:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Vazzeeeee!!! 7-ekkel ezelőtt ígértem neked egy ETZ első sárvédőt és elfelejtettelek hívni! SORRY! Ha Vaughan kartáccsal nem tudtok +1ezni, akkor még áll az ajánlat és még1x bocs!
Az ETZ sárvédő merre leledzik? És mennyi?
Üdv: TiB
bontott TS 250 alaktrészeim vannak baráti áron! első, hátsó kerék, tank, ülés, első villa, hátsó lengő villa, levegő szűrő ház. valamint ETZ-hez első, hátsó sárvédő.
nálam csak a helyet fogja!!!
vaughan /miskolc/
És alkatrészeket nem adsz el?
Sziasztok, van egy eladó etz-150-es szétszedett állapotban -forgalmival-rendszámmal,felújításra szorul ,de adok hozzá egy másik motort ami komplett , de szakatt(papírok nincsenek)40.e vagy valami csere, 70-271 58 72
Sziasztok
ETZ 251 keresek generátort.
Nagyon SOS kellene.
Tel.:06302306619
Várom a segítséget.
Előre is köszi mindenkinek.
Peti
nekemis! Kaptál ajánlatot? Esetleg többet? Passzold át kérlek a feleslegeset! Köszi feketep
Üdv. Fece!
634-eshez van egy jó állapotú hátsó kerekem, ha érdekel, és van 2 komplett első telóm, és 2 komplett hátsó teló is, bár utóbbi nem túl jó állapotú, bár nem tudom, a rúgó milyen benne.
Egyébként az egész Debrecenben van, fogadjunk, hogy te az ország másik felén laksz!
Ha érdekelj írhatsz ide is, meg emilre is: hukka666@freemail.hu, v. jawa350xxx@freemail.hu
Oké OKé
akkor Heidenau így jobb?
amúgy Salgótarjánban egy mociboltban
jajj elfelejtettem
mennyiért lehet mostanság kipufogót szerezni?
milyet érdemes megvenni? Újat vegyek, vagy tisztítsak régit?
Láttam sportkipufogót érdemes megvenni, vagy csak a külseje olyan dögös, és a belső értékei hiányosak...
Sziasztok
275/18 as és 325/16 kerék érdekelne (első hátsó etz150 kerék ha minden igaz)
itthon rendelésre 4500-6500FT/Stück ért hoznának hideanut. Ha valaki tud jobb ötletet jellezzen, elég sügős lenne a dolog mert van egy repedés a keréken és nem akarom megvárni amig alattam duran el.
előre is kösz
bakacsan@jakuza.hu
hi!
az okt.17.i börze tuti?
köszi a segítséget
üdv.
ha valakit érdekel eladó a pannoniám (TLT). emilben tudunk értekezni: bekaember@tvnetwork.hu
minden jót!
okt 17.-én campona börze.
hi mindenki!
szükségem lenne nyeregre, legföképpen isz-es érdekelne, de ha szép akkor mindegy!
Írj! Megeggyezünk
üdv.
Sziasztok!
Keresnek ETZ elso kerekagyban belul a ket csapagy kozotti tavtartot, ha valakinek van ilyen elado, vevo lennek ra. Minden megoldas erdekel.
Ha valakinek Pannoniára fájna a foga:1970-es T5h 28000km-t futott,gyári ülés!50000 pénz Hmm?06205314564
Sziasztok
ETZ 251-hez keresek féknyerget és hátsó lengéscsillapítót komp. érdekel.
Válaszokat előre is köszi.
fhf@axelero.hu
köszi, láttam a korábbi postodat, de én 450-es tip nagy, széles túra-sárhányót akarok, meg lámpafejből kiálló fogantyút, meg más efféle talmi hívságokat. ;-) Számomra ez a készülék ettől érdekes, azok a modellek, amiken ezek a jegyek már nem jelennek meg, azok már valahogy nem hoznak tűzbe.
CSak 477es van.Az is 34 éves már.
Nos??
Itt is lesz börze, de csak 6-tól kb. 10-ig, utána más programok lesznek. Viszont 16-17-ére van kiírva egy kétnapos nagy motorosbörze ugyanott, szintén Geiger Jenő. Legalábbis a veteránban azt hírdetik.
Ja, nincs valakinek felesleges czetka 175 tip450-ese?
Üdv nektek!
Keresnék 634-es hez két darab kereket,elsőteló külső részét(amihez a kereket fogatod),és a hátsó rugós taghoz rugót.Persze mindezeket jó állapotban, vagy ha vki tud címet,ahol krómoznak vagy nikkeleznek olcsóért,azzal az utolsó kettőt megoldaná és rendkívül hálás lennék neki!Előre is köszi!
heló,az a bajom hogy kicsit nekimentem valaminek 1 634-es jawa-val és ki kell cserélnem az 1. villát.Azt javasolták hogy akkor már mz villára cseréljem,ezért az lenne a kérdésem hogy tudtok-e valami bontót bp. közelében vagy más helyet ahol lehet olcsón mz vagy jawa elsővillát venni.
dátum hozzá: 2004. okt. 9.
Kelet-európai Járműipar Gyöngyszemeinek Őszi Seregszemléje és keleti járművek, alkatrészek illetve használati tárgyak nyílt börzéje, Budapest, Campona. Infó: Geiger Jenő 30/211-5929, Muczán Gábor 30/924-1129.
Asszem ez az :-)
goss
Bocs bocs
de mi ez a campona mizéria?
nézzétek el nekem tudatlanságomat
thx
Laci
Tudom, de azért köszönöm.
Én a margarint vajnak, a vajat margarinnak hívom.
Ilyen a fogaskerék is nekem, fog van rajta -->fogaskerék :)
Ha valakit érdekel még mindig eladó az akksi! banner 12v 5Ah (ETZ-be)
Nem kötözködni akarni, de FOGASkerék és LÁNCkerék nem ugyanaz lenni.:-))
Hát én a hátsóra gondoltam, de azthittem, hogy a fogaskerék miatt egyértelmű lesz.
A tárcsa meg van véve. Hova mehetek érte és mikor?
A Campona-börze okt 9-én lesz?
Köszi mindent: goss
hello Honda Mtx80 motorhoz keresnék alkatrészt : hátsó kerék,hátsó lengéscsillapitohoz a "himba rendszer",blokk cuccok
első fék?első gumi?milyen fogaskerék?
Hátsó gátló nincs,tárcsa 500ft.A campona börzén kint leszek ott esetleg segíthetek gátló ügyben
Ja a címem: mateyam@freemail.hu
Gyerekek!
Lenne egy eladó 1970es 477es típusú, 175ös cetkám.Elvben minden megvan hozzá, még forgalmija is van, plussz él a tulaj is nem is messze Bp-től.vadi új GYÁRI dugóval, frissen fúrt hengerrel, új légszűrővel, kuplungbetétekkel.Viszont kosárban van a kicsike, szóval megtanul szerelni aki összerakja.Nekem sajnos nincs kapacitásom rá, elég sokáig valószínűleg.Arra gondoltam, hogy ha valaki ad érte 25 rugót, akkor átruháznám rá.A papírokkal minden rendben, lecsekkoltuk egy rendőr haverommal.Szóval egy veteránbuzi jelentkezését várnám, jó lenne, ha megbecsült helyre kerülne.
Hali.
Hátsó lengéscsillapítók? Az enyém levegővel működik már :-)
Valaki befogta a tengelyét satuba, szóval esélyem sincs megcsinálni, mert megeszi a szimeringet :-(
Bambi!
Első fektárcsát mennyiért vesztegetsz? Az enyém 4.5mm és erősen rángat, ha alacsony sebességnél fékezek. (kb 3/4-én fog, aztán semmi) Fel kéne szabályoznom, de szerintem több, mint 0.5mm-t kell leszedni belőle :(
goss
Csak érdeklődve: egy 250-es ETZ komplett (fék, fogaskerék, gumi...) mennyi?
MZ TS/Trophy 125-150 alkatrészek eladók. Tankok, sárvédők blokk alkatrészek, fékek, meg még sok minden más! Baráti árak.
Ádi
e-mail: steelheart6@freemail.hu
tel: 70/3698050 délután 4-től
somogy megye
postai utánvéttel is!
Sziasztok!
Szükségem volna (125-ös Czetkához) 6V-os fesszab.-ra; 6V 2X10W index relére; Km-órára spirállal. Az óra Pal, köralakú és 160-ig karcolt. Ha vkinek bármelyik van írjon, megalkuszunk!
Kössz!
MZ ETZ 250, YAMAHA 250 levegős és vizes alkatrészek eladók.
Szia!
sajnos az én részemről elszálltak a remények hogy a motorom megjavításra kerüljöm mert tegnap sikerült eladnom egy JAWA "gyűjtőnek".Azért mindenr köszönök!és 20000 et tényleg megér,mert utánaérdeklődtem egy bontóban is!de ott csak telót adtak volna ennyiért!a kereket nem!
szintén generátort keresek - még mindig
sziasztok!
Szükségem lenne jawa 350-638 12v -hez: generátor álló és forgórészre, és fesszabályzóra.
Én pesten lakozok. Tel: 06703304385, sms v megcsengetés v bármi. meg email is jöhet. csak valaki szóljon, nem akaródzik mindezt 9+6+2,5 ezerért megvenni újonnan.
Köszi, Csabika
Üdv.!
Jawa 350 / 634-es mocihoz van egy csomó alkatrészem eladó, olcsón, Debrecenben.
IGEN!!
Beépíthető nekem is per pillanat a Jawam része. Egy az egyben kompatible. :-)
Nem gáz (a tolakodás) 20e az induló innentől azé akinek jobban kell. 22-kerben vagyok de mittomén 10km körzetbe kocsival tundnék segíteni (szivességbe) bárkinek akinek ez problem.Ja ezen a héten már nem de jövő héten tudok foglalkozni a témával. Emailen elérhető vagyok végig.
Üdv mindenkinek. U.I.:a féktárcsáján nincs bemaródás!
sorszám: 1339 (16833)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2004-09-23 19:18:41)
szia!
nem szeretnék tolakodni,mert nem én érdeklődtem először,de ha meg van még az MZ teló a kerékkel,akkor talán engem is érdekelne,mert úgy hallottam hogy beépíthetőa JAWA ba is.Bár még konkrétan nem néztem utána.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|