:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok! Megválnék 1 db használt de jó állapotú ETZ 125/150/251 hátsó lámpabúrától. Még eredeti DDR, nem török, azzal nem is csereszabatos mint kiderült.
Sziasztok! áron alul eladom ETZ 250-hez való 1 napos rezonátoromat(nekem nem jött be a hangja :(((persze egyéni ízlés kérdése...)3000 Ft alku nélkül, Budapesten. Ha valakit érdekel, jelezze.
ETZ féket keresek, kompletten, beépítésre készen. Lehetőleg felnivel együtt vagy külön felnit is.
csaadaam@hotmail.com
Szevasztok.
Keresek Romet blokkot lehetöleg üzemképesen.
M:0670 518 1113
retes@axelero.hu
_béla,
kb. 2 hete már érdeklődtem, de nem jött válasz.
Nincs valakinek Mz Etz 125-höz elektromos gyujtása ? De legyen komplett, fekete doboz meg minden.
Ajánlatokat az f25@freemail.hu ra-várok.
Köszi srácok!!
Eladó MZ ETZ 250(1983) forgalomból véglegesen kivont, váz- sérült, hiányos motorkerékpár, plusz uj alkatrészek. Ára: 30000HUF Telefon: 0630/4073374 http://web.t-online.hu/varga79/
Hello!
A kérdés, jó söt. Etz 150-es hez.
Kösz a figyelmeztetést.
Jorgat
Szia Jorgat! Elárulnád, hogy mihez kellene a "kipufogó távtartórúd"???
Sziasztok!
Ha valakinek akadna egy komoly alkatrész .-)) Szóval kellene egy kipufogó távtartó rúd. Ha van valakinek szóljon.
Elöre is kösz.
Jorgat
jorgat@freemail.hu vagy a 06203266355
Én azért szedtem le mert felültem a motorra,és rájöttem,hogy nem érem el a kormányt.Kellett vennem egy hosszabbat.
köszi, de nekem pont ilyen kell. Mégpedig azért kell pont ilyen, mert egy nagy lakli vagyok, és egyszerűen rövidnek érzem a motort, hétrét görnyedek rajta, vagy a könyökömet az oldalamhoz érinthetem, ez kicsit gáz. Ha csak 5-6 centivel előrébb lenne a kormányvas, akkor már sokat javulna a helyzet, ezért kell nekem ez a sportkormány, nem azért, mert hűde sportos akarok lenni.
ha komolyan gondoltad, hogy hajtasz, szívesen várok egy-két hetet rá. Ha nem, akkor küldd el nekem légyszi Bambi meg a tarcsai fickó valami elérhetőségeit az emilemre! Nem akarnók szabni, ha nem muszáj. Nem mintha olyan nagy tett lenne, de hát utána vihetem krómoztatni egy valag pénzért... eh!
Sziasztok!
Eladnám az összes, évek alatt feltorlódott Jawa alkatrészeimet. 634és638 hoz gyakorlatilag minden megtalálható. Egyben az egészet vagy egyesével. Továbbá eladó egy Velorex 562-es is. Tel:20/5242641 Csömör
Környékezd meg Bambit neki szerintem van,vagy tud szerezni!
Vagy Tarcsán a motorbontóban!!
gyözöetz-nek van ez a kormánya!!
Légy egy kis türelemmel,megpróbálok felhajtani 1et.
Nekem van egy hasonló,a függőleges szárak csavartak,chopperkormány.
ETZ 250 friss műszakival,felújítva,gyári festéssel eladó,34000 km-el.115000.képet küldök.30/2233297
Eladó egy 1985-ös krosszczetka váz(Hátsó teló,sárvédő,hiányzik az eleje és a kerekei.Blokk is van benne.10000 Ft.Képet küldök.0630/2233297.Valamint Trophy 125 vázalkatrészek,és egy láda Simson cucc
Eladó egy restaurált 1974-es Simson Schwalbe 31200-km-el.Megvan hozzá az eredeti forgalmi,izzó-és szerszámkészlet is.80000 Ft
még sosem láttam ilyet börzén... valami hasonló tényleg létezik MZ-hez, amin kis imbuszcsavarokkal van összerakva a két oldala, az van újonan is, de annak nagyon kényelmetlen az egész kialakítása, ingyen sem kellene. :-(
Miért szabjak jawa kormányt? Hát az még külön gáz, mert rá van hegesztve a fékkar tartó is. :-) És egyáltalán: honnan vegyek olyat? MZ még csak-csak kerül...
Inkább Jáva kormányt szabj!!
Régen sok MZ-n volt ilyen kormány.Ha jól emléxem,Magura volt a neve.Bőrzén biztos kapsz!
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy lehet-e valahol idehaza ilyen forma kormányvasat venni:
(mielőtt nekiállnék kiszabni egy MZ kormányból...)
Sziasztok!
Eladnám Etz125 ös motorkerékpáromat,tartalék blokkal,és mindenféle alkatrésszel együtt.Végülis a vázon kívűl még egy motort.Ha érdekelne valakit,akkor Jawa csere is szóba jöhetne.Mivel meglehetősen sűrgős a dolog,ezért csak 80E ft az ára.Ha érdekel valakit,akkor a 06/70/628-5356 os számra írjon sms t.
Gyuri.
Igen,rossz a cím,visszadobta a levelet.Nem gáz,mert én megkaptam,majd csörgetlek.
1987-es,250-es ETZ új üléshuzattal,új fékcsővel és első fékbetéttel(szimmeringek,porvédők is kicserélve),új lánc és légszűrő,új gumi elöl-hátul(MITAS és DEE STONE),első telóban gyári szimmering van(már nem köpködi az olajat),kézspoiler.Kényelmes 100-as utazóval és 110-es végsebeséggel rendelkezik a mocik.Van egy néhány hasznosítható alkatrészem is hozzá(főtengely,lamellák stb.)A moci ára a krauserrel és a hátsó dobozzal 127.000 ft.Doboz nélkül 122.000 ft,doboz és krauser nélkül 117.000 ft.A motorhoz még nem lett nyúlva,ja és 21.800 km van benne.Megbízható erős gép.
Érd.:06-30 357-4618 vagy mailen:dcsepel@freemail.hu
ETZ 250 De Luxe km-óra és fordulatszámmérő párban eladó. Ár: 10000 Ft
Nagyobb motor vásárlása miatt eladó szeretett 125-ös ETZ-m. A motorja most lett felújítva 100 km van benne. A henger 150-re felfúrva. A blokkba pedig szimeringek és csapágyak cserélve. Új fényezés, új gumik, új láncszett, polírozott felnik, új kipufogó, új tükrök. 18-as hátsó kerák van benne de adom hozzá a 16-osat is. A motorba német dogattyúk lettek téve. Az ára 100.000 ft. Az ár irányár.
http://web.axelero.hu/ttot61/ivy.BB88F0A9-DBB5-448F-A316-FD5430620B88.html
szia,
lehet, hogy szar a mélem, nemtom...
a sebességmérő még érdekelne! eladod?
Sziasztok.
MZ TS 250-esem van és jópár dolgot cserélnék rajta, pl. kezelőszervek. Hol találok Budapesten belül értelmes bontót, aálkatrészüzletet, ahol ti is vásárolni szoktatok?
Segítségeteket előre is köszönöm!
A gyári tartókat, meg a két hibátlan dobozt?-NEM!!! Tizenötöt itt kanizsán is adna érte a haverom, de nekem DDR kell helyette! Kit érdekel a csere?
eladó:
-furt(0 km!)ts 150 henger,dugóval,gyűrűkkel,csapszeg...
-felújított főtengely(0 km!)festékpöttyös hajtókarral
-új kuplunglánc
-csapágyak,szimeringek,tömítés
-új üléshuzat+ülés
-egyebek...
A cucc Balatonfűzfőn található,árban megegyezünk.
cím:orlin@freemail.hu
T5 pannonia üzemképes akár alkatrésznek 25000ft érd.:20/5509684
Jawa 125,1 év műszakival,megbízható állapotban,új plexivel,túradobozokkal,tartalék blokkal és vázzal 65.000 ft-ért eladó.Ugyanitt velorex alkatrészek.
Érd.:06-48 310-519 telefonszámon Horváth Csabánál.
A motor kazincbarcikán van(B-A-Z-megye).
Nekem Pancsi T5-höz kellene hátsó teleszkóp pár, de kurva ócsón, és kurva jó állapotú, és kurvára legyen krómozva :DDDDD - csak viccvolt! Akinek van valamilyen az írjon légyszi. thx
Nem akarod csak úgy simán eladni? max 10-ért? üdv:
drisa
Ezek ugye nem azok, amik nemrég itt keltek el 10-ért? >:(
Krauzerre elcserélnéd? -A tartót is hozzá adnám...-Na? -Jocó
ETZ 250-re eredeti gyári DDR túradoboz, 1 pár sérülésmentesen eladó. Ár:28.000.-
Eddig a kuityának se kellett az index, most hogy leáraztam egyszeriben tolongtok érte???:DDD
Keresek:
350-es Jawahoz 12V-os generátort (álló és forgórészt)
250 ETZ-hez elektronikus gyújtás mágnes jeladót,hátsó felnit, komplett első telszkópot.
ribaattila@gemencvolan.hu, tel: 20/3360412
Keresek:M-72hez első villa+hátsó sárvédő+csomagtartó+kipufogó-dobok+oldalkocsihoz pótkeréktartó.E-mail:coli202@freemail.hu vagy Mobil:06-20/3794447
Eladnám bontott/hiányos áll,Mz 250-es blokkomat+váltókar&berrúgókar+első&hátsó kerekeit gumistul.Mobil:06-20/3477451
Haló!
250 -e etz hez keresnék front idomokat Gödöllő környékéről.Elsősorban eredetit de más kompatibilis motor-é is megteszi.
kösszi.
Helló Földi!
Küldtem mélt, az index megvéve, a többit letárgyaljuk.
Hello!
125-150 es ETZ hez keresek a síbertüt meg olyan lemezet ami + fogja, + kéne még 2 láncvédQ gumi is,olyan is jó aminek a hátsó része szakadt csak az elsQ 15 centi legyen ép ha valakinek lenne írjon mailt erre a címre:elektroosztro@axelero.hu
16"-os Jawa kerék eladó, gumi nélkül.
Újrakrómozott ráffal, küllőkkel, cserélt csapágyakkal. Mindez nem frissen, azóta volt már használva.
Fotót mailben küldhetek, ha kéred.
Ára: 7000 Ft.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|