:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
OFF
Korrekció:Nem "Rider" küldte a spoilert,csak mivel több fórumon is felhívta a figyelmet hogy az eredeti kép nevében nagy SD-van így méltán hihettem ezt.Sorry :)remélem kielégítő volt. :) /ez egy vigyorjel/
ON
Sziasztok!
Kellenne nekem 559-esre, ha jól gondolom ez a 250-es "púpos" , első lámpának az eleje: a lámpakeret foncsorral, üveggel és a lámpák foglalata.
Köszi!
Beírtam a számod a telefonomba. Holnap hívlak
Én is emiatt érdeklődtem, de pont a kuplung nem kell. :-)
Én is emiatt érdeklődtem, de pont a kuplung nem kell. :-)
andris!
nem adnád el külön a kuplunglamellákat?
kellene nekem!
Üdv!
Ádi
Hali!
Kellene nekem ETZ vagy TS 250-hez való kuplunglamella, nem a fém hanem a műanyag. Kéne 5 db. Alapvetően jó állapotú bontottra gondoltam. ha van írj vagy hívj!
steelheart6@freemail.hu
70/3698050
Üdv!
Ádi
Mi van???
Itt már bármit le lehet írni???
Nem küldtem senkinek semmit, csak meg tudom különböztetni a kis betűt a nagytól...
ETZ 250 1987-es,2 év műszakival,megbízható állapotban,tartalék alkatrészekkel(főtengely,kuplunglamellák,indexek stb.),krauser tartóval és 40 literes hátsó dobozzal nagyobb motorra váltás miatt eladó.Érd.:06-30 357-4618
Ugyanitt 1959-es dcsepel,felújított,törzskönyves,zöld forgalmis,fekete színben,90 %-ban eredeti állapotban eladó.
üdv Dino
Nekem is van főtengelyem,de ma dolgozom és csak holnap tudnám megnézni,hogy milyen tip.
Egyébként van még egy csomó alkatrészem,ráadásúl B.fűzfőn.
30/444-5971
Rider:Most esett le :)
Te küldted 1700Ft-os postaköltséggel ezt a kis kakit?,hogy pusztulnál meg :)
Úgy néz ki motorral mennék. Viszont én 19:00-kor végzek naponta balatonfűzfőn. Az nem lenne baj, ha este olyan 8;9 felé esnék le érte? ha baj akkor 30 körül lesz egy hosszabb szabadságom. Aztán másnem majd annak a környékén
Jó estét!
érdekel valakit egy frissen felfurt Jawa musztáng henger dugóval gyűrűvel hengerfejjel?
Nem tudom! De majd + érdeklődöm
Nekem van ha érdekel, 2000 pénzért meg is válnék tőle. Ha érdekel, hívj! 20/9293936 Fejér megye
Főtengelyed is van? Nekem az újabbik TS 125/150 főtengely kellene. (20-as csapok, a keverék ekni a csapágyakat, nem a váltóolaj...)
Sziasztok! T5ös-höz nagyon kellene a sebességváltóba léptetővilla! Akinek van nagyon kérem írjon erre a címre: szelestimur@freemail.hu
Előre is köszönöm.
Eladásra kínálok:
Enduró:
láb fékkar
kip.rács
kip.tartó
KR 51 láb fékkar
Star/KR korm. burkolat
Star lámpaidom
1. sárvédő
duda
S 50/51:
Oldaltámasz
Hátsó lábtartó
Jobb oldali index kapcsoló
Index lámpa + tartó + vezeték + izzó
kip. tartó.
Eladó/csere simára:
Enduró kipufogó könyök
End. Kip. bilincs nagy
Ajka
350\638-as jawat keresek egyben alkatrésznek.
Elsősorban Tata környékén,ill.Komárom-Esztergom megyében esetleg közvetlen környékén.
Tel.:30\856-76-46
e-mail:csabasuszter@freemail.hu
Eladó!
MZ 125-öshöz való REZONÁTOR, FULLKRÓM (nem krómozott), Remus véggel, használtan, 4000Ft.
Pannónia P10 henger 2db, 2000Ft/db; Pannónia kipuff 1db, jó állapotban, 3000Ft.
Sok 125-150es MZ TS és Trophy alkatrész olcsón.
Somogy megye.
70/3698050
steelheart6(kukac)freemail.hu
Üdv!
Ádi
"Ha nemjön be a directory-ból nyílik,"
1x már írtam, hogy az SD nagy betű. :-)
ETZ elektronikus gyújtáshoz keresek jeladót, illetve egy bukócsövet. /Azt nem a gyújtáshoz./ :)
S.O.S.!!!
Honda NSR 125-höz keresek fesz.szabályrót!
Nagyon fontos lenne! Írjatok! Előre is köszi Mindenkinek!!
xell, polar0101, küldtem nektek képeket.
Nem reklámnak szánom(semmi közöm hozzá)
de lehet érdekel valakit.Krómoznak mindent,fémet fát,műanyagot...
http://www.chromedesign.hu/
Ha nemjön be a directory-ból nyílik,
én is keresek fejidomot kb ennyire olcsón,ha lehet kétlámpást,bár szemezek ezzel a ződdel,jólenne többoldalról fényképeket látni róla,hogy mekkora
http://polarnight.tuti.hu/bgsdny.jpg
Nekem meg van emez,univerzális,belsejében idegennyelvűen aztírják csak off-road-ra nem forgalomba (dehát érdekel ez vkit?),nagyobbra számítottam 7000+postaköltségért odaadom,így is bukok vele 1000-et.Test fekete,pajzs bordó,tökúj.polar0101@vipmail.hu
Szia tudnál nagyobb képet a hátuljáról küldeni(és elölről is)Plexi van rajta?Ára?
xell@freemail.hu
Egy ilyet tudok felajánlani, ha érdekel:
(Én éppen átépítem pucér stílusba...)
Kicsit meg vagyok most rendülve, ma reggel arra ébredtem, hogy remélem senki nem jelentkezik a felhívásomra.
Igazándiból kéne a pénz, de nem élet-halál.
Köszi!
Helló mindenki 250-es TZ-hez keresek fejidomot van valakinek?vagy tudjátok hol gyártanak hozzá itthon?
Hello Statika!
Számod? Vagy azt mindenki tudja rajtam kivül? :-ddd
Sziasztok! Akadna vkinek egy jó állapotú, nem sérült, karcos ETZ féktartály fedele?? Az enyimet jóemberek lelazították és így menet közben szépen leugrott s elveszett hiába kerestem az árokban:( Azért kéne jó állapotú, mert karcos van helyette feltéve mivel más nem volt.
Köszönettel: Soma69
csákány!
Nagyon kéne nekem egy Jawa mustang hoz lány ööö vagyis lánc ha tud valaki akkor írjon Ímélt.
sajnálom hogy eladod,jó kis motor,remélem jó kezekbe kerül.
szia, köszi, repülök! Apró bibi hogy a 20 342-09-77 "pillanatnyilag nem elérhető". ha csak későn kelő vagy, akkor hamarosan megtalállak, ha viszont új számod van, akkor kérlek írd meg ide vagy a mailomra.
van egy pár új ts lámpatartó,pesten van,érte kell jönnöd
Hi, TS MZ (vagy hasonló) lámpatartókat keresek SOS-ben! Tudod, az a két kis cső, amit a telószárra húznak, a háromszög alakú lemezekkel, ami a töklámpát tartja. 32-es telószárra kell. Akinek van felesleges, írja meg a számát emailban vagy sms-ben, vagy hívjon a 30 287-18-06 számon! Bp. környékén érte megyek, messzebbről postázni kellene.
Hello! Keresek Simson SCHWALBE vagy STAR-t alkatrésznek , egyben vagy szétszedve, lehet lepukkant ,működésképtelen is !
ETZ 125-ös re keresek index és hátsólámpabúrákat,gyárit(kerek) amiben van E-jel nem baj ha nem nagyon szép,csak ne legyen törött,vagy nagyon fakó.Vizsgára kellene,Bp környéke előnyben lenne.
Emberek!
Eladnám a motoromat, ha vkit. érdekel írjon.
'87-es, most vizsgázott katonai, de már nem eredeti állapotában. Bambi Mester látta, és tetszett neki. Van hozzá egy csomó cucc.
120.e.
Bukócsövet vennét, amit fel lehet barkácsolni ETZ 251-re hegesztőpisztoly, feszítővas és egyéb célszerszámok nélkül. E-mail-t írj kérlek.
S.O.S.!!!! SEGÍCSETEK!!! Honda NSR 125-re keresek KM/H-t!!!!
Ha Van vagy tudod hollehet kapni akor légyszíves írj a következő E-mail címre :(mr.blacki@freemail.hu)
Ár is fontos!!!!
hali!
Van valakinek Jawa 05(ideal)-höz légszűrő,vagy mexakitókinyomóbütyök vagy egy bal oldali lábtartó lemez, vagy lánc (jó a Musztáng lánc is) amit eladna nekem?
Ímél:dpetzi@freestart.hu
A 125 és 250 féktárcsa teljesen azonos miként az egész fékrendszer is.
Hali!
Van egy féktárcsám ETZ 250-es volt de gondolom 125-ösre is jó. Mennyit adnál érte?
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|