:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hi! A tiéd 3000 pénzért, atöbbi kérdésre mi a válasz, tehát eljössz érte, vagy hova küldjem?
Szia!
Tehát 250/1 2 blokkfél plusz deklik nekem 3000 ft-ot megérne. Feltételezem nem törött vagy repedt.
Hy moha !
Tudok egyet ha még mindig érdekel!
Szia Jocó!
Meg van még a Ts tankra a "króm" borításod? Kelene nekem ha jó árban adód :-)
Elöre is köszi.
Bye
Hi! Üres blokkházam van, Nagykanizsán lakom, oda jössz érte, vagy hova küldjem? Mit ér meg neked?
Szeva Emberek!
250/1 blokkházat keresek vagy esetleg komplett blokkot olcsón( karbi, henger nem szükséges). Minden megoldás érdekel!
Előre is köszi!
Forintosítsuk.Tehát érdekel a főmfékhenger(a kormányon lévő) valamint a kuplung kengyel.mennyi ft
HEllo!
az első lámpa,az sajnos már nincs meg,tárcsafékhez meg van minden kivéve a tárcsa,kumplung kar is megvan.
Sziasztok!
Keresek elfogadható állapotú és áru Simsont!
Hali engem érdekelne:Komplett elsőlámpa,kuplung konzol,tárcsafék főfékhenger,
Üdv mindenkinek!
Sürgősen anyagi okok miatt eladó MZ ETZ 250- es motor! (Akár alkatrésznek is.) Műszaki érv: 2006. 04. 02. , törzskönyves. Működőképes, normális állapotú, de motorikusan felújításra szorul. Piliscsabán megnézhető, kipróbálható. Irányár: 45 ezer Ft Tel.: 06-20-438-6769 Zoli
Képek: http://zloty.mikroweb.hu/mz.html
keresek jawa 350-est egybe alkatrésznek tud nekem valaki segíteni?
keresek jawa 350-est egybe alkatrésznek tud nekem valaki segíteni?
Szevasztok!
Mennyiért dobálnak új főtengelyt?
Sziasztok!
Keresek 638-as hoz,átírható motoröntvényt,ami nincs szétgyilkolva.
Eladó:
250es Etz alkatrészek blokk nélküli komplett dobfékes motor jó gumikkal 15000FT de akár alkatrészei is részenként eladóak,forgattyús ház benne komplett hibátlan váltó,sajnos szám benne van 5000FT,oldaldeknik 3500Ft,tárcsafékes első villapár hibátlan 8000Ft,gyújtás kapcsoló porvédővel,km óra tartóval,világítás kapcsoló,henger,hengerfej gyári eladó (fúrásra szurul)3000Ft,porlasztó teljesen jó gyári 8000FT,
Továbbá 125ös, ETZ motoralkatrészek eladóak,komplett tárcsafék munkahenger,fékcső,fékkar,tank(sajnos rozsdás),oldaldeknik-érdeklőődj.az árakból alkudni lehet,ha érdekel vmi célszerűbb,ha a freemail-ra írsz,de a fórumot is olsvasgatom.
nekem csak ez a törött van.
Amúgy 5-6e Ft körül kezdődnek, 10-15e Ft-ért már elég vastag az oldaluk és nem repülnek le a tartójukról, 100e körül meg már belső bélést, háttámlát meg dizájnt is kapsz rá. :-)
Szia.
Mennyiért lehet elfogadható dobozt venni 350-re?
Zénó !
Gondolom ETZ műszerek érdekelnek. Nekem van néhány szétszedett állapotban, km és fordszámmérő óra is. Horpadt doboz és/vagy törött üveg miatt lettek szétszedve. Ha érdekel írj, adok telcsiszámot mailben. Ja, Bp. 18. ker.-i vagyok.
Üdv,
Peti74
Haliho!
Nincs valakinek ripityomra törött km és vagy fordszámórái eladók???
Alkatr kellenének pár db ezresért cserébe...mindegy milyen tipus
Nomeg olyan esővédő a gyujtáskapcsolóra ETZ nél??
Köszönettel Zénó
Eladó megmaradt cuccok!
SIMSON S51:
Vadonat új 51 es hengerfej 2500 ft
Vadonat új gyári 3 seb. váltódob 2500 ft
2 db gyári német henger jó állapotban dugóval 2500 ft/db
kuplung agy 1000 ft
fellújított első teleszkóp komplett 8000 ft
S53 as újszerű állítható hátsó teló 8000 ft/pár
ETZ
komplett első teló( sérülésmentes) 14000 ft
ETZ 250 váz (sérülésmentes) forgalmival tözskönyvel, beírható! 10000 ft
ETZ 250 váz sérülésmentes papír nélkűl 5000 ft
ETZ 250 közép stender 1500/db
ETZ 250 tank szép állapot 3500 ft
ETZ 250 kipuff szép állapot 2500 ft
első komplett lámpa 4500 ft
km óra 4000 ft
fordulatszám mérö 4000 ft
komplett 12V gyújtás megszakítós 8000 ft
250 es és 125 ös ülések, indexek, lámpák, sárvédők, villák, fesszabok, kapcsolók, tükrök stb... nagyon nagyon sok alkatrész!
HÍVJ INFÓÉRT!
SIMSON ra, MZ re és JAWA ra minden ami kell!! Tuningok, tuning settek, blokk illetve váz alkatrészek kiegészítők, tükrök, gumik, akksik, csapágyak, kipufogók, hengerek,főtengyelyek, gyertyák stb..!! Tényleg MINDEN!! BONTOTT illetve ÚJ GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK!
Bp-en 5000 ft felett ingyenes kiszállítással!! Postai Utánvéttel is!
0630/4096093
E-MAILT OLVASOK!!! FÓRUMOT NEM!!!!
Hello!Van egy Simson 425 S-es motorom!Az a baj hogy Pannónia karburátor van rajta.Így is jól megy de azért nem az igazi!Ha valaki tud ilyen karburátort legyenszives irjon!!!!Kösz!!!
Még mindig eladó a 6V-os akksi...
**KERESEK** Simson SCHWALBE- t/ STAR- t restaurálásra alkatrésznek. Lehet lelakott , működésképtelen is , de hiányos ne nagyon. Ha van ilyene és 20 ezer alatt eladná kérem jelezze. a szállítást sajnos csak Pest megyében tudnám megoldani.
szia kellene egy 350-es jawa jobb oldali henger tömités dugattyu csapszeg. Mennyibe kerül az új,mennyibe a használt?
Heló!
250-es Etz-hez keresek nagy fejidomot.
Neked van? ha igen milyen árban?
Hello.
Jawa 350 (638-as) motorhoz keresnék használt vagy új(?) karbit, Szoboszló, Debrecen közelében.
Ha valakinek van, vagy tud egy üzletet pls mail.
Thx. ProSecTura
Szep napot kivanok mindenkinek, egy 125-os czetkam van amelybe, huvelyt, dugatyut es gyurut keresek, vagy egy hasonlo meretu uzemkepes motrot vaz nelkul! Segitseget es otleteket varok!
Igen visszajött és segített!
Én is visszajöttem! :)
Hello. Van egy Pannónia 250 TLF-em 1959-es. Keresek hozzá bontott farrészt üléssel, és bármilyen más alkatrészt!!
Sziasztok!
Keresek: ETZ 250-hez fordulatszámmérő óra meghajtást, ami a blokk oldalán van, kompletten, ha van valakinek ilyen eladó Veszprém környékén, kérem írjon. Köszi!
Blacki! Most akkor mégsem léptetek le innen? Ha már önmagadnak is ellentmondasz, más hogy vegyen téged komolyan?
Bocs az e-mail címet Csabcsinak küldtem!
Férre klikkeltem!
De ha valakinek szüksége van alkatrészre a Kompolti bontó számot szívesen elküldöm e-mailban csak előtte írjon.
E-mail Címem: mr.blacki@freemail.hu
Hahó, történt egy kis baleset a túradobozommal. Ez egy ilyen közönséges DÁVID tip. doboz volt, amit a 4kelemen árul. Eldőlt a motor, és meglehetősen összetört. Mondhatni a platnin és záron kívűl nem maradt ép darabja. Menthető lenne, meg is van hozzá minden, de sajnos nekem nincs műanyag lökhárító javító ismerősöm aki söralapon meghegesztgetné, úgyhogy inkább vettem egy másikat. Ha nektek van műanyagos haver, vagy akár csak kell a platni második motorra, vagy elvesztettétek a kulcsot a tietek zárjához, akkor ezeket a dolgokat szívesen átadom újrahasznosítás végett. HA nem lesz jelentkező, megy a szeptemberi lomtalanításba a cucc.
Továbbá:
T5-ös henger, fejjel,dugóval, csapszeggel berozsdálva,
CZ 175-öshöz váltó, és kuplung alkatrészek.
Motoros!
mail ment, a cím pedig itt van legfölül!
559-es ill 360-as blokk érdekelhet
fotót szivesen küldök mindenkinek.
Attila
A mail címed lemaradt,de érdekelne a csepp jawa hátsó lámpájának az ára.
Van egy Kál-on is Kompolt mellet!
Tel számot is írok de csak E- mailon keresztül mert más teló számát nem szeretném felírni nehogy problem legyen belőlle!
Olcso és az NSR-hez szinte minden!
Azért ajánlom mert nekem is NSR 125-ötösöm van és ott veszek alkatrészeket!
22.-én nyitnak újra! Nyaralás miatt.
Írj E-mailt és küldöm a számot! Minden este 20-h körül szoktam nézni a mailomat.
Sziasztok!
Kínálok:
nyeregvázas CZ-hez tankot, ('50-es évek)
Orosz gumit újat, és újszerűt,16"-osat,+ ai-ba pneumatikot
ETZ-hez: karbit, generátort, elektronikus fesszabot, egyenirányítót,
gyújtás jeladót, vagy kpl gyújtást.
Daimler Sachs Puch moped vázat telókkal,
csepptankos Jawa hátsólámpát.
Érdeklődő mail-re ha rögtön nem is mindíg, de biztos lesz válasz!
Üdv:
Attila
Hy Csabcsi !
Ha nem tudjuk merre laksz nem tudunk közeli bontókat mondani! Ha Dél-pesti akkor csepelen a gubacsi híd felőj jössz a szabadkikötő út felé és ott lesz bal kéz felé!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis a hétvégén megtörték a motoromat. Egy Honda NSR125r-röl van szó és idomokat keresek hozzá. (két oldalsó fejidom, és a blokktakaro idomok kellenének) Egy pár bonto címnek is örülnék. Elöre is köszönöm! Üdv Csabcsi
Eladó megmaradt cuccok!
SIMSON S51:
Vadonat új 51 es hengerfej 2500 ft
Vadonat új gyári 3 seb. váltódob 2500 ft
2 db gyári német henger jó állapotban dugóval 2500 ft/db
kuplung agy 1000 ft
fellújított első teleszkóp komplett 8000 ft
S53 as újszerű állítható hátsó teló 8000 ft/pár
ETZ
komplett első teló( sérülésmentes) 14000 ft
ETZ 250 váz (sérülésmentes) forgalmival tözskönyvel, beírható! 10000 ft
ETZ 250 váz sérülésmentes papír nélkűl 5000 ft
ETZ 250 közép stender 1500/db
ETZ 250 tank szép állapot 3500 ft
ETZ 250 kipuff szép állapot 2500 ft
első komplett lámpa 4500 ft
km óra 4000 ft
fordulatszám mérö 4000 ft
komplett 12V gyújtás megszakítós 8000 ft
250 es és 125 ös ülések, indexek, lámpák, sárvédők, villák, fesszabok, kapcsolók, tükrök stb... nagyon nagyon sok alkatrész!
HÍVJ INFÓÉRT!
SIMSON ra, MZ re és JAWA ra minden ami kell!! Tuningok, tuning settek, blokk illetve váz alkatrészek kiegészítők, tükrök, gumik, akksik, csapágyak, kipufogók, hengerek,főtengyelyek, gyertyák stb..!! Tényleg MINDEN!! BONTOTT illetve ÚJ GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK!
0630/4096093
Engem érdekel! a feliből mennyit engedtsz?
Most komoly mennyi az ára?
Eladó simson schwalbe-hoz 1db hátsó teleszkóp (a másik törött)
ha érdekelj írj!
cstibi22@citromail.hu
Eladó ETZ 250 bontásából nagyon sok alkatrész!!
Pl: váz papírokkal, komplett gyújtás,
Komplett első teló, műszerek, ülés, lámpák, karbi stb...... NAGYONON SOK DOLOG! HÍVJVAGY ÍRJ INFÓÉRT!!
0630 4096093
0630/4096093
Hiánytalan, megbízható Simson karbit keresek, lehetőleg Budapesten 70/3110970
Oldalkocsit tud valaki ETZ250 hez? És milyen árban ???
Ha lehet képpel együtt egy mélt icecat@freemail.hu cimre.
Kössz !!!
Nekem van 2db burkolt Trophy első telóm. 2500 forint jó érte? Ha nagyon szükséges tudok képet is küldeni. Ha érdekel hívj vagy írj: occi1000@freemail.hu 20/9293936
Sziasztok!
150-es Etz-hez kellene nekem elektronikus gyújtás. Aki tud segítsen. Kösz
Jorgat
jorgat@freemail.hu
06703387218
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|