:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello van egy rezó dobom de használt, meg a külseje roszdás, viszont ha van kedved csiszolgatni meg lefesteni (nekem van hőálló festékem, csak időm nincs megcsinálni) akkor tudok adni.
bakacsan@freemail.hu
Hali!
MZ TS és Trophy 125-ös KARBURÁTOROK (22N 1-1, és 22N 1-3) nagyon jó állapotban, szinte újak, ELADÓk. Továbbá egyéb KisTS és KisTrophy alkatrészek, olcsón eladók. Somogy, vagy Győr-Sopron személyesen, ill. bárhová utánvéttel!
Üdv!
Ádi
steelheart6(kukac)freemail.hu
70/3698050
Hi Zoleeg! Mit ér neked a váz, fékkarral, lengővillával? Csak fékolajtartály kell, vagy a kpl fékmunkahenger?
Hi! Érdekel még a tank, vagy sikerült már szerezni? Ha érdekel akkor holnap lefényképezném... Joco
Hali.
Nézz rá az MZ-fórumra. Írtam neked.
MZ-sek!
ETZ-hez való kapcsolót vennék (mondjuk Szegeden). Olyat, ami a bal markolatnál van, és a fényt, dudát, indexet lehet vele kapcsolgatni. Működőképeset persze.
http://www.mz-b.de/k251/251t32.htm
Ami ezen az ábrán a 18-tól 25-ig van számozva, az kell.
huszaklaci@freemail.hu
Jawa és Czetka, MZ, ETZ, Simson, Babetta alkatrészek adás-vétele, új illetve (vagy) használt.
Utánvéttel, nagyobb mennyiségnél a házhozszállítás ingyenes Győr és Szombathely 40 km-es vonzáskörzetében.
Érdeklődni lehet:
- Tánczi Tibor: Tel: 06 70 333 9723
Email: ttibi20@freemail.hu
- Holy Roland: Tel: 06 70 285 1419
Email: maci-1@freemail.hu
soldier84!
Mi a helyzet? Nem reagáltál a mélre, pedig küldtem csodás fotót is. :)
Szervusztok Motorosok!
Segítséget szeretnék kérni. Jawa 250-es (559-es típushoz) keresek, komplett légszűrőházat és hátsó lámpát. Ha valaki tud esetleg elérhetőséget ilyen alkatrészekhez, nagyon megköszönném. Már csak ezek hiányoznak egy teljesen restaurált 1960-as Jawa-hoz.
Köszönettel
Bocs,de az már nem él.Az orarugos@freemail.hu-ra küld a telszámod
Szia elmi!
Küldtem neked levelet, telefonszámmal az orarugo@freemail.hu-ra. Hozzuk össze a boltot, ha meg tudunk egyezni. Monor még belefér (Ferihegy1-től). Ha rámcsörögsz, visszahívlak. Egyeztessünk indulás előtt.
Köszi,
Peti74
Nekem van Monoron,de 20km-be nem fér bele,komplett váltóm van.Üdv. Laci
Örülünk,hogy nem adtad el.:-)
Üdv!
1983-as 250-es jawa-hoz van egy komplett légszűrőház (légszűrővel) +hozzá tartozó két oldaldekni eladó. Valamint ugyanennek a motornak a hibátlan ülése (tényleg hibátlan, alulról is rozsdamentes, csak a bőrt felfogató vas fittyenfüttyök rozsdásodtak meg picit, az ülésen a bőr hibátlan, még csak nem is gyűrött) szintén eladó.
érdeklődni a magush@tvn.hu emailcímen, vagy itt.
Helló!
Eladó Simson S51 hengerfej, komplett karburátor, első és hátsó lánckerék, kilóméteróra, lenkeréklehuzó, váltókar, tömítésgarnitúra, 2 db lenkerékék, 2 db ETZ hátsó teleszkóp. Egyben 7500Ft-ért elvihető. Ha valakit érdekel a rockall@citromail.hu címen érdeklődhet.
Sziasztok
nekem jawa 634-7-hez lenne szükségem hátsó bukócsőre, hátsó sárvédőre, két kipufogóra könyökkel sértetlenre és az első lámpatartóra ha van valakinek alkatrésze az írjon, előre is köszi.
Jónapot !
Szükségünk lenne egy ETZ250 váltójába való fogaskerékre és a hozzá tartozó kapcsolóvillára (a 010-esre).
A lényeg, hogy eredeti német gyártmány legyen, a bontott tökéletesen megfelel, csak a kapcsolókörmök élei egészségesek legyenek, ne legyenek legömbölyödve. A váltóvillán látható kopás lehet, de ne legyen mélyebb1-2 tizednél, és főleg ne legyen lekékülve.
A pontosság kedvéért ezekről van szó.
fogas_1.jpg
fogas_2.jpg
villa_1.jpg
Ha valakinek van ilyen jelezze nekem akár itt a fórumon, akár a mailben (peti74@pannongsm.hu). Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetében érte megyek. Előzetes fénykép előny.
Köszi,
Peti74
Igen, egyforma.
Üdv,
Peti74
Szia Mester!
Nem adtam el, nem is fogom. Ha van időm gurulgatok, ha nincs sörözök. A fennmaradó időben hagyom magam kizsákmányolni. Nem fogok görcsölni, hogy jaj erre nincs időm, arra nincs időm.Ha úgy alakul gurulok, ha nem, nem.
Amúgy köszi a kérdést.
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy az ETZ 125, illetve 150-esnek ugyanaz-e a sztendere, mint az ETZ 251-nek! Előre is köszi!
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy az ETZ 125, illetve 150-esnek ugyanaz-e a sztendere, mint az ETZ 251-nek! Előre is köszi!
Hello!
Bocs, de a tervezett fényképezés románságom okán elmaradt.
Viszont ma este már tényleg számíthatsz rá, h megérkezik a kép. Egyébként ez vmi kisipari termék lehet, a Zichyben árulgatnak ilyesmiket.
Üdv: L
sziasztok
350,634-7-03jawahoz keresek hátso bukokeretet,tankra krombetétet .minden megoldás érdekel nem baj ha ütött kopott rozsdás
Sziasztok van egy feleslegessé vált "krauzer" doboztartóm alumínium.
Ha kell vkinek írjon árat is
Helló Levendel!
Na mi van azzal a kormánnyal?? Én vidéki vagyok de a közeljövöben tervben van hogy megyek fel.
Írj!
Üdv
Sziasztok
én 250 etz hez keresek katonai lábtartót (vagy képeket és tanácsotarra hogyan tudom a sajátomat olyanná alakítani)
meg trophyra keresek kormányvég tükröket
és ha valaki tud eladó kék csíkos fékcsövet az is érdekel mert nálunk csak fehér csíkos van és azt nem tudom milyen)
válaszokat a bakacsan@freemail.hu ra kérném
köszi a segítséget
egy rookei motorépítő
Sziasztok!
Etz 250-es vázat keresek, lábtartóval,
fékkarral és hátsó lengővillával, ill. fékolajtartályt kompletten, olcsón.
Bp-i vagyok. Küldj e-mailt.
Kösz.
Sziasztok,
URAL csepptankra lenne szükségem, lehetőleg nem szétrohadt állapotban :-)
Sziasztok! Van egy kitűnő állapotú 559-esem eladó(1967) műszakival, rendezett papírokkal. A régi forgalmija és a rendszáma is vissza lett igényelve.
Kérésre képet küldök. Irányár: 105 ezer nagypeti73@freemail.hu
Sziasztok,
van egy eladó 50-s Jawa Mustangom. Pöccre indul. Érdeklődni : jetskii@freemail.hu ill. a 0630/9507994 számon 19.00 után.
Nekem egy 251-es ETZ tankra volna szükségem, de sajna nem tudok feljönni Pestre, de azt is ugyan úgy le lehet küldeni postai utánvéttel! Amúgy max olyan 7000 körül kéne! ha tudsz szerezni, kérlek írj! Nagyon nagy szükségem volna egyre!
sziasztok,
holnap után megyek ki szlovákokhoz alkatrészekért, kinek mi kell szóljon és hozok.
ha apróságok akkor postai utánvét, ha nagy akkor megyek pestre, és viszem de kérek előleget.
Roland
Csepptankos Jawára van láncvédőm, karburátort szűrővel összekötő gumim nincs, illetve van, de olyan kemény, hogy meg sem mozdul. E helyett a gumi helyett olyant szeretnék feltenni, mint a WC öblítőcső és a fajansz között tömít, abból is a harang alakút. Gyenesdiási vagyok (Keszthely mellett)
Holnap küldök képet, 1ébként bp.-i vagyok.
Helló!
Engem érdekel a csutkakormány. Mennyiért gondoltad? Pesti vagy?
Üdv
Kraven.
Igen. Majd válaszolo, ha kezemben a konkrét cucc.
Üdv,
Peti74
Zapkorte!
Mailt megkaptad? Csak a kormány kell. Ár? 1500?
Üdv!
Ádi
peti74
Küldtem mélt! Odaért?
Kobra1.
Bambi-nak (itt Bambi99) volt nemrég egy 19ezer Ft-os ajánlata kovácsolt hajtókarra 250-es ETZ-be. Prox minőséget ígér. Ha jól sejtem a trophy furata/lökete is ugyanaz, a hajtókar is jó lehet bele. Ár-érték arányban talán ez a legjobb ajánlat.
Üdv,
Peti74
Kobra.
Nézd meg a www.mindefelefotengelytujitunkfeltokjominosegbencsaknekedcsakmost.hu oldalt, ott biztosan talász.
De most komolyan. Mégis, minek a főtengelyét ?
Rajtad kívül más nemigen tudja, hogy milyen motorod van.
Üdv,
Pet74
Tudna vki segiteni hogy hol lehet főtengelyt felujitani , ahol jól is dolgoznak? pest ,és környékén!
nagyon köszi!
cs.dani.
Elküldtem a választ az új címedre.
Üdv,
Peti74
Hali!
Keresek eladó MZ TS 125 visszapillantó tükröket!
Üdv mindenkinek. Érdeklödnék Ural M72 vagy M63 kerék után, hátha tud valaki eladot. 20mm tengely átméröjüt,gumi nélkül.Elöre is köszönöm.
ETZ 251-es tankot szeretnék vásárolni, ha van valakinek, akkor írjon e-mail, és ha lehet, akkor küldjön róla képet is! Ha nincs rajta horpadás, jó pénzt adnék érte! Előre is köszi a segítségért!
Holnap megkeresem. Igen, Bp. Már jó rég leszereltem, mert ezzel az izével itt nem lehet közlekedni. (Nem férek el a sorok között.) Majd jól megkeresem, de ma már késő van nekem ehhez, megyek szunyálni.
Helo!! Hát, épp ma délután nyitottam új cimet és szüntettem meg a régint!! :-) Ha nem gond akkor légyszi küld el a csikosdaniel@eunet.yu cimre még egyszer!! KÖSSZ és BOCS a KELLEMETLENSÉGEKÉRT!!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|