Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Vagy legalább adjatok ötletet, hogy hol keressek ilyet? Kérlek SGÍTSETEK!!!!!!!!!!
Sziasztok! 250-es etz-hez keresek olajadagolót. Nagyon hálás lennék, hogyha hozzájuttatnátok. Előlre is köszi.
joseph251@freemail.hu címre írjatok, hogyha tudtok segíteni, vagy a 06-30-492-17-27-es számon.
volna-e valakinél 250-es TROPHY eladó?
papir nélkül, rendszám nélkül. akár hiányosan is.
minden jót!
Van nálam egy 350-es JAWA(638) ami eladó!!!Az a baja,hogy lejárt a műszakija és ETZ elsőkerék van benne(tárcsafék)de azon kívül jó állapotban van! az ára:55E
Írjatok,hívjatok!!!
tel:20-553-10-94
Tomi1
A dobozokhoz van felfogotó szetted is?? esetleg top-case?? Ha igen, akkor egyben mennyit kóstálna, CCCAKKKUMMPAKKK??
A képet elküldenéd? szamosd@dkgeast.hu
Üdv!
Egy haveromnak szüksége lenne egy MZ TS 150-es karbira, kompletten. Ha van valakinek ilyenje , esetleg még eladó is, akkor jelezze kérem akár itt, akár a 20/920-77-94-es tel. számon. Köszönöm.
hell!
megmondom őszintén szivesen cserélek veled!
vannak jawa inexeim is.
neked mid van pannoniához?
akár itt akár emilben várom válaszod!
minden jót
vasból van a sztender. de, hogy jó-e a kis mz-re...? azt nem tudom.
Nekem pedig van Pannónia alkatrészem.Cseréljünk!
Sziasztok !
Keresek MZ-főfékrendszert. Az enyém már alig fog egyszerűen már elhasználódott és nem segít a töm.csere sem.
Üdv.Fazer
Sztender vasból van? Sima TS250 vagy 250/1. A sztender ETZ 125-re felszerkeszthető? Ha igen mennyi? Egybe mennyi?
kihagytam a BN30 fedőnevű karbit. van még egy váz aminek nincsen papirja és a levegőszűrő ház ill. a másik oldali dekli, sztender, oldalsztender,
asszem egnnyi. de ha valakit egyben is érdekel akkor úgy is odaadom.
minden jót!
ja! miskolcon vannak a cuccok.
Ez csak nagy vonalakban, vagy csak ennyi van a motorból?
sziasztok!
van egy pár mz alkatrészem eladó. 16' kerék, 18' kerék, TS első villa(teleszkóp), hátsó villa, sárvédők, 250-es TS tank, ülés.
minden jót!
Eladnám krauser típusú oldaldobozaimat, 5 ezer ft/ darab áron.
Ha kell, tudok képet küldeni.
Hali!
Gazdát keresek egy 30 éves 125-ös Mz-nek.
Forgalmija és a rendszám rendben, csak le kellene vizsgáztatni.
Zalaegerszeg mellett található, az ára 20 ezer ft.
Képet tudok róla küldeni.
Sziasztok! 250-es etz-hez keresek olajadagolót. Nagyon hálás lennék, hogyha hozzájuttatnátok ehhez a becses alkatrészhez. Előlre is köszi.
joseph251@freemail.hu címre írjatok, hogyha tudtok segíteni, vagy a 06-30-492-17-27-es számon.
D-CSEPEL (1959) új gumikkal új kipuffogó rendszerrel,működőképesen,zöld forgalmival,rendszámmal,műszaki nálkül,rengeteg alaktrésszel(vagy nélkül)ELADÓ!!!!!
T1 PANNONIA (1963) új gumikkal,új akksival,működőképes,forgalmival,májusig műszakival,pár alkatrésszel + 2db új gumival ELADÓ!!!!
Tel.:06-30 357-4618
ÚJ ALKATRÉSZEK NAGYKERÁRON!!
Minden alkatrész MZ -hez JAWA hoz és
SIMSON hoz!!! és még sok más motorhoz, gyári és utángyártott alkatrészek, gumik akksik stb... (póstai utánvéttel is) BP. területén 5000 ft felett INGYENES kiszállítással!!! INFÓ:
tel: 0630 4096093
Üdv.: Péter
Először szedd szét a féknyerget és tisztítsd meg alaposan. Lehet, hogy csodát teszel.
Kálmán
Igen tartályostúl van a cucc, annál is inkább mert bele kéne ragasztva lennie. Láttam már vidéken 5ezer ért, pesten 8ezer, de 11ért is láttam már. Javaslom az érdeklődést... Ha pesti vagy akkor van választék.
Köszönöm a tanácsokat én úgy gondolom hogy a főfékhengerrel lesz a gond mert a tárcsa nem üt és állo helyzetben sem fog megfelelően. A rendszer meg légtelenítve van. Tehát kérdésem az hogy mennyiért lehet ilyen főfékhengert beszerezni. Ez akkor végülis tartályostúl az egész dologot egybefoglalja?
Köszönettel Zoli.
van 1-2 eladó cucc: Hengertáska 40 l-es Tanktáska térképzsebbel 24 l-es Textil táskarendszer összesen 80 l-es, sisakbeszélő rendszer, markolatfűtés, kompressziómérő, szinkronteszter. A bolti ár 2/3-ért, mind 0km-es, itthon is forgalmazott típusok. (www.motorosbolt.hu) Szivességből hoztam külföldről, de a csóka nem tud fizetni, ezért adom el. Bővebb infó emilben. motomen@freemail.hu
A hibát okozhatja többb dolog is. Pl ha üt a tárcsa, de ha álló helyzetben sem fog akkor főfékhenger. Rendszeres hiba, főleg a faluMZ-nél hogy folyadék nélkül vagy öreg folyadékkal megy sokáig. Ezért a henger hátsó része kikopik. De ugyan ezt eredményezi a víz jelenléte ami sajnos ezt az alu öntvényt megeszi. Megoldás egy új főfékhenger. Én ugyan dörzsáraztam már ilyen fékhengert, de ehhez ajánlatos túlméretes dugatyú különben nem lesz 100%-os.
Amit huzogatsz az a fekkar, de ha azt csereled az nem oldja meg a "mégsem fog" -ot. :-)) A: nem levegos a fek, de nem megfelelo a fekhatas-rol irtam es kaptam valaszt a www.mzklub.hu-n. Most nem masolnam be ide inkabb olvasd at, hatha ad tippet. Egyebkent nekem van alkatreszem (fofekhenger, dugattyu ) nekem a csere nem oldotta meg a problemat es otthon van feleslegbe, akar neked is adom, csak ahoz karcagra kellene erte jonnod.
Na udv
Üdv Mindenkinek!
ETZ250-hez keresek karburátort, első és hátsó kereket 8-as nélkül:)Esetleg hátsó telók.Sopron és környéke.
köszi
sziasztok
Nincs valakinek feleslegbe:-) egy MZ fék mármint az a rész amit az ember huzogat.
Az enyém nem levegős mégsem fog, mit lehet ezzel kezdeni?Szimeringet már cseréltem.
Köszönettel. Zoli
Hello!Keresek PANNONIA T sorozatú forgalmit,vázzal vagy csak adattáblával,és esetleg rendszámmal.TEL:06703173647 v email.
Köszi az ötleteket, ez utóbbit kipróbálom.
(elég vadul nézne ki a piros moci kék hengerrel:))
Júliusban vettem a mocit működésképtelenül 10k -ért, de már lassan elérem a 100k -s "álomhatárt":)
Működőt is kb ennyiért tudtam volna, de így minden "új" és saját. (lesz...:)
Milyen gumikat vegyek a gépre? 90/90 & 110/90? (etz250)
Lehet e kapni valahol komplett garnitúra küllőt? ha igen, akkor hol?
köszi
Ati.
nem is kell homokozni, kromofág + gőzborotva, und viel spaß.
Homokfúvást alu hengeren/fejen senkinek nem javasolok. A fújás után szép tiszta lesz ,de annyira felérdesíti az alu felületét, hogy ha ezek után ismét beleül a kosz akkor annak az eltávolítása közel lehetetlen (saját tapasztalat). Esetleg szemcseszórás (gyöngyözés) jöhet még szóba mivel a szemcsék nem élesek mint a homokszemcsék ,de arról csak olvastam nincs vele tapasztalatom.
bal lábbal keltél? :-)
-más-
Még mindíg fosztogatható a www.aranykezu.hu/pics/villa.jpg szerkezet. Most akció: ha elhozod a géped, rá is szerelem, amit akarsz!
30 287-18-06
G.
eltévedtél egy kicsit, mert itt pár embertől eltekintve senki nem ért semmihez. csak azon tudnak vitázni hogy fullszint vagy félszint, de innen nuku.
ha nem indul a gép mindjárt blokkot meg porlasztót akarnak cserélni. hiányzik a gázbowden? azt be is kell tudni rakni a helyére. ahhoz meg egy kicsit érteni is kell...
Eladom romet kadett vázam blokk nélkül, Hiányosságok:km-óra spirál, gá zbowden, kopottas de jó.
Ára:7000Ft Somogyban!
Ha kell kép küldök!
Felhajtasz valahonnan egy másik hengert/hengerfejet! :)
Üdv: TiB
Szia,
homokfúvó? (nem olcsó, de lehozza)
Talán... kb 80% -ban lehozza, a többit macerás lesz.
Sziasztok!
készülő 250-es etz -mhez a következő alkatrészekre lenne szükségem:
- "tengelykapcsoló test" (ez ül fel kúposan a főtengelyre.)
- II-es fokozat nagyobbik fogaskereke és a hozzá tartozó kapcsolóvilla,
- gyújtás felőli dekni
- ülés mögötti kapaszkodó
- hátsó sárhányó
és egy kérdés: a henger lamelláiról hogyan tudom leszedni a kék festéket? (az előző tulajnak volt némi beütése:-)
előre is köszi!
Attila
Sőregi Péter
Massino nevében írok! Szóval az ár az megegyezés szerinti, azt hiszem nincs elszállva töle! :-) Van egy fékvisszajelzö, egy hömersekletmerö és egy akkutöltés mutató készülék, konzollal együtt! Tehát teljesen HI-TECH az egész! :-)
A legegyszerübb ha telefonon egyeztettek! +36 20 510 45 30
tike
Nem olvasta még Massino a hozzászólást, de neked is azt tudom mondani mint Sőregi Péter-nek. Hívd fel Massinot telefonon... Állandóan futárkodik szóval nem biztos hogy elsöre felveszi! :-) +36 20 510 45 30
ciao
Semi
Üdv!
Massino irta:
""Ja egyébként van nekem jutányos áron eladó henger hömérséklet mérö órám, töltésmérövel együtt, ajándék tartó konzollal. :-))""
Mennyit kérsz érte ha megvan még???
tike
továbbra se akar senki TS-t tárcsafékesíteni?
Keresek hengerhőmérőt!!!!!!!!!
Ha van akkor írjatok!!!!!!!!!!
Ha megnézitek a motorpiac.hu oldalát, a KGST-kategóriában :-) van egy 150-es ETZ 25-ért.
Sziasztok!
ETZ251eshez kellene csomagtartó, ha lenne valakinek eladó. Mégpedig olyan, amit az ülés alatti vázrészbe dugva kell rögzíteni. Szóval a gyári.
Köszi!
üdv
csabee
Én vagyok a te embered! :-) Hívj fel, a számom 20/5701362. Hali!
Hali!
ETZ 250-re kéne nekem egy első sárvédő! Bármilyen rohadt, lepukkant, horpadt szar állapotú is jó!!! Csak legyen!
Üdv: TiB
Kb nekem is ilyen jellegű ETZ 125/150 re lenne szükségem!!!!
Üdv!
ETZ-250-es generátorra kompletten,gyújtásalaplapra és hátsó lengővillára lenne szükségem,úgyhogy halmozzatok el jobbnál-jobb ajánlatokkal!!!!!
Cserébe tudok adni 1 csomó ETZ ill.TS alkatrészt esetleg némi kézpénzt.
Tel:06-20-553-10-94
Köszi
Sziasztok!
Szuksegem lenne egy ETZ-re.Nem kell hogy uzemkepes legyen,vagy papirja legyen. A lenyeg, hogy olcso legyen. A kulso nem szamit, de azert ne legyen flexel osszedarabolva. Nem baj ha kosarban van.Elore is koszi.
Jah es van egy uzemkepes muszakis Ts 250/1 jarganyom elado. Az eleje ETZ. Hmmm az ára legyen 85e HuF.
Tel: 70/296-49-38
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|