:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
sziasztok!
Nem tud valaki T 5-re kipufogot? lehetőleg jó kromozással, nem összetörve?
köszi
üdv.
hajossum
Láttam a Futárban vadi újat...drága sem volt...
Dani, nem figyeltél.
Én csupán segíteni akartam, és egy apróneten megjelent hirdetés szövegét másoltam be neked...ha az enyém lenne a cucc, már rég megegyeztünk volna...én Csepelen vagyok.... a motyó másé...
Hi Fullkopy!
Nekem csak egy működőképes, nem sokadik túlméretre fúrt blokk kellene! Meg tudunk egyezni? Bár kissé messzi vagyunk egymástól...Győr-Budapest :(
Segitség!!!
Jawa 350/360-hoz keresek alkatrészeket.
Ha valaki tud olyan helyet ahol lehet venni, vagy akinek van, és eladná, kérem értesitsen.
70/3818771
Szeretném már pöfögtetni.
köszi vkami!!
Sokat segítettél, megpróbálom így összerakni
köszi szépen
Egy 634 jawa blok kuplung kosarára vevő lennék.
depy_@freemail.hu
Alul a kis csavar be van csavarva?
Ugyanis a T% első villájában csak egy rugó van, nincs lengéscsillapítás. Ha zsírral rakod össze, az is nagyon jó.
Sziasztok!
Jawa Twinsport kipufogó tompítók ha vannak valakinek eladók dobjon már ide egy mailt: depy_@freemail.hu
vagy ha esetleg 250 etz rezorjai vannak (párban és krómozott végüek) akkor is.
üdv. Sanyi
Kinek van pannonia levegőszűrője??
(p12 re) a T5 ös első telóban mi akadályozza meg hogy kifojjon az olaj??
gumigyürü vagy talán filc??
csá
Ja meg itt van nálam egy magányos 175/477 kis Cetka.Amit már korábban írtam.Nem kell valakinek télire játszani?Remek időtöltés.Papírok is vannak.
Ár.:25E Ft./új gyári dugóval, légszűrővel, stb./
Tel:U.a. mint az előbb.
9.)
eladó két jawa 634- es alkatrésznek, győrben található a két motor, terveim szerint felujítotttam volna mindkettőt, ám családi okok miatt kénytelen vagyok eladni. mindkét motor motorikusan jó állapotban van, ezért mint alkatrésznek, mint felujitásra tudom ajánlani. az egyiknek a pappirjai is rendben vannak, a másiknak intézés alatt. az ár irányár.
--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Gyor-Moson-Sopron megye Feladás dátuma: 2004-11-01
Feladó: Tánczi Tibor Lejárat dátuma: 2004-12-16
Telefon: 70/3339723
Ár: 30.000
Jahh, az emilke cím: orisszakall@freemail.hu
:)
JAWA 634-es blokkot keresek! Ha valakinek van kiabáljon... köszi!
Van nálam egy utcai enduro hátsó gumi.Cagiva felnivel, fékkel.Majdnem vadi új.Pár száz km-t futott csak. 18*4.6-os, Jawába pont nem jó.
Ha valakit érdekel, hívjon, megbeszéljük.Budapest.
Tel:06-30-931-99-65
Írtam neked mailt komám,de nem válaszoltál.Érdekelne a gumi(18*3.50).Üdv.
Megbocsátok. :)) De a kérdés attól még érvényben van (azt hitted, ennyivel megúszhatod, mi? :)) - Milyen a járműparkod?
Bocsi!félreolvastam a dolgokat:-))
tud vki etz 150 es hengert?barmilyen jo.
öööö.... én speciel vaughanre gondoltam, hisz ő írta, hogy eladja a Trophyt.
De ha már itt tartunk, neked milyen a járműparkod?
Ha te tudnád,hogy nekem mi mindenem van még!Persze Pannóniám az nincs:-)))
125-ös ETZ eladó. Világoskék színű, jó állapotban, 2006-ig van műszakija.
jani.balogh@freemail.hu
Van valakinek eladó Jawa 350\639 vagy640-es mocihoz első kereke tárcsával és egy kormánya? 634-hez első bukócső jó állapotban? Nagyon kéne a cucc!
Megint ködösödik Miskolc környéke!!!!!
Hello!
S.O.S!!!
nem tud valaki egy komplett blokkott
egy 1981-es Komar 2352-höz?????
(Nem pedálos!!)
Aki tud Írjon egy mail vagy 1 sms-t!
fridelnorbert@vipmail.hu
0630/6830787
Előre is Köszi.
Vaughannek van még Pannóniája is, ha jól tudom.
Megint valami kiugrott Szocis?
Valami német masinát emlegetett, lehet, hogy arra gyűjt!
Ez a sajátod? Miért adod el, ha szabad kérdeznem?
1968-as évjáratú TROPHY 250 eladó miskolcon. 06304096018
hy herds
kültem ímélt, remélem + kaptad viszont csak most jutott eszembe hogy kéne még 1 cucc a tankra a gumi (dísz)
elöre is kösz
Szeva, nekem kipufogó téren minden reményem a szombatban van (PECSA veteránbörze) hátsó lámpabúrát lehet hogy tudok szerezni, majd utánaérdeklődök.
ELADÓ
MZ ES 125/1 Trophy, 1973-as, 2005.05-ig műszakival, frissen felújítva (blokk, festés), két éve napi használatban, előtte állt pár évet, megbízható, bőr üléssel, két oldaltáskával, eredeti állapotban.
Plussz alkatrészek.
65000Ft.
MZ 125-150 hez REMUS nemesacél rezonátor 3500Ft.
Ádi
steelheart6@freemail.hu
70/3698050 délután
Somogy megye
Izs 49, 56 csepptankok, HD sportster tank eladó. 20/5701362
Eladó egy Jawa 350 forgalmival,műszaki nélkül piros színben 50.000 pénzért,de szerintem el lehez hozni 45.000-be is.Érd.:06-48 310-519(horváth csaba)
Etz 250-re rezonátor 1500 ft-ért
Dcsepel alkatrészek(motorikus)több láda
egy dcsepel felújítva,és egy T1 pannónia elfogadható állapotban,130.000 és 100.000 ft-ért.Érd.:06-30 357-4618,vagy emilen.Üdv.
hello Herds
Nekem is zsügségem lenne 1 kipufogópárra ha esetleg tudsz lécci szólj. a kormánynak utánnanézek lehet hogy lesz. esetleg hátsó lámpabúrát elfogadnék
Hi mindenkinek!
ETZ telót keresek!
És ha valakit érdekel, van két gumim, alig használt, egyik Mitas 18x2.75, még rajta vannak a gumi szőrök, a másik Vee Rubber 18x3.50 , ez is keveset futott. ha valakit érdekel írjon, megegyezünk.
Szintén. Ez gyors volt. :)
Én bemnne vagyok, még 1500+postaköltségért is érdekelne.
ez egy árverési lap (mint az ebay), ezért alacsony árakon vannak kiírva a dolgok. Az azonnali ár a "villám ár" lenne a tárgyleírásnál, ez a kapcsoló esetén 500 Ft, az index-pár esetén 800 Ft (vagyis a három tárgy 1300 Ft plusz kb. 800 Ft a postai utánvét). Végülis ha senki más nem kínál érte többet, odaadom kikáltási áron is, akkor várjunk még pár napot, mert csak tegnap este tettem föl a hirdetést.
Meg az index is. Az 400 ft a pár.
Az etz521@freemail.hu az e-mail címem. Utánvéttel megoldható? Ha igen a postaköltséget füzetem.
Ha az az ETZ kormánykapcsoló tényleg 200 FT, akkor le van foglalva.
Simsonosoknak vadiúj lámparács eladó 150/db:
és még sok minden egyéb olcsó áron eladó, kattints ide a fényképes listáért!
Sziasztok!
Van egy T5H Pannóniám, és kéne nekem hozzá egy kormány, egy pár kipufogó dob, könyökök jó állapotban, ha tud valaki eladót, dobjon már meg egy mail-el.Kössz!
Üdv: Herds
Hell!
van ETZ villám és baráti áron, miskolcon.
ha érdekel dobj egy emilt. nekem TROPHY-m van és nem tudok mit kezdeni vele.
minden jót!
Sziasztok!Tud valaki 125-ös Mz-gyújtáskapcsolót,nem túl nagy lóvéért?
Hali!
Hol lehet itt Kelenföld környékén Romet alkatrészeket szerezni? Lehet még egyáltalán? A henger alatti tömítés kellene...
Boky
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|