Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szeva Jocó!
Ígértél nekem alkatrészlistát árakkal a pancsihoz. Ha tudod elküldhetnéd neten.
Kössz.
Igazság szerint bármire. Kipufogó+könyök, hátsó lámpa, benzincsap, oldaldekni, gyujtáskapcs, biluxkapcs...stb
Milyen alkatrészekre gondolsz egyáltalán?
A Soczó múzeumban láttam pár darabot... Ha jól emlékszem az orosházi veteránosoknak is van.
sorszám: 3334 (42382)
( előzmény: motorosmanusz, 2005-12-30 14:41:00)
T1-es pannóniához ki tud olcsón alkatrészeket szerezni?
T urak!
Hallott-e már valaki Önök közül a Polski H.D.ról. Azt mondják, hogy Sokol névre hallgat.Ha van arra vonatkozó tipp, hogy hol vehető szemügyre nagyon megköszönném.Sőt meg is venném ha valakinél elfekvőben van egy ilyen.
A képet holnap küldöm. Hogy 125-re jó-e azt nem tudom, de szerintem rá lehet rakni.
etz 125 re jó? A képet persze küldjed!
Heló alfa00!
Engem érdekel,kép,ár légyszi küld el email-ben,Jawa350-es vasamvan.Jó rá?
A cvsomagtartó elvileg komplett.
Azt hiszem két oldalrésze, és egy hátsó részből áll.Tudok képet kűldeni ha érdekel.
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy javasoljatok nekem egy üzletet, vagy bármit ahol tudok szerezni 250-es ETZ-mbe jó minőségű dugattyút. Mindenhol csak az a "gyenge" BERTA dugó van. Ami akkorát tágul hogy hosszabb út után azonnal beáll a vas.
Elsősorban címeket kérnék.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
schaffler@freemail.hu
Hellócska!
Valahonnan egy pakkból hozzám mkerült két forgattyus tengely és egy hozzáértő azt mondta, hogy az egyik egy MZ-s db.Az állapotja szerint beépíthető, szivesen átadnám ha valakit érdekel.Sőt van egy Jawa 250-es blokkom is karbival, gyujtással és jó kompressióval. Én már csak 500 feletti gépekkel küzdök szivesen, ezért eladnám vagy cserélnem. Ural és BMW vasak érdekelnek.
Hú, azannya! Nem kicsit irigylünk ám! Nem óhajtod véletlenül egy korszerűbbre, mondjuk emzére cserélni a géped? ;-)
Sziasztok!
NSU 501 TS (1930) motorkerékpárhoz keresek alkatrészeket, márkatársakat.
nagyrocsesz@axelero.hu
Hi alfa00 !
A Tz első kerék érdekel, mailban megírtam milyen cuccaim vannak cserébe.
Üdv: l.
szevwasztok!
egy kicsit nem idevaló de...
van 4db 135/R12 gumim FIAT 500-ra. +2db felnim. az egészet 5000Ft-ért oda adnám. miskolcon vannak a gumik.
minden jót!
Csomagtartó hova? hátra v oldalra? jó etz 125-re is?
Ja. És van még cuccom Bervához,és TLT Pannóniához (egy váz, és egy blokk).A blokkban nem találtam számot!Esetleg keresek a TLT-hez alkatrészeket, kulit, vagy 250-es Csepelt.
Sziasztok! Van pár Etz 250 cuccom. Tank, csomagtartó,első kerék, egyéb apróságok.Főleg Pannónia alkatrészek érdekelnek cserébe. Bármi.
azért nekem is kellene egy kis segítség!mégpedig a 638 as TWIN SPORT hátsó műanyag sárvédője.ha valakinek lenne ilyen,akkor örülnék ha szólna.Akár mailben is:horgasz78@citromail.hu
Helló!irányjelzőim vannak.A bukócsövekből csak annyi van,ami az én mocimon van.De az irányjelzőt megoldhatjuk.Sümegi vagyok.Írj mailt ha kell,és megbeszéljük.a cím:horgasz78@citromail.hu
Az utóbb leírt 5000 km-es mociból még van egy fesszabályzóm és egy trafóm eladó!
Akit érdekel jelentkezzen! ("pici pééz")
140-es Pannonia órát keresek...
Hi asztalos! Nekem is van egy állórészem, amely 5000km-t futott, és tökéletes, tényleg tökéletes állapotban van! A megszakítón kívül minden rajta van (szénkefe, ellenállás, kondi)!
1500 ft-ért a tied, a postán elküldöm ingyen!
Szerintem OK a dolog de csak 2 hét múlva lesz rá pénzem. Addig várhat a dolog?
Majd ha meglesz a pénz akkor dobok egy mélt!
Helló Asztalos!
Az alábbi honlapon láthatsz vadi új állórészt: http://www.s71162993.einsundeinsshop.de/sess/utn;jsessionid=1543b17bb25ee00/shopdata/index.shopscript
Elég drága 55 €, de nálam megkapod 4000 Ft-ért
MZ/X
Helló MZ/X_TS125
Hát őszintén megmondom nem sokat, írj egy árat és majd kiderül, különben nekem jó lenne használt is csak lenne.
Én nagyrévi vagyok, te nem vagy ismerős erre. Én már volt törökszentmiklóson.
Na hali!
Hi Asztalos!
Nekem van dinamóhoz eredeti, használatlan állórészem! Mennyi pénzt szánsz rá? Törökszentmiklóson lakom
MZ/X
Szép jónapot mindenkinek!
Keresek Jawa 350/638 -hoz bukócsövet (a hátsó kettő kicsit is) és 4db. irányjelzőt. A bukócsövek állapota akármilyen lehet, keresek még zárbetétet a kormányhoz és üléshez! Ha valaki tud krómozót (ha lehet Pest környékit) az is feltétlen írjon! Előre is köszi!
Azthiszem idevaló :D...szóval...keresek Verhovina 6 típusú mocit jó állapotban Csongrád megyében. Ár: max. 20 ezer Ft
itt lehet elérni: littleboy@citromail.hu
Üdv: Little Boy
helló!
nekem van Jawa kipufogóm,szerintem olyan mint amilyen neked kell.Ha még kell.Ha kell akkor szólj. a mail címem:horgasz78@citromail.hu
TS 125-ös MZ-hez keresek állórészt olcsón Szolnok megyében!!!!!!
Hello Urak!
Csepel 250-es alkatrészt keresek főleg tank és sárvédő érdekelne. Csere v kp.
Szia MZ/X_TS125! Gyári állapotú a gépem.
Van egyébként mindenféle alkatrészem otthon.Most kínlódok egy 250-es Csepellel. P12-es motorról tudok színes képeket. Ha érdekel itt a számom:06-20-374-9139. Légyszi SMS-t írj! Csumi!
Szia elmi! Igen újszerű a kerék. Ha gondolod itt a számom: 20-374-9139
Légyszi SMS-t írj már, mert vacak az aksim. Egyébként Szolnok megyei vagyok.
És Te?
Keresek bakteleszkópot! Ha lehet, minnél rövidebb legyen, de bármilyen van, írjon!
Hellócska!
BMW 51/3-hoz keresgélek benzintankot ill. bármi mást is.Ami a benzintankot illeti, úgy néz ki mint az M 72-é, csak 17 literes és a szerszámtartó fedél felnyítása után a doboz alja nem egyenes, hanem bedomborodik, mintha a váz nem férne el alatta.
Helo
arra felé danuviák nincsenek?km óra érdekelne
Engem érdekelne 18-as kerék,ha úlyszerű.Kipufogt utángyártottat vettem csepelhez kerekem viszont van plusszban.
HI Rody!
Fasza lehet a T5-H géped, barátomnak P 12-es van, most resturálja. Én is ismerem a Lángoló motorosokat! Pozderka Pistát nem.
MZ/X
Szia MZ/X! Tiszapüspökiben lakom. Van egy T5-H Pannóniám. A Lángoló motorosokat ismerem. A barátnőm gépéről írunk ő Miklósi. Ismered Pozderka Pista bácsit? Vele szoktam üzletelni.
Hi Rody!
Nem ismerek Püspökiben motorost egyet sem, de Miklóson van sok Pannóniás meg MZ-s. Te hol laksz? Milyen motorod van?
MZ/X
Szia MZ/X! Ismersz Tiszapüspökiből egy Pannóniás fiút?
Sziasztok! Van egy 18-as gyári krómozott
Pannónia kerekem. Ha érdekel valakit jelezzen! Keresnék 250-es csepel könyököket dobbal.
keresek MZ tárcsaféket kompletten, vagy külön külön! (kerékagy is jöhet hozzá)
jovan tobbszor nem kell beirni, latjuk
Heló.Egyszer valaki emlitett egy jó minöségű fekete ,motorra valo festéket.Ha valaki tudja a nevét irja le vagy adja meg a hozzászólás számát.Nemtudom melyik topicba volt.
Helló! Keresek S51-es SIMSON-t max:15E Ft-ig! Mindegy milyen állapotú! 06304824602 Heves megye-Hatvan-Göngyös környékéről!
Helló! Keresek S51-es SIMSON-t max:15E Ft-ig! Mindegy milyen állapotú! 06304824602 Heves megye-Hatvan-Göngyös környékéről!
Hali! Tudna nekem valaki küldeni e-mail-ban S51B Simsonhoz fesszabályzó bekötési rajzot? megj.:12v 2tekercses fesszab. 5kivezetéses!! please!!
wok-tf-117@freemail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|