Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Van egy elado pmr. Ha valakit erdekel szoljon. (5000 HUF)
HyGy
Ha valakit érdekel 250-es ETZ szép állapotban műszakival jó motorral és 1 638-as JAWA oldalkocsis műszakis frankó gépek,idős tulaj,nem voltak hajtva. Esti órakban 06 29 415882.A szomszédom kért meg,hogy ajáljam.
A 250-es csepel drága dolog,az olcsót nem tudod 1 méter magasrol úgy leejteni,hogy koppanjon.
Sziasztok!
Ha bárkinek lehetősége van rá, kérem dobjon meg egy működőképes "nem aranyárú" Csepel 250-essel. Ha csak infótok van róla akkor is írjatok.
Kössz!
Minden ami MZ (trophy, ts, etz) hez, SIMSON hoz és JAWA hoz kell!!
ÚJ alkatrészek NAGYKERÁRON! Gyári és utángyártott alkatrészek! 5000 ft felett Bp.-en belűl ingyenes kiszállítás! Blokk és váz alkatrészek, gumik, akksik, tuningok, dobozok... stb.
Vidékre postai utánvéttel is!! Hívj infóért! 06/30 4096093 Péter
Üdv!
Nekem a kis TZ-n egy sima 10es csavar volt benn ha jol emléxem. Semmi légtelenitő izé. Soha nem volt gond azzal a fékkel.
tike.
Keresek NDK krómozott ködlámpákat
Kálmán
30/9378072
150-s ETZ hez keresek elektronikus gyujtást
lucaska@vipmail.hu
Helló Gyoszor!
Bevált a módszer!!!!!!
Tényleg "gyönyörű"
De legalább ingyen volt.
Én is mindig így érzem. :-)
Hali! Nem tud valaki szerezni egy 125-ös ETZ kapaszkodót ,ha igen mennyiért és hol? Esetleg 250-es ETZ alkatrészekre cserélném. Előre is kössz!
Mért? Ez egy kurta jó, és egyszerű ötlet! Ha ilyen gázom lesz, tuti én is így csinálom! :)
Üdv: TiB
Bar nemtom minek tepem itt a szam ugysem szoktatok ram se hederiteni.
Gyoszi.
Hello! Az etz legtelenitoje jol javithato, mi vagtunk bele egy 12es menetet, belehajtottunk egy 12es csavart, azt kifurtuk, nyomtunk bele egy 8as menetet es trabant legtelenito csavart tettunk bele. MAshogy kupos mint az MZ legtelenitoje, de epp elzar. Es ingyen van szinte. (mert talatunk az esztergalyosnal egy rossza trabi legtelenito csavart, vittem neki 1 sort es nem kellett uj feknyerget venni. Oldd meg igy. Gyonyoru lesz. Magyarok vagyunk nem?
Gyoszi.
Jó kirándulásnak is.Küldj egy emilt bővebben leci.Köszi.Ár?
Zalában jó neked? 61-es évjáratú, 354-es.
Kálmán
Hello.Keresek csepptankos 350-est alkatrésznek,bármilyen állapotút(azért még használható alkatrészekkel),vagy komplett mocit,akár papírok nélkül is.Ha tudtok segítani köszi.Ja és ha lehet ne arany árban.
MZ TS, TROPHY ALKATRÉSZEK, TELJES BLOKK (150), STB. BARÁTI ÁRAK!
Ádám
steelheart6@freemail.hu
20/5688463
ÚJ alkatrészek NAGYKERÁRON! Gyári és utángyártott alkatrészek! 5000 ft felett Bp.-en belűl ingyenes kiszállítás! Blokk és váz alkatrészek, gumik, akksik, tuningok, dobozok... stb.
Vidékre postai utánvéttel is!! Hívj infóért! 06/30 4096093 Péter
ÚJ alkatrészek nagykeráron! Gyári és utángyártott alkatrészek! 5000 ft felett Bp.-en belűl ingyenes kiszállítás! Blokk és váz alkatrészek, gumik akksik, tuningok, dobozok... stb.
Vidékre postai utánvéttel is!! Péter 06/30 4096093
Ja emil cím!!!!!!!!!
mz250@drotposta.hu
EMBEREK SEGÍTSETEK!!!
Nagyon kellene egy ETZ féknyereg f*sza légtelenítővel(az enyénből ugyanis eltávozott a menet)Egyébként tudja valaki ujonnan mit kóstál?
Üdv.Még mindig keresek oldal és hátsó dobozt jó áron.Írjatok,hívjatok vagy üzenjetek!!!!!!
Tel.:06-30 357-4618
Emil.:dcsepel@freemail.hu
Mz 22N1-3 tipusu karburator kituno allapotban es Simson 16N1-es karburator elado 5000Ft es 4000Ft
06702668645
keresek ETZ-hez tartót hátulra a túradoboz alá, valami szerényebb árfekvésűt.. :-)
doczi@message.hu
Van ETZ generátorom 10e-ért.
Maci!
Majd felhívlak, de csak 10-e után érdekel. Hol laksz? Milyen állapotú? Mennyire tartod? Másnem utánvéttel megoldható-e?
ETZ 251-hez kéne Új gyári túlméretes dugó, ha lehet akkor gyürükkel együtt.
E-mail:bpetyus@freemail.hu Árral együtt írjatok, ha lehet. Köszi Petya
ETZ 250-be keresek állo+forgorészt minél
olcsobban. E-mail:pek.balazs@freemail.hu
ETZ 250-be keresek állo+forgorészt.
Dino! ETZ fordszámmérő jó lesz? Ha igen, csörögj rám! 30/4377900 Üdv!
Urak! Újra van eladó Izs 56-os csepptank, rozsda- és horpadásmentes, 5000 Ft-os irányáron. Tel: 30/4377900
ETZ 250-hez keresek hátulra dobozt. Régen láttam 3 részest, (kettő oldalt, egy hátul)
gyönyörű alumínium tartószerkezettel, amiről a dobozokat le lehet szedni, amikor nem használom, s csak a tartó marad fenn.
Ha tud valaki és mennyiért írhatnabárnincssok pénzem. /tudom a szóközingyenvan/
Hali!
Nincs valakinek fordulatszámmérő órája, valami jobb állapotú. Meg mennyiért adja az, akinek van?
Nem müxik a technika.06303405992 ok.
elmi
Nem kaptad meg a mailjeimet?! :-O
Ha megadod a telszámod akkor inkább felhívnálak, úgy gyorsabb valamennyivel! Jó lenne minél hamarabb lezongorázni a bizniszt mert fék nélkül nagyon zokog a kicsikém odalent a pincében! :-(((((
ciao
Gábor
Monori vagyok,de most Semi-vel alkudozom.
Elmi!
Mennyiért adod a ford.sz mérőt vagy az egészet és hol laksz? Meg milyen állapotú?
Nekem el van gyengülve mert valami lehetetlen helyen levegőt szív! :-( De azért köszi az ötletet! :-)
Remélem az újjal már jobb lesz...
ciao
Gábor
Hi!
Karmantyú helyett szimmeringet kéne beletenned! Az lehet, hogy segítene... Feltéve, hogy folyásos bajaid vannak! :)
Üdv: TiB
elmi
Szuper! Arra van szükségem! :-) Mikor mehetek érte?! :-))
No és az sem mindegy hogy mennyibe kerül!
Egy mailt küldtem most küldöm a másodikat.
ciao
Gábor
Sziasztok!
ETZ-hez kellene nekem fékmunkahenger kompletten. Ha valaki tud bátran javasoljon! :-)
Vagy ha valaki jó bontót tudna mondani Bp-en vagy környékén akkor azt is megköszönném!
ciao
Gábor
Komplett 125-ös ETZ blokk 15000ft 1983-as 350-es Jawahoz üza.tank oldaldoboz kerekek. ETZ fordszám és kmóra tartoval gyujtás kapcolóval koplett elado.
ETZ generator elado alloresz,forgoresz,feszszabalyzo,diodasor.
A blokkod működőképes?Ha igen mondd az árát.Egy haveromnak kell egy ilyen blokk.Hátha meg tudtok egyezni.Emilem:dcsepel@freemail.hu
Tel.:06-30 357-4618
A katonai TS tank után érdeklődőnek a telefonom 06203420977
Sziasztok!
MZ TS 250-hez keresek a karburátorba tolattyút, mert az enyém kikopott és kopog kis fordulaton.Ha van valakinek jó állapotú írjon.Köszi!
Elérhetőségek:
06202550535
YVORL01@freemail.hu
ELADÓ MZ Trophy 125-150 BLOKK papírok nélk., meg sok más alkatrész Trophyhoz és TS-hez. Baráti áron.
steelheart6@freemail.hu
Üdv!
A szomszédom csinált egyszer egy junakot
csoppernek, minden nagyon szépen nézett ki de állandóan baj volt a géppel, az olaj dőlt belőle mindenhonnan. A hangja jó volt, és amikor már minden pöpec volt lement egy motorostalálkozóra ahol szanaszét pörgette üresben, de olaj nem volt benne... Azt hiszem utána szokott le a motorépítésről...
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|