Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
ETZ250-re szeretnék hátra dobozt feltenni, tudom ez nem olyan sima ügy,
mert kell egy vasat rátenni, amin majd a doboz fog ülni, van valakinek ebben tapasztalata? honnan, kitől? lehet ilyet szerezni venni vagy legyártatni, kérem ha tudtok segítsetek!!! nagyon fontos lenne, előre is köszi
Szevasz!
Nem nekem írtad,de ha kell még az első teló akkor van még egy.Üdv
06-20-479-80-13
Szia!
A kormányon kívül minden van,bár emlékeim szerint a kipufogó nem tökély és nincs bele furulya.Válogatni kellene.Üdv
sms:06-20-479-80-13
Ja amúgy azért kérdeztem hogy 2 előtt tudnál e jönni mert 2:05kor megy egy vonatom a keletiből is! Nem tudom hogy mit melózol de ha valami csoda folytán hamarabb oda tudnál jönni az is jó lenne!
Csá
Helló!
Igen a keletihez gyere! Reméltem hogy neked lesz pluszba bukód de ezek szerint nincs! Mindegy azért köszi!!!!! Akkor 2 után tudsz csak odajönni? Majd írok sms hogy pontosítsunk! Azrt nem hívlak fel mert szar a telóm aksija és örülök ha az sms-t elküldi!!
Csá!
Vasárnap Dunaújvárosban az Interspan parkolóban veterán börze, találkozó, majd felvonulás lesz!
Na jó, unom a lomokat:
van itt három 18"-as gumi, egy 3" széles Metzeller, egy 4" széles Pirelli Mandrake és egy 3,25" széles Barum. Jó repedtek meg kemények, de még van némi mintamélységük. Ingyen elvihetők. Ha nem kell senkinek, egy hét múlva megy a hulladék udvarba.
Van egy pár 18"-as alufelni is olasz gépből. Az első tárcsás, a hátsó dobos. Lánckerékkel, tengellyel, minden szirszarral egyetemben eladóak 5000 Ft-ért. Ha nem kell senkinek, egy hét múlva vas/aluminium bontásban megy a méhbe.
Van még egy nagypolszki motorháztető is, a bal oldali sarkán pár milliméternyit eláll a sárhányótól, full menthető, de nekem van jobb. 20 Ft kilója, vagy megy ez is a méhbe a kerekekkel.
Szóval írjatok, mert kikúrom őket, és akkor nem lessz.
Figyelj holnap megyek törökbálintra de utána ráéek.Akkor a keletihez menjek?Ha van bukód akkor átviszlek nem gond.Nem kell kifizetni.Azért mi motorosok legalább tartsunk össze.Üdv.
Helló Andris!
Megnéztem hogy mifelénk mikor megy vonat a keletiből és csak 17:40kor! Ha motorral jösz nem tudnál átvinni a nyugatiba? Kifizetném! Persze ha nem érsz rá azt is megértem!
Csá!
Helló Andris!
Holnap 13:37 tó a keletiben leszek(papírforma szerint) Ha véletlen tudnál hamarabb jönni akkor gyere mert el tudnék menni egy korábbi vonattal! Egy nagy túra hátizsák lesz rajtam(kék fekete)majd megírom sms-ben hogy hanyas vágánynál leszek!
Csá
Hali!
Tud valaki elado hatso telot TZre?
Uj, vagy inkabb hasznalt erdekelne...
Koszi
Gyozo
Esetleg bonto szama?
Helló!
Majd megnézem hogy tudok menni! Vagy a keletinél vagy a stadionnál a buszállomáson! Téleg a stadiontól nehéz eljutni a nyugatihoz? Nem vagyok túl ismerős Pesten!
Akkor majd holnap megírom hogy megyek!!
Csá
Szia mindenki. kellene nekem 250-es TZ-hez fejidom tud valaki?
Ott két bolt van egymás mellett.Észrevetted?Vagy egyikben sincs?Nem lehet azt kivágni valami lemezből?Üdv.
Andris!
Próbálkoztam már ott, de ilyesmit nem tart :-((
Ezért ha van valakinek kiabáljon, ja bocs irjon inkább
Zoli
A zichy utcai boltban biztos kapsz.Üdv.
Szevasz szaki.Változott a helyzet.A pénteken nekem délután jó.2-ig melózom,utána tudunk találkozni.Csak monnd meg hogy hol.Nem feltétlen kell a BKV-hoz legyen kötve,mert el tudom vinni motorral is.Hívj vagy üzenj.Üdv.
Helló Andris!
Na miújság? Péntek akkor jólesz? Írd meg minél hamarabb mert úgy rendezném a dolgaimat!
CSá
Üdv!
Nincsen véletlenül valakinek feleslegbe egy ETZ-nek az az esővédő ezüstszínü hülyesége, ami a gyujtáskapcsolón van?
Nagyon kellene egy, és ilyet nem kapni sehol!Kérem akinek van dobjon egy mailt.Vagy hívjon már fel a 06306531947 en.
Zoli
Nekem kellene a henger. a hehgerfej, és a hátsó kerék. Meg vannak?
Évekkel ezelőtt láttam remek spoilereket 250-es etz-re, ha minden igaz, Kesjár cuccok voltak. Most, hogy vettem egy ilyen sárkányt, érdekelne, hogy lehet-e még venni ezekből. Azt hiszem, volt lámpaidom, alsó rész, meg farokidom is.Ha van valakinek korrekt áron eladó, az kérem jelezze. Fénykép előnyben.
Helló Motorosok!Van egy felújításra szoruló, DE működőképes Rigab 16-osom eladó.Adok mellé egy krosszosított, hiányos deltát szétszedve.06306830787.14:00 után, előtte sms, mert suliba vagyok.EMILT ne nagyon.Rudabánya.Ár: 4500, de biztos , hogy megegyezünk.SürgőS!!!
Üdv!
Keresek ETZ250 primer hajtásához a nagyobbik fogaskereket!!!
tike kukuc x3 pont hu
üdv mindenkinek
nekem volna egy csepel blokk szépen felujitva és egy izs kipufogó eladó
ha valakit érdekel ,képet küldök róla
zsebecom@freemail.hu
Vasárnap rácsörgök, kösz mégegyszer!
Megadtam tesó számát, elküldtem neked emailben. Remélem gyakran olvasod:)
Szia!
Megérkezett a kormánykapcsoló.
Köszönöm
Kisfürjesi
MZ TS 125-höz kellene fordulatmérő óra és tartó,a kapcsolóhoz jelzésekkel ellátott műanyagot.PL jelzi a gyújtás világítás stb.
Szervusz Streetes,
a blokk mennyibe fáj?
Egyben van vagy kosárban?
ja megvan pontosan a 360/01 - es JAWA első sárvédő kellene, meg lehet hogy tank is...
ilyen:
http://www.jawamania.cz/a_modely/obr_male/1965.jpg
mongyátok + nekem lécci hogy mennyibe kerülhet 1 ETZ eleje bontottan (kerék, teló, főfékhenger), mer vennék 1et de nem akarom hogy átb...anak. ja meg kellene csepptankos jawa első sárvédője, nemtom melyik típusé, de az a régebbi fajta "öblös"...
Sajnos a dekninek levan törve a berugorugo megvezető pöcke tehát hibás.
Eladó egy ETZ 250 bontásából szinte minden!!!!!!!!!! Olcsón!!
0630/4096093
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és Jawa hoz kell!
Gyári és utángyártott alkatrészek olcsón!! TUNINGOK, TUNING SETTEK!
HENGEREK FOGASKEREKEK, SPOILEREK,
SPORTBOBOK... Új és bontott alkatrészek! 0630/4096093
Sziasztok!
Jawa634 első teleszkópot keresek, komplett jobboldalit, azt a sima tipust amire nincs felhegesztve a sárvédőtartó.
Ha párban van az se baj.
Üdv,
Krisztián
Én is gondoltam hogy rácsavarozom, de igazából azt szeretném hogy lepattintható maradjon!
Az enyémnek műanyag talpa van, a talpon cirka négyzetháló alakban merevítések futnak. Én egyszerűen két rokonszenvesnek látszó helyen az osztás közepén alulról fölfelé hat és feles fúróval átfúrtam a talpat és a felszerelt dodozt, majd két hatos csavarral összecsavaroztam. Úgyse szoktam leszedni.Egyszer katapultált,a művelet előtt, többé nem fog.. :-)
ETZ első teleszkópot vennék, esetleg csak bal szárat. Email.
Miskolcon tanul tesóm :) szóval akkor vele le is bonyolithatod az üzletet ha gondolod :) ő ugyis folyamatosan ott van.
Emailben nemsokára elküldöm a telszámát meg az email cimét. Csak előtte megbeszélem vele a dolgokat.
Hello Mindenkinek!
Remélem valamelyikőtök tiud segíteni!
Sajnos letörtem a túradobozom gumi alátétjén lévő két kis fület! Külön nem lehet ilyen gumi vackot kaopni! Így meg bár még nem esett le a doboz de kicsit gáz! Ha van valakinek egy felesleges ilyen gumilapja vagy vmi alternatív megoldásra ötlete megköszönném!
Rendben, köszi! A képet küldheted ide
is: kllrudi@freemail.hu . Remélem Miskolc útba esik.. :)
Hétvégén csináltato króla képet, mert Sárospatakon van. Egy TS 125öt van szétbontva egy barátoméknak, láttam mielőtt nekikezdtek, minden gyári rajta, annyira nem sasoltam a csomagtartót(de tutira nem házi), de hétfőre biztosan lesz kép, és köv hétre fel is tudom hozni Bp-re,vagy Sárospatak-Budapest vonalon valahová... :)
_Béla !
Írtam volna telefonszámot neked a jawacz@mailbox.hu-ra, de a mailer daemon visszadobta. Írjál mailt te.
Peti74
Hi all!
Elmi!
Körbenézek pesten és ha nem találok feltétlenül keresni foglak!
Köszönöm
Hali!
Van egy felesleges 16*3,5-ös jawa felnim!
1 éve krómozott! Nagyon szép, hibátlan állapotú!
Érdekel vkit? Ár.: 6000 Ft !
(peter17@freemail.hu)-ra várom az érdeklődést!
Üdv.: Petike
Nincs valakinek egy ETZ 250-re való hátsó sárvédő műanyag toldat, ami az akksi felől van. Lehetőleg ép és kitűnő kellene bontottba.
Akkor jövöhéten Péntek délelőtt!! Úgy csináld hogy akkor ráérj!! Addig még itt a forumon pontosítunk!! Csá
A héten nekem nem jó,mert nem vagyok pesten,és a jövő héten meg csak délelőtt jó.Majd egyeztetünk valami időpontot.Üdv.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|