:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Acos!
Henger le. Kétoldalt (ahol csatlakozik a könyök) kifúrod aztán vágsz bele 5-ös vagy 6-os menetet. Nekem így volt a TS 250/1-es emen és megtartotta. Csak itt jobban körbe kell tömíteni, de olcsó megoldás.
Szia.Sajnos eladtam egyben,de tudok egy másikat papir nélkül.Azt hiszem 638-as vázban egy 634-es blokkal,kb 20000 körül.Ha érdekel írj.
Szevasztok
Van valakinek egy eladó MZ TS 250-re való HENGERE?Az enyémről elfogyott a kipufffogó menet!!!!!!!Esetleg tudtok valami javítási technikát vagy valakit aki +csinálja?
maxxxis!
Érdekelne ennek a motornak az eleje: telószárak vagy komplett teló, kerék, fékdob nélkul vagy egyben. Mi az ára és hova menjek?
THNX,
Blaise
szevasztokol!
egy haveromnak ETZ főfékhenger kellene, naná hogy használt. de legalább egy kiszerelt dugattyú belőle mintának (lehet kuka állapotú is), ami után ő esztergál magának a Moto-Villájába. nekem sajna nincs ilyen kéznél. legalább meg tudja vki mondani, h milyen átmérőjű ez a dugó?
Maci
Asszem te említetted, hogy vannak gumijaid (mocira :-)
Nos, nekem 18-as kellene az MZ-re hátulra.
Van még? És mennyi az ára?
Gexxx
Hát egy kicsit tanácstalan vagyok de ha télleg használható még a cucc!! ird meg a telszámodat a benzinszag@freemail.hu-cimre és felkereslek. Üdv
Szögtranszformátort keresek. Tud valaki segíteni ?
Hali! Nekem van 4db, használt, de még használható. 200/db-ért a tiéd.
üdv mindenkinek! Mz oldalkocsit szeretnék venni. TS250 vagy Trophy Superelastik érdekel. pá!
Sziasztok! Motoros táskákat és egyéb kiegészitöket gyártok bőrből egyedi megrendelésekre a bolti áraknál olcsobban. Ha valakit érdekel az irjon vagy hívjon és a többit megbeszéljük
Molnár Gábor 06203284538 sza.netti@freemail.hu
Sziasztok!
Nem tud valaki olcson eladó fékpofákat JAWA250-hez?Vagy valamilyen üzletet a témában Budapesten?
Naná, hogy érdekel. Légyszi írd meg a telefonszámodat mailban és felhívlak.
Hali!Nekem van blokkom 15-ért érdekel?
Gondolom bontot alkatrész.
Helosztok! ETZ 125-ös vagy 150-es komplett blokkot vennék!
10000-ért vettem a komplett első tárcsás telót kerékkel együtt+fékkar. Meg egy ezresért hozzá a 16"-os felnit. Már csak össze kell fűznöm.
A féket elvitték,a kerék tárcsával koyo csapágyal felni polirozva 15000ft.
No, ugyan nem szoci, de még az is lehet belőle... :-)
Eladók Yamaha XS öntvény 18"-os kerekek (első, hátsó), féktárcsák, féknyergek, munkahengerek, fékolajtartályok, a hátsó kerékhez megvan a tárcsafékes lengővilla is.
Tel: 30/4377900
Ne b*ssz ki velem bambi! :) Most vettem meg a tartozékokat, hogy megcsináljam ugyanezt a kombinációt. Mennyiért adnád?
Új küllővel TS hátsó felnire fűzöt tárcsa fékes ETZ kerék,brembo főfékhengerrel fém fékcsővel eladó
Tehát neked is kevesebb van 1 kerékkel a kelleténél:)))
Nos, ilyen sajnos nekem sincs, pedig nem jönne rosszul 10-12 db... :-)
Szegasz Maci bácsi! Ha még emlékszel arra az Izs indexre, nos hát az beépült az én gépembe a végén, mert találtam hozzá 1 párját a boltban:) jelenleg egy használható tárcsafékes ETZ első kerék után kajtatok, de elérhető távolságon belül sehol semmi:(((
Hát hogy a viharba ne! Tudod, én a jég hátán is... :-)))
Maci, Öreg harcos te még élsz???? Ha még emlékszel rám....
Jól eltűntem, bocs.
Soma
Helló!
JAWA 634hez üléshez keresek, jó állapotú bőr huzatot.
üdv
Sorry, a hiba az én készülékemben van! Megkérdeztem a cégnél a postázót, hogy mikor adták fel a csomagot, amit odaadtam, mire szóltak, hogy még fel sem adták, elfelejtették. :-( Úgyhogy bocs, nem csoda, hogy nem kaptad meg...
Nem kaptam még semmit! Mikor adtad fel?
Kálmán
Csá Dino
Oké, hétvégén összeszedem, mik vannak.
Üdv:
Shepy
Szia Kálmán!
Megkaptad a csomagot?
Üdv!
Keresek alkatrészeket CZ Jawa 150C -hez
(lábtartó,duda,lábfékkar,hátsólámpa stb..)
Valamint eredeti cz hátó pótülést.
És akkor mihez jutottál hozzá??? :)))))))))
TiB
Mivel a napokban hozzájutottam egy erősen hiányos 1957-es évjáratú IZS49-hez, a következő alkatrészekre lenne szükségem:
1. Komplett blokk porlasztóval, kapcsolódobozzal,
2. Tanksapka
3. Benzincsap
4. Kipufogócsövek és hangtompítók
5. Gáz, kuplung, dekompresszor és fékbowdenek
6. Váz hátsórész jobb és baloldali
7. Hátsó teleszkópok
8. Motorállvány (sztender), oldaltámasz, első-hátsó lábtartók
9. Első, hátsó kerekek, komplett fékekkel, tengelyekkel
10. Kormányszerelvények (gáz, fék, kuplungkarok, szivató), lábfékkar
11. Hátsó lámpa
Keresek ezek kívül SR2 kürtöt.
30/3978072
HELLO!Most kezdek bontani egy 82-es évj.634-es JAWÁT,komplett,jó motorral,forgalmival,esetleg ha kell egyben valakinek szóljon.Tel 06703173647
hello vannak etz cuccaim eladók.pl:kerekek sportkipufogó 125 főtengely krauzer karburátor feszabályzók 125 blokk darabok stb csere érdekel bármi, csak telefon 06303889248
Nem szoci, de eladó RD250-350 LC generátor fesszabályzóval.
30/9378072
zotya!
Csak ötlet hátha még kell valakinek valaha ilyen.
Köszi Dino a tanácsot Dino, de próbálom a költségvetésemet a lehető legszerényebb kiadás oldallal megoldani, ezért gondoltam, irok ide hátha van valakinek elfekvőben. Tudjátok itt a nyár és a hallgatónak sosincs pénze...
Zotya!
Egy megoldás: veszel a boltban egy qplungkar"konzolt"/tartót. 1190 mifelénk (mondjuk ez is drága). Azon ugyan az tudtommal, mint a fék felölin.
Köszi tike, Neked is. Van egy haverom neki is kell egy, úgyhogy ha Neked is van egy az nagyon frankó lenne. az emilem: zolimoka@freemail.hu itt majd egyeztetünk
Szia, és előre is köszi megadom az emilemet és akkor tudunk egyeztetni. Én Győrben lakom, de gondolom postával meg lehet oldani.
szia! adok 1 ilyen bilincset, ami hátrány, hogy csak jövő 7 pénteken tudom odaadni.
Shepy!
Küldd el mailban az etz521@freemail.hu-ra hogy mi mennyi? Kössz.
Üdv!
Ha jol emléxem van otthon, 7végén megnézem Neked.
tike
Sziasztok! Keresem azt a szlovák(?) scácot aki a Campónás börzén árult egy CETKÁBA való új első villát.(telószárakat).Emilt várok.
Sziasztok!
Keresek ETZ-re, fékkar bilincset amivel a kormányhoz erősíted. Sajna boltban csak komplett cumó van, az meg kicsit húzós.
Sorra jutnak eszembe a dolgok. :-) Van egy eladó, használt Bridgestone Trail Wing 44 cross hátsó gumim is, 4.10-18" méretű. Tel: 30/4377900
Ja, és van egy 2.75-ös Sava első is.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|