:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Üdv mindenkinek!
250-es ETZ-hez keresnék jó állapotban lévő gyári kuplung agyat megvételre! Elérhetőségem: kisuji@freemail.hu email cím, vagy a www.gaskillersmc.fw.hu weboldal fóruma!
Előrre is köszönöm!
Laci
Elektronikus gyújtás,bármihez ITT:www.gtelektronics.freeweb.hu/
Kedves Motoros Társak!
Érdekel-e valakit CZ 477-175-ös sport külön olajpumpás motorbiciklire matrica készlet.(tank két oldalára, csík a tetejére és az olajtartályra felirat) 10 db-t készítenének, nekem 3-4 db elég lenne, illetve ha valaki tud forrást köszönettel venném az információt.
Üdvözlettel: Laci
Eladó egy új ETZ főfékhenger kompletten, fékkarral, tartalék gumitömítéssel és szimeringgel.Alig használt.Kérésemre gyártó által bevizsgált termék.Időközben feleslegessé vált.Irányár:11900,-Ft
ETZ-250-re keresek gyári elektronikus gyújtást. Akinek van, vagy tud, az legyenszíves írjon a herrwatt@freemail.hu e-mail címre.
Előre is köszi: Herr'Watt
Hello Zsolt!
Nekem van egy piros gyújtás,levegő oldali dekni párom 125ös ETZ-é voltm,most piros színű.Ha érdekel írj,és mond,hogy te mennyit adnál érte!
Dénes
Keresek 125-ös ETZ re való légszűrő és gyújtás oldali deklit, szín mind1, mert fújva lesz, csak jó állapotban legyen! Per pil 250-esé van rajta, nem igazán a legszebb vele, igény szerint odaadom helyette!!
Zsolt
ETZ 125/150-re eladó alig használt nagyon szép állapotu rezos kipuff! Érd /20/9658496
Ár: 4000 HUF
Gödöllőn van!
Zsolt
Üdv kilozulu!
Nem kaptam meg a mailt.
Írj a vinne@citromail.hu-ra. Az szerintem már megbízhatóbb, mint a freemail, legalábbis nekem mostanában ez a tapasztalatom.
csáó
halika
küldtem emailt remélem megkaptad.
csőváz
kilozulu
szia új vagyok itt érdeklődnék mihez van eladó cuccod ? ha tudsz küldj képeket . szia
halika
mi a vas tipusa?
csőváz
Kilozu
MZ ES 250/2 Trophy-hoz lenne szükségem előgyújtás szabályozó rotorra. Ha valakinek van ilyen és korrekt áron megválna tőle, írjon a bugac@freemail.hu-ra
Előre is köszi
Börni
Helló ELADÓ EGY VADONAT ÚJ
ETZ 250 KOMPLETT KARBURÁTOR GYÁRI DDR!!!
Németből, elfekvőből!!! 1 DB
8000 ft
0630 4096093
Üdv!
Csak még a motorral apróbb problémák vannak. A blokk szét van terítve, össze kellene rakni, meg levizsgáztatni. Ugyanis '84-ben lejárt a műszakija. Az utóbbi 3-4 hónapban folyamatosan újítottam fel apránként, már csak a lényeg van darabokban. De ha kész lesz, felőlem ok a mini szoci tali!
üdv
vinee
halika
a reptéren lakom bármi segitség kell szóljál. ha gurulni akarsz akkor is.
csőváz
kilozulu
halika
me guruhatnánk egyet kettöt, ma is egyedül kellet guruni. Meg ha valami búja baja van az embörnek talán tudunk segiteni egymásnak ,ha mán közel vagyunk hárman egymáshoz.
aztán mini szocitalit tarthatunk egy sör mellet /rozsdamentes sör/
csak ezé
csőváz
kilozulu
igen ,jelenleg igen!
köszi a segitdégedet!
Üdv!
Nem kecskeméti vagyok, kécskei
Miért?
SIMSON ra, MZ re és JAWA ra minden ami kell!! Tuningok, tuning settek, blokk illetve váz alkatrészek kiegészítők, tükrök, gumik, akksik, csapágyak, kipufogók, hengerek,főtengyelyek, gyertyák stb..!! Tényleg MINDEN!! BONTOTT illetve ÚJ GYÁRI ÉS UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK!
Bp-en 5000 ft felett ingyenes kiszállítással!! Postai Utánvéttel is!
0630/4096093
ETZ
Hátsó teló újszerű állapotban 6500/pár
komplett első teló( sérülésmentes) 10000 ft
Felújított komplett fékolajtartály 6500
alsó féknyereg 5000 ft
Féktárcsák 5000/db
ETZ 250 váz (sérülésmentes) forgalmival tözskönyvel, beírható! 8000 ft
ETZ 250 váz sérülésmentes papír nélkűl 4000 ft
ETZ 250 közép stender 1500/db
ETZ 250 tank 2 db szép állapot 3500 ft
első komplett lámpa 4500 ft
km óra 3500 ft
fordulatszám mérö 3500 ft
komplett 12V gyújtás megszakítós 8000 ft
250 es és 125 ös ülések, indexek, lámpák, sárvédők, villák, fesszabok, kapcsolók, stb... nagyon nagyon sok alkatrész!
Sziasztok! Eladó egy nagyon szép állapotú ülés és sok más hasznos holmi. Kérésre küldök képet.Légyszives e-mailt írjatok.
Jawa cz 511 jó állapotban sok alkatrésszel 100000 ft-ért eladó!
Sziasztok keresek P20 karburátort kompleten Budapest környékén olcson.
halika
Vinee, Kobra 1 Kecskemétiek vagytok?
csőváz kilozulu
halika
van a felsoroltakon kivül 1 nagykörösön is.
csőváz
Ja.egyik havertöl sikerült elég jó áron megbizniszelni.Teljesen gyári állapot.úgymint festés,tartozékok,sehol egy rozsda még mutatóba se.Rajz viszont jó lenne a számértékek miatt,hogy hivatalos legyen.Most átiratás,vizsga...majd küldök képet.
Hello! Nem nagy alkatrész, de hátha kell valakinek....szóval van egy eladó Komár km-órám, jó állapotban, az óra szerint 331 km-t futott, olyan mint az új, egy karcolás sincs rajta...érdeklődni: littleboy@citromail.hu
Az árat megbeszéljük ;-)
Néha bent vagyok szombaton is.
Bambi, szombaton is nyitva van a műhelyed, vagy csak hétköznap?
Mindegy, tegnap már úgyis elvitték.
Kecskeméten érdeklődhetsz a következő boltokban:
Batthyányi u.
Jókai utcában
Nagykőrösi utca fagyizó melletti biciklisbolt
Buszállomással szembeni kisutcában (saroktól kb30m)
Még lehet, hogy van egy, de most nem jut eszembe.
De jó, úgyis be szerettem volna gurulni hozzád! Jövő héten valamelyik nap beviszem a gépszörnyet és akkor meglesem azt a háttámlát is ha lehet! Előtte odacsörgök! Köszi
Van nálam valami háttámla
Levendel, Rorik!
Köszönöm a segítséget, megjöttek a képek!
Azt hiszem elállok a dologtól, azért még egyszer köszi!
ETZ 125-ös vázat keresek megvételre, középállvánnyal, lengővillával. Telefon 30/9378072 vagy mail.
halika
Méé van odalkocsid? mázlista!
Eladó egy komplett elsőteleszkop 250ETZ re! tökéletes gumiharanggal, tárcsakfékeshez.
olaj és szimering csere kell csak bele!
10000.-! felső kormánylefogatóval ,és lámpa házzal,üveg nélkül!fényképet tudok küldeni! Kecskeméten!
Sziasztok!
Jó állapotú ülést és hátsó kapaszkodót keresek 250-es etz-re! Továbbá szeretnék egy háttámlát csinálni / csináltatni! Ha bármelyik dologban valaki tu segíteni írjon vagy hívjon: 06705140475.
Köszi
Tud vki kecskeméten sazocimotoros boltot? köszi!
Bambié a sör. Ő tárolta. Meg ő az idősebb. :)
Hy Rorik!
Voltam ma Bambi mesternél! Megnéztem a fejidomot és ha tényleg elvihető ingyen akkor jövök neked 1 körsó sörrel!Mert holnap viszem el tőle!
Keats
Szia!
Engem érdekelne, írtam már egy mailt remélem jó helyre ment. írj
Orgon: mail ment a képpel. Bambi: bocs, h raktárnak néződött a műhelyed! De így legalább könnyebben eljutnak az értékek a rajongókhoz :)
Azt megköszönném. emil: orgon@c2.hu
A lágymányosi híd előtt kell lekanyarodni az 1-es villamos felüljárója alatt. Hosszú út, igen :) A 30-as villamos jár arra. (nem 30/A !!!) Képet küldök mail-ben.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|