Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Én csiszoltatni is velük szoktam, az a biztos. Egyébként mikor csinálták? Mert kb. 3 éve kérdeztem őket, hogy mit vállalnak, azt mondták, kipufogó kivételével mindent.
hi!
ha valakit érdekel, van egy eladó 22N1-3 típusú Mz karbim.Minden alkatrész eredeti, jó állapotban van. ár:6500huf
tel:06702668645
nem. a csiszolást újpesten csináltattam méregdrágán. :-( 12000Ft-ért csiszolták a kettőt+ 8000Ft-ért krómozták. ha kiváló munkát végeznek akkor azt mondom :drága, de megérte. de igy...?
más: a TROPHY karburátor egyedi, vagy megegyezik valamely más tipussal? pl: TS 250.?
Hát, úgy látszik, nekik is van jó és rossz periódusuk. :-( A csiszolást is velük csináltattad?
Hi! nekem a pannonia kerekeimet krómozták az akácfa utcában és nagyon szarul csinálták meg! átkozom azt a napot amikor oda vittem a felniket!
Sziasztok!
ETZ250-eshez keresek gyári kipufogót.
Nem kel szépnek lennie, a lényeg, hogy ne legyen szétrohadva, ne legyen tele korommal és a belseje is teljesen rendben legyen. Azért nem veszek újat, mert csak annyi ideig fogom használni amíg el nem készül a rezonátoros kipufogóm. Érdekelne, hogy mi a tapasztalatotok a rezós kipufogókkal. (Nem arra a vacakra gondolok amit 3000-ért lehet kapni, és egyaránt "jó" 150-eshez és 250-eshez is .)
Ezt nekem kb 15000-ért csinálják, a 250-eshez méretezve. Azt mondja az illető, hogy kb 6Le-t ad hozzá a teljesítményhez, amellett, hogy tisztább lesz az égés, és kisebb a fogyasztás. Az más kérdés, hogy a hajtáslánc, hogy fogja viselni a megnövekedett terhelést, főleg, hogy egy-két Le-vel már most is többet tud a motor a gyári(21Le) értéknél.
Sziasztok!
Nem tud valaki Pannónia T5 gyújtáskulcsot, illeve T5-höz hátsó
lámpát?
Sajna ezek hiányoznak!
Illetve még Komar2-höz (1963)hátsó lámpa, burkolólemez csavar és kürt.
Lepukkant,hiányos és olcsó :-) Komar2 is érdekel!
Csá!
L.
Halee!
ETZ250 vázat keresek forgalmival, vagy 1 xar állapotu motort, a lényeg, hogy olcso legyen+jo a vázá!!!
Sürgős!!!
thx, tike.
tike@maffia.hu
06703136706
Van egy TS 125-ös MZ-m.Elég rossz állapotú. Ha kell valakinek 15000-ért viheti. Amúgy működik. Öskün (Veszprém mellett van). Érd:88/497-577 e-mail:etz521@freemail.hu
Keresek egy barátomnak MZ 250-es Trophyt oldalkocsival, vagy anélkül. Lehet darabokban is. A srác: Attila 30/381-0914
Hali!
Nekem van egy 125os alapmeretes henger + hengerfej,
Csak az a gond, hogy sokat allt a padlason es kisse rozsdas, de a bordai
teljesen epek, nem gorbultek, nincsenek letorve.
Csak egy homokfuvas, meg egy furas kell neki.
Ha erdekel, 3000-er odaadom, nekem nem kell.
Viktor
Hali.
Mz Ts 150 hez keresek fúrható alapméretes hengert, hengerfejet, karbit
Szia!
Én az enyémekhez Seleks akksit használok, 6V14Ah-sat. Krómoztatni Bp.-en az Akácfa utcában szoktam a Barnász Galvánműhelyben. Baromi lassúak, de igényesen dolgoznak.
sorszám: 325 (810)
( előzmény: Zsikla Ferenc, 2003-05-26 20:08:48)
IZS planéta 3-ba milyen aksi kell?
hol kromoztassak?
Helló
Van egy régi egyorás JAWÁhoz egy km -órám és egy müszerfalam aminek baloldalon vannak a jelzőlámpái és jobb oldalon a a gyujtáskapcsoló.Azt hiszem ez 250-shez való.
Sziasztok
ETZ 250 szerelési kézikönyvet keresnék, pontosan azt, amelyik a szakirodalom résznél van, rendesen szkennelve, nyomtatható formában, vagy fénymásolata is érdekelne. Help me please! Mail: out@freemail.hu
Hali!
Kellene nekem egy olajoldali dekli a Jawamra (1970-360), mert az elozo tulaj kicsit megfarigcsalta a berugotengelynel, ugy hogy most egy kb. 4cm atm. lyuk tatong rajta. Vagy esetleg szethullott blokk is erdekelne,
max 3000-ert.
Koszi elore is.
Viktor
Hello!
Egy kedves ismerosom kert meg, hogy ezt ide tegyem be:
Pécsen eladó 2 darab Jawa 350/638 TS.
Az egyik:
- 89-es
- 2 ev műszaki
- piros
- 65 ezer HUF
A másik:
- 89-es
- felujitott motorral
- ezustmetal
érdeklődni:
Bélafi Dávid 06 20 9187000
Hell! +vételre keresek MZTS125-öt műszaki nélkül hiányosan.VAGY JAWA Mustangot működőképesen!u.itt 1989es évj.ú Simson S51B közepes áll.ú pirosan pótalkatrészekkel!i.á.60eFt. Tel. 30/2932272 ja és Simson SR2 alkatrészek eladók!
Jawa kmóra eladó. 30/4377900
Kellene nekem etz250eshez elenkiros tank, hatso ules (vagy legalabb a vaza).
Ha valakinek van elado, asd kukac mail.musichello.com vagy 70/2745322
Csao :)
Sziasztok,
Upgrade miatt eladó 250 ETZ de luxe,CPI-vel,zselés akksival,dobozzal piros szinben Zalaegerszeg mellett.Irányár:85 EFt.Ha érdekel, 06-30-2327994.Ezenkivul még egy ETZ 250,szurke,muszaki nélkul+egy valag cucc TZ-hez.
ETZ 250 első-hátsó lámpák, ford.számmérő repedt üveggel, kmóra eladó. 30/4377900
12V-os hőfokmérő, magyar, eladó. 30/4377900
Jawa
350.hez keresek 634-6-00.s kormányt.Ez egy magasabb chopperes formáju.Ha van valakinek vevő vagyok rá.Ha kell küldök képet hozzá.Üdv?Huba
Riga R 50-hez szükségem lenne főtengelyre. Hol lehet beszerezni ilyen alkatrészt. Található még egyáltalán.
Aki tud kérem segítsen.
Junak tank horpadásmentesen eladó. Irányár: 5.000 Ft 30/4377900
Sziasztok!
S51re kéne tank. Újonnan gyári 30ezer Ft ami meglehetősen húzós összeg. Fontos lenne, ha tudsz segíteni kérlek jelentkezz.
Mátyás (06 303 83 2255, matyas@mnmail.hu)
Velorex alkatrészeket keresek
06-209 617-550
varcer@enternet.hu
Helló Fiuk
Köszönöm a segitségeteket,kaptam müszerfalat és ford.mérőt az ecserin.Most bontanak egy Jawát ha valakinek kell valami akkor most menjen,talán elcsiphet valamit. A szélvédő még aktuális.Ha tudtok valamit akkorszóljatok.
Motoros üdv: Huba
MZ TS250/1 papír nélküli vázamat 1 üveg zöld Dreherre cserélném. 30/4377900
Eladók Izs 49 és 56 csepptankok. 30/4377900
Sziasztok!Szükségem lenne egy ETZ 250-es,vagy más max 32-es átmérőjü porlasztora,hiányos is érdekel.
Tel:70/512-5836
Sziasztok! segitséget kérek tőletek! szükségem lenne egy 250-es TROPHY MZ kormányra. sajnos elborult a motorom és a kormányra esett. a gázt nem tudom teljesen vissza engedni és pörög mint az őrült. előre is köszi! bekaember@tvnetwork.hu
Hello!
Eszembe jutott meg valami, kistarcsan van egz motor bonto ott vannak jawa alkatreszek is elvileg ott is megprobalhatod.
bye
HyGy
Kedves HyGy
Légy szives add meg a csehszlovák telefonszámot és a pécsit is Budapest kilőve már.
Üdv.Huba
Köszi a tanácsot,ford.m van nekik,de a móanyag müszerfal nincs.Szélvédőt felfedeztem,de 28 000 FT/db.Sok,csinálni kellene.Van valakinek erről ötlete vagy tapasztalataÜdvözöllek:Benneteket.Huba
Az Ó uccában én is láttam már fordszámmérőt, asszem már kmplett műszarfalat is erre nem askünnék meg. de fordszám,m,érő volt. meg sok egyé is. De féklámpakapcsolójuk nincs, a fene enné, mer másnak sincs. Nem mintha álmatlan éjszakáim lennének miatta...
Hello!
Asszem az O utcaban van jawa-s bolt. Ott nezd meg.
bye
HyGy
Helló
Minden jótanács jól jön.Pesten lakom és a Zichy Jenö utcában már voltam.Nincs nekik.Ha van másik tipped akkor várom köszönettelÜdv:Huba
Köszönöm a tanácsot Gabika,megpróbálom az ajánlott cimen
Üdv: Huba
Hello!
Mz TS 250-esemre keresek akksi felöli dekknit. Ha van ilyened, írj e-mailt. (Sokat nem szeretnék érte fizetni, sokért van bontóban is:)))
bye!
Hello Huba!
Ha uj muszerfal es fordulatszammero kell, akkor tudok egy Csehszlovak bolt telefonszamot keresni ahonn az en jawamhoz megrendeltem anno a dugoka/gyuruket/hajtokart.
De egyebkent oda irhatad melyik varosban keresel. Mert pl Pesten is tudunk mondani boltot, de feltehetoleg Pecsen is.
bye
HyGy
Szelvedo ugyben itt nezz korul: http://www.auto-tuning.hu
gabor
Helló Fiuk
Már egyszer jelentkeztem a Jawához szélvédő ügyben de ugy látszik senkisem tud segitséget adni,hogy hol tudnék csináltatni.Most egy müszerfalat keresek a Jawa 350/634-638-hoz és egy fordulatszámmérőt.Ha valaki tud segiteni kérem jelentkezzen az e-mail cimemen.Köszönöm és szerencsés motorzást kivánok:Huba
Ha tokeletes lenne a kompresszioja, akkor nem lehetne kormos egy egeszen kicsit sem.
En megneznem a gyuruhezagot.
gabor
Ha megy a motor es nincs vele nagy gond. Es rendesen gyorsul akkor meg egy darabig jarhatsz vele. Dugot meg motoros boltban, abban a varosban ahol laksz.
bye
HyGy
Szióka!
A motorban 3200 km van, amikor 1980 km volt akkor is ez volt a baja. A kompressziója a gyári - csak a dugó nem. Hol lehet kapni szupi dugattyút Szimóhoz?
Nagy segítséget szeretnék kérni! Felújítok egy S51B1-4-et és iszonyatosan össze van gányolva az elektromos hálózata.12V-os.Minden kapcs rajzot beszereztem, de vagy a színek nem stimmelnek, vagy nem látom rendesen a rajzot (eredeti füzet).Pl a gyújtáskapcsolón a rajzon hiába vannak számok, az eredetin semmi jelölés sincs stb. Valószínűleg a nulláról kell indulnom.Kérem, ha valakinek van rendes rajza, írja meg, elmegyek érte, fénymásolom, vagy jó csatolva is!
Előre is kösz!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|