Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Még mindig keresek a 350/360-as csepptankos JAWA-hoz komplett hátsólámpát.
Ha tud valaki segíteni, írjon ere a e-mail-ra: revisco@freemail.hu
Szia Ben!
A szórólap szerint, amit Szentmiklóson osztogatott a Geiger Jenő, mindkét nap lesz börze.
Sziasztok!
A hétvégi campona-találkozó ú.t. kétnapos. "Csak" szombaton lesz börze, vagy mindkét nap?
Kösz! Benedek
Köszi, de Csömör meg Rákosborzasztó nekem nagyon kiesik közlekedésileg, jármű meg nincs... Vecsés jobb lett volna:)
Hívj fel és megbeszéljük. Tel.:06-30-3109656
Sziasztok, van 3db H5-ös izzóm. Ez a hagyományos szoknyás körte helyére 1:1-ben illik, de halogén, és 100/80W-os (12V). Kettő gyári originál, egy ki van bontva. Ha érdekel valakit, tegyetek ajánlatot emailban. (vagy szombaton kiviszem a campónába - ha el nem felejtem)
Adj egy mail címet és küldök képet! Egyébként mi érdekel? Árak ennek függvényében. Szercs
Hello! Szükségem lenne 21"-os (első)
krosszkerékre+fékre(kompletten). Csak dobfékes érdekel. Gumi nem bsj ha nincs. E-mail:pek.balazs@freemail.hu
Sziasztok!
Ha jól tudom,a 634-es még 6 V-os,de már van rajta fordulatszámmérő óra...
Nekem egy 472-es CZ-m van,amire szeretnék a tél folyamán többek között fordulatszámmérőt tenni. Van vkinek fölöslegben /menetirány szerinti/ jobb oldali 634-es deknije (ahol az olaj van),amin már rajta van a spirálhoz a kimenet? Debrecen v Nyíregyháza környékén
Mennyiért adod? Fényképe(ke)t tudsz felrakni valahova/meg tudom nézni?
Üdv: goss
komplett generátor mennyi?
Kifelejtettem a hátsó túradobozt! Elég nagy, a zárt bukó gond nélkül elfér benne.
Sziasztok! Van egy tonna eladó Jawa alkatrészem. (634,638) Budapesttől egy kilóméterre lakom ,ha érdekel valakit hívjon. Gyakorlatilag minden van. Robert Tel:06303109656
szia! van egy ETZ hengerfejem miskolcon. vagy ha gondolod felviszem szombaton a camponába.
érdekel?
Szia,
csomagtartó érdekel, írtam levelet.
Kifelejtettem az ETZ 125ös hátsó kerékagyat. Szermancs!
Sziasztok! Van néhány feleslegessé vált alkatrészem, ha valakit érdekelne: MZ dobfékes első kerék, hátsó felni küllőkkel, egyszemélyes ülés+mögé krómozott csomagtartó rács, 3.50-18 abroncs, JAWA hátsó sárvédő. Minden kiváló állapotban van. bordajanos@freemail.hu
Ahoy!
Kiszakadt a gyartyaagy a rohadt hengerfejembol! Szoval vennek surgosen etz250-es hengerfejet.
06703373001.
Koszi,
V.
OK.Pest 9 ker Thaly Kálmán 5-7
Bambi! A féktárcsa még megvan? Nem tudok menni a szobati börzére, ne cipeld feleslegesen! Mikor és hova menjek a korongért? Nekem nem sürgős, tulajdonképp tavaszig ráér, csak ne add el :)
Üdv: goss
a www.gumibolt.hu veblapon motorkerékpárgumik is vannak 3000 Ft-tól 60.000 Ft-ig érdemes megnézni
mz trophy 125 régi,szürke forgalmival 16 ezerért eladó
érd:06702668645
Szocimotorosok figyelem!
A képen látható (www.freeweb.hu/izs/Kep001.jpg) bowden-állító hüvelyből keresnék két szép állapotút, ami nincs eldeformálódva (nem úgy, mint a képen látható darab...). Ha valakinek a régi, szakadt bowdenből megmaradt ez (legalább egy darab), kérem írjon! Címem: soveny@aramszu.net
Köszönöm előre is!
6000-ért BREMBO?
Neked van eladó?
Ha igen érdekel.
06302306619
Sziasztok
Szükségem lenne egy főfékhengerre persze ami nem ETZ hanem valami nugati motorból való.
Láttam már más ETZ is nyugati motor főfékhengert. Csak nem tudom milyen kell rá.
Ha van valinek eladó vagy tud Pesthez közel bontót akkor várom segítségét.
fhf@axelero.hu
Dino:
150es hengerem már nincs, az enyémen is egy 1250ös van felfúrva, 2000Ft ért szereztem, meg annyi volt a fúrás is, dugóval gyűrűvel csapszeggel. Ja és Pécsen csináltattam, de sztem máshol sem lehetnek nagyon más árak.
Kérdés:
szerintetek mennyit lehet elkérni egy frissen felújított (kívül-belül) 32 éves friss műszakis 125ös Trophyért? Van hozzá egy halom alkatrész is. Ez csak egy érdeklődés.
Üdv!
Egy telefonos elérhetőséget tudnál nekem adni? Egy nagy-nagy szivességet szeretnék kérni tőled.
T-5H-s Pannóniához kellene.
Sajnos a camponába nem tudok elmenni mert dolgozom.
Csaba
szia!
a váltótengelyrugó központositó gyűrű-höz kellene tudni, hogy milyen fajta pannoniád van! mert ebből az alkatrészből létezik három fajta.
van mindenem de használtak. viszont ha 16.-án kijössz a camponába bemutatlak egy-két szakinak akiknél lesz új is.
minden jót!
Hi!
SHOX-nál egészen olcsók a plexik! Nézegesd azokat! Esetleg www.shox.hu!
Üdv: TiB
Sziasztok!
Ma voltam a Kistarcsai motorbontóban. Hát nem tudom, hogy hogyan mozognak az árak a boltokban, de a bontóban pl. egy elektronikus gyújtás TZ-hez 8000HuF. Én drágának találtam :-(. Másik pl. egy TZ egyenirányitó dióda sor 1000Huf. Szóval ha vkinek kell vmi elötte jól nézzen körbe.
Hello Vaughan!
Baráti áron alkatrészekre lenne szükségem a Pannóniámhoz. Írom a listámat:
Váltótengelyrugó központosító gyűrű
Kuplunglánc
Léptetővillák
Ha tudnál segíteni igazán hálás lennék.
Csaba
Pusztán érdeklődés:
TS 150 henger dugóval mennyi kb?
MZ TS/Trophy 125/150 bontott alkatrészek olcsón eladók. Deknik, tankok, sárvédők, egyéb kicsi alkatrészek.
Deres Ádám
steelheart6@freemail.hu
70/3698050 16óra után
Somogy megye
Hali!
Még mingig gazdát keresek egy 30 éves 125-ös Mz-nek.
Ha valakit érdekel képet tudok küldeni.
Üdv: Tomi
Hja a zichy...
húzós=11e
Szóval ha valaki tud ennél olcsóbbat, lécci írjon...
Köszi, Csabika
En pesten vettem egyet ugy hogy telefonon megrendeltem es postan lekuldtek (csak pontosan tisztazd a tipus) hja es szamits ra hogy jo huzos lesz. Asszem talan a Zichyben.
HyGy
szervusztok!
szükségem van 1db primer-lánckerékre, 638-as jáwához. (kupplung kosárral egyben)
Lécci szóljatok h valakinek van! köszi!
csabika
Sziasztok!
Junak tankot vennék (vagy cserébe van egy pár felesleges ETZ telóm).
neonknight@freemail.hu
Jah most látom,hogy Te csináltad azt a nagyonszép idomot is ,gratula,nekem nagyon nagyon tetszik:))
Én kiváncsi lennék rá,képet tudsz mutatni iscsi@freemail.hu .
Egyébként én jobb szeretnék teljesen átlátszót,elismentem az ezermesterbe ,hogy megkérdezem ,hogy plexi mennyi:),16 E körül van egy 3-4 mm vastagságú 1x2 m -es.
Szóval nem tudtok valami olcsóbb helyet?
Meglehet ezt csinálni szépen házilag,ill mire kell odafigyelni?
Lámpa fölé szerelhető kis plexim van eladó.A lámpaoldalsó tartójához csvarozható kivitelű. Sötétített, de nem teljesen fekete.
Szeva, állórésztekercsem van, ha az ment ki.
a cuccok miskolcon vannak. de ha valakit komolyan érdekel valami akkor okt.16.-án fel tudom vinni pestre a camponába!
nem vagyok kupec igy nem árulok a börzén! ha egy motoros sporttársnak segitségre van szüksége akkor baráti áron odaadom az alkatrészeket!
minden jót!
HELLO!!!SÜRGŐSEN SZÜKSÉGEM LENNE 1 ESETLEG 2 DB. JAWA 250 HAJTÓKARRA CSAK FELÚJITOTT VAGY GYÁRI ÉRDEKEL !HASZNÁLT NEM!ESETLEG KOMPLETT FŐTENGELY!
vAGY EGY CÍM AHOL FEL TUDNAK ÚJÍTANI HAJTÓKART!
TEL:0630-573-84-51 ESTE 18:00 UTÁN
KÖSZI
Hi!
Mivel tökre nem jelentkeztél, ezért tárgytalannak hittem a dolgot! :) Mivel veled megdumáltam, bótoljuk le a héten, ha lehet! Vagy Pesten, ugye? Szerda-péntek játszik!
Üdv: TiB
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|