:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szia Peti!
jo lesz. maradjunk a jövö hét keddben ,mert a héten nem megyek csak péntek dután haza.akkor még irj !
Van egy bontott Babettám. Kiskerekű-nagykormányos, sárga-fekete festéssel, kivéve a váz (ha kell vkinek azt ingyé adadom, az a része ahol a sztender volt hozzárögzítve az nincs meg, mert a sztender kitört, amúgy jó....). Igaz nincs már meg minden alkatrésze, AMI MÁR NINCS MEG:
- gyújtást fedő dekni
- ülés
- hátsó fékkar + hásófékbowden, hátsó kerékről a fékkulcs
Más asszem minden megvan. Az alkatrészek Szegeden vannak, ha kell akkor a megyében elviszem buszon (a vevő fizeti az útiköltséget). Az alkatrészekről képet küldök ha kell!
Érdeklődni: littleboy@citromail.hu
Na röviden ennyi ha még valami eszembejut akkor szólok!
Üdv: Little Boy
Semmi gond, csak azért tűnt fel, mert egy ifjú titán haverom is így szokta emlegetni kedvenc motorját. Azóta ő tovább fejlődött, és mindenféle egyéb női nevekkel látta el a gépeit, nehogy nálad is ez legyen a következő lépés :-)))
O.k. Kobra.
Akkor legyen a Ferenc krt. metrónál (ha már az M3 vonalán mozogsz), de fent a Korvin mozi előtt. A választék : szerda este(18:45), csütörtök reggel(8:15), csütörtök este(18:45) vagy péntek reggel(8:15), aztán legközelebb majd csak jövő hét kedden járok arra.
Asszem 2 db ilyen 250-es szívótorok is van, elviszem mind a kettőt aztán majd választasz. Ha jól emlékszem a tied el van repedve. A kérdés csak az, hogy mennyire, mert ugye szinte mindegyikben van egy parányi repedés ott, ahol be van sliccelve két oldalt. Szerintem azokban is lehet egy-egy nagyítóval látható repedés amiket én viszek, de attól azok még tökéletesek. Én azt gondolom, hogyha az alapjárat nem levegősödik fel, akkor egy ilyen hajszálrepedésen lényeges falsot nem fog szívni.
Na ezek után döntsd el, hogy kell-e a szívócsonk, mert ha igen, akkor legyen mondjuk 500 pénz, telefonszámot meg írok mail-ban.
Üdv,
Peti74
hello!
keresek háború előtti Ogar motorkerékpárhoz bármiféle dokumentációt, képanyagot, vagy olyat, akinek van ilyen gépe! hpety@citromail.hu
Szia Peti!
Valóban irtál! :) nekemisjó pesten ! akár most a hétvégén is! nyugatinál ,vagy Árpád-hidnál!
irj!
Segítséget kérnék!
Ha tud valaki egy-két címet pesten, ahol lehet kapni normális bőrkesztyűt nem csillagászati áron, írjon legyenszíves!
Előre is köszönöm!
Üdv
vinee
Pannonia T5H blokk. Tom a panni nem enyhén más. Akkor legközelebb a pancsi kifejezést használom, ha szúrta a szemed.
Most akkor Panni blokk volt, vagy T5H Pannónia? :-)
RITKASÁG!!!
ELADÓ ETZ VADONAT ÚJ FELSŐ FÉKMUNKAHENGER KOMPLETTEN TARTÁLLYAL, KARRAL, FÉKLÁMPA KAPCSOLÓVAL stb...
ELFEKVŐ ÁRÚ NÉMETORSZÁGBÓL 2db aki kapja marja 9000 ft/db
Bp.
0630 4096093
Kobra1.
Én már írtam neked december 2-án, hogy nekem van.
Ezkeszerint nem olvasod a kobra1@vipmail.hu mail címedet ?
Ha kell, akkor válaszolj vagy ide, vagy mail-ban. Telefonszámot mail-ban tudunk cserélni. Én Bp.-en vagyok a 18. kerületben, találkozási pontnak szóba jöhet még Budaörs, illetve Bp. déli fele.
Üdv,
Peti74
"Füzesi Viktor hulkrules@freemail.hu
Jászberény Tel.:06703642131
Eladó felújított Ural dinamó (6V), M63 hátsó sárvédő krómozott kerettel, M63 felni hibátlan krómmal, M63 első lábtartópár hibátlan krómmal kitűnő állapotú, működőképes fesszabályzó, egy garnitúra küllőanya, + Pannónia és MZ alkatrészek
2005. NOV 23. 13:28"
(http://ural.hu/)
Hello!
érdekelne etz 250 hez szivotorok! irjatok!
Üdv!
Nekem eredeti ural dinamó kellene. Van esetleg vkinek?
Ha igen írhajtok az emilemre!
Előre is köszi
Megin én...
etz 125-höz kellene egy jó állapotú főtengely elérhető áron, lehetőleg olyan, amelyik nem kotyog!
HI all! Lenne egy tökéletes állapotú főtengelyem ts 125-höz. 5000-et futott teljesen gyári, nem kotyog egyáltalán! Eladó 4000ft, vagy elcserélhető etz125 alkatrészre!
Helló! A minap hallottam, hogy egy panni T5H blokkot, működőképesen(legalább is a henger mozgott) 4500 Ft-ért vettek. Az MZkhez nincs sok közöm, de ha ez segítség..
Ugyanolyan mint a T5, csak az oldalán nem 2 hanem 1 egyenes csík van. A sebváltó "kijelzőjén" az egyes van a henger felé. A középső elemen, a bölcsőváz felhajlásánál van a jelzés TL.... Úgy naggyából ennyi. Hallottam még hogy a hengeren a bordák nincsenek megszakítva, a sebváltó kar hajlított. De ebben nem vagyok biztos, mert ezek nekem nem eredetiek.
Előre is kösz!!
sziasztok, érdeklődöm, hogy 250 cm3-es egyhengerű motorblokk (pl MZ 250) mennyibe kerülnek? karburátorral együtt, természetesen működőképesen.
A tipus meglep.Tul-kép mit akarsz építeni? Van vagy három különféle első villám, azokból lehet izlés szerint választani. Kapcsolat felvételnek javaslom a honlapomon megadottak szerin motorosmanusz.tuti,ho
Hát úgy kezdődik a motorszám, hogy TLT...
Ha meg tudod határozni,hogy milyen pontosan a TLT blokk, megnézem, van ugyanis elfekvőben Pannónia blokkom.
Érdekel a dolog, nekem nem számít a típus, csak beépíthető legyen, és ne kelljen sűrgősen megnézni, elhozni, mert időm az nem sok van. Lehet, hogy botrányos, de igazság az, hogy Jawa-hoz kellene.
sorszám: 3214 (41268)
( előzmény: motorosmanusz, 2005-12-04 12:02:10)
és az tuti jó?garanciát vállalsz rá,hogy jó?mennyi lenne csak a tekercs,vagy a kettő együtt adod csak?
Szasztok jó emberek. Abban a reményben írok, hogy valaki tud nekem segíteni. Szükségem lenne 1 TLT blokkra, hengerre. Ha tud valaki valahol... Kösz. Esetleg ha tudnatok kepet küldeni 1 "zöldpanniról" azt is nagyon megköszönném.
Előre is köszi! Bort, bluest, békességet!
Nekem van egy M63-hoz első villám legalább is én M63-nak nézem
Nekem van ilyenem,kicsit lejjebb találsz egy címet.Ott fényképen is azonosíthatod az alkatrészt.
üdv.Motoros
Már az elektronikához gondoltam!
Hali!Van valakinek nagyon jó állapotú Mz Ts 125-höz forgórésze?85-ös a gép,ha van mennyiért?jó állapotú sértetlen legyen!
Ural vagy Dnepr lengővillás első felfüggesztést keresek, oldalkocsis motoromhoz.
Eladó néhány apróság 250-s etz-hez. Első villa 16-os kerékkel, féktárcsával 5000 Ft, horpadt tank 500 Ft. Ha valakit esetleg érdekel, a vaterán fent vannak róluk képek ill szívesen el is küldöm őket. pontifex@freemail.hu 06703709053
Motoros !
Írtam neked mailt az orlin@freemail.hu-ra, mert érdekel néhány alkatrész a bontásra ítélt 350-esből.
Legutoljára írtam telefonszámot is, ha rámcsörögsz, visszahívlak.
Üdv,
Peti74
Hello!
keresek etz 250 hez szivotorkot! vgy pest vagy kecskemét közelében!
Hát, kedves sebi, én sem tanácsolom, hogy egy ilyen gagyi rendezvénnyel, mint a flórakoppos börze szúrd el a vasárnapodat :(.
Zápkörte elfelejtette említeni hogy a néhány eladónak is ószeres a fele, szóval törött szokolrádiók és csak kicsit leégett motorú turmixgépek mellett árul pár veterános pl. horpadt pannóniatankot. És itt kábé ez az egész kóceráj legizgalmasabb darabja :).
Már bocs, hogy belevau, de szerintem a virágpiacos börzéért nem érdemes vidékről eljönni. Én egy kilóméterre lakok tőle, de már én sem járok ki, mert alig tucatnyi árus szokott kintlenni. Azok a jó börzék, amiket a Geiger Jenő szervez a szigetszentmiklósi Kék Tó Szabadidőközpontban, arra érdemes felutazni.
sorszám: 3201 (41106)
( előzmény: motorosmanusz, 2005-12-01 18:49:19)
Ha az M 1-ről jössz Budaörsnél le kell térned, át a felüljárón, utána balra a centrum felé és kb 800méter.Egyébbként ha győr felöl jön az ember, a virágpiac balra szite látható is a volt Osztapenko szobor elött kb 500 méterrel.
Hello!
Meg tudod nekem mondani, hogy jutok el a budai virágpiacra!Győr felől megyek az M1-en!
Vagy hogy pontosan hol van!
sorszám: 3199 (41097)
( előzmény: motorosmanusz, 2005-12-01 14:52:03)
Talán ők tudnak valamit :
OldMotors, 1/425-0145
sorszám: 3198 (41089)
( előzmény: motorosmanusz, 2005-12-01 15:01:23)
Nagy bajban vagyok egy M 72 restaurálását azért nem tudom befelyezni mert az első villán lévő telószár burkolatom hiányzik.Ráadásul csak az egyik oldali.Ha tud valaki segiteni vevő lennék rá.
Sziasztok!
Keresek 251-es tankot, lehetőleg jó állapotban. pontifex@freemail.hu vagy 06703709053. Köszi
Minden hónap első vasárnapján a budai virágpiacon van veteránbörze. A nyitás reggel 7-től.
www.veteran.hu -> "naptár"
és ott minden benne van.
Hali!
Vasárnap ugy hallottam veteránbörze lesz Pesten:Ki tud róla vmi pontosabbat?
A km órák érdekelnének (Jawa kivétel). Mennyibe kerülnek?(egyenként)
Főleg a pancsié érdekelne!!! Hány centi az átmérője?
E-mailben jelentkezz, de ne azon, ami a nick mellett van, hanem ezen:
danielpea@freemail.hu
Sziasztok! Nekem kéne egy ETZ 250-es komplett főtengely! Ha esetleg valakinek van, olyan max 8000Ft-os áron, akkor az írjon! Az sem gond, ha fel kell újítani, csak a tengelyei legyenek egyben! Ha estleg nincs komplett főtengely,csak valamelyik fél, akkor a jobb felet megvásárolnám, mivel arra van szükségem! Előre is köszi!
Balatonfűzfőn vannak az alkatrészek,veszprém környékén sokat járok.
ára? hmm... 1000 ft?
Motoros!
Az MZ első sárvédő mennyibe fájna? J, meg hol lehetne elboltolni?
Egyelőre csak kérdés.
THX!
Üdv!
Ádi
http://kep.tar.hu/orlin
ez már remélem jó így.Bocs,kicsit bénázok...
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|