:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
bazsi!
bocs h nem mailben válaszolok, de az vhol elkavarodott. szal csak oldaldeknim van, amit persze festeni is kell.
Ez minden bizonnyal igy igaz de az a bökkenő hogy mostanában nem láttam a fórumon! Van esetleg e-mail címe ami nem titkos:-)??
De figyelj, hogy Fisinek mije van azt szerintem megeshet hogy a Fisi tudná megmondani.
Csak kiváncsiság képp. Hengert mennyiért adod?
Én sem nyeltem be kanyar nélkül!!!! Szerintem lehet azon akármilyen csodabevonat akkor is normálisan össze kell kopnia!! Meg az is igaz hogy a bácsikának minden eladó!
Arra meg én is kiváncsi lennék hogy fisinek akkor most mi van a vasában és főleg hogy mik a tapasztalatai??!!
Nekem ez gyanús, lehet hogy tulajdonképpen ugyanarról gyártmányú dugattyúról beszélünk. Csak lehet, hogy Debrecenben mellédobott a boltos valami szar marketingszöveget, hogy teflonbevonat így meg úgy, azt hiszi ettől majd jobban megveszik.
(Teflonbevonat amúgy az olcsó, olaj nélküli, rövid élettartamú kompresszorokban van a hengerfalon meg a hajtókarperselyben, a baumaxos-obis-praktikeres fogyasztói társadalom egyszerhasználatos találmánya, ezért szóltam le ennyire ezt a "csodateflon" dumát).
Mindegy, csinálnék inkább néhány képet mondjuk egy török Kanuni és egy lengyel dugóról, és arról már mindenki el tudja dönteni, hogy neki milyen van.
Kíváncsi lennék arra is hogy fisi ezek közül vette-e valamelyiket.
Üdv,
Peti74
Az az igazság hogy elfelejtettem hogy milyen gyártmány de majd utána járok! Ha az amiről ti hallotatok akkor mi a helyzet vele?? Elfogadható minőség vagy gagyi??? Ja és nem tudjátok mennyiért szerezte fisi cimborátok??
Hát igen! A magyar dugókról eddig is hasonlókat hallottam:-)! Komolyabban meg sem fordult a fejemben hogy magyart tegyek bele!!! Csak kiváncsi voltam a tapasztalatokra. (nekem még nem sok van velük kapcsolatban)
A főtengely problémája nekem is eszembe jutott csak sajnos most nincs lóvém egy komplett generálra! Köszi a részletes választ!!
Ez nem az a dugó lesz, amit fisi is vett és török meg grafitos vagy mi?
Saját véleményem a mindenki által beszerezhető magyar kisipari dugókról: többé kevésbé fosgagyi mind. Ahány ilyen dugattyúval találkoztam (még akkor is ha a Berta művek csinálta) Jawa250, Jawa350, ETZ150/250, mindnek volt szorulási hajlama, pedig a hengert az értelmesebbje már eleve nagyobb illesztésre furatta. A 350-es Jawaba való Berta még 7 százados illesztés mellett is képes volt megszorulni. Tudod, tudom, számít még a karburálás, meg a kipufogó, meg a gyújtás, meg a stb. de a tapasztalat nekem így is ezt mutatja.
Sokan csinálják, hogy egy bontott, de keveset futott gyári dugóhoz furatnak hozzá egy hengert, főleg ha túlméretes az a használt dugó.
"teflonos csodadugóról" még szerencsére nem hallottam, de nem hangzik valami bizalomgerjesztően. "Csak most, csak önnek, csak ennyiért !És még olajat sem kell ezentúl autójába/motorjába töltenie !! Ezreket spórolhat !!!" Szerintem ez több, mint baromság, ez átb***ás. Milyen messzire mernétek vele elindulni, úgy hogy tudod, oda is érsz ?
Én messziről elkerülnék minden ilyen csodadugót.
Viszont ha DDR dugót nem is szerzel, létezik egy lengyel gyártmány, ami közel DDR vagy török minőség, nagyon jó hőtágulási tulajdonságai vannak és a gyűrűk, amiket adnak hozzá, azok is jól bírják. Egész sötétszürke, szépen esztergált dugó, majdnem fekete gyűrűkkel. Futár Peti boltjában lehet kapni vagy rendelni. Szerintem kérdezd meg, mert tudtommal postán is elküldi ha kell. Nekem gyűrűvel került 4000 Ft-ba.
Tel: 06-1-312-15-26 v. 06-20-976-96-88.
Azért a fúrás még nem felújítás, egy frissen fúrt henger, főleg ha jól sikerült, elég hamar képes szétverni egy használtabb főtengelyt, ha föléteszed. ha az új, jó kompressziójú hengerrel elkezd kpogni, a régivel meg nem tűnt fel, akkor ott a főtengelyt is fel kell lassan újítani.
Üdv,
Peti74
Izs 350-es blokk jó állapotban eladó!
Helló mindenkinek!!
250-es ETZ felújítás előtt! Véleményeket szeretnék hallani a magyar dugóról!(pécsen gyártott)! Ne kíméljetek:-)!
Ja és még egy kérdés. Mifelénk (Debrecenben) Az egyik szocis boltban ajánlottak valamilyen külföldi "csodadugót" ami valamilyen teflon bevonatú és állítólag minimális km-rel bejáratódik! Mindez kevesebb mint 4000HUF! Hallott már valaki ilyenről?? Véleményeket szintén várom!! csáó
Etz első kerék gumival ,tárcsával,tengellyel 8000-ért Dunaújvárosban,az ár fix,a kerék szép állapotú
Eladó ETZ 250 BONTÁSÁBÓL SZINTE MINDEN OLCSÓN!
0630 4096093
Adminisztrátor által törölve.
Bocsi Dino de nem tudták felhozni a srácok pestre az alkatrészeket.
Engem érdekelne alkatrész Verhovinára kérdés hova kéne érte menni vagyis hogy üsük meg az üzletett.
Üdvözől: Kesző
Hello szürkület!
Nekem van minden. Csak az a baj, h 1 hónapig nem elérhető, mert otthon van Fehérváron (én + Szegeden). Ha így is jó küldj 1 mailt! keoma@emil.hu
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy Bp-n hol található motorbontó, ahol ETZ cuccok is találhatóak?
Előre is köszönöm!
petvik@freemail.hu
Keresek MZ ETZ 125/150-eshez porlasztót!
Veszprém-Budapest
petvik@freemail.hu
0670-552-6947
Sziasztok !
Szükégem lenne egy használt/bontott gyári 250-es ETZ főtengelyre. Úgyis fel lesz újítva, úgyhogy mindegy milyen állapotban van a hajtókarja. Az a lényeg, hogy ne legyen rozsdás (nagyon pici persze nem számít), a főtengelycsapágyak csapjai ne legyenek elkopva (szoruljon majd rajta a csapágy) és a kuplung önzáró kúpja ne legyen bemaródva (még nem pörgött le róla kuplung). Ha van valakinek ilyen, írjon vagy ide vagy mailben és az árban megegyezünk.
Üdv,
Peti74
kettő előtt úgysem érnék fel sehogy
a cuccot meg keressétek, nézzétek!
A főtengely különös ismertetőjele, hogy ami nekem kell annak egyik végén sincs menet (csak fúrva), meg a csap a sonkáig egyenes.
fogaskerekek:
elöl olyan 1200-1500
hátul veszprémben 3600
lánc a sárga dobozos 2400 Ettől csak felfelé
Andrej!
Szia!
Ma megvizsgáltattam a telókat Bambi mesterrel.
Számomra aggodalmat keltett a telókon merőlegesen futó, de nem érezhető ill.,tapintható „mikrobarázdák”. A szakértő ezt az aggodalmamat alaptalannak vette. Tüzetesebb műszeres vizsgálat kimutatta, hogy :-idézem- a teleszkópok állapota az, hogy MAKULÁTLANOK
Az általam kért vételár rendkívül kedvező voltára tekintettel a teleszkópok azon nyomban másodpercek alatt gazdára találtak. A tartalékok is, jóval tűréshatár alatt voltak. Rögtön elkeltek azok is. Remélem megérted, és nem haragszol, de nekem ez kényelmesebb volt. Így is, nekem elő kellett venni, cipelni, összepiszkolni a kezemet, bepakolni a kocsiba, szállítani, bevizsgáltatni ami idő, és költség számomra. Nem kellett megint pakolni és cipelni. Plusz még a futár, és a fizetség nehézségei. És még a számomra szokatlan hangulatú mail-eid is lelkifurdalást ültettek belém így most mindettől nyugodt lelkiismerettel megszabadultam. Itt is, mint mindenhol az életben a piac törvényei érvényesültek.
Maradtam tisztelettel:
Attila
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem saccolni, mennyibe kerül egy 250-es Etz lánc+fogaskerék újjonnan?
Dino...én kettőig suliban vagyok a klinikáknál, utána tudok menni. egyelőre a főtengelyt megvizsgáltatom (hogy melyik pontosan,mert őszinte leszek, ott van már egy ideje és fogalmam sincs hogy melyik.és az anyát meg keresni kell, lehet meg se találjuk,de azért igyekezni fogunk.
Hello!
Kellene nekem egy 6V-os fesszab!!
Kb 1000Ft-ért!
s50-eshez!
Üvd!
akkor emberek (Maszat, Attis):
áprl.13 délután kéne nekünk találkoznuk a népligetben a pu-n. Addig még egyeztetünk
ok?
Végülis a szerda az jó, viszont nemtom majd jó-e ez a főtengely neked, szerintem ok, de majd megsasoljuk :)
Szia Attis!
Köszi a cuccokat, már elvileg úton vannak hozzám. Nagy előrelépés, mert itt felénk nagyon nehéz bármit is beszerezni.
A.
Szia Andrej!
Bambival megvízsgáltatom a telót, és majd, küldöm a képet estefele vmikor.
Üdv:
Attila
Dobj egy mait tel. számmal, egyeztetünk.
Szia!
Tz-ét nálam találsz
Jövőhét utáni hét szerda délután (áprl.15) jó lenne neked?
Meg úgy kéne csinálni, hogyha Maszatnak is olyan cuccai vannak, amik kellenek, akkor úgy kéne összehozni, hogy egy úttal szerezzem be a cuccokat.
Maszat:
Az anya kell. Ez olyan 100-ast ér nekem (most esztergáltatok egy kupaccal sörért) a főtengelynél meg nekem az a lényeg, hogy a két csap 20-az átmérőjű legyen és ne legyenek megkopva. Ez az újjann TS-ekben van, ahol már a keverék keni a csapágyat, nem a váltóolaj. Tulajdonképpen ez a legfontosabb a főtengelybe nekem, mert úgyis fel akarom majd újítani. A főtengely meg olyan 1000 körül, ez attól függ, hogy milyen állapotú. Neked jó lenne a jövőhét utáni hét szerda délután (ápr.15)?
ETZ vagy Simson 51 baloldali kormány-szektort keresek
Kisfürjesi
12V Jawa elektronikához vennék használtan is:
- 2 gyujtástrafót
- indexrelét
- refit kivéve komplett izzókészletet, ill amennyi van :)
szeva.
Én zalaegerszegen vettem a benzincsapokat
gyári darabja 3000,-
utángyártott:1500.-
fék és kuplungkar erefelé nem beszerezhetö...
szeva
Dino..jó hirem van. Már ha jó neked ha pestre fel tudom hozni, jövő héten itt lehet már a cuccos, azaz hétfőtől. Mert épp arra jár egy haverom és elhozza ha érdekel.
Hello Attis!
Megvan még a krauser rács? Mennyiért adod?
Üdv,
goss
A helyzet az hogy az alkatrészek Sárospatakon vannak, de én Bp-en tanulok, kéthetente járok haza, jövő hétvégén megyek érte...a főtengely jó állapotu, a lánckerékanya viszont marha rozsdás, de ha kell megnézem azt is. Árról meg annyit, hogy mennyit adnál érte?:)
Az Mz TS 250-es iránt a 06702389951 es számon lehet érdeklődni (pár sorral lentébb)
Ja, meg a lánckerék anya kellene, az másnem postán is
Főtengely milyen/hol/mennyi?
2000-ért megéri, neked valamelyik szombaton jó? Mondjuk 9-én, feltéve ha addig megjön a füzetés. Vagy utána szombaton?
Meg mail-ben egyeztetünk?
SZiasztok!
Eladnám régi(83) 125-ös Ts motoromat lehetőleg egyben, mindene működik gyönyörűen megy, nincs semmi baja, fényezése gyári és kif. jó .Papírjai is elintézhető kis utánamászkálással.Forg ból nem lett kivonva,2001-ben jártak le papírjai. Ja és telán fontos lehet hogy Budapesten van.Irányárában 37000 Forint. Üdvözlettel Fazer.
MZ TS 125 bontásából alkatrészek eladók. Érdeklődni emailben (advisior@freemail.hu) lehet, a telefonom nem mindig elérhető.
Elado egy komplett MZ TS250/1 es alkatrésznek egy év műszakival külsőleg jó állapotban felújított bejáratós motorral 45000 FT
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|