra. írjatok vagy hivjatok
30/854-7635
SŰRGŐSEN ELADÓ!
- Bieffe Scatto használt bukósisak
- GIVI fölső túradoboz,2db gyári kulcsal
- Olympus xb400 analóg fényképezőgép
- 30N2-4 jelű karbi,250-es MZ-re
Kérésre képet tudok küldeni!30/2905617
S.O.S.!
Tegnap volt!!!! Majd junius végén lessz megint!
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor lesz motoros börze Kecskeméten?
Üdv, nekem a zárható tanksapka kellene, ha fémből van, és elég masszív. Motorral járok suliba, nem szeretném, ha megviccelnének.
Keresek még ETZ-hez gyári pumpát és szerszámkészletet, mert az már elveszett.
Üdv!
Halihóó!
Krauzer csomagtartó 5000,-, 16 os első kerék+jó gumival+tárcsával 6000-, épitett rezonátoros kipuffogó 5000-, kb 25 literes túradoboz 4000-, 18" os hátsó felni+rajta tükör radiál gumi 4000-,(a felnik nem ütnek), 1 váltó felőli 1 gyujtás felőli blokkfedél 2500/db, s egy sport idom 4000-. Érdeklődni lehet mail ben: szabbensz@citromail.hu, kérésre képeket tudok küldeni!
Hello!
Keresek Jawa 638 hoz a képen látható hátsó kapaszkodót, és bukókeretet! Akinek van eladó, irjon e-mailt, árban megegyezünk!
http://kepfeltoltes.hu/view/090521/jawa639firk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
SŰRGŐSEN ELADÓ!
- Bieffe Scatto használt bukósisak
- GIVI fölső túradoboz,2db gyári kulcsal
- Olympus xb400 analóg fényképezőgép
- 30N2-4 jelű karbi,250-es MZ-re
Kérésre képet tudok küldeni!30/2905617
S.O.S.!
MZ TS 125 alkatrésznek eladó,papírok nélkül, hiányos állapotban! Győrben! 10 ezer HUF! Képek:
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/MZ_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/MZ1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/MZ2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/MZ_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090222/MZ_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Érdeklődni: s.jacint@freemail.hu
06209363268
Sziasztok!ETZ 250-hez pár motorikus alkatrész.-
Jó állapotú főtengely:10000-
kb 1-2 ezer km-t ment henger dugattyú+gyűrű+csapszeg+tűgörgő:10000-
Komplett jó állapotú váltó mindenestől.:6500-
Blokkház:6000-
Deklik:2500/db.
Gyújtás forgórész:4000-
Gyújtás állórész megszakítós:4000-
Hengerfej:4000-
Karburátor:4500-
Ha valakit érdekel,képeket tudok emailban küldeni. motorsokk@citromail.hu
tel:06307101501
Ugyanitt minden alkatrész ETZ=-hez.http://www.szumo.sokoldal.hu
Sziasztok az ellöbi írományomat el írtam véletlenül. 175-ös cseptankos blokkom van elladó! Bocsi!
Sziasztok! van egy eladó 250-es csepptankos blokk indidhato nagyon jó állapotban szinte teljesen gyári még a kondin is 35ft van:)! Kérésre képet küldök! a többit e-mail ben!
P10, T5 alkatrészek. Érd. 0620/4499736-os számon. Keleti régióban, de képet küldök bármiről, és postázom.
Halihóó!
Eladóvá váltak 250 ETZ re való cuccaim.
Krauzer csomagtartó, 16 os első kerék+jó gumival+tárcsával, épitett rezonátoros kipuffogó, kb 25 literes túradoboz, 18" os hátsó felni+rajta tükör radiál gumi, a felnik nem ütnek, 1 váltó 1 gyujtás felőli blokkfedél, s egy sport idom. Érdeklődni lehet mail ben: szabbensz@citromail.hu, kérésre képeket tudok küldeni!
hali srácok mz ts 125 öshöz van mindenem valamint simson alkatrlszek honda tact alkatrészek stbstb eladó a pénzböl egy mz-t akarok venni szoval nemes célok :) valamint stihl fükasza is eladó bocsi ha kicsit off voltam cimem chris_k1@vipmail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|