:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
MZ ES 125/1 '73, két hét múlva eladó. Friss felújítás, festés, műszaki 2005.05., alkatrészek, bőr ülés, megbízható. Ár: 65000Ft.
Ádi
Tel: 70/3698050
steelheart6@freemail.hu
Asszem 1 van flajsnival 5000ft
SZÍVÓMEMBRÁNT keresek Yamaha RD 350-esét. Vagy mindegy a lényeg, hogy 30mm átmérőjű legyen.
nem tud vki ETZ 150-es hengert?
ETZ hez keresek tárcsafékes első kereket féktárcsaa nélkül, jó állapotút.
Elsősorban Borsod megyéből.
somabacsi@vipmail.hu, 30/8547635
Mz trophy 125 alkatrészek(blokk, karbi, kerekek, váz, tank, deknik és egyebek eladók)
erd:06 70 266-8645 vas megye
Sziasztok!
K-750-hez tankot, tányérülést, lámpafejet keresek!
Köszi
csináltasd meg nyugodtan, ma már egy utánvétes postaköltség is 1300 Ft körül néz ki, nem hiszem, hogy a 2-4e-nél olcsóbban meg tudod oldani más módon (ha mindent összeszámítasz).
Hanem azért a szakinak nézz utána, nehogy valami mekkmester legyen.
Szia!
Bocsánat hogy beleszólok, úgy hogy azt sem tudom milyen motorról van szó.
De! Amennyiben Simson alkatrész ábrák/megnevezés valamit segít!
Úgy látogassál el a http//:web.axelero.hu/vargabt/simson/simo.htm
lapra.
Találn találsz használható dolgokat mind a váz, mind motorikus részben.
Üdv. Kisfürjesi
Sziasztok van egy égető problémám:
a teleszkópszár el van törve a tengely rögzítő csavar nál a bal oldali. Egy szaki állítólag nagyon profin meg tudja nekem heggeszteni.
Eddig nincs is gond, de azt mondta hogy 2-4 ezerért csinálná meg.
szerintetek csináltassam meg?, ez még legalább biztosan gyári alkatrész Mennyiért lehet teleszkópszárat kapni,van esetleg valakinek felesleges?
Egyáltalán amit lehet kapni az jó minőségű?
itt Salgótarjánba elmentem a boltba mondom mi kellene erre azt mondta, hogy nincs is a megrendelhető alkatrészek listáján, aztán még is talált, de a teleszkópszár szerinte a felső henger ami a kormányhoz van rögzítve(és az az alsó fekete henger ugyebár, vagy nem?)
szóval most állok itt kérdőjelekkel a fejemben. Ha valaki tud segítsen köszönöm
Pont az ilyen egyértelmű dolgok kellenek egy kezdő motorosnak, bemegy a boltba oszt ott is bizonytalanságot lát
:(((((
Adminisztrator altal torolve.
ETZ 251 eladó. 1990 11.27 lett forg. h.
2006 03.30 Van műszaki.30L túradoboz és drótköteles zárat adok hozzá.
Képek és tovább infók a
www.etz251.ini.hu
Sziasztok!
Keresek ETZ-hez első teleszkópot/teleszkópszárat/! Ha van valakinek írjon! lazo-@freemail.hu
(enyémet előző tulaj "megkalapálta" és a szimering mellett kihordja az olajat a szár)
Vagy ingyen,ha van nagy sztendered fölöslegben, és akkor cserélünk.
Ha ugyanaz, mint a 638-é, akkor nekem van.Csepelen...
Ha valódi bőr kell, akkor csak ötleteim vannak. Ha viszont műbőr. illetve gépjárműkárpit, akkor Budapesti címmel tudok segíteni.Én is kicseréltem az oldalkocsi és a motor kárpitjait, nem nagy mágika megvarrni a gyáriról készült szabásminta alapján. Csepelen : Gyepsor u. 2 Sarolta Bella kft. ha ez megfelel , odavezetlek. ( ugyanis megtalálni nem egyszerű... )
Sziasztok!!
Pannonia (T5) Kipufogó párt keresek!!!
De az sem baj ha más szériából tudtok kipufogót az sem baj csak szóljatok!
Előre is kösz
bocs elírtam, 120'000 FT azaz egyszáz húszezer forint
Én Tiszacsegei vagyok, az kb 190 Km-re van Pesttől! Az árát egy ezresre gondolom,én is annyit fizettem érte,amikor azt hittem,h az kell az enyémre is. Ha érdekel jelezd!
Ja!: 70/ 297-8555
Vazze, honnan szedsz ennyi eurot???
tike da :)
Egye-bassza, 12 rugóért +veszem... :-)
MZ ETZ 250 eladó (nem az enyém, de láttam és tényleg tuti a cucc)
Skf csapágyaka a blokkban, hibátlan festés, 16"-os tárcsafékes kerék elöl, krauzer, túradoboz (ez is jó, mert egyszer már leesett a gyereknek, de semmi baja, még karcot sem láttam), első fékrendszert nemrég újította föl, zöld, állítása szerint egyszer kipróbálta, a végét nem tudja, mert az óra 140-ig mér, két személy 115-ös utazó.
Ár: 12000
Tel: 06 30 580 5660
Veszprém környékei a moci, ja és friss műszakis meg egy rizskályha miatt akarja eladni.
Kosárban mennyi az MZ és hol??
Uraim, eadósorba kerültek hosszas latolgatás után a következő veterán motorok:
Csepel 125, vegyes, működőképes, fellelt állapotban
Izs 49, 1957-es erősen hiányos, papírok nélkül.
Jawa 354, alkatrésznek
Jawa 360, felújításra szoruló állapotban, forgalomból kivonva
KTM 50, Morini motorral
Egy MZ ES 250/2 egyben, egy pedig kosárban, papírok nélkül.
Pannónia 250 TLF. 1959-es műszakival, 8 éve restaurálva
Simson SR2e, 1964-es, feltalált állapotban, működőképesen.
Ár megegyezés szerint.
Telefon: 30/9378072, képek: kep.tar.hu/vkami
Kedves Woodoo2!
Szuper dolog hogy neked akad sztender.Én budapesti vagyok/22.ker/. Ha esetleg te nem akkor mondjuk postailag biztos megoldható.De mindenek elött mégis mennyire tartod az árát, mert bár rohadtul kéne de nem minden áron:-).
Udv Zoli.
U.I.:esetleg mondj egy telszámot és megbeszéljük ..
Helo!
Szükségem lenne a Jawam felujitásához kb 1-1,5 m2-es bőrre, hogy ujrahúzhassam az ülést. Az infókat elöre is köszi!
Kriszta
Nekem van! Ha olyan kell,mint amilyen a 638-ason van,akkor nekem van egy!
MINDEN ami SIMSON hoz MZ hez és JAWA hoz illetve robogókhoz kell!!! Új gyári és utángyártott illeteve bontott alkatrészek jóval BOLTI ÁR ALATT!!!!! Blokk alkatrészek, fogaskerekek, csapágyak, szimeringek, gumik, kippufogók, kerekek, tankok, spoilerek, olajak, dugók, fötengelyek, elktromos cuccok MINDEN!!! Akár postai utánvéttel is! 5000 ft felett Bp.-belül INGYENES kiszállítással! HÍVJ INFÓÉRT!!! Szarka Péter 0630/4096093
Hali!!
Nincs valakinek feleslegbe egy JAWA 634-es VILLÁMSZTENDER.Már fél éve vadászom de nincs :-(
Üdv Zoli
Fejidomod nincs véletlen ETZ 250-re, mert kellene egy?
Szasztok!Motorépítőknek van egy jópár eladó tankom 6-8000.-Ft-ért!!!Érdeklődni:06309811674-es tel.számon!
Hello.Pannoniákhoz keresek mindenféle alumínium tankemblémát.06703173647 v mail.Köszi.
Tike kolléga mesélsz a dobozodról.
Milyet vettél? Hol lehete kapni?
Köszi előre is.
Peti
Hell!
doboz ügyben kérdezzétek meg TIKE kollegát.
neki igen massziv szerkezet van a motorján.
Nincs rajta semmi felirat.Az RMC-nél vettem.
Neked is olcsó kinai volt?
Vagy márkás?
Persze,az enyém is pattant egy nagyot,aztán csak lebegett,de fent maradt.Most két csavar rögzíti.Szerencsém volt mert lassan mentem a macskaköves úton.
Sziasztok
Ma történt velem. Sajnos a túradobozom elhagytam. Letört a doboz tartó tányér füle. Sz.... kina termék. Ha valaki tud valmi jó dobozt szivesen vevő lennék rá.A doboz tök üres volt. Tehát azt se lehet mondani hogy azért tört volna le mert súj volt benne. Igaz belementem egy kis kátyuba. Nem volt nagy. De valami normális érdekel. Nem kinai. Valakivel történt már ilyen?
A dobozom is összetört. Vagy ha tudtok valami leértékelést szóljatok. Köszönöm előre is a segítséget.
Debrecen Péter fia u. 48.
Tel.: 52/ 420-372
sorszám: 1497 (18457)
( előzmény: Jagermaister, 2004-10-27 19:13:32)
MINDEN ami SIMSON hoz MZ hez és JAWA hoz illetve robogókhoz kell!!! Új gyári és utángyártott illeteve bontott alkatrészek jóval BOLTI ÁR ALATT!!!!! Blokk alkatrészek, fogaskerekek, csapágyak, szimeringek, gumik, kippufogók, kerekek, tankok, spoilerek, olajak, dugók, fötengelyek, elktromos cuccok MINDEN!!! Akár postai utánvéttel is! 5000 ft felett Bp.-belül INGYENES kiszállítással! HÍVJ INFÓÉRT!!! Szarka Péter 0630/4096093
Sziasztok!
Nincs valakinek egy Jawa 350 638ashoz jó állapotú főtengelye? Olyan kellene, amin két csapágy van középen, a 12 voltosokba tettek ilyet. Vagy van valami ötletetek holt tudnék szerezni egyet?
woodoo2,
OK. Mivel nekem is kell fordulatszámmérő, mindenképpen próbálok szerezni.
A távtartóval az a helyzet, hogy lehet, hogy nem is kellesz (lehet, hogy fel tudok használni már meglévő alkatrészt), és lehet, hogy tudok helyben csináltatni (az ex-szomszéd esztergával dolgozik). És a legfőbb ok, hogy miért nem írtam az az, hogy még motorozok, ezért nem szedtem ki az első kereket, úgyhogy nem tudtam levenni a méreteket.
Üdv!
Én még nem találtam! Barátnőnéknek kb. 4 Skodájuk van,mind 120-as,de 1 sincs közöttük,ami Grand Lux Super :) lenne! Szóval ha tudnál nekem szerezni "odakint", nagyon meghálálnám!
/Ja, még nem küldted el a távtartó méreteit!/
woodoo2,
Egész jó kis cikk. :)
Egyébként itt a kulcsmondat: "...a fordulatszámmérő és az ajtókárpitok a GLS-ből származnak..." - tehát a fordulatszámmérő a GLS-ből származik. Szlovákiában biztos van, szerintem a magyarországi autóbontókban is lehet találni.
Üdv!
Szisztok.
Van valakinek P-20-ashoz uj megszakitoja elado?
Sziasztok
Köszönöm az eddigi segítséget, nagyon megkönnyítette a dolgaimat, és most ismét akad egy kis problémám:
bal első teleszkópszárat keresek, mennyiért lehet kapni?
(használt is jó, ha jó)
(a mostani a tengely alatti biztosítócsavarnál el van törve, és a tötött darabot a csavar szorítja a helyére, de még megy :D, csak félek hogy 1x kiugrik alólam)
Kipufogót keresek.
(amúgy honnan tudom hogy melyik a jó, pl utángyártott ok vagy nem ok)
De ha valaki meg szeretne szabadulni ilyen tárgyaitól, én szivesen segítek benne.
bakacsan@freemail.hu
Köszönök mindent, ha jogsim meg lesz a szocitalin biztos tag óhajtok lenni, hogy legyen kiét szerelni:D
Szia!
Nem minden 136-os Skoda Favorit,de a favorit is 136! Én most a nem favoritról beszéltem,erről:
http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/14/221.shtml
meg lada samarában www.ladabolt.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|