Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Eladó mz alkatrészek:http://alkatreszek.bambi99.onlinealbum.hu/
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Kawasaki KLR 600 (1990) központi teleszkópban a lengéscsillapító javítható vagy cserélni kell, mert folyik belőle az olaj és a csillapítás megszűnt működni (hajó effektus). Várom válaszotokat!
Jepp, ez a jó link:
http://pozsothereal.uw.hu/Misc/lista.php?ut=./moc/forszel
Sziasztok,
Továbbra is eladóak a következő cuccok,
634-hez.
http://pozsothereal.uw.hu/Misc/lista.php?ut=./forszel
A díszlemez jó minőségű új alkatrész, még az árcédula is rajta van..
4000.- a kettő
A lámpatartó szintén új, csak a mostoha tárolási körülmények megviselték szegényt és karcos rajta a fényezés.
70százalékos.
3000.- a kettő
A foncsor nem új, viszont gyak hibátlan
a tükre és az üvegje is. 90százalékosra mondanám ha nem az enyém lenne.
5000.-
Ide írjatok légyszi:
fuzvik kukaca g m a i l pont c o m
Viktor
Sziasztok,ETZ 250 hez alkatrészek eladók.Pl:tirisztor+ álló ,forgórész 15000,diódasor 2000,18-as kerék tárcsával ,újszerű gumival 6000,oldaldeknik 1500/db,bontásra blokk(sérült ftg)5000,hátsó-első,telószárak(TS-hez is)3000 henger,hengerfej(fúratlan)6000..és sok más..e-mail:maebeszlaci@freemail.hu
http://www.autosszaki.hu/alkatresz/79457/3-eves-varta-asia-dynamic-akkumulator-akkumulatorok
Eladó! :)
Friss műszakival 1988-as évjáratú teljesen felújított ETZ 125 eladó. A motorban komplett új főtengely lett cserélve, a henger a „Tábori Tunning-nál” lett fúrva, Fag csapágyakat, új „primer” hajtást és új kipufogót kapott. A fényezés teljesen új, ezüstmetál színű. Újak a gumik is. A felújítás után mindössze 2500 km-t mentem vele. Kizárólag tárolási problémák miatt adnám el. Ár: 106 000 Ft Érd.: 70/2429283 Pécs
Hali! jawa 350 638-hoz kellene első bukókeret sos-ben!!
email:ada79@citromail.hu
kirakatsz 4-et a pultra és eljátszod az itt a piros hol a pirost!Ami utoljára marad az a nyerő!ennyi!
Tudsz küldeni képet a kipuról az e- mailemre?
Sziasztok!
Egy kérdés, milyen minőségű a magyar elektronikus feszültségszabályzó, Etz-250 hez. megbízható-e? Várom sürgős válaszotokat, előre is köszi.
Balesetmentes, Széles, Napos utat Nektek!
Üdv: Nagymedve
Hello! Komplett Riga váz blokk nélkül eladó! Ugyanitt Danuvia blokk.
Hi! Etz 250 zsírúj sosemhasznált kipufogódob 5000 HUF.
30-523-4160 Pestlőrinc
thomas.s kukac freemail.hu
Eladók 250 es ETZ re való cuccaim. Krauzer csomagtartó 5000,-, Sport ülés, kis szakadással 7000-, épitett rezonátoros kipuffogó 6000-, kb 25 literes túradoboz 5500-, 18" os hátsó felni+rajta tükör radiál gumi 6000-, 1 váltó felőli 1 gyujtás felőli blokkfedél 3000/db, s egy sport idom 4000-. Forgórész 3500- állórész 3500- és egyéb apróságok! Érdeklődni lehet mail ben: szabbensz@citromail.HU, kérésre képeket tudok küldeni!!
Sziasztok.516-os krossz cetkához keresek alkatrész katalógust bármilyen formában,ill alkatrészt.esetleg ha valaki tudna kérem jelezzen.Köszi.
Szevasztok! Danuvia blokk vázzal eladó, akit érdekel írjon. http://motor.hu/motor_vpage.jsp?id=132973
ELADÓ LETT SAJNA!ETZ 250 tip. motorom! Givi túradobozzal és bieffe sisakkal!Felújítás óta 1500km-t futott, patent gépszörnyeteg!A fent említett kiegészítőkkel 145 ezer huf,kiegészítők nélkül 120 ezer huf!Bővebb felvilágosításért keress mailban,vagy a 30/2905617 telefonszámon!Kérlek segítsetek!!!Nagy szükségem lenne az árára!Az éppen bedőlő lakáshitelemet késleltetném!S.O.S!Köszi
Mz, Pannónia alkatrészek:
www.webborze.mlap.hu
kipufogók karbik lámpaburák ez az amaz és egy váz eladó kis ts hez (nemtudok mit csinálni ennyi potalkatrésszel) cimem chris_k1@vipmail.hu e mail
Sziasztok!
Találtam egy olcsó Valvoline olajakat forgalmazó kiskereskedést Csepelen!Nagyon jók a motorolaj áraik, folyamatos kedvezményekkel várnak minden motorost!Én pl.: SynPower 4T-t vásároltam 4 Litert 3010 Ft/L áron és ebből még lejött 10% kedvezmény.Mindenkinek figyelmébe ajánlom!!!Vettem még Lánckenő spray-t is.Az 1760Ft volt!Szerintem nagyon megérte.Szállító utca 6. a címük!
ETZ 125 alkatrészek eladók:
-2db. komplett alu blokk
-2 garnitúra nyomatékváltó (tengelyek fogaskerék stb.
-jobb és bal oldali blokk oldaldeknik
-felújításra szoruló henger
-kuplungkosár
Csak kompletten egyben az egész 12900 HUF.
Köszi a tippet!!
sorszám: 10116 (114022)
( előzmény: Jawa350speed, 2009-06-14 15:12:34)
Hali börzéken szokott lenni mostmár rendszeresen 2 dob 2 könyök 30000Ft körüli áron. Utángyártott de újak. A börzék a veteran.hu oldalon megtalálhatók eseménynaptárban.
Hali 250-es Jawahoz keresek kipufogó dobot 1968-as évjáratú 559-es tipusjelű
Eladó Jawa Mustang két komplett kerék fékekkel ,jó állapotú egyforma külsőkkel. az ár 2db ra értendő.
7000.-
cSak Tel. 06-70-392-77-02
Keresek akkumlátort 3AH-s is már jó.
Használt új mindegy max 3000ft.
Természetesen1-2éves akksiért max 2000.
3évtől 1500.
sos ma kell székesfehérvár személyesen ha van valakinek szoljon.
Sziasztok! A nyári időszakban Budapesten 2009-ben az alábbi időpontokban szerveztem Veterán motoros börzéket: július 12, 26. augusztus 09, 23. szeptember 20. október 18. Helyszín: Budapest. XXIII.ker. / Soroksár / Haraszti út. A és M Vámügynökség területén. Infó: Bézi Lajos. 06-70-374-2948 és 06-20-291-7828. Mindenkit szeretettel várunk!
Sziasztok!
Továbbra is eladó sokféle MZ alkatrész ami összegyűlt nálam az évek során:
ETZ 125/150 légszűrő és szerszámosfedél
ETZ első sárvédő, sebességmérő spirál
ETZ kormány, óratartó gumi, fordulatszámmérős kivitelhez való gyújtáskapcsoló gumitok, felső kifli, ETZ 125/150 karburátorra való szívócsőre való gumi, 2 db elsőteleszkópra való porvédő gumisapka, 1 db teleszkóp gumiharmónika (gyári), ETZ kormánykapcsoló tokkal vezetékekkel, 1 db ETZ fordulatszámmérő, 1 db fékpálca, 6 db kis műanyag dugó ami a műszerfalon takarja a csavarokat, kábelkötegek: bal első ill jobb első indexhez, km-óra és a fordulatszámmérő vezetékei, helyzetjelző kábelkötege (3szálas), vmint az összekötő kábelköteg a lámpafej és a légszűrőház közti szakaszra.
1 generátor, egyenirányító diódasor, 1 db megszakítóbütyök, ETZ 250 blokkfedelek, 1 db fordulatszámmérő meghajtás stb.
írjatok vagy hivjatok
30/854-7635
Eladó restaurálásra váró Jawa Ideal 50- váz, kerékkel, blokk nélkül! Nincs még ülés, lámpa. Nekem csak a helyet fogja. Kérésre képet küldök! Árban megegyezünk! szabbensz@citromail.hu
ELADÓ LETT SAJNA!ETZ 250 tip. motorom! Givi túradobozzal és bieffe sisakkal!Felújítás óta 1500km-t futott, patent gépszörnyeteg!A fent említett kiegészítőkkel 145 ezer huf,kiegészítők nélkül 120 ezer huf!Bővebb felvilágosításért keress mailban,vagy a 30/2905617 telefonszámon!Kérlek segítsetek!!!Nagy szükségem lenne az árára!Az éppen bedőlő lakáshitelemet késleltetném!S.O.S!Köszi
Elado jawa 350/634-es alkatrészek. Van komplett válto, válto kulissza,fötengely,kuplung,sárvédö,és még sok minden. Ha érdekel valami irj. Ezen kivül még elég sok uj alkatrészt is tudok szerezni.
Pannónia, Mz alkatrészek:
www.webborze.mlap.hu
Sziasztok!Jawa mustanghoz keresnék új hátsólámpa tömítést!Német oldalon láttam már,de onnan nemtudom rendelni:(Ha valaki tud írjon e-mail!
Szia!
Nekem is van egy ETZ250-es főtengelyem. Jó a kúpja is,és a hajtókarja is.
Ha érdekel írj mailt és megegyezünk rá.
Üdv.
motorsokk@citromail.hu
Van egy eladó komplett ETZ 250 blokkom karbival. Nem használtam, pótalkatrésznek volt.
Egyben szeretném eladni.
30.000-ért viheted.
Érdeklődni először e-mailben:
porthi kukac gmailpontc om
Eladók 250 es ETZ re való cuccaim. Krauzer csomagtartó 5000,-, Sport ülés, kis szakadással 7000-, épitett rezonátoros kipuffogó 6000-, kb 25 literes túradoboz 5500-, 18" os hátsó felni+rajta tükör radiál gumi 6000-, 1 váltó felőli 1 gyujtás felőli blokkfedél 3000/db, s egy sport idom 4000-. Forgórész 3500- állórész 3500- és egyéb apróságok! Érdeklődni lehet mail ben: szabbensz@citromail.HU, kérésre képeket tudok küldeni!!!
Sziasztok!
keresek simson sr2e-hez komplet gyújtást!!!
06703130336 a számom.visszahívlak.
Nekem van jó a kúpja biztos! Kecskeméten van
06702912829
Hello! MZ ETZ 250 főtengelyt keresek, hajtókar állapot nem fontos, de a kúp és a menetek épek legyenek!
Üdv!P10-re keresek kipuf.dobot,elfogadható állapotban
ELADÓ LETT SAJNA!ETZ 250 tip. motorom! Givi túradobozzal és bieffe sisakkal!Felújítás óta 1500km-t futott, patent gépszörnyeteg!A fent említett kiegészítőkkel 145 ezer huf,kiegészítők nélkül 120 ezer huf!Bővebb felvilágosításért keress mailban,vagy a 30/2905617 telefonszámon!Kérlek segítsetek!!!Nagy szükségem lenne az árára!Az éppen bedőlő lakáshitelemet késleltetném!S.O.S!Köszi!
Hello
KERESNÉK Jawa 638 ra jó állapotú bukócsövet elöre, s hátulra mind két oldalra kapaszkodót!
Akinek van eladó, irjon mailt! szabbensz@citromail.hu Árban megegyezünk!
Szevasztok!
Tula homokfutóhoz keresek deklit,gyújtáskapcsolót,vázat,ülést,tankot,lendkereket,stb.
Elérhetőség: k.gabi30@citromail.hu
70/356-6857
Szia én Kecskeméten vettem egy régi motoros boltban!De az utolsó volt neki!Vaterán is árulnak 1500ft-ért!
http://www.vatera.hu/jawa_hatso_lampabura_uj_147957532.html
Ezen a linkenNekem csak tömítés kell!
Ja és hl vetted mert nekünk is kellene új ,pontosabban isemrősömnek...
Akkor a mail tárgytalan,lámpa felénk hiánycikk,ha tömítés lehet van megnézem és szólok.
eladó mz etz 250,251-es alkatrészek
váltó
lámpák
sárvédők
fékek
gyújtáskapcsoló
stb....
érd:20/438-0515
Szia!Engem a tömítés érdekelne újjan!A hátsó lámpánál csak a búrára gondoltál?Vagy a foglalat részre is?Búrát vettem 1 hónapja újjat 600ft-ért!Nézd meg,hogy van neked..
ELADÓ LETT SAJNA!ETZ 250 tip. motorom! Givi túradobozzal és bieffe sisakkal!Felújítás óta 1500km-t futott, patent gépszörnyeteg!A fent említett kiegészítőkkel 145 ezer huf,kiegészítők nélkül 120 ezer huf!Bővebb felvilágosításért keress mailban,vagy a 30/2905617 telefonszámon!Kérlek segítsetek!!!Nagy szükségem lenne az árára!Az éppen bedőlő lakáshitelemet késleltetném!S.O.S!Köszi!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|