:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello! Keresek Mz Ts 250/1hez kilométer+fordulatszámmérő tartót (egyenes és kétrészes)+első lámpafejet /1-eshez,amiben nincs km óra csak gyújtáskapcsoló. Előre is kössz! Akinek van dobjon meg 1 E-maillel.
köszi attis.
hol lax?
bpn?
www.riga.hu
sorszám: 2035 (25725)
( előzmény: fridelnorbert, 2005-03-30 22:07:15)
Köszi!
Írok mailt, hogy pontosan mi kellene.
köszi,
A.
Kapaszkodó és kpl. blokk az nincs
többi van
Szia Attis!
Az általam alább felsorolt cuccokból van valami eladó nálad?
köszi,
Paár Attila
Szia attis
+van akkor az egész komplett hátsó lámpád. Mibe fájna ez nekem ?
amarmy@freemail.hu
együtt 2000 Ft.
Kb. egy fél 251-es ETZ eladó.
frsz, forgalmi is megvan a hozzávalókkal.
Szia Streetes!
Érdekelne az etz -ből pár dolog:
- kuplungtest (ha nem sérült a kúp)
- váltóból néhány fogaskerék és kapcsolóvilla
- gyújtás forgórész
- gyújtás felőli dekni
- ülés mögötti kapszkodó
méltányos ár esetén esetleg a blokk egyben
Ha küldesz egy telószámot a paarati@freemail.hu címre, felhívnálak.
Előre is köszi,
Paár Attila
06 20 2231066
Szia
251-es lámpám és indexem van eladó
Szia
Telóm nekem is van Bp-en
Szia, egy működő email címet tudsz adni? az ittenire nem bírok emailt küldeni neked!
Üdv: Herds
Hello! Ninncs valakinek riga 16-hoz szkennelve haszútmafor???
Üdv!
Dolphi! Ezek szerint vege a motorozasnak???
tike
szia streetes!
az mz etz 250 szétbontásból (lehet)érdekelne a komplett hátsó lámpa,index(ek). feltéve ha megvan.dobj egy emilt amarmy@freemail.hu
tudnál dobni egy mailt, hogy két elsőteló mindenestől mennyi, mert megeshet, hogy érdekel. Még nem tudom. Kössz.
Hello! Eladó egy pacsoltbarna 1981-es Komar 2352 (3-as) kismotor váz + a blokk szétszedve. Vannak hozzá némi pótcucc is (gyújtás,váltócuccok, stb.).Hiányosságok: nincs karbi, bowdenek,gyútókábel+pipa.
14.:00 után hívjatok(előtte sms-t 06306830787). E-mail ne nagyon.
Köszi.
Eladó Suzuki GS 500 E!
Sziasztok!
2004 augusztusi motoromat eladnám! Hitelátvállalással (Merkantil)
52*20526 Ft
A motor balesetes volt, de minden alkatrészt, ami sérült újra cseréltek. Szebb, mint új korában.
Amit pluszban adok: Sisak, derékvédő,gerincvédő, eső ruha, oldal táskák
Eladó ETZ 250 BONTÁSÁBÓL SZINTE MINDEN OLCSÓN!
0630 4096093
Adminisztrátor által törölve.
Üdv Mindenkinek!
MZ TS 125-re keresek plexit, lehetőleg gyárit. Ha valakinek van, vagy tud ilyenről akkor vevő lennék rá, ajándékba lesz!
Mostanában lesz valahol börze?
Előre is köszi,
kgandras
Eladó motyók Jawahoz :
Twinsport váz, átírható
350-638 hengerfejpár
generátor forgórész
2 db kerék
műanyag fék-kuplungkar
használható ülés, fekete
érd. csak mail : vizvezjav@net-tv.hu
Eladó egy jó állapotú utángyártott kipufogó 250-es ETZ-re 3000-ért.
Hello! Van Zala megyében egy TS 250/1 vázam, benne komplett blokkal, régi rendszámmal, de a forgalmija megvan. A kettő egy motorhoz tartozik, 20000-ért megválnék tőlük.
köszi a ,,rezonátor" infót. sikerült segítened:)
van ún. rezonátor kipufogó. Ezt (ilyesmit) lehet kapni boltban is, csak a bolti nem jó szarra se. Úgy hatása miatt sem, kinézetben meg szerintem vagyon lent van és ahhoz, hogy föjjebb legyen már könyök is séne másik, az meg már bajosabb.
Csináltatni/ni érdemes, de ebben szerintem Bambi mester tud segíteni neked eléggé, meg pl. a cimconos oldalon is volt elég jó cikk asszem.
A bolti ár veszprémben 3600Ft volt 125-ös ETZ-re.
naon kéne egy sportkipuffogó egy etz250-eshez lehet egyáltalán beszerezni ha igen akkor hol? kb mit kóstál? lécci írjatok
szia mindenki van egy mz etz 250-esem és szeretnék rá egy sportkipufogót létezik egyáltalán? segítsetek lécci
Helósztok!
Alkatrészek eladók Riga,Delta Riga, Verhovina, Komar tipusú kismotorokhoz.
Tel:06-48-403-853
E-mail: sz..p@freemail.hu
Látod, leköröztem, magát az időt.(2006)
Szia Bambi!
Most mán éétem!
Nagyon, nagyon sz*r.Rozsdás.
Persze én ugyanúgy tudok ....ból várat építeni.
Mikor vigyem?
ui: Azé kaptam szét, mert nem akartam síró arcokat látni a dobogóról. Az olyan pont ,pont, pont, pont érzés:-)
Hajrá mözö!
Attila
Érdekel!99 a versenyeken a startszámom.
Zárt bukók (Nolan, Shiro) eladók. 2-7.000 Ft. 20/5701362
Sziasztok !
CZ 350/472-höz keresek benzincsapokat, kuplung ill. fékkart.
Bp és környéke előnyben.
0630-641-7917
Szia Bambi!
2000 Ft szállítással együtt.
Mi ez a 99, kisebbségi érzésed volt?:-)
Attila
Helló mindenkinek!
Szükségem lenne egy MZ szerszámkészletre aki tud segitsen!!!
mennyi a halott főtengely?
SZiasztok!
Eladnám régi(83) 125-ös Ts motoromat lehetőleg egyben, mindene működik gyönyörűen megy, nincs semmi baja, fényezése gyári és kif. jó .Papírjai is elintézhető kis utánamászkálással.Forg ból nem lett kivonva,2001-ben jártak le papírjai. A gépről képeket előreláthatóan jöv hétre tudok küldeni bárkinek aki ír egy mailt nekem. Ja és telán fontos lehet hogy Budapesten van.Irányárában 37000 Forint. Üdvözlettel Fazer.
Krauser rács kimaradt, szóval az is van.
ETZ 250-es 70-re felfúrt henger még mindig eladó. tomos@c2.hu
Szia Ottmár!
Milyen spoiler, milyen spoiler?
Tököm tudja, valami kisipari magyar lehet beépített skoda 120-as indexekkel, sötétített (barna) plexivel.
A bukócső házi gyártmány, szerintem pofás, de izlés dolga.
Fotó később lesz, majd küldöm.
Üdv: Attila
Szia Attis
Érdekelne a spoiler, milyen tipusú?? Meg lehet, hogy a bukócsövek is. Fényképed van róluk?Ha van küldjél légyszives (mrottmar@vipmail.hu)
Köszi: Ottmár
Attis!Ha tárcsafékes,tudnál nekem írni,hogy mennyibe fájna nekem a felni?Én budapesten vagyok.
MZ TS 125-ös, elég régi (asszem '81-es) bontásra eladó. Megvan szinte minden alkatrésze (asszem egyik indexbúra meg valamelyik kézi kar bovdenje hiányzik). Mivel nem az enyém, csak láttam, így sok pontos adattal nem tudok szolgálni. A berugókar meg sem moccan, valami be van rohadva. A motor régóta áll (kb. 10 éve).
Sziasztok!
251-es ETZ-hez vannak alkatrészeim.
Rendszám, forgalmi is van. Főtengely meghalt, tank lefoglalva. "Extra" az első-hátsó bukócső,háttámla, spoiler,+ műszerek,folyásbiztos fékmunkahenger, polírozott deklik, és hengerfej. Ezenkívül 638-as h.lámpám is van.
Egybe is elvihető, P3-as Pc. vagy P2-es notebook csere lehetséges.
Üdv:
Attila
Ha valakinek van egy felesleges működőképes MZ TS 125-ös blokkja, esetleg karbival, nyugodtan dobjon meg vele.
Jó állapotú Romett elsővilla is érdekel asszem.
Üdv,
Zsandi
Etz 250 bontásából eladó szinte még az összes alkatrész!!!
Hívj 0630 4096093
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|