Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Jól mondod, kell a lóvé karácsonyra:) 4ezer forintért aa tied lehet a két doboz
jó nagyok!:)
Nem működik az emailed!
Van egy 250/1es TS blokkom,vázak rezó.Ha valakit érdelkel..
:) pedig ugyis lassan itt a karácsony ,meg ilyenek.. :)
mit kérsz értük ?mekkorák is?
Sziasztok!
Van egy 1980-as kiadású Jawa Mustangom. Ha wan valakinek kézikönyve, bármilyen műszaki leírása elektronikus formában, vagy esetleg alkatrésze eladó, érdekelne.
Előre is köszi.
Eladásra gondoltom nem ajándékozásra:) Ha jól emlékszem 3 csavarral lahet feltenni őket! Majd keresek képet róluk otthon!
jo! de csak 2 hét mulva vagyok megint otthon ! de mélbne elküldheted! fölleg a felfogatása érdekelne! vagy eladóba gondoltad?
Szia!
Nekem van két oldaldobozom!
Bp-i vagyok, ha gondologd meglesheted őket valamikor!
Hű, micsoda gépsárkány! :)))))
Üdv mindenkinek!
Volna eladó 250-es ts blokkom. Hiányzik róla a forgó rész, és ha jól tudom szar a dugó benne, de egyébként minden más jó rajta. Mit érhet a cucc? Mennyit lehet érte elkérni?
Nincs valakinek egy eladandó SIMSON sr50-ese úgy 10-20 eFt körül?
Felujjításra kell egy "simson sd 50 ct" számára.(beirod google-be a képeknél)
Akkor a fejéhez vágod, ott lesz a címe a csomagkísérőn, nem tud eltűnni. Amúgy nem értelek, ha ilyen bizalmatlan tipus vagy, mi a fenének rendelsz postai utánvéttel bármit is? Az viszont elég nagy patkányság lenne, hogy ha már megrendelted, nem veszed át, hadd bukja csak be a srác a kb. 1500Ft oda-vissza postaköltséget. Előbb kellett volna meggondolni, most már vedd is át, és ha nem tetszik, hát reklamálj.
kb 8-10e korul tudok felujjitottat.
Ez igy van! max 20 ért kapsz ts -t aminek levan adva a rendszáma, de egyébként nagyon remek kis kép! ha a rajta lévő alkatrészeket összeadogatod....
Mennyi??? 16e? Egy Ts főtengelyért? Ennyijé már komplett gépet kapsz ketyegő motorral!
Érdekelne etz 250 hez oldal dobozok,amik a gyári karuzerre rámennek.
Van egy etz 250 első teleszkopom. gumiharanggal. olcson 4000.- ért eladó komplett. szimering ,és olaj kell bele. kecskeméten van.
Jol van akkor majd talizzunk jövö héten kecson. buko keret kellene még.. :) vagy pelxi.
hát ja!
csak az a baj,hogy lehet,hogy a dobozban,egy elhasznált szar lesz nem?
most mit parázol, rajta lesz a címe a csomagkísérőn. ;-)
Amúgy mindenki szart árul ebben a szocimoci iparban, a zichy jenő utcában is vettem már olyan lengyel gyártmányú karbi készletet, aminek egyetlen egy darabját nem tudtam használni, mert mind selejt volt. Sajnos ez a tizenéve kifutott tipusok közös betegsége, mindegy, hogy szoci vagy nyugati-e, az is mindegy, hogy dzsindzsula dzsótól vagy csili-vili boltból veszed meg, hogy mit kapsz, az totál lutri. :-(
Háááttt...Abból, amit itt írtak egyes emberek véleményeket, nem sok jóval tudlak bíztatni....Állítólag szart árul drágán...Azt hiszem ez a legtömörebb megfogalmazási mód..:)))
Egyébként meg látatlanban, bemondásra alkatrészt vásárolni, hát, azért ahoz sok bátorság is kell.....
Figyelem!!!!
Emberek tudni szereteném,hogy Streetestől vettem alkatrészt,hétfőn jön meg,postán,és tudni akarom,megbízható ember -e???
Ha átveszem a csomagot,nem csak egy vasdarabot találok benne?
Vert már át valakit?
Légyszives írjatok!!!!!!!!
Mz Ts 125 főtengelyt rendeltem,16300ft.
czetka jawa tank, oldaldobozok sarvedok, gyari festessel van elcserelhetoek jo allapotu ugyan ilyen cuccokra. Szoval gyari festesu cuccok. Egyik haver atakarja festeni a motort, most ez a narancs szine van. Szoval ha valakit erdekel, adjon erte gyari cuccokat, meg nemi kezpenzt es viheti a szep dogokat:) ha nemlesz ra jelentkezo akkor ezek lesznek lefujva. En sajanlom oket ezer beszeltem ra, hogy inkabb cserelje el, hatha valakinek kell eredeti allapotu cucc. De ha esetleg van valakinek elado az is erdekli.
Hello
van egy duratrax benzines távirányitos autom ha valakit érdekel irjon.
I.ár:80E
aludttej.21@citromail.hu
Csao!
ETZ250-es vázat keresek lengővillával, fékpedállal, ill. felső fékmunkahengert tartállyal olcsón, BP-en. (árat irjatok.)
Előre is köszi.
Én.
jolvan, en is akkorul gondoltam. Mi kellene hozza?
ETZ 250 henger ócsón eladó, vagy ETZ ETZ első kerékre, illetve tárcsafék cuccokra cserélném. Emellett keresek TZ jobb villaszárat is.
Hali!
Keresnék 350 634-es JAWA-hoz oldalkocsit!Szinte minden érdekel,csak javítható legyen és olcsó.Szasztok
Van vkinek etz250 hez bukokerete? kiváncsi lennék hogy hogy oldotta meg!
Szev!
Keresek Jawa 350-634-5-50 motorhoz szép állapotú bukókeretet kompletten.
Akinek van írjon emilt. Csá!
max 1000.-ft
másod mi van 250 hez? a gamfra járok.
Hello! Keresek 21"-os első cross felnit, lényeg hogy dobfékes legyen, ja és fékdobbal együtt!
Írj e-mailt vagy sms-t!
tel.:06204897757
nekem van, mit er meg neked? kecskemeten van
Érdekelne etz 250 hez SZivótorok! csak gyári jó állapotú! pest, dunakeszi ,kecskemétről.
Üdv sebi.
Hogy mennyit lehet adni egy P10-ért papirok nélkül,látni kellene a gépet az hogy üzemképes az a legkevesebb.Ami sokat ér az az eredetiség,az hogy a kromozás és a festés eredeti és jo állapotban van.Ezért nem akarok hülyeséget mondani az árrol.Üdv
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e?
SUZUKI TVS segédmotoros kerékpárhoz keresek komplett hátsókereket, jó állapotút. Hol találhatok ilyet? Bp lenne a legjobb... Várom a segítségeteket! perec79@freemail.hu
Köszönöm.
Ja henger hengerfejjel együtt 4000 mielőtt még sokallni kezdenéd!Még igy is meguszod 8000Ft-ból furatással együtt 8000Ft-ért meg nem kapsz sehol frissen furt hengert meg hengerfejet!
Az Etz érdekel vagy a 250/1-es.
Mindegyik Jó állapotban van csak meg kell furatni mondegyiket szerintem.Nem zsákbamacska!Kipufogómenet jó mindegyiken.Csak megcsipte a rozsda a perselyt.4000Ft-ért megkapod az egyiket meg 4000Ft ért a másik is!Postán vagy hogyan gondoltad mert én vas megyei vagyok.Celldömölk Hívj ha érdekel:06203801843
Sebi!
Henger, hengerfej milyen állapotban, mennyiért? Lehet hogy érdekel.
JA!
Még mindig keresek ETZ féktárcsát!
Köcce!
Üdv!
Ádi
Hello ember!Látom otthon vagy Panncsi alkatrészbe!Mennyit lehet adni egy papirok nélküli üzemképes P10-ért?
Üdv Motorosok!
Van egypár pancsi alkatrészem elado.
Korai T5h hátsolámpa:3800ft..2db kisfékdob polirozva,felszabályozva:2500ft/db..Kormányszoritok T5 P10:2500ft/db..Berugokar:3500ft..Berukotengely-rugoval:3000ft..P10 hengerfej homokfuvatott:2500ft..P10 benzintank komplett:6000ft..komplett gyujtás:7000ft..Komplett karburátor:3500ft..KMora:3500ft..TL kulisza tárcsa:2000ft..SIMSON felni,uj gumival:8500ft..IZS zsiruj berugokar:4000ft..Börtáska henger alaku,nagy:6000ft..Ha valakit érdekel,eltud érni a 06304333271 tel.számon.
Emberek!Ha valakit érdekel!
250/1-es Mz:
váz, tank, elsőkerék,ülés,üres motorblokk (csak az aluöntvény), henger hengerfej stb.
250/559-es Jawa:
ülés,tank,blokk,gyújtáskapcsoló,stb
Riga:
blokk (pedálos)
150-es ETZ:
Henger hengerfejjel együtt (furatni lehet hogy kell)
Ha valamire szükséged van vmely fent emlitett tipusnál FIRKÁLJ ide vagy az e-mailemre.
Hali!
Van valakinek egy fölösleges féktárcsája MZ-hez? Jó kéne, mert az enyém egy kicsit hajlott. Ja, ha lehet ne csillagászati áron. Kössz!
steelheart6(kukac)freemail.hu
70/3698050
Üdv!
Ádi
Szasztok! Ha van valakinek elado tankja ETS 250-hez irjon az es2502@freemail.hu cimre. Összetörtem a pupost! :( Elöre is köszönöm!
Sziasztok!
Meg kell válnom szeretett motorkámtól ami egy MZ ETZ 150 es 1987- es évjáratú megkímélt állapotú motor. Motorja erős és összesen 29000km van benne ! ÜZEMBIZTOS és fogyasztása is alacsony 3,5l. Valamint 2007 ig Műszaki vizsgás végseb 115- 120km Új fékbetétek elöl- hátul új kuplungbetétek valamint hátúl újszerü gumiabroncs. Megtekinthető Bpen a 22. ker Camponánál egyeztetés után. Telefon: 06306531947 kizárólag hétköznap 8- 16hközött! ! ! Hibái: láncvédő müanyag hátul elrepedve és mint minden etznek kicsit laza primerlánc Képeket kérésre küldök
Ja és az irányára 75000 Huf
Köszönettel Zénó
hello!van Simson star vagy Schwalbe hehgerfejetek?Mennyiért?köszi!!!
Pannónia blokk széthúzva.2db henger+1 hengerfej,2 db kerékagy karbi gyujtás alaplap.első lámpa, kormány
eladó: 5000 ft nincs alku.
------ darabokban nem adom el--------xr600r@freemail.hu
Albertirsa
Sziasztok!
Keresek Simson SR2 (pedálos, SUHL) -höz alkatrészeket! bármilyen alkatrész jól jön, bár főleg karosszéria elemeket keresek. Kérem, hogy e-mailt írjanak, mert ritkán jutok internethez. (ladik.szabolcs@axelero.hu)
Van 4 db kis Romethez való belsőm. Érdekel valakit ?
125-os ts vazam van, benne van a hatso lengovilla, van rajta elso labtarto meg kozepsztender. 4000ert odaadom. kecskemeten van.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|