Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
1963-as T1-es nagyfékdobos fekete színű pannónia,új gumikkal,új tompítással,gyári bowdenezéssel,nagy szélterelővel,májusig forgalmival,tartalék alkatrészekkel eladó.Irányár:120.000 ft.
Ugyanitt:1959-es d-csepel,fekete színú,új forgalmival,új gumikkal,új kipuffogó rendszerrel,gyári lengőnyergekkel,működőképes állapotban,több láda tartalék alkatrésszel eladó.Irányár:160.000 ft.Alkatrészek nélkül:140.000 ft.
Mindkettő motornál simsont beszámítok.
Tel.:06/30 357-4618
Emil:dcsepel@freemail.hu
SZasztok.Trophy-ra kellene 2db index,és tükör,ha valakinek lenne ilyesmi megköszönném.TEL?SMS?06703173647
Sziasztok!
Lenne egy eladó 250JAWA-m !
Őrökségből maradt rám nagyon keveset használták külsőre kissé rozsdás, törésmentes.
Üzemképes, kitünő motorikus állapotban van!(váltó. generátor.stb...)
Papírjait sajnos nem találom ezért alkatrésznek gondolnám. A vázára már érkezett ajánlat ezért főleg a motorját kínálom. De megoldható hogy egy felesleges 350-es vázra átszereljük a mociját.irányára 30ezer Forint a 350-es vázzal együtt.külön-külön 15eFt.Érdeklődéseiteket a tigerspeed@freemail címre küldjétek.
Sziasztok!
1989-es 150-es ETZ, 125-ös PAPÍROKKAL(!) (A1-es jogosítvánnyal is vezethető), kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban eladó Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, Karcagon (Kunmadarastól 20 km)! Irányár: 95000 HUF Érdeklődni: Tel.: 06306031067 , e-mail: hequila@freemail.hu
Hali Doni!Hát lehet hogy a papír kicsit túlzás,de ma beszéltem egy sráccal,akinek több is van,és ilyen áron vette őket.Próba cseresznye.Igazából akkora szükségem nincs is rá.Na mindegy.
Szia maxxxis!
Bocsesz, hogy nem válaszoltam eddig, de kenyába sem állok a motorral. A festést még nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, Debrecenben lakozok.
Papíros, működő Pancsit találni 20-30-ért???
Szerecsen kell hozzá:)
Doni
Sziasztok.Bármilyen Pannoniát keresek 20-30eft-ig, forgalmi kell és nem árt ha üzemképes,esetleg cserébe IZS planéta 3(lásd alul).06703173647
Szia,
valószínűleg tudnék rá valakit, holnap felhívom, aztán Téged is.
Ha jut rá időm a nagy semmitevésben :-).
Hali. Lenne itt egy IZS Planeta 3-as,meg egy oldalkocsi,meg egy roncs alkatrésznek 35eft ért.06703173647
Nincs valakinek 634-es Jawa műszerfalának visszajelző lámpáihoz "üvege" ?? Nekem hiányzik az üres és a töltésvisszajlezőé (sárga, piros)
Moca!
LEgjobb a Zichy utcai futárbolt! (Nyugatinál van) Ott TUTI hogy találsz
Van egy hengerem dugóval, valószínűleg reszelt, rövidített darab. Használt. Még nem próbáltam. Akitől kaptam mondta, hogy jobban megy, többet fogyaszt.
Sziasztok, segítsetek ha tudtok!
Budapesten hol keressek olyan Szimós boltot, ahol karburátor alkatrészeket lehet kapni? Konkrétan tűszelep kell, de egy komplett fúvóka készlet is lázba tudna hozni. 16N1-es karbihoz kell.
Kösze.
acos!
Írtam mail-t, de nekem a laposvasos kell :))
Köszi
Ma voltam a kistarcsai szoci bontoban. Eppen elottem vittek el egy viszonylag jo karba levo ETZ-250-est 85kHUF-ert.
hello!
Azt az illetőt nem ismerem,dee tudok egy ETZ-150est eladót műszakival stb az árát nem tom de kb 60és80Ezer között van!
Mi kellene?
Helló! Egy hirdetésben láttam, hogy egy albertirsai srác akar eladni egy jó és egy inkább alkatrésznek való 'TZ 150-est egyben. Nem ismered? Nekem jó lenne a rosszabbikból néhány alkatrész..
/1-eshez a laposvasas megoldás van eredetileg, valószinűleg arra lesz szüksége.
Lechat!
Találtam neked fékbizba@szt,van két féle is:
-olyan amihez hozzá kell csvarozni 1laposvasat és így rögzíted a villára(féklámpakapcsolós)
-illetve amin a "tengelybemenetnél"van 1 téglalap alakú kitüremkedés
Hengert akarok,Hengert akarok!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ja!
Albertirsán lakom!
Írj ha kell!
acos!
Húúú az nagyon jó lenne!!!!
Sziasztok.
Keresek egy motor elejet. Tipus szinte mindegy, Simsonomat szeretnem tarcsafekesiteni. Ehhez kellene valami (talan ETZ125), aminek megvannak a fekalkatreszei. Allapota nem erdekel.
csátok a mail egy kicsit késni fog mert a szerver javítás miadt nem tudok mailezni. bocs
Lechat!
Azt hiszem van a kacatjaim között féklap,majd holnapra megnézem!
Nincs hengered?????????????????
Sziasztok!
Keresek MZ TS250/1-es első kereket, féklappal, vagy csak féklapot!!!
Minden megoldás érdekel. :))
Hali!
250-es Jawa-hoz kellene hátsó sárhányó és borítóelemek.Üdv.
FastMan!
Engem érdekelne az a TS blokk,de leginkább a henger-dugattyú páros,de ha jó árat mondassz akkor kellene az egész!
ÍRJ!!!!!!!!
Nemtom legjobb lenne e-mailen keresztül.
Mert fingom sincs mennyit ér a cucc.
Valaki nemtudja menyi boltban vagy mitomén? legyen mihez viszonyítami.
Akkor annak jónak kell lennie!! Egy árat kérnék még rá!!! :)
okos voltam, hat az a jelado a gyujtashoz kellene:)
sziasztok! nagy szuksegem lenne egy jeladora a 250-es paripamhoz. ha lenne esetleg valakinek egy elado peldanya, akkor kerlek csorogjetek: 06.20.975.66.79
Ez jókérdés. Van az a henger ami forog körülötte meg egy pár cucc meg gondolom kanócok. Nemtom mert nem ithon tartom.
jawa 350/360-hoz kellene első felni.készpénz vagy cserealkatrész!!
Érdekelne, természetesen, az árban kellene megállapodnunk. (ez a hallos 6V-os, elektronikus gyutjtás, nem?)
szvsztok!
tud valaki egy ETZ főfékdugattyút, mintának
akár csak kölcsön erejéig is ?
kösz&üdv mindenkinek
Ha kell kikaphatom az egyik blokkból.
Asszem az összes cucc megvan benne csak trafo nincs hozzá.
Babetta gyújtásod külön nincs véletlenül?
Keresek 250-es ETZ-hez GYÁRI, JÓ ÁLLAPOTÚ kipufogót Jász-Nagykun-Szolnok Megyében!
Eladó Babetta alkatrészeim vannak.
2váz, 3blokk, stb...
És MZ TS 250/1 Alkatrészeim is
pl: felujjítandó blokk és még pár apróság.
Ha érdekel irj mailt és megbeszéljük.
Hali!
Indexek, hátso lámpa és még egy-két apróságom van eladó Szegeden!
Üdv,
Blaise
sziasztok.
634-hez kellene index, hátsólámpa, zárható ülés, stb.
leginkább olyan motor érdekelne , ami már nem kell a gazdájának, és nem is működik. szóval (bár fáj ilyet mondani) bontásra, alkatrésznek. de jawa alkatrészeket nagy mennyiségben vennék.
köszi.
peti
Szevasz! Mégis mennyit takar ez az olcsóbb? És ha van rajta zár is? Üdv: M
Szerintem ez olcsobb a boltban mint a postaköltség,meg a telefonalgatás.
Hello. Keresek egy ETZ 150 tanksapkát, mert az enyémet ellopták, meg egy távtartó baszt, olyat, ami a kuplungbowden és akuplungkar találkozásánál van. Tel.: 20/3321578 toto@grungers-corner.com
BAMBI1!
Engem kurvára érdekelne az ETZ teló+kerék felállás 5-ért!
hívj már fel! : 20/327 20 33
Bocs most nézem JAWA kell .Nekem ETZ van elnézést
szeretnék venni egy rendkívül olcsó (!), külsőre (!) mindegy milyen állapotú ETZ 150-es motort, papírok nem szükségesek, tulajdonképpen arra kell, hogy mindenből legyen pótalkatrészem... :-)
Hali maxxxis!
Egyben nem akarok motort venni, igy is van mar vagy harom. Csak az eleje kene, telok plusz elso kerek! Tudsz ilyet? Valaki mas esetleg?
THNX elore is,
Blaise
Elfelejtettem, hogy csavart is tekerj bele, de ez gondolom egyértelmű.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|