:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok, van egy eladó Jawa Pionír mopedem. Ha te pont ilyet keresel, vagy ehhez alkatrészt, akkor én vagyok a te embered. A járgány nem járóképes, de komoly baja nincs, szét van szedve, de mindene megvan az utolsó biz-baz ig. Kérésre küldök képet és egyéb infót. Tel: 0670-229-86-15
Üdv!
Huh, vazz, nagyon messze:(
Bptol 110km.
tike
szociverdákhoz bármilyen típushoz van alkatrész,nagyobbrészt gyári,de van pár cucc ami utángyártott(pannoniához necces)
Az vezzprémtől hány kilóméter? Mert minnél közelebb, annál jobb.
Üdv!
Szajolban van a cucc, Szolnoktol 10km. Megnézem van-e külön főtengely, esetleg komplett blokk nem kell???
tike
ETZ 125-höz keresek jó állapotú tankot.
voros.kalman kukac citromail.hu
Pannonia csőlámpa váz,és Pannónia kétszínű,egymásba csúszó prizmás hátsó lámpák eladók.Tel.:06-30 357-4618
Főtengely hol, mennyiért?
Üdv!
Ha kell vkinek barmilyen TS125 cucc, szoljon!
tike
Nagyon sok cuccuk van, az igaz, és nagyon profi számítógépes nyilvántartás alapján azonnal adják, amit kérsz, de csak japánnal foglalkoznak, és én úgy veszem észre, hogy azzal is csak úgy tessék-lássék, elsősorban szabadulnának a készlettől, új dolgokat nem vesznek.
Az áraik nem különösebben olcsók, de kibírhatóak.
Sziasztok!
Találtam egy nagyon nagynak tűnő motorkerékpár bontót.
http://www.auto-tuning.hu/
aztán klikkelj a "motorbontó belépés" feliratra.
Pool
Azért köszi,hogy szóltál!
Bocsi, az előző kiegészítése: 125-ös etz-hez kell a teló!
Sorry
Szevasztok!
Nincs valakinek jó állapotban lévő hátsó telója elfogadható áron?
Nem jött át , de a freemeil sem megy három napja . A kipufokat Táborfalván gyártják a tel szám 06 29 383 760 és NT Motorsport-nak hivják.Van meletük kromozó is álitolag olcsó.
Herds-k az e-mailom halott ,de azt mondták minta után bármit legyártanak.ha valakinek kell valami telefonon megbeszéli, akkor én minden hétfön kecskemét budapest uton haladok ,pestre elvihetem, nem kell utazni.
Hello! Tudja esetleg hogy hol van bukósisak akció? Esetleg a Zichybe???
Sziasztok!
ETZ 250-hez keresek lapcsolásrögzítő csavart. (Az olajleeresztő melletti rugós-golyós csavar) Boltokban azt mondják, ilyet nem is gyártanak, csak bontott van. Szóval fontos lenne. Győr környéki vagyok, de postai utánvéttel bárhonnan megoldható a dolog. Köszi
Hali kilozulu!
A telefonszámát esetleg megadnád ennek a kipufogós helynek!
Bár már e-mailban próbáltalak keresni de lehet hogy nem ment át.
Keresek fél-fékdobos első kereket.
Uralnak vagy ilyesminek volt ilyen.Csak fékkel együtt.
Sziasztok!
Van elfekvőbe egy 125-ös Danuvia blokkom. Papírok nélkül, nem tudom működik-e én nem próbáltam!!
Bp. környéki vagyok, akit érdekel írjon és megbeszéljük a részleteket.
nemeth-adam@axelero.hu
Potyka! ha ugyanaz a gumilap, mint a 250-es Trophy-n, akkor nekem van és kapsz 1@.
Szevasztok!
250es MZ blokkot keresek mukodokepest lehetoleg elektronikajavl egyutt (fesz-szabalyzo,stb.) Ha tud valaki Pecs kornyeken irjon pliiz! koszi
ETS 250-hez keresek a hátsó lámpa, és a sárvédő közé gumibetétet, első telóra porvédő harmónikát, és gyári trophy oldalcsomagtartóhoz való Pneumant oldaldobozokat.
Bambi!
E-mail- ben megirtam a puposok elérhetőségét.
Sziasztok!
A Szegedi veteránbörze március 13.-án lesz, de nem a Dorozsmai úton, hanem a Csonka János Műszaki Szakközépiskolában a Temesvári krt 38. alatt.
Igen csereszavatos,de sajna elvitték őket nincs már belőle.
Szia!
Nekem van egy döntött változatú utángyártott. Székesfehérváron vagy Dunaújvárosban tudnám átadni egy jelképes összegért, ha nem annyira sürgős a dolog.
Mennyi az ára az első lábtartónak az oldaltámasszal? Egyébként ez teljesen csereszabatos a hagyományos lábtartóval?
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és JAWA hoz kell! Új (gyári és utángyártott) illetve bontott alkatrészek jóval bolti ár alatt! JAWA,ETZ,TS,Trophy, S51, S50, Schwalbe stb.... Írj vagy hívj mindent megoldunk!! 5000 ft felett Bp.-en ingyenes kiszállítással! Alkatrészek postai utánvéttel! 0630 4096093
Szevasz Fritz!
Elméletileg tudok! az infó ugyan már fél éves, de még lehet, hogy megvan és még eladó! Keresd Fricz Miklóst: 06-30-949-68-13 as számon. Fóti lakos.
Ez a max, amit tudok segíteni!
Üdv: Tibi
Hali mindenkinek!
Nem tud valaki 353-as 250ccm-es, 1958-as Jawa-ra kipufogó könyököt, ami alkalmas krómozásra, vagy már krómozva van? Annyit még érdemes tudni, hogy ez már a szivar kipufogós széria volt!
Előre is köszi minden segítséget!
U.I.: ha valaki tud valamit, azt a cerberusz@freemail.hu címre küldje el!
ülés az most sajna nincs de új kipufogó első lábtartó oldaltámasszal és egy kannatartó most van!
Hali
Ez a cég Táborfalván van. A cimüket nem tudom, de ha el akarsz menni oda elmagyarázom, vagy kitalálunk vmi megoldást , ha mesze laksz. Én hetente egyszer megyek el elötük. A trophimra vettem náluk könyököt, jónak tünik. Gyártanak különböző dobot, könyököt, kormányt.Van melletük kromozó is , álitolag olcson dolgoznak.
Tud vaki katonai MZ-re ulest(uleseket)?
Szia, engem érdekelne a bolt címe és a véleményed, hogy érdemes-e gyártatni velük. Jól dolgoznak?
András
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és JAWA hoz kell! Új (gyári és utángyártott) illetve bontott alkatrészek jóval bolti ár alatt! JAWA,ETZ,TS,Trophy, S51, S50, Schwalbe stb.... Írj vagy hívj mindent megoldunk!! 5000 ft felett Bp.-en ingyenes kiszállítással! Alkatrészek postai utánvéttel! 0630 4096093
Az oldalkocsi rajzát faxon el tudom küldeni .Adj egy fax -számot
Sziasztok,
Junak tankot vennék.
neonknight@freemail.hu
Sziasztok,
Junak tankot vennék.
neonknight@freemail.hu
A boltban 1070 ft a döbtött utángyártott.
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és JAWA hoz kell! Új (gyári és utángyártott) illetve bontott alkatrészek jóval bolti ár alatt! JAWA,ETZ,TS,Trophy, S51, S50, Schwalbe stb.... Írj vagy hívj mindent megoldunk!! 5000 ft felett Bp.-en ingyenes kiszállítással! Alkatrészek postai utánvéttel!
Hello! Keresek Mz Etz kilóméter+fordulatszámmérő tartót(nem kell a gumi védőrész)reális áron! Ha van valakinek, dobjon meg egy E-maillel!
Előre is kössz! Hali!
Megpróbáltam, de nincs ilyen ott. Azért köszi
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|