:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Helloka. szükségem vóna cz250hez való 6v akksira+fesz.szabájzóra ha valaki tud segitsen légyszi. B.A.Z megye ha lehet vagy akárhol. paltimer@citromail.hu KÖSZIKE
ETZ 250 hengerfej 2500 Huf,4db 18"-as jó állapotú mz kerék 3000 Huf/db,Danuvia,Csepel 125 hengerfej 1500 Huf/db,Új Schwalbe henger(turbós)5000 Huf eladó,125-ös Krosszczetk hiányos Blokk,kipufogó,váz rajta gázrugós hátsó teló,hátsó sárvédő,ülés,lengővilla(a moci 1985-ös,19kw,100 kg)Eladó
hali
Én is szoktam dolgokat elkövetni,de elöted emelem a kalapom.
Sziasztok!
ETZ 250 hengertől szabadulnék (mostanában lett fúrva), akit érdekel, írjon: tomos@c2.hu.
Ma vettem, de otthon rájöttem, h Trophyra valahogy nem jó, ezért adom el.
Szevasztok. ETZ 250-es mocim van, és az érdekelne, alkatrészeket hol lehet olcsón beszerezni a vasamhoz Zala megye és környékén. Bontó, vagy kereskedésre gondolok. Ha valaki tud egy ilyen "aranybányát" plíz ossza meg velem. Motoros üdvözlettel Is-T
U.i.:Jó ez a fórum!
Van, festrésre szorul. A kormánytartó nem eredeti rajta.
Kormányváltós riga blokk is van.
Kaposvári vagyok
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek eladó kisrometje? A leglényegesebb az lenne, hogy a váz sértetlen legyen (nem görbült). 10-15ezerig érdekelne. Csak váz is jöhet, ha meg gurul is, akkor meg tök jó. Akinek van, legyen szíes, írjon e-mailt: pepula@hotmail.com Kösz!
Szeva winjan!
Elküldtem a fényképeket! Azt hiszem!
MrOttmar
Sziasztok!
6 V-os savazatlan garanciális akku eladó.(12 A)
A garancia akkor kezdődik meg, ha a forgalmazó/gyártó megformázza a Victor Hugo u.-ban.
Üdv:
Attila
hol vannak ezek a cuccok?
Megkaptam és válaszoltam.Üdv.
Milyen mailt?Nem kaptam semmit.Hova írtál?Küldjed a dcsepel@freemail.hu vagy a dcsepel@citromail.hu-ra Üdv.
Üdv andris! írtam e-mailt de nem válaszoltál. Megkaptad??
Helló osztro! Érdekel!! Mennyiért adnád a etz hengert??
Hali!Jók ezek a felnik esetleg 250-es Etz-be? Ha 18-asok, és jók, akkor engem érdekelne egy hátsó,ha be van fűzve és agy is van benne.Mennyiért adod?
P 10-esre hengerfejet jeresek.
Winjan!
Bocstam, de ma sem sikerült a fotó! De igérem meglesz!
MrOttmar
hali winjan!
megnéztem, de sajna mem tudok neked segiteni.
ETZ 250 hengerfej,czetka 250-hez új komplett hátsó-világítás,+ még egy új búra,Mustang lámpabúra eladó!
Keresek 1985-ös krosszczetkához(1985,19 kw,100 kg)blokkot,első villát,kerekeket!
Halo!Elado egy 125-ös Ts blokk karbival,5db mz felni,trophy lámpafej,hátsó világítás,oldaldobozok
köszi, nekem gumi is kell. De ha netán látok valahol emberi árban külön gumikat, vagy komplett sérült tankot amin még rajta vannak, majd megtalállak.
Szevasz!
Gumi nélkül tudok adni,ha érdekel.
Üdv
12 V-os Jawahoz keresek álló- és forgórészt!
Jawa cuccok eladók 350 638 : átírható váz, ülés, felújítva, 1 garnitúra : henger, hengerfej,használható főtengely, lemezdekni. Van még generátor forgórész, 2 komplett kerék, tank, légszűrőház.Néhány apróság , váltóba,ha érdekel, kérdezz rá.
Hali
van egy 250-es hengerem ha érdekel írj!!
nem a lánckerék hanem a blokkba az a fogas kerék anmire a lánc kisfogaskereket rakod KIHAJTÁSTENGELY
Helló mindenkinek!! Engem sürgősen érdekelne egy 250-es etz henger! Bárki tud ilyenről szóljon és megegyezünk! Lehetőleg
e-mailben:soldier84@freemail.hu
lehet, hogy egyszerűbb lenne csinálni.:))Valami szép gömbölydedet.
Lánc kisfogaskerékre gondolsz?
Van persze jó állapotú.
70-es évekbeli CZ-re keresek stílusban illő Krauser dobozokat! (Bp. és környéke.) Tel.: 70/504-2038
Jawa Cezet 250 20.000 ft-ért eladó.Forgalmija van műszaki nincs.Erős motor,kipróbálható állapot.Érd.:06-30 357-4618 vagy dcsepel@citromail.hu.A motor kazincbarcikán van(B.A.Z.-megye).
Halika
aszem, reggel meg nézem , este megmondom
Szeva winjan!
most már csak hétfőn tudok intézni képet
MrOttmar
légyszi próbálj képet küldeni! Köszi
Szeva winjan!
Megmértem a lábvédőt,69cm magas és 17cm széles! Ha érdekel, megpróbálok fotót küldeni.
MrOttmar
Hali
Igen arra a fogaskerékre ha eltudnádd adni azt megköszönném.
Jól értem, 250 Trophyhoz van lábvédőd?
well... a lényeg a térdgumi. A mostani tankom festett, nincs rajta se króm betét, sem gumi, se semmi, és csúszkálós meg hideg is, így rém kényelmetlen használni.
nekem van gyári CSSR ritkaság 638-ra szép metálbarna színben! nagyon ekszkluszív, csúnya gumilapok nélkül!
Ez egy sima mezei Jawa tank, csak más formájú krómbetét van rácsavarozva.Meg bele van aplikálva a tankgumi.Szóval elég csak a krómra meg a gumira rástartolni.
Jawa 350-hez vennék ilyen tankot jó állapotban:
emailt várok ár- és állapotmegjelöléssel.
Jawa 350-hez vennék ilyen tankot jó állapotban:
emailt várok ár- és állapotmegjelöléssel.
Sziasztok!
Keresek etz 150-eshez szép állapotú sportkipufogót!vannak eladó alkatrészeim/etz 125-ös tank,oldaldeknik(picit rozsdás a tank belselye),komlett első fék,meg van hozzá minden,kilométeróra,fordulatszámmérő!
Kersek szép állapotú ETZ125 tankot és oldaldobozokat. mailto:voros.kalman@citromail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|