:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Óh, én azt hittem hogy a szülői nehezteléstől tudlak megmenteni azzal, h elviszem a felesleges limlomot. :) De ha mégsem: nincs inkább valami cseredarabra szükséged? Nálam szintén vashegy áll TS cuccokból.
Hi!
Nem tudom mennyire értesz hozzá, nálad mit jelent a "nagyon jó állapot" Ha minden eredeti rajta, megvan a gyári takaró, ülés, kárpitok, szélvédő,eredetiek a lámpák, működik a fék az oldalkocsin, az eladó szerepel a forgalmiban akkor 120-150 ezer között lehet adni érte. De ez ritkább mint a fehér holló. Az általános: átfestve, nem gyári színre, valamilyen, a helyi kárpitos által gyártott ülés és kárpitok, hiányzó oldalkocsifék,huplis oldalkocsi lemezek, rozsdásodásnak indult krómozás. Az ilyen ér 40-50 ezer forintot. Ha küldesz róla képet, talán többet tudok segíteni.
Sziasztok!
Még mindig van rengeteg bontott 638as alkatrészem ha kell valakinek,írjon.Találtam még 1db 250esMz tankot(sérülésmentes)és 1Cz tankot.
Szia!
Horpadásmentes,furulya nélkül van ha érdekel.
20-479-80-13
Üdv! Segítsetek nekem, egy nagyon jó állapotú MZ 250 Trophy oldalkocsival, 2 betűs rendszámmal, szürke forgalmival vételi árban mi a reális.
kormány mindennel együtt mennyi lenne?
Esetleg ETS 250 tankod is van?
KOMPLETT ÚJ ETZ!!!
Eladó ETZ 250 es bontásából MINDEN alkatrész!!!
MÉG RAJTA VAN MINDEN, KOMPLETT!!!
(Még megy a motor!!)
Hívj!!!
0630 4096093
Minden ami SIMSON hoz és MZ hez és Jawa hoz kell!
Gyári és utángyártott alkatrészek olcsón!! TUNINGOK, TUNING SETTEK!
HENGEREK FOGASKEREKEK, SPOILEREK,
SPORTBOBOK... Új és bontott alkatrészek! 0630/4096093
Sziasztok!
Két jóállapotú kipufogódobra lenne szükségem 350/638-as (Kaliforniai) Jawahoz! Üdv!
Helloka cetka lámpafejre volna szükségem. Tud valaki intézni nekem. Üdv pál
nem krómbetétes.Csak két müanyagdarab van benne, semmi más..abból is az egyik forditva..de hogy miért nem tudom :)
mennyit adnál érte és merre vagy?
Maszat!
Ha standardé és nem krómbetétes de luxe a 125- ös tank, akkor engem érdekelne!
Sziasztok!
7-én Szigetszentmiklóson börze!
Május 8-tól minden hó első vasárnapján lesz börze Budaörsön a Floracoop Virágpiac területrén!
15-én a Hármashatárhegyi reptéren lesz börze.(és verseny)
Bambi!
Valamivel jobb a gép, de még mindíg nagyon melegszik, alig füstöl, a gyertya színképe még túl világos.
Holnap (azaz ma) megyek.
Üdv:
Attila
Akkor bocsi, nem tudtam...csak szivesen segitettem volna :) meg nekem ott áll és anyámék idegbajt kapnak lassan a sok vastól :)
Hali!
Nincs valakinek új 3. túlméretes DDR dugója 250 -es ETZ -hez? Neked, Bambi esetleg?:) Vennék egyet... (elég sürgős a dolog)
üdv: Boky
Köszi! Ment a mail.
Üdv,
goss
Goss !
Kormány is van.
Peti74
Killer, tatter, winjan !
Aki a 300-as ETZ átalakítást profin csinálja:
Szikszai Károly, Bp. XIV. kerület, Cserei u. 14. ( a Stefániáról behajtva egyirányú). tel : 20 / 941-39-60
A hengert, a dugót és a hengerfejet kell hozzá elvinni. Csinál egy fúrást és utánmunkálja a hengerfejet. Elsőre soknak tűnhet, mert olyan 8000 Ft-ot kér érte, de azt ne felejtsétek el, hogy 0,5 mm-es lépésekben kifúrni a hengerből 6 mm-t, az magában egy fél nap. És szépen hónol, jól illeszt, az én 300-asomban most van 1100 km és nem akar megszorulni, pedig a mátrában járattam be. Mostanra 110-et már bevállaltam vele a pályán.
Egy lengyel gyártmányú 300-as dugó + két gyűrű + csapszeg + tűgörgő kijön 6000 Ft-ból Futár Petinél (Bp. VI. Zichy Jenő u. 34. Tel : 20 / 976-96-88 vagy 06-1-312-15-26) Tudtommal postázni is szokta az alkatrészeket.
Érdemes az alapméretet (75,45) vagy az első túlméretet (79,95) venni és akkor még van egy lépcső, ugyanis az ETZ perselyébe 76,5 mm a legnagyobb fúrható méret.
TS 250/1-esbe nem jó az ETZ dugyattyú (a 300-as sem), mert csapszegnél összerakva az ETZ dugó 4 mm-rel magasabb. Viszont ETZ hengert talán tudsz feltenni a peregyes blokkra, csak a blokk rögzítését kell átgondolni (a peregyest nem ismerem)
Azért, aki fel akarja fúrni 300-asra, az gondolja át, hogy milyen gyártmányú és állapotú a főtengelye, mert a frissen fúrt 300 ccm elég nagy terhelést ad a főtengelynek, főleg egy használt 250-eshez képest. Olyan 40 ezer km-rel a főtengelyben még a gyári DDR minőség esetén is érdemes elgondolkozni egy főtengely felújításon is egyben.
Üdv,
Peti74
A 125-ös tankja sokkal kisebb tudomásom szerint. A 250-esé olyan 22-23L a 125-ös pedig 12L körül van.
Xell !
Most látom mi kell neked. Nekem van néhány kiszuperált mechanikus MZ és ETZ feszszabályzóm, ha érdekel.
Írj levélben telefonszámot, fel tudlak hívni ( peti74@pannongsm.hu )
Üdv,
Peti74
Goss!
ETZ első telóm és hibátlan 250-es tankom is van. Lehet, hogy első sárvédő is akad.
Írj levélben telefonszámot, fel tudlak hívni ( peti74@pannongsm.hu )
Üdv,
Peti74
Hali...csak egy kérdés, az ets 250 és a 125 tankja miben tér el? mert egy 125 tankom van ha érdekel.
Keresek ETS 250 (púpos) tankot.
Sziasztok,
ha érdekel valakit, van két 250ml-es (igen, negyed liter) Loctite 275 jelzésű menetrögzítő fémragasztóm feleslegben. Nekem van annyi, hogy sose fogy el. Önzáró anyát és rugós alátétet helyből el lehet felejteni, én ezt használom, nem is volt még lelazult csavarom sohasem. Ára: 8E/flakon.
Ezt végleges árnak gondoltam, összehasonlításul az aproneten jelenleg megtalálható hirdetéseket megtalálhatod itt. /Nálam sokáig tartott mire megnyílt./
20.000 Ft. Érdeklődni lehet nálam a doczi(kukac)vipmail(pont)hu címen.
Sziasztok! Nagymamám szeretne megválni jó állapotú, alig használt Jawa Babettájától. :-) Végsebessége 38 km/h, fogyasztása 2L. A segédmotor jelenleg Pakson van, néhány kép látható róla
itt.
Nem.
Amit Töle kaptam már gyárilag csavarodott.
Csak aki átvette az sem értett hozzá.
(A város filmszinházának igazgatója volt)
Kisfürjesi
Hát ez rossz hir..nekem is van egy 14es szinyó lánckerekem...az is szét fog menni? mert akkor kivágom a fenébe inkább és veszek egy rendeset a futárban. Robogó lánckereket is vettem tőle hátra, de az elég jól néz ki.
A kereket újrafűztem (a saját agyamat fűztem bele, mert az így könnyebb volt lefesteni). A keréknek fizikailag semmi baja nem volt, csak a küllők nem úgy áltak, ahogy kellett volna nekik. Az bánt engem egyedül, hogy többször is bizonygatta átvételkor, hogy a motort saját lábán hozta el a tulajdonosától, és nem rázott egyáltalán. Ez azonban a kerék akkori állapotában elképzelhetetlen volt.
Sziasztok!
"Fel szeretném hívni mindenkinek a figyelmét Streetes "tökéletes, gyári állapotú" cuccaira"
Csatlakozom!
Rendeltem S 51 főtengelyt és 70 ccm-es hengert.
Barátom vette át!
Elötte volt Táborinál extra hosszú 4.-ért (Z 26/30)a hengerhez!!!!
Streetes a fenti tudatában kifizettetett vele 1 db 17-es lánckereket. Azzal a felkiáltással hogy azt is szokták cserélni. (Bár nem kértem, ilyenről NEM beszéltünk)
A legszarabb az egészben, hogy gyárilag a hőkezeléskor kb 4 mm-t csavarodott.
Az SMS-emre nem válaszolt:-((
Most vagy nem ért hozzá, vagy ...
Üdv. Kisfürjesi
Az említett Szikszai helyileg hol található, utca stb
dehogynem, hát írta, hogy a felni jó. az a baja, hogy nem közölték vele, hogy ilyesmit kell még majd rajta csinálnia.
És nem lehet kicentirózni?
Streetes cuccai van amikor tényleg jók. De mindehol, még a legjobb motoros boltokban is meg kell nézni alaposan mit veszel. Gondolom ez használt cucc volt..annál ez a szabály még jobban igaz. Streetes védelme érdekében: én sok uj cuccot vettem már tőle, és eddig semmivel sem volt probléma. Simson főtengelytől kezdve az MZ trophy alkatrészekig. De pl egy haver vett tőle taiwani kuplungot szinyóhoz..tányérrugót meg még valamit...hát harmatgyenge kivitel volt. Ez ma Magyarország...
Debrecenbe nem vagyok jártas.
A cím pesti volt.
Fel szeretném hívni mindenkinek a figyelmét Streetes "tökéletes, gyári állapotú" cuccaira.
A hónap elején vettem tőle egy ETZ első kereket, ami állítása szerint "tökételes állapotú MINT AZ ÚJ""nincs benne egyáltalán nyolcas" állapotban volt. Megvettem tőle, és csak berakás után derült ki, hogy kibebaszott szarfaszú nagy nyolcas van benne, és a küllők olyan lazák, hogy kézzel tudtam csavargatni a küllőanyák legtöbbjét. Szerencsére nekem csak a felni maii kellett új kerék, az jó volt rajta, meg volt rajta egy majdnem új gumi is, az ellen sincs kifogásom!
Szóval minden szocis társamnak figyelmébe ajánlom, hogy nagyon, ismétlem NAGYON nézze meg a cuccot, amit Streetes-től akar venni, nehogy utána kellemetlen meglepetések érjék.
Még egy kormány is szükségelteteik, mert az is meg van tekeredve :-(
Üdv: goss
Sziasztok!
Szükségem lenne egy hibátlan teleszkópszárra és egy első sárvédőre ETZ250-hez. Ha van óra tartó konzol, tank (lehetőleg nem horpadt, mert az nekem is van) az is érdekelne. Hirtelen ennyi jutott eszembe :-)
Üdv:
goss
Sziasztok!
TS 125 - re keresek gyári bal oldali oldalcsomagtartót. Olyat, ami felhajtható. Állapot nem számít. Cserébe esetleg egy pár gyári, nem felhajthatós oldalcsomagtartót is tudok adni.
Továbbra is keresek komplett első lámpát 250-es Tz-hez. Minden megoldás érdekel, csak ép legyen a cucc.
Ha valakit érdekel tudok küldeni 12v-os rendszerhez ledes feszmérő és fordulatszámmérő kapcsolási rajzot.igény esetén készíteni tudok számkombinációs gyujtáskapcsolót stb...
Továbbra is keresek rossz etz mechanikus fesszabályzót.A házát akarom felhasználni.
Igen van még belőle. 3 vezetékkel kell bekötni de a többit személyesen.
Kecskemét 70-279-3436
vagy irj emilcímet és küldök képet róla
Sziasztok, ETZ 150-hez keresem a következő dolgokat:
- jó állapotú max. 1 túlméretes henger
- első lábtartó
- gyári "műszerfal" (döntött)
Budapest?Debrecenbe nem lehet kapni?
Zichy jenő utca, a nagymező ü-ról bekanyarodva a 2. motorosbolt balra.
Köszi a segítséget!Hol találom meg Futár Petit?kb mennyibe kerül a dugó?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|