:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Ha felém jársz szólj rám a batyuk miatt lehet,hogy Debrecembe még van.
T-72: Nekem van komplett váltóm és kuplungom is eladó 638-hoz, meg 634-hez is. Ha érdekel hívj fel: 20/9293936 De vannak T-72 alkatrészeim is :-)
Üdv!
350 Jawa-hoz motorblok nics valakinek olcson eladó vagy koplet váltórésze + kuplung???
Van kuplungom 634-hez,638-hoz.
ha gondolod hivj fel,a 18.ker ben lakom.
06 20 316-5751
Nekem van,ha minden igaz,de megnézem.
Kellene nekem:
- Katonai MZ oldal csomagtartó váz+doboz
- Katonai MZ majrévas
- Katonai MZ ülés
Ha valakinek van ilyen eladó, szóóóójon! 06-20-9734-375
Zsandatara
Hello! Megvan még? Menyi az az olcsó? :)
nics eladó bukócsöve valakinek jawahoz??ár érdekelne
Bp-en van egy Excelsior nevű hegymászóklub! Néha én is előfordulok ott, meg ott végeztem ipari alpin tanfolyamot... Csak ezért kérdeztem! :o
Üdv!
Tök OFF: van valami közöd a hegymászó klubhoz? :)
Üdv: TiB
Köszi excelsior!
Küldtem az e-mailt!
:))
Amennyi a macera annyival nem tud többet a 18-as kerék. bölcs döntés volt.
Helló !
Jawa 638 350 komplett kuplungkosarat vennék Bpesten.
Hali L@C@!!
van egy fölös pannonia hátsólámpám,elcserélném valami jawa cuccra ha van!(minden érdekel)
Sziasztok!
Pannónia hátsó lámpa kellene, illetve gyújtáskulcs.
Sajna az enyém elveszett!
Aki tud segítsen!
Köszi!
L.
Hello! Hosszas agonizálás (és mégtöbb tanács végiggondolása) után úgy döntöttem, hogy marad hátul a 16-os kerék, úgyhogy köszi, de így nincs rá szükségem.
Hali evribodri
Mar lehet, hogy kerdeztem, de meg mindig aktualis...
Szoval: nincs valakinek egy etz elsokereke 8-as es egyeb hibak nelkul lehetoleg jutanyos aron?
Gexxx
Sziasztok,nemrég vettem egy 1967-es jawa 350/634-est,kersek hozzá jó minőségű első felnit,bukócsövet(nem fontos gyári),és a tankra való krómozott lemezeket,ha lehet irjatok árat,és hogy lehetséges e a postai utánvétel.köszi a segítséget.A JAWA LEGYEN VELETEK
Szia Zsolt.Nekem van egy komplett tárcsás telóm kerékkel együtt,de sajnos a kormányra való munkahenger(vagy főfékhenger)nincs meg.Oda adom olcsón ha kell neked,vagy valakinek.06703173647
Aha, hívj fel! Hétvégén elvileg otthon vagyok. Van még pár dolog, ócsóér.
304008991
koplet=komplett akart lenne!!:)
Szeged és környéke!:))
Heelosztok!nekem egy etz-hez koplett hatso kerék kellen!
köszi
Bocs
Azt hiszem félre érthetö voltam.
Tárcsafékes villa és kerék kellene.
Sziasztok!
Most (ma) vettem egy Jawa 350-est. Kellene néhány új alkatrész hozzá:
Tank,első lámpa,lánc, láncvédő, aku, stb...
Nem tudtok valami boltot?
Kösz!
Eladó egy 17 fogú lánckerék. 638-as Jawa mocira való.ÁR 1200 Ft.
t22mq@freemail.hu
Sziasztok!
Tegnap előtt vásárolt 1964-es T5-ösömhöz keresesek nagyon jó állapotó piros-fekete ülést.
Ha valaki tud ebben segíteni, vagy esetleg nyomravezet, örök hálám fogja üldözni!
Doni
Nekem van eladó MZ első telóm meg kiflim(TS 250/1-en volt). Nem kell neked? Vagy bárkinek?
Hello!
Engem érdekelne a fék cucc.
Esetleg első villa és kerék is van?
Nekem dobos az ETZ-m.
E-meil cimem zsolt.s@freestart.hu
Köszi
Zsolt
Sziasztok!
Tegnap szereltem a féket és az a kis rugó, ami a féket és a hézagolót (vagy mit) tart össze elrepült valahová a kertbe :-D Ha valakinek van ilyen otthon, akkor szóljon. Azt hallottam ez nem szükséges, de gondolom nem véletlenül rakták oda.
Hellóka!
Kéne nekem egy, a képen látható MZ csomagtartó. Ha van valakinek felesleges példánya, és megválna tőle, vevő lennék rá, írj az sz.marci@dpg.hu címre.
ha minden igaz, itt a kép
Hahó moha! ETZ hátsó kereked megvan még?
Aki tud légyszi segítsen!!ES250/2 trophyhoz sürgősen szükségem lenne 2 db láncvédő gumira, előre is köszönöm winkler.j@chello.hu, vagy a 06 30 3503254 mobilon értesítsetek
Sziasztok!
Van egy 90%-os olajos első ETZ fékrendszerem, korrektül egyben, olajjal feltöltve. Ha valakinek szüksége lenne rá szóljon! :-)
ciao
Gábor
semi@freeweb.hu
Helló!
Ha esetleg valakit érdekelne Jawa350 alaktrész nekem van sok.Lehetőleg egyben szeretnék megválni tőle.
PL:
2db 638 váz
1db 634 váz
1db 638 blokk komplett generátorral karbival!
Kipufogók,lánckerekek,feszültségszabályzó,egyenirányitó kuplungszerkezet,
tankok,oldaldeknik,kormányok,müszerek,stb.
irányár 27 000 Ft!
Érdeklödni:
lada2103@freemail.hu
A láncvédőgumi okvetlenül kellene, hivj fel 06303503254
Sziasztok
A problémám a következő: Van egy MZ Ts 250-es motorom 4-sebeségű és a második sebesség fokozatban nagyon rosszul „ kattog, zörög „ vált. Én szétszedtem és mintha (lehet hogy nincs igazam nézzétek el) a villa ki lenne lágyulva? Hogy lehetne ezt orvosolni, egyáltalán lehet vagy cserélni kell ha igen akkor valakinek van sebváltó műve vagy villája ilyen motorhoz? Komárom-Esztegom megyében vagy Pest környéken tudtok valami jó szervizet ahol megtudnák oldani a problémámat?
Helló mindenkinek! ETZ főfékhengert vennék! E-mailra írjatok!
Üdv!
Eladó Jawa Mustang váz, első, hátsó teló, első kerék + sárvédő, kormány(gázmarkolattal), ülés(szakadt műbőr)benyatank(sapka nélk.) gyujtásdoboz(vagymi, üres), van rajta hársó nagyfogaskerék.
EGYBEN olcsón eladó v. elcserélhető simson (s50) alkatrészre, vagy más tipusu indexlápára, miegyébre.
Vedd meg hamar, vagy külld el hogy mid van, és cserélünk.
Képet emailben tudok küldeni.
/Gödöllő/
Moha! A hátsót mennyiért adoad?
Nadeilyet!!!
ilyen neven volt vki aki Krauser csomitartot ajanlott régebben MZre!!
Ha meg megvan, vagy valakinek van ilyenje, akkor az szoljon egyik haveromnak nagyon kene!!
Gyoszi.
Ha nagyjából összeállt a géped, szóljál, odaadom, oszt majd kifizeted, de fordulatmérőre szükség van.
Moha!
Tényleg nincs pénzem most rá, előbb össze kell rakni a gépet. Most vettem csapágyakat 9500 körüli pénzért 5 db-ot.
Amúgy így már elégggé felcsigázott, de tényleg nem szabad most!
Sziasztok! Van egy eladó JAWA 638 Twin Sport 1989-es motorkerékpárom. Nagyon szép állapotban, sok plusz krómmal, gyöngyház fényezéssel, vadonatúj gumikkal, törzskönyvvel, 2 év műszakival. Képek: http://kep.tar.hu/foka1000/index.phtml?aid=27642188
Irányár: 130 ezer forint.
Van valakinek Jawa 638-ra 18-19 fogú kis lánckereke eladó? Végsebesség növelésre kellene. ÁR:?
18-as és nem új. Annyira nem értek az MZ-hez, hogy tudjam mire megy rá. Sőt semennyire nem értek hozzájuk.
Na jó háromésfél, mert a gumit nem adom
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|