Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hi! 251-es etz karbi (30N 3-1) tűtartó lemeze kellene! lasziati@freemail.hu
06705059524
Sziasztok!
CZ 350/472-eshez keresek műszerfalat KMóra nélkül, és ETZ 250 Deluxhoz óratartó keretet ("mikiegeret").
Ha valakinek van eladó, jelentkezzen!
06204386769
Most újítom fel a motoromat, és krómos indexeket szándékszom rá rakni. Be is mentem a helyi boltba, megkérdeztem, hogy "hugyír a piddza", és lenne is oylan, aminek krómos a segge, de 2000 HUF/db (!!!) áron. Szóval az a kérdésem, hogy mindenhol ennyire drága, vagy csak engem akarnak ennyire lehúzni?
Sziasztok!
Kellene a 350/634 es Jawamra az első telóra két alkatrész amik a lámpatestet tartják. Az enyém egy kicsit elhasználódott:-)
Üdv.
Köszi Hequila,de az nekem túl messze van,annyit nem érne meg.
Bp vagy Veszprém megyéből?
Nekem éppen van 1 eladóban... Ha érdekel írj: hequila@freemail.hu !
Árat Te mondj, Karcagon van mindez!
Krauser-t keresek ETZ-re!! Dobozom már van,csak nincs mire rakni:-)
Motortakaró ponyva az RMC-nél 4-6ezer pénz,nekem az 5ezer Ft-os van,bőven jó az MZ-re (kék,BOSS márkájú)
Sziasztok !
Jawa 350/638 hoz keresnék /oldal/hátsó csomagtartó megoldást, bontott szuper állapotú ülést, bukócsövet /vagy mi a szösz:) / fényszóróidomot, nem emlékszem annak idején volt-e ilyen valami kisipari,
kösz a segítséget... Plusssz
Keresek etz-hez diódasort! Vagy nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen tipusú diódák vannak benne?
Keresek Romet poni vázat tankkal, kerekekkel stb. Blokk nem kell csak a váz.
E-mail-es válaszoljatok Lehetőleg Somogyban!!!
adamtech@freemail.hu
Sziasztok
Romet Pony tankot keresek erőssen nyomott áron. Mivel nem Romet-re kell ezért annyit szeretnék tudni róla, hogy mekkora a teljes hossza és mekkora vastagságú vázra lehet rádobni.
Ajánlatokat mail-be kérnék: kukac-01@freemail.hu
Köszi szépen.
Ha jól emlékszem olyan 6000, vízálló, monden RMC-ben, Louis
Bizonyára makettra gondolsz :)
Barom... annyiert ETZ-t veszek forgalmiaval! Adok erte 1 1939-es BMW R71-est restauralva az nem jo?
Hi all!
nekem begyutt a zoldbeka...
TS250/1 -es blokk mennyi?
trafó nélkül mondjuk legyen 10.000
Fastman
Próbáltam a http://www.tar.hu/zoldbeka/ helyet, de nincs ilyen,megnéznéd fenn van-e ? A babetta váz ára és a blokk továbbra is érdekelne.
Szia FastMan!
Nem válaszoltál a babetta gyújtásra árat!!!:(((
Azonban még mindig keresek ETZ 250-re való GYÁRI kipufogót KIFOGÁSTALAN állapotban!
Köszi Péter, segítettél eldönteni!
További jó motorozást, kevesebb esőt, és olcsó benzint mindenkinek!
Ja mz ts250/1-é és később babettás is lessz
Eladó alkatrészek képekel
itt: http://www.tar.hu/zoldbeka/
Hequila,
Ha jól emlékszem Hubernél 3.500 Ft; a dolog szépséghibája, hogy nem emlékszem, hogy bruttó, vagy nettó ár-e...
Üdv:
Péter
Sziasztok
Bontott 634-638 Jawa alkatrészek eladók!
Utánvétellel is.
Hello mindenkinek!
Beáraznátok nekem egy MZ krouzert (asszem így írják) (gyk: csomagtartó). Szóval mennyit lehet elkérni érte, ha semmi baja nincsen, jó állapotú? Nekem 2500-at adnának érte. Ennyiért odaadjam?
Szia Tomi!
Zalaegerszeg nekem messze van ahhoz, hogy csak a dobozok miatt lemenjek ( 640 km. oda-vissza), de időnként szoktam arrafele járni.Ha a tel. számod elküldöd a trans-med2000@profinter.hu -ra,akkor megcsörgetlek,ha arra járok.
Nincs valakinek eladó Romet poni?
adamtech@freemail.hu
Szevasz szöcske!
Nekem van eladó komplett Gs500-asom,
vizsgával motorozhatóan:-))))
Sziasztok!
ETZ 250-hez keresek jó állapotú féktárcsát. Az enyém sajna görbe :(
Ha nem sikerül kiegyenesíteni, kicserélem.
Van valakinek ilyen feleslegben?
Üdv: Goss
Sziasztok!
Kicsit off leszek, előre is bocsi...
Egy haverom épített mocijába Suzuki GS blokkot keres, ha tudtok bármit légyszi írjatok a szucs.gabor@freemail.hu -ra.
Köszi!
Hali!
Tucc képet küldeni? Habókra nem szivesen teszem meg a Bp. - Zalaegerszeg távot! :)
Üdv: TiB
SZIA ANDRIS!
Érdeklődés szintjén tudnál nekem képet küldeni az eladósorba került 1963-as Pancsiról? Mi az ami nem eredeti rajt?
Ja, nekem van 1 Simóm (S 50 B), 1977-es évjárat, még az emelt tankos fajtából.
Szépséghibája, hogy nem eredeti a kipuff, vmi "sportdobot" tett az előző gazdija rá. 1991-ben vettem meg Őt, de azóta nem mentem Vele 200km-t sem, magam sem tom, miért, talán az ótó miatt:)
A blokkott hozzáértő emberek tették rendbe, csakúgy mint a karbit és a hengert. Még bejáratós. Tappancsai nagyok: 3,25-3,50 - 16-osak. Fémtiszta a gép, polírozni akartam 1 éve, de nem bajlódtam Vele. A forgalmija szürke.
Persze csak elvi síkon, de mennyiért számítanád be.
Ha tucc képet küldeni, légyszi a következőre küldd:
kovacs.donat@szinapszis.hu
Ja, és hon a moci? Én Debrecenben.
Doni
Hali Fastman !
Érdekelne a Babetta váz, főleg ha teleszkópos. Az enyém ugyanis nem az, és kicsit döcögős az út vele. Fényképet tudsz emilben küldeni ? A címem: kivancsi4@freemail.hu. Mennyi az ára, ja és egy tartalék motorblokk árat is mondj, hátha arra is ráizgulok.
Hali!
Természetesen a kettőre együtt vonatkozik az ár.
Sziasztok!
A dobozok ára 10 ezer ft, és zalaegerszegen lehet megtekinteni őket.
Üdv: Tomi
Hi!
Dobozok engem is érdekelnek! Mondj árat! Főleg kustib@axelero.hu!
Uff: TiB
Szia Tomi!
Engem érdekelnének, ha az oldaldobozokról van szó. Árat tudsz mondani?
Heló!
Lehet, nem ide kéne írnom de:
Van egy eladó 250ccm is ETZ-m!
1985 ös évjárat és ezüst
színű! (10 évig állt a garázsban) Ár: 95.000 Ft (se lejjebb se följebb;]) Érdeklődni: hagymasib@geek.hu
email címen lehet!
Sziasztok.350-es CZ-t keresek bontva(vagy egyben)Jó állapotú főtengely,hengerek,komplett blokk,vagy komplett moci is épdekel,papír nélkül olcsón.Köszi .Tel 06703173647
Sziasztok! Motoros pogyvát keresek amivel le lehetne takarni egy etz.tKöszi
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne két krauzer doboz, akkor jelentkezzen.
Olyan, mint a galériában a Tomi neve alatti gépen.
Hali!
Van egy 30 éves 125-ös Mz eladó zalaegerszeg mellett.
Ha valakit érdekel, tudok képet küldeni.
Sziasztok!
Működőképes Jawa 350 Twin Sport fordulatszámmérőt illetve sebességmérőt (km számláló is menjen) vásárolnék. 06702065974 (vagy email, naponta többször nézem)
Van egy elado trophy 125 fötengelyem felujitva ugy hogy felujitás után nem lett beépitve ha érdekel valakit
üdv
Nincs valakinek egy 634-es JAWA-hoz való feszültségszabályozója ? Cím is jó lenne (budapesti), ahol kapok ilyesmit.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|