Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
cs.dani !
Na jó, akkor én küldtem neked egy mailt a cs.daniel@eunet.yu címedre. Ha megkapod, akkor csak reply-t kell nyomnod. Csak összejön már valahogy.
Üdv,
Peti74
R.A.
Sajnos a csepptankos Jawa óra nem olyan, amilyet Te keresel, mert ez 4 órától mér 8-ig, és jobbról balra növekszik a skála. Ráadásul az egész óra egyáltalán nem kör alakú, hanem talán egy lencsére hasonlít. Nézz meg egy csepptankost a galériában, van róla kép.
Üdv,
Peti74
125-ös ts mz-hez keresek 6v feszültség szabályzót,és ellenálás tekercset.
Akinek van írjon a freeeedy@citromail.hu-ra
peti74:
Olyan módon működő órát keresek, mint a T5/P10-eseké. 2 órától induljon a mutató, és max. 120-140 legyen a végén.
Hi!
Van egy felesleges Krauzer-rácsom, meg csutkakormány ETZ-re, akit érdekel írjon!
Helo!!
Sajnos erre a cimre sem birom elküldeni!! Visszautasitja a cimzettet!! :-(
cs.dani.
Erre a címre küldjed :
peti74@pannongsm.hu a másik mailcímemet felfalták a spamek :)
Üdv,
Peti74
Igen a széles cucc. Tudsz róla valami képet küldeni? 1500Ft? Az úgy OK lenne? Budapest? 24.-e környékén megyek arra.
Ádi
Helo!!
Nem birok e-mailt küldeni, mert visszautasitja a cimed!!
Üdv Dani
Szia!!
Az ár az nagyon rendbe van, csak nem tudom mikor jutok fel pestre!!
Az a nagyon széles cucc? Nekem van. Felesleges is. Mit adsz érte?
Budapest, 18. kerület, a repülőtér mellett.
A láncvédő meg legyen 1500 pénz.
Ötlet ?
Üdv,
Peti74
Ja és mennyit kérnél érte??
Szia!! Te hova valósi vagy?? Melyik Részén élsz Magyarországnak??
Szia cs.dani.
Csepptankosra való láncvédőm biztos, hogy van feleslegben. Ha érdekel írj telefonszámot a peti74@pannongsm.hu-ra, felhívlak és egyeztettünk.
Üdv,
Peti74
Helo!! Van valakinek csepptankos Jawahoz láncvédöje, vagy a karburátort és a levegőszűrőt összekötő gumija!! Vevő lennék egy-egy-re!! előre is Kössz!! Dani
R.A.
Nincs, de tudok fotózni. Amúgy eredetileg bontott órákról volt szó. Pontosan mi kellene ?
Üdv,
Peti74
Van valakinek egy fölösleges KROSSZ KORMÁNYA?
Érdekelne a dolog!
Üdv!
Ádi
Sziasztok! Nincs valakinek esetleg otthon egy fölös ETZ 251-es tankja? Vagy nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyesmit beszerezni, mert nekem nagyon nagy szükségem volna egyre, mivel a 251-esem tankja halálra van kittelve!!! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Tudtok ajánlani vkit, aki tud csinálni 250/2-es es trophy mz-re(1972)láncvédőgumit? vagy akad vkinek még hajlékony üzemszerű használatra alkalmas eladó példánya? emailem:pallogabi@freemail.hu
ETZ 250 De Luxe km-óra bontatlan peremezéssel, hibátlan krómozással kb 19500-as óraállással eladó. Ár: 5000 HUF
Van képed a Jawa-óráról ?
Bocsesz!
Totál jogos az észrevétel: ETZ-250-esről van szó.
Ui.: Ezt már nemtudom hányszor játszottam el. Tudod, amikor írom a hozzászólást, akkor nekem egyértelmű, hogy milyen gépeim vannak és melyikhez kell az alkatrész. Neked hogy-hogy nem? :-)))))))
Szóval ha van nélkülönözhető etz km óra kereted akkor vevő lennék egy szépre. Mi az ára? Feladod postán, ha meg tudunk egyezni? szamosd kukac dkgeast.hu
Köszi
Van Etz-125-150-eshez egy újszerű hátsó,külső gumim.Megválnék tőle egy 1000HUF-ért(Zalaegerszeg).
KRAVEN !
De mégis milyen típuhoz kellene ???????
Vagy találjuk ki, úgy érdekesebb ?
Mert nekem vannak bontott óráim. MZ/ETZ óra (annak is van krómkerete) és csepptakos jawa, "visszafelé mérő óra" (annak is van krómkerete) esetén tudok segíteni.
Üdv,
Peti74
Nem tudja valaki,hogy honnan tudnék km óra króm keretet szerezni? Kellene egy db.
Kösz
Helo!! Tud valaki Szeged környékén krómozót??
ha jó áron adod akkor mindkettő! de legfőképpen a hátsó!
ETZ 250 GYÁRI kipufogódobot keresek megvételre! Nem baj ha eltömődött, csak a külseje legyen szép. Az ár megegyezés kérdése.
Ha minden igaz van, milyen kell? Hátsó vagy oldalsó? Oldalsó van króm, felhajtható az alja, igazából Trophyé, de TS-re is jó. Próbálok képeket csinálni róla.
Üdv!
Ádi
hllo
van ts125 höz gyári csomagtartod?
Buczy itt vagy? Mizuvan? gyere a csevegőbe!
Hali !
Egy db. lámpával ki tudlak segíteni.Valaki azt mondta, hogy rigára való.
Elérhetőségem a/ motorosmanusz.tuti.hu /honlapomon.
Sziasztok!! '68-as 175 ccm-is Jawa-mhoz szeretnék elektomos bekötési rajzot ha van vkinek ilyen. más anyag is érdekel hozzá-róla!! Kössz!!
Sziasztok!
Keresek ETZ-re katonai sztendert, ha valakinek volna netan, dobjon mar meg egy maillel. :-)
Üdv mindenkinek!
Éredkel valakit egy PANNÓNIA T5 benzintank? Kopottas gyári festés, kívül néhány kissebb rozsdapötty, de belül teljesen tiszta, tanksapka alatti szűrő is megvan. Van egy RIGA KARBURÁTORom is fölösleges, MZ BVF 22N-es KARBURÁTOROK, TS 125 alkatrészek, egy csomó apróság. Cserébe MZ féktárcsa, ill. 2db egyforma kismotor lámpa érdekel (romet/komár/riga), vagy valami pénzösszeg.
steelheart6(kukac)freemail.hu
70/3698050
Üdv!
Ádi
Hali! Keresek MZ TS 125-höz trafót, olajbeöntőnyílás gumi dugóját illetve a megszakítót tartó lemezt akár megszakító nélkül is. Postai uton!
Hali boxos.
Írtam neked mailben telefonszámot a cbpirate@freemail.hu-ra. Beszéljünk meg valami találkozót, vinném a karbidat.
Ha mailben is válaszolsz, akkor a peti74@pannongsm.hu-ra tedd (a másik mailcímemet letörörltem a spam-ek miatt).
Üdv,
Peti74
Hali!
Kellene nekem 2 db riga/romet/ valami más kis méretű kör alakú első lámpa. Két egyforma kéne, az se baj ha nem túl jó állapotú, a lényeg hogy mindene meglegyen, és ne legyen csillagászati az ára. Mz átalakításáshoz kell.
steelheart6(kukac)freemail.hu
70/3698050
Kössz!
Ádi
Helló mindenki!
Valaki meg tudná adni Futár Peti e-mail címét?? Fontos és sürgős lenne!!!!!
Esetleg van valakinek 250-es etz-re eladó rezó? Ha valakinek van inkább e-mailt küldjön mert ritkán tudom megnézni a fórumot!!!!
Előre is köszi! Üdv!!
Hy!
Komar 2 moped eladó,+blokkal, rengeteg alkatrésszel, részben felújítva, egyben borsodban(Miskolc), vagy bárhová elszállítom.
csere is. (Simson,pannónia alkatrészek esetleg hardver)
Eladás oka: simson vétel.
Bye!
vt5-ös azt hiszem, de meg kell néznem.
Van egy t1- esem darabokban, es azon nincs kipuf.felujitandot, krómozhatot, vagy csak, hogy komplett legyen az a motor is.
Ja, és melyik lámpád van? És érdekelne még, ha tud valaki szerszámtartós tank.
Üllés. De mire kell a pufó? Felújítani, vagy rossz terepre, vagy tartalékba?
Hátsolámpám van azthiszem, majd megnézem.Más?
Üdv mindenkinek!
Danuvia gyújtótekercset keresek(újat),vagy megtekercseltetném a meglévőt.Tud valaki segíteni?
Köszönettel:
Gyuri
SZIASZTOK!! KERESEK PANNÓNIA P20-21-ES MOTOROKAT ÉS ALKATRÉSZEIT BÁRMILYEN ÁLLAPOTBAN PAPÍR NEM SZÜKSÉGES, HA VAN IJEN VALAKINEK LÉGYSZI ÜZENJEN. VAGY HÍVJON!! KÖSZÖNÖM. albertzoltan@invitel.hu 06 20/992-4528
OK
De venni nem jó mert olyat nemhiszem hogy kapok amibe jó az a lámpa amit bele akarok rakni:(
Ezért kell házilag valamit összeállítanom.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|