:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Helló LAzO!
ETZ fékrendszer vagy legalább főfékhenger van az alkatrészek közt.
Hali Dino!
Ha még nem találtál főtengelyt nekem van egy egészen jó állapotú.
9 ker gubacsi út 6/c de nem egész nap vagyok bent,
Szia Bambi!
Merre van az új műhelyed?
Púpos ETS-t eladni, hát az pedig egy gyönyörű motor, még én is azt mondom, pedig Jawázok.Amit a mesterutcai oktatópályáról vettél, azt is eladtad?Pedig az gyári krómos tankos volt.Rendőrségi.Ha jól emlékszem.
Örülök, hogy egyenesbe jött a melóhelyed, grat.Majd meglátogatlak valamikor.
Esetleg tudnál valami árat a papír nélkülire? vagy kapcsolatot?Előre is köszi
Megpróbáltam hátha nem kell.Igy hát maradjon meg sokáig.Én már sajna egy párszor megváltam tőlük,volt köztük még ETS/G 68-as is nagyon megbántam.Igy hát sok szerencsét és jó motorozást kivánok vele.:-)
Van, 73-as évjárat, de nem eladó. 5 évig kerestem, mire találtam egyet, aminek a papirjai is rendben voltak. Van Hódmezővásárhelyen 2 eladó, papirok nélkül gyalázatos állapotban, és horror áron.
Dcsepel forgalmis jó állapotban,működőképes és egy Pannonia T1 elfogadható állapotban kisebb hubákkal,valamint rengeteg kis csepel motorikus alkatrész eladó.
Keresek 100/90*18-as gumit.
Pest egy kicsit messze van,hogy elmenjek érte,de szerintem egy levél áráért fel lehet adni a postán,és még fizetned sem kell érte,ha utánvéttel adod fel.Vagyis először kell fizetni,de mikor én átvettem a postás viszi a pénzt.Egyébként szerintem ugyanaz mint 250-es ETZ szivatókar.a rugó nem kell,nekem csak a kar kell mert az előző gazdija erős volt.A címemet ha gondolod megadom:Kovács György Tamás Sümeg Baglasszél u 6.
8330.az árat meg nyugodtam gondold át.De az email címre azt is megirhatod ha gondolod.
horgasz78@freemail.hu
Helló!
Elöször is köszönöm a jelentkezést!Már csak az árban kellene megegyezni,és abban hogyan lehetne eljuttatni hozzám,vagy elmeni érte?Emailben mit szólnál az ár megbeszéléshez?
A cím:horgasz78@freemail.hu
Sziasztok!
51-es Simsonhoz keresek gyújtás oldali motordeklit. Bpest.
Köszi
Kedvező áron megszabadulnék felessé vált cuccaimtól.
Jawa 350-638 Twinsport átírható váz.
Mezei 638 első sárvédő, narancspiros.
Jobbos, balos kipufogókönyök.
Ts hátsó telópár.
2 henger
2 hengerfej
Gen. forgórész.
Ts. tank.
Ts. oldallemezek.
Ülés, áthúzva.
vizvezjav@net-tv.hu
Fullkopy
Nekem van egy, talán még jó a hajtókar cspágya is, otthon megnézem, este csörögj rám 8-felé 20/9293936
Nincs valakinek MZ TS 125 tűgörgős főtengelye? Nem baj, ha kopott a hajtókar, csak a csapok legyenek jók.
Nem tudná vki leírni a 125-ös ETZ karburátor beállítócsavarjainak gyári állását, és az úszóét?Próbáltam hangra belőni, de nem az igazi.
Előre is kösz!
rocktom@freemail.hu
Sziasztok! ETZ 150-es henger, dugattyú és hengerfej árak érdekelnének.Jó állapotúak / NEM FÚRT 125-ÖS HENGER!/.
Köszi!
rocktom@freemail.hu
Sziasztok!
Nem tudna valaki mondani egy boltot Budapest területén, ahol TS MZ 125-höz a hengerre gyűrűt tudok venni?
Aki tud, akkor lehetőleg a telefon számukat is írja le, és ha tudja esetleg, akkor azt is, hogy mikor vannak nyitva!
Köszi szépen!
Helló!
Igen, az van, de új huzatot kell rá venned mert az szakadt...
sorszám: 1717 (21752)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-01-06 05:41:10)
Ha a szivatókar ugyanaz, mint a 250-esen, akkor azzal tudok szolgálni Bp-n. Annyi, hogy a rúgós alátét nincs benne, a ház, meg a kar megvan! Nekem már biztos nem kell! :)
Üdv: TiB
sorszám: 1716 (21748)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-01-06 05:48:13)
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem egy ETZ 150 es ülést szerezni annak nagyon örülnék" Főleg ha elfogadható árban van.És egy pár irányjelző,meg egy szivatókar is kellene.A boltban nincs.szivatókar legalábbis.
helló!
engem érdekelne egy ETZ ülés.lenne ez neked?
nem tudok emailt küldeni,de jövőhéten hétköznap 9-17ig bármikor
Köszi!
Úgyis csak akkor kell, ha olyan állapotban van a henger belseje, hogy kell a túlméret.
Írj a saját mailemre, hogy hol és mikor jelentkezhetem nálad.
Üdv: Moha
keresek 638-hoz bukókeretet és oldaltámaszt
Szia Attila!
Ezek szerint te tudsz valamiféle különbséget a színek között, hogy mit is jelentenek valójában? Megköszönném, ha ,megosztanád velem...
Köszi,
Üdv,
Péter
Hello
Méretre pont jó lenne, de fehéret már ajánlottak többen is, úgy látszik ebből sok maradt.
Nem mondok nemet(se), ha nincs más hívlak!
Üdv Attila
jawahoz szivatóhuzalod és furulyád van -e?
Hali! Kellene nekem:
-fordulatszámmérőhöz a blokk oldalán lévő kihajtás,
-első tárcsafékes kerék,féknyereggel
-fordulatszámmérő óra
E-mailre írjon valaki, legalább árajánlatot!
Köszi!
szerbusztok engem érdekelne 250 -es alkatrész ,hátso kapaszkodó ujszerü kipufogógyari festésminta AMIUTÁN TUDOK SZINT KEVERTETNI
Helló midenkinek!
Még mindig vannak ETZ 150 és Jawa 250 alkatrészek!
Ha valami érdekel írjatok. üdv.
A dugóból több darab van.Valószinű hogy jövő héten már melózok.
Sziasztok...
D-csepel szerszámtáskához fekete bakelitgombot keresnék. ha valaki tudna segíteni szivesen fogadnám
Eladtad?
Ha elvinném hozzád a mocimat, lehet, hogy kellene nekem. Tudom, mostanában költözöl.
Ha ott vagy, ahol lenni akarsz, meglátogatnálak, megbeszélnénk a csapágyazást.
Üdv: Moha
Hello
Bambi
Milyen a dugó szín jelölése?
Vennék CZ 250 SPORT-ot!! 471 tipus
lehetőleg működőképes érdekelne!
műszaki nem lényeg!
szakal1966@yahoo.com
Érdekelne, hogy a puposra hogyan lehetne felfogatni a gyári versenyidomot, mivel nincsenek meg hozzá a tartók. Ha valakinek van eladó, esetleg rajz a tartókról akkor vevő lennék rá.
furfarag!
A szegedi veteránbörze még kérdéses, nem tudom sikerül -e helyet találni neki, mivel a Napfény Kempinget bezárták. Majd megírom, hogy van-e fejlemény.
Köszi hogy szóltál már elfelejtettem.Januárban utána járok.(de azé kb hetente kérek egy memoria frissítést) :-)
Bambi mester!
most még tél van. és nem sürgős. csak érdeklődőm... trophyba való trabidugó lesz-e? s mikor?
Sziasztok!
Veteránbőrze
Január 23. Érd
Február 6. Szig.szentmiklós
Február 19. Budapest
Március 5. Szig.szentmiklós
Március 13. Szeged
Március 19. Kecskemét
Március 20. Pápa,Mátészalka
Szia!
Esetleg annyit, hogy motorral leugranék - persze csak nyáron -, kapnál egy jéghideg sört. :-) Ebben a hidegben fel nem ülök, kocsival pedig majdnem ráfizetés a sör is! :-)
A megoldás már folyamatban, a hollandert a két szélén pici (kettes) fúróval átfúrtam, és rugóval rögzítettem a hengerfejhez. A tömítés a jól bevált kipufogóragasztó. A többit az új gazdájára bízom.
Tudomásom van egy valószínűleg vágott pannónia vázba épített állítólag üzemképes Junakról. Papír persze nuku. Elképesztő mi pénzt kér érte a muksó, de én már rájöttem a gyengéjére.
Üdv: Attila
Este akkor ezt is megbeszéljük! Ennyit asszem megér nekem! :)
Üdv: TiB
Hi!
Mit er meg neked?
Kecskemeten van!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|