:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Helló! Keresek S51-es SIMSON-t max:15E Ft-ig! Mindegy milyen állapotú! 06304824602
Szevasztok.
Kulira keresek 1db kúp alaku prizmát.
Üdv!
Keresek Simson SR2 (Suhl)-hoz alkatrészeket. karosszéria, hátsófék, pedálok, ezek a leg fontosabbak, de akármilyen alkatrésze van, írjon!
Hali!
Van egy 250es trofim eladó, esetleg elcserélném pannoniára.
Bocsánat nem Triumph, hanem Zündapp volt a kérdéses típus.
Valaki Triumph árarányokról érdeklődött, de valahogy eltünt. Ha változatlanul érdeklik az ár- arányok ,jelentkezzen, azt hiszem tudok segíteni.
Régebben ezért hivták a TS MZ-éket csörgőkígyóknak. Valószínűleg egy új kupplung-lánccal megszünne egy időre a csörgés.
Régebben ezért hivták a TS MZ-éket csörgőkígyóknak. Valószínűleg egy új kupplung-lánccal megszünne egy időre a csörgés.
Hali!
Van egy 125-ös ts karbim. Eredeti cuccokkal, polírozva. Ha vkit érdekel írjon!
halika
Hogyé agya kend a szekeret lú nékű?
csőváz
kilozulu
Tudtok épkézláb bontót Bp.en vagy a környékén??????
szakál
Mz oldalkocsi jó állapotban eladó,vagy értékegyeztetéssel oldalkocsis Pannóniára cserélhető.B-A-Z megye 20/9805790, sanya001@freemail.hu.Hívjon,biztosan megegyezünk!!
Helló!
Van egy pici gondom!Az a helyzet,az Ts 125-el,hogy ha beidítom,üresbe,jár,és nagy a motorzaja,onnan a kuplungkosártól jön!Szerintem a kuplunglác,ahogy jár a motor alapjáraton,ott a lezajosabb,maga fordulaton alig hallani,mikor megyek vele,terheléssel,4.be,olyan tiszta a hangja,csak hallani ahogy süvít a főtengely,a meghajtás,olyan természettes hangja van,lehet,hogy a kuplunglánc?még nem marja a deknit!a kuplunglánc adhat ki ilyan kicsit nemis zörgős,olyan fura hangot!!!!!???lécci segítsetek!
Jah,és az még,hogy ha sztenderen áll a motor,szinte nem is hallatszik az a hang a blokkból,oldalsztenderre rakom,és sokkal zajosabb lessz.
Sziasztok!
NSU 501 TS (1930) tipusú motorkerékpárhoz keresek alkatrészeket, márkatársakat.
Keresek még DUNA oldalkocsit,jó állapotút!( Fénykép, ár szükséges)
nagyrocsesz@freemail.hu
Gyors kérdés!
Mibe kerül etz125 felső szembe csapszeg?
Milyet vegyek?
Nincs valakinek egy hibátlan Riga kormánya ? 16-os vagy Delta érdekelne.
Szépjónapot mindenkinek!
Minthogy ez egy alkatrészbörze itt árulnám el, hogy nagy szükségem lenne egy M 72 -es első villára való burkoló lemezre, amelyik két hatos csavarral van a kiflire felfogva.Cserébe az M 72-őn kivül meglőhetősen sok féle alkatrészt vagy természetesen kp. ajánlok.
Bodog Karácsonyt mindenkinek.
Szépjónapot mindenkinek!
Minthogy ez egy alkatrészbörze itt árulnám el, hogy nagy szükségem lenne egy M 72 -es első villára való burkoló lemezre, amelyik két hatos csavarral van a kiflire felfogva.Cserébe az M 72-őn kivül meglőhetősen sok féle alkatrészt vagy természetesen kp. ajánlok.
Bodog Karácsonyt mindenkinek.
Halihó mindenkinek!
Tudom ez egy alkatrészbörze de szeretnék eladni egy CMS bukó sisakot.
Ha valakit érdekel!!
Kb 2-hónapos 10-szer ha használtam De a plexi elrepett ezért is olcsón eladom!
Az eredeti ára 16-k.
10-k ért elvihető. Postai úton megoldható! Kedd este vissza nézek ha valakit érdekel írjon ide vagy a freemail-omra.
Ha lenne felesleges valamid akkor szólj. köszi. tozsercsaba@freemail.hu tenyleg. Tudnal kepet küldeni a motorodróL? zöld pancsi? Újrafestett vagy eredeti?
Szia Tibi!
Megadnád az ilyenkor szokásos paramátereket, meg küldenél néhány fényképet e-mailben?
egy 1986-os ts 150-ből lett bontva,tudomásom szerint működik.Letakarítom,és a biztonság kedvéért megmutatom a cimbinek(aut.vill. szerelő)és ha minden oké,megkereslek itt,a fórumon.
ja, és budapesten lakozom.
Nincs valakinek egy felesleges jawa kéménye? Az a kivehető furulyás. Lehet sérült is, nekem csak az utolsó fél méter kell a furulyával. Rozsda nem izgat, úgyis hegesztgetni fogom.
Szia!
Érdeklődni szeretnék hogy megvan-e még a felső fékmunkahenger?Esetleg tudsz-e alsó munkahengert?ha nem akkor hol tudnák ilyet szerezni?
Előre is köszi szépen!
Helló sub-ee!
Kösz, de én messze lakom ezért nem tudom megoldani a szállítást(Törökszentmiklóson)
MZ/X
Telejsen felújított CZ350 eladó papírok nélkül (motorszám és alvázszám kiütéssel!) 25E pénz, vagy minden papírjával (számok maradnak) 65E pénz. Még nincs bejáratva sem. Hengerfej leemelhető nyugodtan (csak hozzáértőknek), de elég csak ránézni a motorra...
Én már nem íratom át saját névre viszont kéne a pénz, ezért a két eladási módi. Az eredeti eladót előkerítem ha kell és rendes adásvételivel tudom adni.
tibi.x@freemail.hu
Bocsi, módosítok Gyugel Lajosnak hívják! A telkönyvben, vagy neten fent van a száma!
Csá, én tudok oldalkocsit, nem tudom, hogy hova valósi, vagy, de Pécs-Vasason, van egy öreg, akit Gyugel Lajosnak hívnak! Nézd meg a telefonkönyvben, vagy neten a számát és hívd fel, neki 100%, hogy van!
Csá, nekem lehet, hogy van! Most nem vagyok benne bizti, hogy balos, vagy jobbos, de van, és nagyon jó állapotban! Írj az e-mail címemre, ha kell, az árat majd megbeszéljük!
Csá! Nem tudom ,hogy hová valósi vagy, de Pécs-Vasason van egy öreg, akinek legalább 50 db ilyen motorja van! van 125-öse, 175-öse 250-ese és 350-ese is! Gyugel Jánosnak hívják! Euzen kívül még más motorokkal is foglalkozik, mint alkatrésszel, mint komplett géppel!
Sziasztok,
CZ 125-höz keresek alkatrészeket. Ha van valakinek hozzá bármilyen cucc írjon.
Etz 150-es hengert keresek.Fej nélkül.
Nem gáz ha fúrni kell.
szendrei.t@freemail.hu
16"-os kereket keresek Etz-hez/előre/,vagy csak felnit átküllőzéshez.
szendrei.t@freemail.hu
Etz 150-es hengert keresek.Fej nélkül.
Nem gáz ha fúrni kell.
szendrei@freemail.hu
Fejidomot keresek MZ-hez,lehet kopott is.
szendrei.t@freemail.hu
Ezt mind tudok (kivéve km órát), csak sajnos nekem is kell, mert nekem is van egy 57-es TLT-m :-) Sajnos felesleges cuccok egyelőre nincsenek hozzá...
Helló Péter mz!
Nekem van olyan alu tartó!
Heló.Nincs valakinek eladó fordulatmérő tartója?MZ ts 125-höz kellene.(Balos)Az az aluminium.
MZ TS 125ös blokkot KERESEK akár müködésképtelent vagy kosárban lévőt is olcsón Szolnok megyében. Lényeg hogy legyen meg benne minden.
CSő srácok!Keresek Yamaha RD 500LC-hez alkatrészeket, légyszi nézzetek körül a sufniba, hátha van vmi elfekvő cucc!Előre is kössz!
Levendel !
Olvastam, persze, csak még nem volt érkezésem válaszolni valami okosat. Az igazság az, hogy le akarom fotózni, hogy nekem hogy van megoldva, a képek alapján könnyeb elmondani. Esztergályosra mindenképpen szükséged lesz.
Peti74
Egy nagyon-nagyon komoly alkatrészre lenne szükségem etz 125-höz! A henger ahogy hozzá van rögzítve a vázhoz, van az a gumi, ami csillapítja a rezgést!
Van előtte egy lemez,amelyik megakadályozza, hogyha véletlen a gumi szétmegy a henger mégse essen le!
Na szóva nekem kellene egy ilyen!
DE MOST KOMOLYAN!
Helló Mindenkinek!
Oldalkocsit keresek de nagyon sürgősen! Váz és kerék nem kell hozzá csak maga a csónak érdekel! Mindegy milyen motorra való csak oldalkocsi legyen! Ha valaki tud szerezni valahonnan akkor írjon a fórumba!
MZ/X
Szevasz Peti!
Küldtem mélt a pkalmar-ra. Olvastad már?
Pá: l.
A Pancsim neve Anna...:)) Na jo mindeggy. ok. Ha tucc valahonnan TLT blokkot, kipufogó dobot, kmórát estleg ülést szerezni szóljál már léci. kösz
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|