:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Üdv mindenkinek!
Kéne egy kerék 634-hez,és esetleg űlés Pest környékéről,vagy ha vki tudja hol lehet emberi áron újra huzatolni,azt is megköszönném.
Sziasztok!
Jawa 250-es típushoz keresek oldalkocsit.
Velorex 560 típusú érdekelne kizárólagosan!
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!
Bye
Ezrest megér?Jó állapotú.
Sziasztok,nem tud vki oldalkocsit TS250 hez?
Sziasztok!
Évek során összegyűlt JAWA alkatrészeimet szeretném eladni. Vannak bontott blokkok(12v/6v), elektromos dolgok, váz alkatrészek, gyakorlatilag minden. Van egy komplett motor is papírokkal szépen felújítva apró blokk problémával de üzemképesen.(303109656)
Hello mindenkinek!
Tud valaki elsősorban Veszprém és vonzáskörzetében (esetleg Budapest) olyan motorosbolról, ahol tnyleg sokminden kapható MZ (ETZ, Trophy) motorokhoz? Amiket keresek:
benzintank alsó-felső gumitartó; kuplungfedél gumidugó; kormánynyak-anya műanyag védőkupak; ETZ benzincsap+cső; porlasztó tolórugó; ETZ porlasztótű alátétlemez; porlasztótorok bakelit alátét+klingerit alátét (ETZ+Trophy); ETZ kilométeróraüveg+zárógyűrű (perem); ETZ lámpabúra kétoldalára km-spiráltartó műa. pöcök; levegőtorok drótbilincs; fékkar+kuplungkarhoz gumiharang; ETZ nyereg alá krómozott fogantyú+csomagtartó (hátsó is).
Szóval tényleg "apróságok" kellenek, de alig lehet azokat kapni.
e-mail: petvik@freemail.hu
Sajnos a fórumban ritkán vagyok, ezért emailben ha el tudnátok küldeni a bolt, vagy motorbontó címét, nagyon megköszönném.
Az a DKW tank melyik tipusról származik?
Mostanában már inkább NV Motors néven fut.
Hali Urak!
Ha van v.kinek épített Jaffája, és tudna képet küldeni róla (neo.1@freemail.hu-ra) azt szívesen megnézném. Ugyanis az enyémet most építem át, és jól jöhetnek az ötletek. Elöre is köszke!
Tsá!
Hali Urak!
250-es Jaffa cuccok eladók!
Továbbá pancsi hátsó sárvédők, v.mint Honda CB tank, Csepel tank, és DKW tank is eladók! Egy 1973-as CZ Sport Jawa jó állapotban, v.mint 1953-as R25/3-as BMW.
Képet egyenlőre küldeni nem tudok
(helyiség:Heves m. Gyöngyös)
08.00-16.30-ig itt tudsz elérni 20/480-1855
Tsá!
Hali!
Asszem Kistarcsán van 1!
Tsá!
Én Csömörön lakom.
kustlib: van egy jó motorosbontó Kerepesen (vagy Kistarcsán, soha nem tudom mi melyikhez tartozik) a Rózsa utcában. Roncsmadarak a neve, van Simson, MZ, Jawa, stb... új és használt alkatrész, illetve bizományi motoreladás.
Zsófialiget hév megállótól nem messze, ahol a suzuki-árus van.
Joseph251!
Nyírbátorban van egy motorbontó, ott minden van ETZ-hez próbáld meg ott. A tulaj nagyon rendes, alkudni is lehet.
Pá!
Sziasztok! Szeretném, hogyha segítenétek nekem szerezni baráti áron,jó állapotú hidraulikus fékkart, és tartályt etz-hez. Debrecen 50 km-es körzetében. Elölre is köszi, jó motorozást!
Hát TS250 tankom sajnos nincs... Alacsony kormányt én tuti nem tennék rá, annak idején TS250 alacsonykormányossal vizsgáztam, hááát nem a jó manőverezhetősége miatt emlékszem rá :-)
Hello! Köszi, de tankból a nagyobb kéne, ami a 250-esen van. (pont egy 125-ösre akarom tenni) Fényszóróházat megrendeltem a Futár motorosboltban, kormányból meg alacsonyt szeretnék, Elmi azt mondta van neki.
Hali!
Ha bárki tud motorbontóról Bp. és környékén (mondjuk 50km-es környékén), akkor ne tartsa magában!
Üdv: TiB
Gödöllő felé? Miért? Te merre lax? (csak azért, mert én G.-n tanulok)
Hali!
Keresek MZ TS magas kormányt(csak a csö kell), kizárólog jó állapotú érdekel. Csak Pesten, ill környékén (Gödöllö felé), lehetöleg baráti áron.
Küldjetek mailt. Köszi!
Sziasztok ! Tud-e valaki " jó - rossz vagy csúf " Junakról,
aakos: van v.kék gyári fényű TS125-ös tankom, u.ilyen színű TS125 fényszóróházam, meg még magas kormányt is találtam hozzá. Ha érdekel, írj egy mailt az occi@vnet.hu-ra.
Jónapot,
Gumiszereléshez szerelővasat keresek, tud valaki boltot, vagy van valakinek?
Köszi
Keresek 17l-es (nagy) TS tankot(világoskék előnyben), valamint kmóra nélküli fényszóró-házat, szintén TS.(piros előnyben)
Képet nrem tudok küldeni MZ-re is szoktak ilyet.
A színváltozás beírása attól függ, hogy mennyire vagy szimpatikus a KPM vizsgabiztosnak. Ha szimpatikus vagy , müszaki vizsgán díjmentesen beírja neked, ha nem, akkor adatlapra vizsgázik a motor, és mehetsz az okmányirodába. Ugyanis a KPM az hatóság, neki joga van beírni a színt a forgalmi hátuljába. Az eredetvizsgáló elvileg nem állapíthat meg színt, mert ő nem hatóság. tudom, mert én is vizsgáló vagyok. Viszont én nem szoktam vele szarakodni, ha kell én beírom. Igaz, hogy ezért megüthetném a bokámat. Egyébként meg megyénként különböző gyakorlatok léteznek erre, van ahol megcsinálja a vizsgabiztos, van ahol nem. Na csáztok.
Szia elmi!
Nem tudnál küldeni képet róla? szael@freemail.hu-ra. Kösz
Hali!
HyGy:Törzskönyvben nem kell átírni, mert nem technikai adat, nem változik meg vele a motor jellege, sem a tulajdonosa.Majd a következő eredetvizsgán az új szín kerül bele.Eredetvizsgára sem köteles vinni vele az ember, pedig ott lefényképezik a dögöt, tehát ott sem tudnák azonosítani szín alapján.Mivel Magyarországon a Forgalmi rendszám alapján tartják nyilván a járműveket, úgyis aszerint keresik mindenhol vissza őket.A forgalmiban pedig ott a lehetőség, hogy beleírkáljanak."Hivatalos feljegyzések" rovat.
Nekem is próbálkoztak, hogy hozzak számlát a festékről, meg, hogy milyen színű lett, de erről nem adnak tanúsítványt sehol.A számlán meg nincs rajta a festék színe.Amúgy meg mindenkinek saját érdeke, hogy egyezzen a motor színe a forgalmiban, meg a rendszerben lévővel, mert úgy megba+'*k a zsaruk, hogy csak nyekken.Nyilván nem mondasz be más színt.
Mindenesetre nekem átírták szó nélkül, bemondásra, és még azt is felajánlották, hogy ne metálkéket írjunk be, hanem középkéket, mert akkor ha akarom sima kékre is átfújhatom.
Oldalkocsi bulinál azért kell cserélni forgalmit, mert változik a rendszám, saját tömeg, össztömeg, száll. szem. száma is.
Na asszem ennyi.Remélem elég kimerítő volt a válasz.
Üdv Színváltoztatók!
Remélem nem én indítottam el ezt a "vitát" a színcseréről!
Most már én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de úgy emlékszem, hogy ez már volt téma ezen a honlapon régebben, nem tudom, melyik fórumon, most nincs időm átböngészni mindet.
Szerintem a régi forgalmiban simán átírják az új színt, szerintem ez kerül 1500 Ft-ba, de azt hallottam, hogy az új forgalmiba már nem nagyon írogathatnak bele, ennek a cseréje törszkönnyvel tényleg 8000 Ft.
Remélem, hogy nem írtam hülyeséget, mert mehetek én is a konnektorba hugyozni, nemsokára kiderül.
Egyébként ha tényleg 8000 Ft, az enyhén szólva elég nagy kib*szás, az én motoromat 10-12.000 Ft-ért festenék le, nehogy már a papírmunka miatt majdnem 2-szer annyiba kerüljön!
Na, üdv. mindenkinek, motorozzatok sokat.
Kivancsi vagyok mi lesz a szincseres dolog eredmenye.
bye
HyGy
Hello!
Es a torzskartyan, hogy irod at? Abba bele van nyomva.
Sziasztok!
A jövő héten viszem vizsgára a gépet, majd ott kiderül hogy mi az ára színcserének.Ha tényleg 8000, akkor többet nem jelentkezek, mert belehugyozok a konektorba. Most lett kész a festés, tegnap összeraktam,valami csodálatos látvány lett.
Üdv!
Na, ismét a helyzetük magaslatán leledző, szilárd tárgyi tudással rendelkező, abszolúte következetes ocsmányirodák... :-(((((((((
ELB*SZTAM!
"szereztem egy 150-est" akrtam írni!!!!
Azóta faja!
Vadkan!
Nekem a Trophym a télen lett fölfúrva 150-re, és 125-ös karbival az istennek se akart menni, aztán szereztem egy 125-öst... azóta megy mint a távirat, és az alapjáratom is egész szép, így kb 1000km után.
Csao!
Hali HyGy!
Annyira, hogy nekem annyit kellett fizetnem.CSak a forgalmiban kell átírni a színt, megcsillagozva a régit, hátra a megjegyzések rovatba.
nyóccáz
boldog új hetet mindenkinek
levcsibacsi: akadt egy 150-es ETZ ülésem. Tip-top állapotú, csisz új huzattal. Ha nem találtál még, akkor írj egy mailt az occi@vnet.hu-ra.
tike: sajnos nem találtam a trophy főtengelyt :-( Ha mégis ráakadok, sikítok...
Hi sracok!
Van egy 125-s ETZ-m. Annyira fel van furva, hogy nem kapok hozzá se dugót, se gyűrűt. A kérdésem az lenne, ha lecserélem a hengert 150-re, akkor a karbit kell e cserélni vagy elég a fúvókákat?
Hello!
Mennyire biztos ez? Nekem 8000-et mondtak az okmany irodaban!!!!!
bye
HyGy
Sziasztok!
Nincs véletlenül elfekvőben valakinek 2 használható fékezhető kereke? (komár, simson hátsó kerék)
Hello Hurka!
Tuti, hogy annyiba kerül, amennyit írtam, megkérdeztem ,kapásból tudta az ürge, hogy miről van szó.
Az oldalkocsira volt már jelentkező, de eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
Csá!
Szín átírása 1500Ft illetékbélyeg.Se több, se kevesebb.
Megnézem a hétvégén, hátha...
Helló Urak !
Sürgősen vásárolnék Jawa 638 célszerszámokat, főleg elsődleses láckerék lehúzót. Ez utóbbit, amíg nem veszek vagy szináltatok, ha kölcsönbe kaphatnék valakitől Csepel 20 km-es vonzáskörzetében, megköszönném. Akár 2 órán belül visszaviszem , ha kell kauciót is adok.
Helló Urak !
Sürgősen vásárolnék Jawa 638 célszerszámokat, főleg elsődleses láckerék lehúzót. Ez utóbbit, amíg nem veszek vagy szináltatok, ha kölcsönbe kaphatnék valakitől Csepel 20 km-es vonzáskörzetében, megköszönném. Akár 2 órán belül visszaviszem , ha kell kauciót is adok.
Üdv!
Hova is kell menni turkálni????
:) :) :)
lécci lécci találd meg:)
tike.
Hello tike!
Nekem tuti hogy van, de nem biztos, hogy megtalálom a sok lom között...
Bocs elfelejtettem megnézni.ZZZZZZZZ
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|