Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
JAWA 634-hez komplett DINAMÓT!!!KERESEK!!!!06309811674
hülye vok
etz 125/150!
;-)
Érdekelne blokk+ hozzá a váz papirokkal!
A blokknak lég csa a motorszámos része!
Ha tudsz olcsóé írjál!
Köszike
Ha keréken megy akkor elviszed? :>
Amúgy nem írtam tel szám,de azért hívjatok nyugodtan! :-))
Ha a vastagsága még engedi, szabályoztasd fel féktárcsa és -dob szabályzó esztergályos kisiparossal! 1500 Ft körül szokott lenni, és jobb lesz mint az új.
satika lábon??? hát akkor inkább nem. Tudod ki cipel a lábán egy több száz kilós motort, ha a kerekén nem gurul...nem is kell :DDDDDD
Sziasztok! Szükségem lenne ETZ 150-hez első féktárcsára, mert az enyém üt. Az új ára 16.000,-FT így valami használt bontott érdekelne.
Szevasztok....
szükségem lenne egy jawa 350 638 ashoz egy komplett első villára (bal, jobb)
karamboloztam vele aztán a régi tropa lett...
esetleg érdekel bontásra váró komplett motor is olcsóért....
ha valaki tud valamit hívjon nyugodtan akármikor
06703850426 Juhász Zoltán
**ELADÓ** Etz 125 papirok nélkül alkatrésznek! Egyben van az egész, indul, akár lábon elvihető! Irányár 43000 ft. Hívjon megegyezünk!
Hi !
Megnéztem az oldalt. Nem akarlak megbántani, de eléggé szét van esve. És túl sötét.
Persze én Linux/Mozilla alatt lesegetem...
Bár a lányok a motoron meggyőzött, hogy néha ide kell látogatnom.
:-D
nézzétek meg a www.motorosmc.gportal.hu oldalt
van egy fél, kell bele csapágyak karburátor meg gyújtás. ár mondjuk 2000ft
Eladó egy Simson S50 blokk frissen felújítvs, bejáratva. 60ccm es henger, új kuplung új simmeringek, új gyújtás kondi és mexakító, valamint imbusz csavarokkal van összeszerelve. Ár:9000FT
**Eladó** régi típusú(rakéta formájú) kipufogó Simson STAR/Schwalbe-hoz , kissé rozsdás és horpadt ,feltéve nem látszik . könyökkel és hollanderrel. ára:2000Ft Tel:06-20-582-84-94
bővebb info és kép:http://www.simson.hu/index.php?mit1=adokveszek&mit2=listazas&mit3=adokalkatresz&keres=8
**KERESEK** Simson Schwalbe -hoz első teleszkópokat! csak szép állapotú érdekel! ha van valakinek kérem jelezze köszi
Csocsesz! Nincs valakinek elfekvőven T5-ös Pancsihoz hátsó lengéscsillapítója párban?? Valami szép krómozott kivitelben? Sürgősen kellene, és persze ócsón. Tel.: 20/ 342-8945
Sziasztok!
Nincs valakinek a polcon egy etz 150-be való 5. fogaskerék (amire a lánckereket teszed kívül) ami nem dobálja ki az 5. et.
Üdv.
Köszönöm az érdeklődést mindenkinek, és hála a fórumnak, eladtam a lentebb hirdetett MZ TS 125-öst, már egy nappal a hirdetés feladása után.
Jawa 638-hoz, ts-hez ,stb. keresek Jikov 28mm-es középúszóházas karbit.
Csak komplett érdekel.
e-mail: malarikb@axelero.hu
etz 250 alkatrészek. lásd az mz fórumot
Hello!eladó egy s50b1 szimó turbós schwalbe blokkal.új gyűrűkkel, hátul úl crooss gumival. Hibái:festés, elektronika minimális,kipuffcsonkmenet rossz.adom hozzá az eredeti s50 blokkot szétszedve+sok apróságot.06306830787,csak teló, rudabánya.k.barcika mellett.Akár alkatrésznek is!!!!!!!Hívj! Biztos megegyezünk!
(van egy riga 16+verho váz+hiányos delta váz+blokk eladó)
Szevasztok!
Van egy SB 50-es Simsonom, üzemképes új gumikkal, 40000Ft-ért adnám. JNK Szolnok megyében, Tiszaörsön vagyok.
Tel.:06 30 4167752.
Üdv mindenkinek!
Talán érdekel valakit: eladnám vagy szocis segédmotorra cserélném MZ TS 125-ös motoromat. Akár forgalomba (most nincs műszakija, de a rendszám, papírok megvannak), akár alkatrésznek is kiváló. További infó és képek: zloty.mikroweb.hu/ts2.html
Ár: 20 ezer Ft
Eladó 150 cm3-es Etz-hez Karburátor ház. 2 db van. Mindekttőnél megvannak a szelepek+ az egyikhez az úszó is.
Ha érdekel a jorgat@freemail.hu emailcimre irj.
Jorgat
Én debreceni vagyok:D Nem ismerem az árakat annyira és nem tudom milyen állapotban van, de ha nem baj börzén látottakból kiindulva egy néhány ezer forintot mindenképpen.Mennyit szeretnél kapni érte?
Eladó egy 6V-os akkumulátor (350-es Jawaban volt). Ha érdekel, e-mailt írj, ritkán járok erre.
Hi Motorosok!
MZ TS 125 vagy 150-es mocit keresek alkatrésznek.
Hi! Van egy vázam, telókkal, lánckerékkel. Mit ér neked? A váz Nagykanizsán van, de szinte bárhova el tudom küldeni az országban. Jocó
**Eladó** régi típusú simson STAR/SCHWALBE kipuffogó, pár horpadással , motoron nem látszik. kép és bővebb info:http://www.simson.hu/index.php?mit1=adokveszek&mit2=listazas&mit3=adokalkatresz&keres=8
heló nincs valakinek eladó 6v 12ah-ás használható akksija?Mz 125höz bármit veszek ami még nekem nincs.az akksiért 2000 körül adnák.
Sziasztok!Keresek D-Csepel alkatrészeket(vázat, blokkot, bármit)vagy működőképes, felújítandó motort.Köszi:Gyurew gyurew@dpg.hu
Üdv. a schwalbe-t mennyiért adod? köszi
S 53-as Simson-tankot keresek 0630/2233297
Jawa 350 638 elsőfék dobfékre történő visszaalakításhoz keresek alkatrészeket.
Én tatai(Kom.-Eszt.)vagyok.
tel.:30\856-76-46
e-mail.:csabasuszter@freemail.hu
az alábbi motorokat,alkatrészeket egyeztetéssel Jawa cz 488-ra cserélném.
eladó alkatrészek!!!!!!::SIMSON(vázak,üres blokkok,deknik,tankok,gyújtás...stb.)
MZ(Ts 150 blokk-4eft;műkdőképes,szép etz 250-35eft;működésképtelen de szép etz 150-23eft.)
TOVÁBBÁ: SIMSON schwalbe és S51 eladó.
Eger mellett.(Andornaktályán.)
tel:06203-871590,,,36/430-549
Nekem még mindíg megvan,csak nem értelek el.
Vasárnap otthon leszek.
30/444-5971
üdv
no, nekem még mindig szükségem lenne ts 125 delux mocihoz egy működöképes sebességmérő órára.
Szevasztok!
Pár km-t járt ( 25-ös keverékben, lassan ) MZ TS 150 henger, dugattyú, 2 db gyűrű, csapszeg kifogástalan állapotban eladó, mert mégsem alakítom át a 125-ös gépezetet.
Ha valakinek kell, mail. Képeket tudok küldeni, irányára 6500 forint.
250-es ETZ eladó.
Tel.:06-30 357-4618
Szia!
Köszi,már sikerült egy olyan helyről szerezni, ahol ki is tudom próbálni,leellenőrizni. 3000Ft amúgy.
Más téma: MZ TS 125-ös összerakási rajz alkatrész beazonosító- és méretszámokkal jó lenne emailban, mert csak Simsonról tudok szerzni a boltban...
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Komar, Riga,Verhovina,Deltariga alkatrész (Főtengelyek, Gyújtás álló és forgórészek, blokkfelek, váltófogaskerekek,kuplungok,vázak).
és Riga 12 egyben kis hibával akár alkatrésznek.Írjon Sms-t vagy telefonáljon a 06305884825 telefonszámra vagy E-mail cím: sz..p@freemail.hu
Van forgórészem, mit ér meg neked? - Nagykanizsán van, de holnap, azaz csütörtökön megy autóm pestre, avval fel tudom küldeni. -Jocó 30/9399-117
Szia.
Engem érdekelne a dolog, mert vissza kell alakítanom a 638-omat dobfékesre és ahhoz kellenének alkatrészek, de csak elég hiányosan vannak meg. A baj az, h nem tudom hol van Csömör. Én tatai(Komárom-Esztergom megye) vagyok.
Megadom az e-mail címemet.csabasuszter@freemail.hu
Megköszönném, ha erre írnál de a forumot is igyekszem figyelni.
Amúgy más alkatrész is érdekelne, a kérdés csak az, h mennyit kérsz érte?
Sziasztok!
MZ TS 125-ös dinamó forgórész kellene!
06702340501 számon is lehet zaklatni bármikor miatta
Szükségem volna egy etz 150-es motorbakra !
Amilyen gyorsam csak lehet!!!Zoli
Nagyobb motorra váltás miatt eladó a 250-es ETZ-ém.1987-es két év műszakival.Alkatrészek vannak hozzá:főtengely,lamellák,indexek,stb.Ára 127.000 ft. Ha nem kell rá a krauser tartó meg a hátsó doboz,akkor 117.000ft.Érd.:06-30 357-4618
Üdv.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|