:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Eladó ülést keresek 250-es tz-re hibátlan huzattal.
Kérdés: ha veszek a hubernél huzatot, akkor azt én is rá tudom tenni az ülésre, vagy ahhoz kárpitos kell? Köszi a válaszokat!
Hali!
Érdekelne engem egy ETZ tárcsás eleje! Elég a kerék a tárcsával, a féknereg, meg a főfékhenger karral együtt is! Alapvetően jó állapotú érdekelne, és ha lehet nem csillagészati áron. Esetleg cserébe van pár cuccom. Nem túl sürgős a dolog.
Üdv!
Ádi steelheart6(kukac)freemail.hu 70/3698050
Hi!
Még megvan, de küldés már csak jövő héten! Írd a címet!
Eladó 250-es etz alkatrészek
2 pár fékbetét,1 dugó,porlasztó szívócsonk,1 pár index búrával együtt,illetve 1 index búra nélkül,1 kondenzátor,1 db első fékkar,különböző fogaskerekek a blokkba,1 forgórész,kuplungkosár,kapcsolótengely 2 db,csapágyak,2 db lábtartó gumi.Az ára 6.000 ft.
Ugyanitt zöld forgalmis 1959-es dcsepel,és egy nagyon patent 250-es etz is eladó.
Érd.:06 30 357-4618 vagy dcsepel@freemail.hu
MZ ETZ-hez keresek gyári elektronikus gyújtást, trafó nélkül, de az se baj ha a tirisztor sincs. Akinek van eladó, az jelezze nekem e-mailban!
Szeva jocó10!
én érdeklődtem a /1-es blokk után csak közben szétesett a gépem. Meg van még a cucc, áll még az ajánlat mert akkor küldöm a címet?!
Sziasztok!
Simson SR2-est vennék!Lehet rossz, felújításra szoruló állapotú is, sőt ez még talán előny is...:)
Előre is köszi!
Sziasztok
p.
Helló mindenki!
Nincs meg véletlenül valakinek a Motor Revü 95/3. példánya? Vagy esetleg valami olyan helyet nem tud valaki ahhonnan le lehet tölteni, illetve megnézni?
Eladó egy Fehling chopperkormány.
Ára 20 Euro.
Kép itt:
www.gtelektronics.fw.hu
Emil:Goldnadel@VIPmail.hu
kami,
tudsz adni egy működő mail-címet?
Üdv!
Keresek Simson SR2 alakatrészeket.
Hy vkami!
4-5 ezer forintra gondoltam ha jó neked akkor írd meg metgbeszélem azzal akinek kéne és megbeszéljük az átadást!
Szia Steelheart!
Sajna már eladtam a mocit, úgyhogy nem tudok segíteni.
Üdv. Ligi
Hali Ligi!
Milyen az eleje? Tárcsafékes? Mert akkor érdekelne, de nekem csak az első teló kell meg a fékrendszer, szal ha valakinek kellene a többi része akkor szívesen megosztanám vele, mert én a többi ETZ cuccal nem tudok mit kzdenei, TS-m lévén.
Ha valakit érdekel a dolog, írjon, vagy hívjon steelheart6(kukac)freemail.hu, 70/3698050
Üdv!
Ádi
Keresek 125-ös ETZ-re szép állapotú tankot, esetleg oldaldeknikkel, ha lehet világoskéket. Keresek továbbá eredeti első sárhányót.
30/9378 072
ES-TS 125-250 mind egyforma. Mit ér neked?
Hy !
Keresek mz ts 125-ös forgórészt ha van ilyened és eladnád jó pénzt fizetnék érte!
Köszi !
Keats
Sziasztok! Keresek ts mz elsőlámpára krómkarikát!
Tel:30/8599269
mail:boszebali@freemail.hu
Sziasztok! Keresek katonai ETZ-250 re oldaltámasztót. Azt a fajtát, amelyik a bal oldali lábtartó alatt van. Képeknek is örülnék, amiről utángyártani lehetne. Címem:herrwatt@freemail.hu
Előre is köszi mindenkinek!
...ja és az elöbb említett cuccokért érdeklödni:vagy mail,de inkább telefon:20/373-48-12
Hello mindenki!
Eladó:-egy lábvédő idom Pannoniára.Iá.:3500Ft
-egy ETZ fejidom plexi nélkül, tükrökkel, indexel.Iá.:3500Ft
-Simsonhoz 16N1-8 számu karbi.Iá.:3500Ft
-Riga alkatrész:fötengely, kuplung,fogaskerekek egyben Iá.:1700Ft
Simson robogó eredeti német láncvédő bakelit (4000.-), és ETZ 250 kilométeróra + fordulatszámmérő (8000.-), valamint ETZ 250 kupplungdekni kis hibával (2000.-) eladó.
Az alabbi CZ blokkok erdekelnenek, de leginkabb 125-os! Bontott is, csak meglegyen hozza minden alkatresz!!!
CZ 125 typ 511-80 31,5 LE
CZ 125 typ 511-82 34,0 LE
CZ 125 typ 516 34,0 LE
CZ 250 typ 513 35,0 LE
CZ 250 typ 978-80 37,6 LE
CZ 250 typ 980-80 37,6 LE
CZ 250 typ 978-81 39,6 LE
CZ 250 typ 980 39,6 LE
CZ 250 typ 980-76 40,0 LE
CZ 250 typ 978-82 42,1 LE
CZ 250 typ ???-83 42,1 LE
Hy !
Nem tud valamelyikőtök mz etz 125-re tirisztoros gyujtást?
Ha igen az árában megegyezünk!
Keats
Figyelem!!Ritkaság! Komar 2-be való S38-as blokk elcserélhető szimó blokkra!karbi, gyújtás nincs, de lendkerék van!06 30 6830787 rudabánya
Eladó ETz 250 lejárt forgalmival,70000ft érd:06203420977,vagy itt.
Jó napot!Keresek P12-es blokkot,blokk alkatrészeket,esetleg(részletes) müszaki leírást erről a típusról.
RITKASÁG!! HIÁNYCIKK!!!
KORMÁNY VÉGRE VALÓ MZ TÜKRÖK,VADONAT ÚJAK!!! Korlátozott darabszámban!
4000 ft/pár
ÉRDEKLŐDÉS TELEFONON
Akár postai utánvéttel is megoldható
0630 4096093
Hali!
Van egy eladó 250-es ETZ Zalatárnokon (Zalaegerszegtől 25 km). Egy idős bácsié volt, tipikusan olyan motor amilyent minden Mz vásárló szeretne megtalálni. Műszakira fel van készítve.
A festése nem túl jó, mert a bácsi az ölében szokta vinni a motyóját és ez a tankon hagyott nyomokat.
90 ezret kérnek érte, sajnos alkudni nem lehet.
Ha valakit érdekelne, akkor jelentkezzen és útba igazítom.
Jáwások!
Elcserélném trabant halos gyujtásomat egy Mz ETZ 125-re feltehető elektromos gyujtásra ! A gyujtásba természetesen beletartozik az alaplap meg a "fekete doboz" is! ugyanezeket kérem az mz elektonikus gyujtáshoz is!
Ha érdekel a csere itt a fórumon megtalálsz !
Keats
Sziasztok!
125/150-es 12V-os ETZ töltésrész kéne nekem, amire letudom cserélni a 6V-os Ts töltést. Bárhova elmegyek érte... :) Írj emilt, vagy hívj nyugodtan 20/467-2392 Kösz: Géza
Nekem van mindenféle kormánykapcsolóm, km-órám, fordulatszámmérőm, stb...
Ha gondolod...
Eladó ETZ 250- es motorkerékpár bontásra, papírok nélkül. A Blokkja most is szét van szedve, így meg lehet nézni, milyen állapotban van. Ami nincs meg hozzá: kilóméteróra- fordulatszámmérő, tartóik, gáz és kuplungmarkolat, az ülés sem a legjobb. Az első gumi nagyon jó, ép teleszkópok, stb. Budapesten van.
Ár: 20.000
ligi@freemail.hu
06-30-486-9767
Helló.
Érdekelne a fékmunka henger egyben vagy megbontva, dobtam egy ímélt.
Üdv mindenkinek.
Az a problémám, hogy találtam egy pár gyári krauser dobozt ETZ 250-re, de a dolgozó aki árulja, a motorjával eladta a gyári tartóvázakat. Így most csak a két gyári túradoboza maradt (OKOS!!, hm).
Ha tudna valaki fényképet talán valami csoda folytán rajzot, skiccet, linket küldeni a gyári csatos felfogatású tartóról ami alapján el tudnám kezdeni a gyártást azt megköszönném.
babettára keresek első kereket. akinek van ilyenje és nem agyonhasznált az írjon e-mailt kérem.
Jáwások!
Elcserélném trabant halos gyujtásomat egy Mz ETZ 125-re feltehető elektromos gyujtásra ! A gyujtásba természetesen beletartozik az alaplap meg a "fekete doboz" is! ugyanezeket kérem az mz elektonikus gyujtáshoz is!
Ha érdekel a csere itt a fórumon megtalálsz !
Keats
Eladó egy eredeti Pneumant első gumi ETZ-re.
2,75 x 18-as.
profilmélység kb 4 mm.
Kifogástalan állapotban.
Az ok amiért eladom: kevésnek bizonyult a dinamikus vezetési stílusomhoz, emiatt egy puhább 3,5-ös Heidenaut tettem fel.
Árban megegyezünk.
Nem tudom naponta olvasni az oldalt, emiatt a rorik@elte.hu címen keress.
Megtalálható vagyok Pest és Cegléd környékén. Jövő hétvégén akár Pécsre is el tudom vinni.
keresek 250-es mzt. es, ts elonyben:D
Kicsi penzert, mindegy milyen allapotban van, csak ne legyen forgalombol kivonva. Esetleg ertekegyeztetessel egy 634es jawat tudok adni aminek a motorja darabokban van es ki van vonva a forgalombol.
hanibal@freemail.hu
PILLE utánfutót vásárolnék, egyben, alkatrészeiben, forgalmit..... minden megoldás érdekel!!!!!
ETZ 250 De Luxe km-óra és fordulatszámmérő eladó. Ár: 9000 HUF
Sziasztok!
Kellene nekem 6V-os voltage regulator (ez valamiféle hőleadó fesszabályzó).
Akinek van , vagy tudja hol lehetne beszerezni , az írjon egy mail-t. Előre is köszi ...
muro@citromil.hu
Helló!
Cezet 350 -es 1979-es évjáratú, bontott állapotban alkatrészenként eladó. Jó állapotú kipufogók, teleszkópok, kerekek,stb. Letenye,Zala megye 06/30/324-2052 Balázs
Van itt egy ősöreg műbőr motoros kabát. Ez az a hússzú, térdig érő fajta, amit nagyapáink viseltek Csepelhez, Pannoniához. Én 186 centis vagyok és 90kg, beleférek, de rajtam feszül, meg rövid az ujja, meg minden, szóval nálam kisebb emberre lenne paszentos. (Az eredeti tulajdonosának 41-es lába volt, legalábbis ilyen méretű cipők voltak mellette a padláson.)
A kabát jó állapotú és bélelt. Ki mit ajánl érte? Cserebere is jöhet... mondjuk egy 5GB-s vinyóért simán odaadnám, vagy valami motoros göncért, ami neked nagy, vagy egy 2,75x21-es abroncsért, ami nincs lefutva, vagy ami neked felesleges... ajánlatokat hétvégig várok az emailomba, utána kidobom.
Szevasztok !
Szeretnék egy csepptankot, abból a típusból, amely szerelt lemezes. Fényezés állapota ill. apróbb horpadások nem érdekelnek, a lemez krómozása legyen rozsda- és sérülésmentes. Árat megtárgyaljuk.
ELADÓ EGY VADONAT ÚJ komplett gyári DDR tirisztoros gyújtás KOMPLETTEN mindennel együtt, csak fel kell rakni FIX 15.000 ft
SIMSON ra, MZ re és JAWA ra minden ami kell!! Tuningok, tuning settek, blokk illetve váz alkatrészek kiegészítők, tükrök, gumik, akksik, csapágyak, kipufogók, hengerek,főtengyelyek, gyertyák stb..!! Tényleg MINDEN!! BONTOTT illetve ÚJ GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK!
Bp-en 5000 ft felett ingyenes kiszállítással!! Postai Utánvéttel is!
0630/4096093
Sziasztol!
ROMET BLOKKOT KERESEK. HA LEHET NEM ROMOTrITKÁN OLVASOK FORUMOT LEVELET NAPONTA
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|