:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szia Peti!
Csak egy aprocska kérdésem lenne. Nekem TS 250/1-em van abba is van "gyári" 300 dugó mint a Etz-kbe??? Vagy abba nem lehet beletenni a 300 dugót?
attis kukac freemail pont hu
Eladó egy Mz Ts 125-ös De Luxe 84-es kiadás megkímélt üzembiztos állapotban. Blokk még sohasem volt szétszedve !Müszaki nincs.Irányára 35000 forint.
Üdv
Killer!
Trabi dugó az ETZ-be ? Minek bonyolítod ?
A trabi dugóval sok szívás van (20-as a csapszege), és egy alapméretes (72 mm-es) trabi dugóval amúgy is csak 264,5 ccm lesz, még a legnagyobb 74 mm-essel is csak 380 ccm (+12%).
Van ennél sokkal jobb megoldás is.
Vegyél bele a Futár petinél egy 300-as ETZ dugót (lengyel gyártmány van neki, nagyon jó minőség) a hozzá való két gyűrűt, aztán vidd el a Szikszainak a dugót a hengert és a hengerfejet. Megfúrja a hengert (nagyon szépen dolgozik) és utánmunkálja a hengerfejet a megnövekedett köbcentihez. Ezen kívül szerezned kell egy nagyobb főfúvókát (hagyományos karbihoz 135 helyett 140, "pattintós" karbihoz 130 helyett 135) és ezzel kész az átalakítás.
(( a kupplungkönnyítéshez és a főtengely könnyítéshez nem tudok érdemben hozzászólni. Én utcai / túra használat esetén mindenképpen ellene vagyok. Ha csak ezeket könnyíted, akkor nyomatékot mindenképpen vesztesz vele, tehát további átalakításokat kell végezni a motoron ahhoz (vezérlés, kipufogó...), hogy valahol nyereség is legyen benne. Én már láttam könnyített kupplungos ETZ-t majdnem felmenni a Déva várához vezető emelkedőn. Aztán mégsem ment fel, csak leégett a kupplungja (és a srácnak ugrott a túra). Olyan nyomatékszegény volt a 250-es gép, hogy egy 15-ös lánckerék kellett volna hozzá, hogy egyáltalán el tudjon indulni azon az emelkedőn ))
Üdv,
Peti74
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy Jawa638-hoz a hengerekhez tömítések, és gyűrük vannak-e ha igen milyen és milyen árban. Meg a vétel hogy zajlik.
1 ETZ 250-be akarok +3-as trabidugót.ezutánlehet e könnyíteni a főtengelyt és akuplungházat ,mit lenne még érdemes alakítani???
Nem az a lényeg, hogy neked jó volt, hanem hogy más ne bukjon miatta. :-)
Persze az izzó is kiéghet kanyarban, de minél kisebb az esély, annál jobb.
Sztem első körben legegyszerűbb egy kapcsoló, amivel városon kívül állandóan megy a lámpa.
De nem akarok jobban belekotyogni, rád bízom. :-)
Ird meg az email címedet mert Outlook nincs beállítva a gépemen és igy innen
nem tudok küldeni.
halika
Kecskeméten van.
csőváz
Sziasztok!Most újítok fel egy ETZ 125-öst, kellene hozzá normális áron lábtartó. Ha tud valaki kérem írjon a kovacs.sandor-kisk2@hor.b-m.hu e-mail címre.Sajnos üzletben sehol nem kaptam,ha tud valaki írjon biztossan megegyezünk! Köszi!Mindenkinek széles utat és teletank benzint!
Meg van még a kütyü? A barátnőm Jawa 638-asába jó lenne.
Hol laksz?
Z.
Azt nem tudom, de mailben jöhet.
1 MP-es kép bőven elég!
Nekem kisfordulatú gépem van.
Csinálok képet csak hogy kell felrakni?
Tehát ez nem fedélzeti komuter ezért nem érzékeli a fordulatot,de az ötlet nem rossz.Annó régen nekem volt a mocimba és nem volt semmi gondom a lejtőn,se a kanyarokba pedig (de bátor voltam)Isztambult-Bulgáriát megjártam vele ja és OPTÓS volt a gyújtásom..
Na igen, én is gondoltam erre.
Szia!
Hát, azt hiszem megmaradok érdeklődés szinten, eléggé belém ívódott már a kapcsolgatás, ettől függetlenűl kiváncsiságból egy fotót dobhatnál, alatta egy vonalzóval.
Köszönöm
Attila
xell,
abban az automatikában van valami, ami sebességet is érzékel? Ha nincs, érdemes lenne beletenni, mert ha éjszaka országúton kanyarban megy el a töltés..., vagy lejtőn alapjáraton.
Esetleg kikapcsolhatóra kellene csinálni (ha nem olyan).
Szia mindenkinek.
Ma voltam kint szlovákban. bőrig áztam, de hoztam friss jawas árlistát. aki szeretne rendelni, bármekkora tételt is, akkor megteheti, kimegyek, és behozom.
lényeg a következő.
mivel már moost is vannak megrendelések, ezért nem tudom én kifizetni mindenkinek a cuccot, ugyhogy emailba megadom a banszámlaszámom, és aki oda befizeti a rendelésének megfelelő összeget + a ráeső benzinpénz(ahány rendelés annyi fele oszlik kb 350 ft) + posta, annak meghoozom a kért dologkat és postázom is másnap. pénteken tudok kimenni legközelebb, ha nagy az érdelődéés akkor megyek, ha egy rendelés vana akkor nem.
nem azért csinálom hogy lelépjek a fejenkénti 2000-6000 forintal, hanem azért mert valamikor én is kakiban voltam nyakig, és rajtam is segítettek motoros gyerekek.
Az árlista címe:
http://jawamania.uw.hu/arak.htm
A megrendeléseket emailba kérem leadni, mindenkinek vissza fogok jelezni csüt estig, és aki befizette a lóvét annak hét elejére lesz cucca(persze ha gyors a posta).
Tibi
Sziasztok!
250-es trophyhoz kellene 4db henger tőcsavar, és hengerfej anya! Gyári lábtartó gumi, és kormány markolat valaamint bármilyen állapotú tükör is kellene!
Üdv!
Örülni fogok ha itt leszel.Én itt"őslakos"vagyok.A családom 57 óta lakik itt.
Csaba
Szeva!
250-es ETZ-hez kellene komplett első lámpa, mibe fáj?
Érdekelne rossz ETZ mechanikus fesszabályzó van valakinek?
250-esTZ -re milyen idomod van és ? forint
Ha komolyan érdekel megpróbálhatom a 6- voltosra is elkészíteni.
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és Jawa hoz kell!
Gyári és utángyártott alkatrészek olcsón!! TUNINGOK, TUNING SETTEK!
HENGEREK FOGASKEREKEK, SPOILEREK,
SPORTBOBOK... Új és bontott alkatrészek! 0630/4096093
Helló eladó egy 250 es etz bontásából szinte mi den alkatrész olcsón 0630 4096093
Eladó egy S51 es és egy ETZ 250 tank fényezésre előkészítve mind kettő(alapozva matt feketére)
Szép rozsdamentes állapotban 8000/db ft ért
0630 4096093
Nincs valakinek egy bontott, vagy új ETZ 250-es blokkra való kupplungdeknije, és hátsó lábtartója (egy pár)?
Sziasztok!
Költözés miatt eladnám 2005 szept-ig műszakis piros TS 125/1-emet, illetve egy másikat, ami darabokban van (bontottam az alkatrészeket belőle) A pirosba új dugattyú és hajtókar csapágy kell. Ha valakit érdekel, írjon: ollari@hu.tuv.com
Köszi, 6 voltos vagyok.
Attila
Hello mindenki!
Van néhány eladó cuccom jawa 638-350-hez...
ha valakit érdekel valami írjon emilt és tudok neki szép nagy részletes képet küldeni mindenről és akkor az árat is meg tudjuk beszélni...
tehát a cuccok:
-komlett index szett
-első lámpa(sajna az üveg elrört)
-hátsó lámpa
-oldal deknik (azok a hülye oldaldobozok)
-gyujtótrafók
-stander (kitámasztó)
-visszajelző lámpa alaplap (meg a kontrolllámpák is)
-hátsó utaskapaszkodó
asszem ennyi.
freedom@maffia.hu
12 v-os a működése röviden ha van töltésed ami ugye 14,4 volt akkor bekepcsolja a lámpát 13,8 v-nál ezért alapjáraton nem világit a tompított csak ha fordulatot adsz neki,és ki pedig 11,8-12 v nál kapcsolja
Szia tothcsabi !
Nekem elég brutál csomagtartórendszer van az ETZ-n, 10 napos kétszemélyes túrákon vizsgázott. Az egészet én csináltam. Ha érdekel szívesen felteszek neked azt a dobozt hátra. Egy-két csődarab, meg némi hegesztés az egész, co-val persze.
Pestszentlőrinc messze van ?
Ja írtam mailben telefonszámot.
Üdv,
Peti74
Hohó!!
Asszem én is lenézek majd hozzád, ha másnem dumálni egyet.Besnyőn laktam '90ig.Kicsit ismerem a környéket...:)))
Szia!
Hány voltos az a kütyü, mekkora stb.
Ára?
Attila
Beloianniszban lakom.Előtte egyeztetnünk kell ha jönnél mert munka függő az otthonlétem.
Üdv
06-20-479-80-13
Hali.Automata világításkapcsoló motorkerékpárra eladó:Ha megállsz a lámpánál vagy elmegy a töltésed lekapcsolja a tompítottat,ha elindulsz akkor pedig fel.Kíméli az aksit,és nem felejted el felkapcsolni....
Sziasztok!
559-es 250-es Jawahoz keresek kipufogót, széles szoknyás sárvédőt, illetve dugattyút 65,25vagy nagyobb méretben, esetleg hengert, alapméretben(65)ha bárki, bármeikben tud segíteni, kérem írjon! köszi:Gergő
Halika
hová való vagy? Esetleg elnéznék hozzád.
csöváz
kilozulu
Sziasztok,
Nem tud valaki egy eladó csomagtartót MZ-re amir e adobozt fel tudnám tenni, minden megoldás érdekel, Köszi
Keresnék Pannonia t1 -es motort, lehetőleg javitásra szorulót. Nem müködő is jó lenne mert blokkom az van. Forgalmi fontos lenne. Esetleg t5 is érdekelne
Sziasztok!
Összeszedtem az összes 638as,TS alkatrészt amit találtam,lett egy kisbuszra való kb.Ha valakinek kell belőle,vagy akár egyben el lehet vinni mert nem férnek el.Forgalmis gép is van kettő.Szinte mindenből van.
Üdv
helo
talán még belefér a szoc kategóriába a kérdésem:
Öreg yamaha rd250-esbe egyenáramosító dióda kellene ,még eléggé láma vagyok a témához,a generátor 14V-os és 5000 fordulaton 18 az amper elvileg.
Nemtom egyéb paraméter számít e.
És hogy egyáltalán elég ha paraméterekben megfelel az új akkor az passzolni is fog?Pl ennek 5 kábele van.
Itt egy kép:
http://polarnight.tuti.hu/egyenaramosito.jpg
(ha nem jön be akkor az directoryból nyitható)
tehát ha ilyen egyszerű a dolog akkor ezt(ill vmi kompatibiliset) ennyi adat után az eladó simán a kezembe nyomja?
Vagy mit kell még tudnom róla?
1959-es Dcsepel,új(utángyártott kipuffogóval),új gumikkal,zöld forgalmival,törzskönyvvel,érvényes biztosítással,műszaki nélkül,kipróbálható felújított állapotban,fekete színben,eredeti ülésekkel,bontatlan motorral 150.000 ft-ért eladó.Jó állapotú Simsont vagy Duna oldalkocsit beszámítok.
Ugyanitt külön eladó hozzá egy csomó alakatrész.Blokkok,blokkfelek,dugattyúk,hengerek,hengerfejek,porlasztók,porlasztó házak,úszók,benzincsapok,tanksapka,ülésváz,hátsó csomagtartó üléstartó résszel,sárvédőtartó pálcák,Danuvia hátsó lánckerék,Danuvia oldalidomok.
Etz 250 használt főtengely,és Velorexhez alkatrészek.
Attól füg hol laksz,és hogy mennyire vagy mobilis.Most így fejből hirtelen nem tudok neked mondani de majd megnézem neked holnapra,vagy holnaputánra.
A nagyfékdobos írta,hogy holnap dunaújvárosban lesz egy veteránbörze.Ha nem vagy tőle messze szerintem nézz ki.Üdv.
Köszönöm szépen a segítségedet andris hasznos infókat adtál, még csak annyi kérdésem van a börzével kapcsolatban, hogy hol és mikor van a következő erről tudnál valami közelebbit mondani? köszi előre is
Nekem krauser tartó van rajta.Kapsz börzén használtat.Láttam már ütött kopottat meg majdnem újat is.Én újat(valszínű utángyártott)vettem,ami be volt csomagolva.5500 pénz volt.Miután megvettem találtam volna börzén is jóval olcsóbban.Így szerintem érdemes először szétnézned egy ilyen vásáron.ha ne akarsz bajlódni akkor hívd fel ezt a házaló gyereket aki állandóan itt hirdet streetes néven.Én is tőle vettem.
A tartó felszerelése is egy kölün élmény,hogyha nincsenek meg a gyári távtartó vasak.Nekem nem voltak meg,így saját elgondolás alapján oldottam meg.A tartó jobb oldalának elülső felső sarkát a kipuffogótartó rúdhoz csavaroztam,míg a másik oldalon a már gyárilag ott lévő lyukat használtam fel erre a célra.Mindkét furatot megszélesítettem egy kicsit.A tartó hátulsó felső sarkát pedig egy vastagabb(kb.2mm)laposvassal oldottam meg.Tulajdonképpen egy ablakpánt volt amit felhasználtam.Meghajtottam,és a tartó felső része alatt átvezetve visszavittem a kapaszkodó vas rögzítéséig.Itt az eredeti csvarokat egy hosszabbra kicserélve le tudtam olyan erősen rőgzíteni,hogy nem kellett több helyen megfogatnom.
Egyébként a gyárilag a motorhoz adott krausert máshogy tették fel.(Alul is volt egy hosszabb vas,ami kikerülve a hátsó rugóstagokat,a hátsó lábtartó felerősítésénél lettek rögzítve.)
Egyébként ahány tz-ét láttam annyi felfogatási módszerrel találkoztam.Üdv.
fordulj a helyi kerítéshegesztő lákátoshoz! ;-)
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|