:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
AZ Ebay-en találsz majdnem mindent www.ebay.de , illetve a www.mz-b.de
Üdv
Hi!
Ha jól rémlik, akkor újonan 8e.... De ez tényleg csak rémlik!
Üdv: TiB
Sziasztok!
Felajánlottak egy gyári ETZ jeladós gyujtást. Mit ér a piacon, hogy néz ki?
üdv. Ervin
Ki tud valaki segíteni egy etz benzincsappal a mai napon Budapesten???
Előre is köszi!
Nincs valakinek Romet Kadet -re hengere?
Szevasz! A www.mzklub.hu oldal fórumának egyik témája éppen erről szól, nézz körül, sok bolt címét megemlítik, hozzáfűzve a személyes tapasztalatokat! Szevasz!
Sziasztok! Kéne 1 kis segítség, mivel nam vagyok még öreg motoros! Vettem 1 125 etz-t kicsi hibákkal. Már csak egy jó alkatrészbolt címe hiányzik! Aki tud kérem segítsen előre is köszönöm!!!
nincs véletlen gyújtásod?
Keresek romet poni vázat blokk nélkül!!!!!!!!!!!!!!
2005 márciusában jár le a külföldi vezénylésem,addig nem megyek haza,és a párom nemfér hozzá magassabb összeghez(biztonsági okok miatt),ezért tavaszra terveztük a vásárt.Ő meg nélkülem nemigen vesz ETZ-t.
Hali! Érdekelne engem egy komplett Romet gyújtás. Ha tud vki, kérem segítsen! Köszönöm.
Sziasztok!
Keresnék ETZ250 első kerékagyat Jász-Nagykun-Szolnok megye (karcag) vagy Csongrád (szeged) előnyben, de minden megoldás érdekel.
Üdv!
még mindíg eladók dolgok: alukerék, fékhidraulika, rezó stb, lásd azt a postot, amire ezt válaszoltam.
Homz sajna most van egy eladó 250 ETZ ha kell.Jó állapot 2-év vizsga eredet vizsga 300ccm.üdv bambi.Ja és szürke,97-ezer ft
Hell!
Eladom eredeti, II. vh.-ból származó magyar héjjal és Wermacht béléssel rendelkező rohamsisakomat. Feketére van festve. Állapota jó. Én motorozásra használom. Mérete 64-es.
06-30-384-98-02
robinritter@freemail.hu
Üdv: Ati
adok email cimet is:maebeszlaci@freemail.hu,tel:06203446636,csak sms részére,mert nem otthon vagyok,és sokba van a hivás:)
Sziasztok,250es ETZ-t lehetőleg bordó,vagy piros szinűt keresek Barátnőm részére,tavaszi üzletkötéssel,ha vaki eladná az emlitett időpontban,ne titkolja.Max 120ezerig.
Sziasztok!
T-csepelhez keresek kormányt kezelőszervekkel. Fontos lenne a csúszkás gázmarkolat. Minden megoldás érdekel!
Borsodi
Szevasztok!
Kérem segítsetek, hogy honnét lehet beszerezni használt vagy új alkatrészeket a cseptankos (360) Jawamhoz.
Köszönöm!
Sziasztok!
Kedves ismerősöm számára keresek ETZ 250-eshez gyújtás jeladót, kicsi 125-ös ETZ karburátort ha van valakinek ilyen dobjon vagy hívjon. email:greenervin@mac.hu, tel.:70 574-54-54
Köszönöm
Sziasztok! Korábban olvastam itt vhol EBC tárcsafékbetétekről, melyek ETZ-hez valók. Hol kapható és mennyiért? No és pontosan belevaló, vagy be kell barkácsolni?? Üdv: Soma
Köszönöm szépen!!! Én építettem csak megváltam tőle, egy másik keleti(japán:)) motor kedvéért!!
Hello.Keresek 634-es JAWA ill CZ blokkot egyben,henger dugó nem szükséges,olcsón.06703173647
Szia, nem müx az email címed.
Szóval ha letekerede egy kicsit, láthatod a Moto Villa képét, ha kell, megkapod belőle az első teleszkópot, a két kereket, a féknyerget vadiúj EBC betétekkel, stb. 38e Ft-ért. Állt már mellette MZ/250, és szerintem minden átszerelhető bele, de persze azért meg kell mérni, mert lehet, hogy pont fél centi hiányzik a villanyakból, vagy másefféle buktatók. Ha a villa nem is, az alu kerekek 99% hogy simán beleillenek az ETZ-be, 25e-ért vizsgaképes gumikkal vihetőek.
Sziasztok,
ETZ-250-hez keresnék mindent, ami a tárcsafékesre való átszereléshez kell (még dobfékes).
gerzson_156@freemail.hu
Kösz,
G.
Maci megnéztem a gépedet, szép munka! Gratula: Soma
Jut eszembe, alkatrészbeszámítás szóba jöhet.
Nem alkatrész, hanem alkatrészek komplett egységet alkotó csoportja. :-)
Eladó épített Izs Planeta 3, képek a www.freeweb.hu/izs oldalon "az én Izsem" rovatban, Cicus épített motorja. A képekhez képest változás: K-62 karburátor, sportlégszűrő, Jupiter berúgó- és váltókar, új első gumi, friss műszaki. Kikiáltási ár: 105.000 Ft. Tel: 20/5701362
Eladók alig használt ill. be sem szerelt indexek. Vmi olasz gyártmány fazonra sportmotokra való, fekete műanyag házzal a végén M8-as menettel, vezetékkel, de csatlakozók nélkül.12V23W-os izzókkal működik, a foglalatuk olyan, mint a 12V4W-os helyzetjelző izzóké. 4 db van, igaz abból 1 sérült, de javítható. Irányár 5.000.- Ft az egészért. Elérhetőség, itt, ill. somabacsi@vipmail.hu 06-30-8547635
Eladók alig használt ill. be sem szerelt indexek. Vmi olasz gyártmány fazonra sportmotokra való, fekete műanyag házzal a végén M8-as menettel, vezetékkel, de csatlakozók nélkül.12V23W-os izzókkal működik, a foglalatuk olyan, mint a 12V4W-os helyzetjelző izzóké. 4 db van, igaz abból 1 sérült, de javítható. Irányár 5.000.- Ft az egészért.
Helló Massino,
Nem értek hozzá, de ehhez meg kell bontani a gépet, hogy felaplikáljuk a hőmérsklet-mérőt? Esetleg érdekelne a dolog... Megbeszélhetjük mail-ben is/telefonon.
Kösz:
Péter
Én már szanaszét állítgattam, és nem. Attól tartok, azért nem megy jól, mert az előző tulaj valami yamaha dugót mókolt bele, amivel valahogy nem jó a vezérlés. Vagy a pipa tudja. de ha valakinek egyben kell, az most jelentkezzen, mert már nagyon kostolgatnak a tuningolók.
A rezó nem kell senkinek? Felütöd a csepel-125-re, oszt micsoda életérzés. :)
Keresek simson 51-re tankot!
Lehet belül rozsdás, csak jukas ne!!!
Lehetőleg Somogyban!
Ma voltam egy srácnál, ő 350-es Jawa karbit tett TS150-re. Saját szememmel láttam: torokátmérő belül nagyobb,de a külső méretek u.azok. Fogy: 6lit., de jó beállítással kevesebb, viszont tényleg megy a gép.
Bácsiról iméjlben. A Moto Villa itt 1 kicsit off,és még homály is : valójában tök egyben van, csak gyújtás-porlasztóbeállítás kell neki szakértő kezek által. Na meg fék előre. Nem ? Egyébként jó kis pörgős gép 50-es papírokkal.
Ja egyébként van nekem jutányos áron eladó henger hömérséklet mérö órám, töltésmérövel együtt, ajándék tartó konzollal. :-))
Na hi!
Már Semi bratyó elvileg írt Neked, de mind1 kellene nekem az elsö fék sürgösen! Csak mondj vmi baráti árat.:-)
Köszi!
Massino
most mit rontod az üzletmenetemet klottymájer, még azt hiszik a népek, hogy nem vagyunk barátok. Inkább arról beszélj, mi lesz a Zündappos bácsilátogatással?
szevsztokol
TS-hez kellene egy indexlámpatartó cső előre. meg ha akad egy szakadt nyereg, amiről le lehet bombázni a kulcsos szerszámajtót és környékét, az se lenne rossz (kulcs ésa zár nem olyan fontos h legyen benne). meg egy hátsó csomagtartó is jó lenne. Akinek van valami csak bátran: mester@c2.hu Zapkortével meg vigyázzatok! :))
Ja, az árak... mittudomén... Az egészet így ahogy van 50 irányárra mondanám, darabolva meg arányosan kevesebb. Nem akarok nyerészkedni rajta, csak legalább egy töredékét vissza akarom kapni a benne lévő pénzemnek, hogy vehessek egy működőképes rigát. :-)
biztatásnak szántam, hogy ha valakinek bármi is kell belőle, minél előbb jelentkezzen.
A tipusa Moto Villa, számolatlanul nyeli a munkaórát, és szörnyű bajai vannak, fényt kaptam, elég, vigyétek ami kell, a többi megy a méhbe, mert látni sem akarom, életem egyik legrosszabb döntése volt belefogni.
"...ha nem kell senkinek, összetöröm, és megy a méhbe vas-aluminium bontásban."
Sose értettem, hogy ez bíztatás v. fenyegetés? :-)
A típus és az ára kimaradt.
Ennek a maradványai eladók:
- egy pár 18"-os alu kerék jó gumikkal (elől tárcsa, hátul dob, szóval ETZ jellegű)
- egy 125cc-s rezó+hangtompító
- egy 28-as dellorto karbicsek
- egy nem éppen kifogástalan marzocchi teló, Grimeca féknyereg
- ETZ kormánykapcsoló és más elektromos bigyók
...stb.
Minden ár alku tárgya - próbálom legalább egy részét visszanyerni a benne lévő pénzemnek - de ha nem kell senkinek, összetöröm, és megy a méhbe vas-aluminium bontásban.
Jawa 350-634, 6V motor, szétszedve, alkatrésznek eladó. Kompletten, vagy darabokban is. Debrecenben.
06 30 42-99-071
Keresek 350/360 (csepptankos) JAWA hátsólámpát.
Szijasztok!
150-es TS-hez keresek karbit, mivel tudomásom szerint az nem 22-es hanem 24-es beömlőjű, és a 125-öst akarom átalakítani.
Keresek 4sebességes szimóhoz váltódobot
24N2-2-es karburátor 2.000 Ft-ért eladó. érdeklődni e-mailben vagy telefonon (20-207-15-31).
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|